اگر سوابق بسیج شما ثبت شده باشه به تعدا روزهای فغالیت کسری به شما تغلق می گیره متنها باید مشمول بشین تا کسر خدمت بسیج بگیریننقل قول:
فرقی نداره ولی بهتره بتونین پذبرش سپاه بگیرین
Printable View
اگر سوابق بسیج شما ثبت شده باشه به تعدا روزهای فغالیت کسری به شما تغلق می گیره متنها باید مشمول بشین تا کسر خدمت بسیج بگیریننقل قول:
فرقی نداره ولی بهتره بتونین پذبرش سپاه بگیرین
به ازای هر سال سابقه فعال یک ماه کسرینقل قول:
داشتن کارت سبز دوره تکمیلی 2 ماه کسری
برای اینکه بتونید ازش استفاده کنید باید برید و پروندتون رو از حالت راکد خارج کنید. بهتره تا اعزام نشدید این کار رو بکنید
آقاجان من چندینبار گفتم به ازای هرسال 45 روز کسری بسیج هست لطفا اطلاعات غلط ندین به مردم!!نقل قول:
سلام دوستان من اعزام واسه 1/4 بود و برگه سفیدم اومده خورد گروه پدافند سمنان
تو نت که زدم دیدم دهنم سرویسه خیلی روحیه ام و باختم اما خانواده ام نزاشتم چیزی بفهمن
من فوق لیسانسم
تو ماه رمضون اونجای گرم کویر
نمیدونم خیلی نا امیدم
بعدش نمیدونم میندازنم مشهد یا نه
اصلا نمیدونم ارتش افتادم سپاه نیروی هوایی
من مشهدم در شرف ازدواج بودم اما پروسه اینقدر طولانی شد فکر کنم بیافته برای بعد آموزشی
کسی هست که اونجا افتاده باشه باهم آشنا بشیم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
منم کد مازاد خوردم:n34:
فقط ساعت حضور زده 1 بعد از ظهر ولی واسه خیلیا رو که دیدم 7 صبح زده بود قضیش چیه این؟:n34:
ما که کد مازاد خوردیم باید موهارو بزنیم یا نه؟دقیقا تو برزخیم
پدافند هوایی سمنان که جز ارتش به حساب میادنقل قول:
مگه شما پذیرش سپاه گرفته بودید که اونجا افتادید ؟
توی ماه رمضون هم فشار جسمی بهتون وارد نمیکنن
اگر هم در توانت نبود روزه بگیری یا مشکلی داری جسمی که نمیتونی روزه بگیری میتونی مخفیانه و در خفا دست به آشامیدن بزنی
پس نگران نباشید
نقل قول:نقل قول:
بیشتر از 6 ماه هم کسری نمی دن . قابل توجه کسانی که 20 سال بسیج دارن !!!!
من باشم همچین کاری نمی کنم . اونم بخاطر دیگیری هایی که ممکنه تو مرز با داعش بشه . اولین یگانی که می ره برای مقابله سپاه هستنقل قول:
احتمال 99 درصد . نیروی انتظامی و بعدش زندان .نقل قول:
اگر پروژه آبدارچی هم داشت برو . چون هتله . و کلا خدمت نمی کنی .نقل قول:
اول با دکتر های متخصص پوست که بیرون از درمانگاه مطب خصوصی دارن مشورت کن و ببین با چه شرایطی می تونی معافیت بگیری . یکم ازشون مشورت بگیر .نقل قول:
چون تو درمانگاه ارتش می گن جزو معافیت و .. حساب نمی شی .
گرو ه پدافند هوايي متعلق به ارتش استنقل قول:
نگرانى ندارد اين پادگان هم سرباز صفر مى گيرد و هم تحصيل كرده و شرايط تحصيل كردها بهتر از سرباز صفر هاست
يك ماه رمضان هم راحت هستيد و بيشتر كلاس هاى تئورى خواهيد داشت
مشهد هم پدافند هوايي دارد اگر متاهل بوديد مى توانستيد در مشهد باشيد اما با توجه به اينكه هنوز مجرديد بهتره به فكر پارتى باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
زندان؟داداش مطمعنی؟!!نقل قول:
سازمان زندان ها نيز سرباز مى گيرد اما نسبت به ديگر ارگان ها كمتر استنقل قول:
نقل قول:دوره قبل هر کی مازاد خورد تو زنجان همه رفتن کچویهنقل قول:
من تهرانمنقل قول:
خداکنه اینطوری نباشه
شانس مارو توروخدا:n34:
جدیدا کسی دفترچه بفرسته میتونه داوطلبانه بره سر مرز و فقط 7 ماه خدمت کنه و تموم شه.
از پلیس +10 شنیدم که اشنامون اونجا کار میکنه واسشون جلسه گرفتن و همچین چیزی بهشون گفته شده.
داداش منم از تهرانم و مازاد خوردم. توکل کن ان شالله خیره.نقل قول:
ساعت حضور بریپای معرفی پادگان آموزشی چرا تفاوت داره؟ واسه من 9 صبحهنقل قول:
چنین چیزی بعید میدونم درست باشه..نهایتش دو ماه کمتر خدمت کنن....و شاید شرایط دادن مرخصی بهتری داشته باشتننقل قول:
حتما قراره شرایط جنگی برقرار شه دیگه. مثلا همین 5 روز پیش به دکل های مرز بانی توی ابادان حمله کردن دو نفر رو کشتند و بقیه سربازا فرار کردن از ترس..نقل قول:
دوست خودم یکی از اونا بود که فرار کرد! خلاصه مکافاتی دارن شبا
انشالله که خیره من ققط استرسم اینه که شهریور نندازن مارونقل قول:
نقل قول:انشاالله خیره .نقل قول:
توکل کن به خدا . . . ییهو دیدی بهترین جای دنیا افتادی واسه خدمت .
( مهم اینه که اگر تو جهنم هم افتادی انقدر زرنگ باشی که اونجا رو بهشت کنی برای خودت. )
فکر کنم دفعه قبل هم که گفتیم منم نوشتم که برای هر سال 1 ماه هست و از سال 91 روال همین طور هست قبل اون سالی 45 روز بود ولی بعدا سالی 1 ماه شد، خود من و رفقای من هم از این شرایط استفاده کردیم.نقل قول:
در صورتی که برفرض X سال و Y ماه بسیجی داشته باشین اون Y ماه بر اساس 30 روز محاسبه میشه، در صورتی که سوابق بسیج کمتر از 1 سال (یعنی 1 ماه کسر باشه) هم اصلا بررسی نمی کنن!
من نم یدونم اطلاعات شما بر چه اساسی هست، خدمت مرز 3 ماه کسر داره، همچنین شرایط مرخصی عملیاتی داره و موردی که شما میگین اصلا قالیت اجرایی نداره.نقل قول:
من همین قبل از عید کسری گرفتم . 40 ماه فعال داشتم به حساب شما باید حدود 3 ماه کسری میگرفتم ولی 5 ماه گرفتم! الانم قانون همینه و تغییری نکرده فقط سقف کسری تا 6 ماه هست!!نقل قول:
شاید یکماه برا کسایی باشه که زیر 40 ساعت فعالیت صالحین داشته باشن؟؟!
این جدیده که توی جلسه ایی خصوصی با کارمندای دفاتر پلیس +10 بیان شده. دلیلی که نداره کارمندش دروغ بگه !!نقل قول:
چرا قابلیت اجرایی نداره ؟ هرچیزی اینجا ممکنه شاید حتی برای مدتی این طرح اجرا بشه.
خب پس شایعست!
چون پلیس + 10 در زمینه سربازی اصلا کاره ای نیست. مجلس، ستاد کل و نظام وظیفه باید تصمیم بگیرن.
خیییلی بعیدم هست چنین چیزی بشه
سلام دوستان
من هم الان اومدم خونه
همسایمون دم در ناممو بهم داد
افتادم مالک اشتر اراک ناجا
دوست داشتم بیوفتم ارتش
ولی دیگه خدا اینطور خواسته
توکل به خدا
....
اینم از ما...
sent from my xiaomi redmi 2
اینا خدارو شکر به قدر کافی سرباز دارن که بخان به زور بفرستنشون لب مرز ، لزومی نداره همچین قانون کشکی بزارن تا نصف ملت عشقی بیان به جای 21 ماه ، 7 ماهه خدمت رو تموم کنن و به ریش مسئولین بخندن.نقل قول:
دوستان لطف کنید پاسخ من رو هم بدید.:n16:نقل قول:
دوستان کسی از تهران برگه سفیدشو پست آورده درب خونه؟
دوستانی که از کسری بسیج استفاده کردن چقدر طول کشید تا بگیرن؟
آخه من اگه کسری بسیجو بگیرم دیگه بعد آموزشی سربازی ندارم
نمیشه توی آموزشی کاراشو کرد؟
شما چون مدارك رو ثبت كرديد وتاريخ اعزام مشخص شده دو راه داريد يا مراجعه كنيد پليس +١٠ يا اينكه برويد نظام وظيفه تا با درخواست پزشكى شما موافقت كنندنقل قول:
شما براى استفاده از كسرى يك نامه از يگان لازم داريدنقل قول:
توجه كنيد ماكزيمم كسرى بسيج ٦ ماه است
اموزشیو چند روز باید بری؟ من همون ارگان(سپاه) افتادم اما پادگان اموزشیم فرق میکنه
سلام از دوستان کسی هست پادگان شهید دستغیب جهرم (نیروی انتظامی) باشه اعزام تیر یا اینکه اطلاعاتی از پادگان داشته باشه ممنون میشم.:24:
سلام
میخواستم بپرسم نیروی دریایی ارتششهید نامجوی بندرانزلی (حسن رود) چطوره؟؟ میشه یکم در موردش توضیح بدین؟؟
و اینکه منکه معاف از رزم هستم ایا اونجا بده یا نه؟ و تو درجه چه تاثیری داره نیرو دریایی؟
دوستان وقت به خیر.چقدر تفاوت هستش بین دیپلم و لیسانس و ارشد در سربازی؟من خوزستانم میخواستم بدونم معمولا اموزشی کجا میرن؟
سلام از دوستان کسی هست پادگان شهید دستغیب جهرم (نیروی انتظامی) باشه اعزام تیر یا اینکه اطلاعاتی از پادگان داشته باشه ممنون میشم.:24:
ممنوننقل قول:
راجع به برگه سبز دوره تکمیلی بسیج چطور؟الان که من افتادم ارتش برای اینکه بتونم کسری اونو بگیرم باز هم باید بعد از آموزشی نامه اشتغال به خدمت ببرم یا دوماه کسری اون رو میتونم زودتر اقدام کنم؟
منم از تهرانم هنوز برگ سفیدم نیومده :V10:نقل قول: