نظر نمیخواد که :n02: برو بگیر دیگه ...تازه اگه خطط بکشه برات رو 9 مگم میبندن.:n16: البته بگم من از نت شاتل خودم خیلی بیشتر از پارس راضی ترم چون دیشب باهاش 17 گیگ دانلود کردم با 6 مگ.نقل قول:
Printable View
نظر نمیخواد که :n02: برو بگیر دیگه ...تازه اگه خطط بکشه برات رو 9 مگم میبندن.:n16: البته بگم من از نت شاتل خودم خیلی بیشتر از پارس راضی ترم چون دیشب باهاش 17 گیگ دانلود کردم با 6 مگ.نقل قول:
خوشتیپ:n02: تابحال شبانه 2مگ رو هم تست کردی؟نقل قول:
مهدی کجایی ببینی که دیشب با شاتل 17 گیگ دانلود کردم با 6 مگ.:n09::n05:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از vpn های قانونی (هیزم شکن نیست) استقاده میکنیننقل قول:
دوستای منم با vpn قانونی 14 گیگ هر شب میگیرن
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
تو بیا منو قورت بده راحت شی :n08:نقل قول:
نه استفاده نمیکنم.... من بیشتر فایلامو میریزم رو اکانت پریمیوم اپلودبوی رو سرور داخلیش و دانلود میکنم و چون تو شهر ما سرور داخلی دیر محدود میشه با خیال راحت فعلا دانلود میکنم.نقل قول:
چطوری بیشتر فایلاتو میریزی روی اکانت پریمیوم سرور داخلی اپلود بوینقل قول:
مگه سرور اون (اپلود بوی) داخلیه
ابوالفضل چرا هنوز تو رو محدود نکردن....این شاتل عوضی فقط عقده اینو داشت روش رو تو قم از کار بندازه؟؟؟!!:n21:نقل قول:
یادش بخیر یه زمانی من شبی 20-23 گیگ دانلود میکردم...نامردا بین این همه استان فقط قم رو اینطوری کردن:n14:
اره سرورش داخلیه..نقل قول:
تو خیلی از شهر ها از کار افتاده ولی فعلا تو شهر ما از کار نیفتاده چون فعلا تو شهر ما تابلو نشده چون تعداد زیادی از شهر ما تو این فروم نیستن که از شاتل نت داشته باشن...در شمن تو تهرانم این روش از کار افتاده...راستی وضع نتت چطوره؟ پیگیریهات به نتیجه رسید؟:n16:نقل قول:
نوووووچ :n02: آخه زیاد شبانه دانلود نمیکنم.....نقل قول:
ولی بحث ما درباره ی 128 بودش نه 2 مگ:n02:... منظور من این بود برای اینکه کسی با 128 بتونه 5 گیگ شبانه بگیره باید خیلی خیلی خوش شانس باشه... مثل این خدا بگم چیکارش کنه Erfandtom :n08:
حقته.... این همه شبانه دانلود کردی هنوز نترکیدی؟؟؟ :n09:نقل قول:
:n06:
سلام
دوستان من از یه شرکت دیگه میخام بیام بیرون و از پارس سرویس بگیرم. تهران سمت شرقیم
الان سرویس 2 مگ حجمیش چقد سرعت دان میده؟ با پشتیبانیش که صحبت میکردم میگفت 2 مگ حدود 256 میده البته ما سعی مون اینه که سرعتتون رو روی 256 ثابت نگه داریم
خواستم از شماها بپرسم سرویس 2 مگ ش 256 هه سرعتش؟
چطوری بیشتر فایلاتو میریزی روی اکانت پریمیوم سرور داخلی اپلود بوی
اگه فایلات کمتر از 1 گیگه که یه اکانت رایگان توش بساز فایلاتو ریموت کن از سرور خارجی به داخلی اما اگه فایلات بیشتر از 1 گیگه باید اکانت پریمیمشو بگیری.نقل قول:
مرسی عزیزنقل قول:
منظورم همینه چطور ریموت میکنی
مقثلا یه لینکی که از ایران فیلم برداشتی که سرورش خازجی هست رو توی قسمت ریموت اپلود اپلودبوی میدی به سایت اپلودبوی تا خودش برات منتقل کنهنقل قول:
خوب اگه کابر پرمیوم نباشی که لینک دانلود با سرعت بالا بهت نمیده میده؟نقل قول:
سرعت پایینش هم که بدرد نمیخوره
:n08::n08:نوش جونم :n10:نقل قول:
دیگه حالم داره از شبانه بهم می خوره 700 مگ بیشتر بر نمیشه داشت:n14:
adsl 2 meg بخری شبا 700 تا بیشتر نتونی دانلود کنی تا الان 100 گیگ حجم سزوندممصرف کردم
من تصمیم گرفتم بیام پارس آنلاین.:n18:
حالا چیکار کنم؟ اول به صبانت درخواست جمع کردن بدم یا اول تو پارس آنلاین ثبت نام کنم؟
کلا این پروسه تخلیه و وصل کردن چقدر طول می کشه؟ سریع ترین راه چیه؟
اول برو پارس ثبت نام کن بعد برو صبا درخواست تخلیه بنویس.نقل قول:
نقل قول:
از پارس آنلاین شهرتون بپرسید ببینید پیش شماره شما ظرفیت داشته باشه(معمولا دارن و خیلی کم پیش میاد که بگن منتظر باشید)
بعد به صبا بگید جمع کنه، پیگیرش باشید که زود جمع کنن
نهایتا پارس ثبت نام کنید، من ۴تا سرویس تا الان از پارس گرفته ام که کل پروسه ثبت نام تا برقراری همشون زیر ۲۴ ساعت تو روزای کاری استاد شده
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
دقیقا همین سرویس شما رو دارم سرعتم تو ساعت های رایگان 10 کیلوبایت هست یه شکایت نامه امروز تو سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی تنظیم کردم تا ببینم چی میشهنقل قول:
حتی چند شب پیش ساعت 4 شب پشتیبانی از طریق TeamViewer 9 وارد سیستم و تنظیمات مودم من شد ولی هیچ مشکلی تو سیستم و تنظیمات مودم نتونست پیدا کنه
آخرش که خواست قطع کنه بعد از 50 دقیقه یکسره که تو سیستم بود بش گفتم خودت و شرکت تون خیلی ببو گلابی هستید مرد حسابی وقتی سرعت تو ساعات غیر رایگان 450 کیلو هست پس مشکل از سیستم و تنظیمات مودم من نیست مشکل از اون طرح مسخره خودتون هست ( مدیریت طرافیک ) یارو دیگه سنگ کوب کرد هم تلفن هم TeamViewer 9 رو همزمان قطع کرد
سرعت دیشب من با تک پورت اینه با 16 پورت به زور به 10 کیلوبایت میرسه چه سرورهای داخلی چه خارجی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
واقعا مرده شورشونو با اون مدیریت ترافیک ببرن. با این طرحشون دیگه من ده شب هم با 60 کیلو بایت دانلود می کنم اونم یه بار در هفته که می خوام یدونه نرم افزار دانلود کنم. شبانه هم که یک ماهه چیزی دانلود نکرد. گند بزنه این مرکز بعثت رو که فقط پارس آنلاین اینترنت می ده. اکانتم 512 محدوده و قتی پشتیبانیش ( توی ساعات غیر رایگان) میگه اکانت شما 512 هست و سرعتتون مشکلی نداره مثل اینه که بهم فحش .... بدین. یه بارم گیر داد بود که الا و بلا باید با کابل لن وصل بشی. کلا پارس سقوط کرد
قبلا پارس رو به دیگران پیشنهاد می کردم اما الان دیگه نه
دوستان چند روز طول میکشه که سازمان تنظیم مقررات رادیویی پاسخ بدن؟ مشکلمم چند کامنت بالاتر گفتم
فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk
ترکید دوباره پینگ :n03: چرا دست از سر ما ور نمیدارن...!!! کشتن مارو :n27:
ای بابا من گفتم صبا رو جمع کنم بیام پارس اینم اینجور که شما میگید بدتر از صبانته.
شانسیه!نقل قول:
به کیفیت خط و منطقه مخابراتی بستگی داره
تستای منو 2 صفحه قبل ببین
بعد 2.3 روزنقل قول:
سلام من الان سرویسم رو فعال کردم ولی با اینکه سرویسم 512 هست ولی خطم را روی 4مگ بستن....ولی توسایتشون گفتن که سرویسهای بالای 128 را روی 9 مگ می بندن....
درحالیکه داون استریم من روی 4 مگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی هم که خوابن....میگه پیغام بزارین!!!
یه عکس از صفحه مودمت بذار شاید واسه این 4 بستن که خطت 9 نمیکشهنقل قول:
ببین کیفیت خطت چطور؟:n01:نقل قول:
خط شما بیشتر از این نمیکشه عزیزنقل قول:
بالاتر ببندن مشکل پیدا میکنی
چرا پشتیبانی وصل نمیشه... میگه پیغام بزارین!!! با این شماره تماس میگیرم 82201
بعد از گذشتن از هفت خان رستم میگه پیغام بزارین
دوستان یه شرکت اینترنتی وجود نداره که تعداد رضایتش بیشتر از نا رضایتی هاش باشه؟؟؟؟؟ یعنی باید افسوس خورد به این وضعیت کشور در قرن تکنولوژی.
الان من میخواستم پارس آنلاین بگیرم اینجا هم که همه می نالن. من موندم چیکار کنم. من بیشتر سرعت برام مهم هستش برای اینکه در تالارهای صوتی شرکت میکنم مشکل قطع و وصلی نداشته باشم و سرعت دانلودم بالا و باز شدن صفحات سریع باشه
عزيزم رفيقمون گفت كاملا بستگي به شهر و منطقه داره مثلا پارس تو قم فوق مزخرفه ولي تو تهران يكي از بچه ها هست شبي 17 گيگ رايگان دانلود ميكنهنقل قول:
SNR باید رویه چند باشه ؟نقل قول:
کدوم رو ملاک برای اینکه ببینیم بالاتر میکشه خط ؟
این عدد هر کدوم رویه چند باشه خوبه؟
پارس انلاین مشکل قطعی نداری؟ هر 10 دقیقه اینترنت قطع میشه ولی همه چراغ وصله باید خاموش روشن کنی تا وصل بشه این مشکل علتش چیه ؟ باید چیکار کنم؟ زنگ میزنم میگه تو اینجا وصلی مشملی نداره...
اقا شما چطوری با پشتیبانی تماس میگیرین ؟؟؟
من که با شماره 82201 تماس می گیرم بعد از اینکه هفت خان رستم رو سپری می کنم میگه باید پیغام بزارین!!!! میشه یکی توضیح بده؟