نقل قول:
سرویس 10 مگ
مال من 256
Printable View
نقل قول:
سرویس 10 مگ
مال من 256
700 الی 900 کیلو ساعات رایگان 10 مگ
سلام
من بعد از تحقیق دوستان در اینجه که سرعت برای همه ازاد هست و... بعد ۴ ماه خرید بسته ی ۱۰ مگ
به خیال اینکه سرعت مثل ۱۰ مگ ازاد هست
روی اوردم به ۱ مگ ۲ تا صبح رایگان...
سرعت در تایم های غیر رایگان : ۷۰٪ افت دارم...
در ساعات رایگان هم کلا زیر ۱۰۰ کیلو هست در واقع همان سرعت بسته ی ۱ مگابیت خریداری شده.
دوستان اگر من بسته ی ۱۰ مگ خریداری کنم که شبها رایگان داشته باشه ایا باز هم سرعت دانلود به همین مقدار یعنی ۱۰۰ کیلو خواهد بود ؟ یا ازاد هست تا ۱ مگ میره؟
دوستان توجه کنید سرعت دانلود شبانه کلیه سرویس های اسیا تک از 1 مگ تا 10 مگ نهایت تا 133 کیلو بایت بر ثانیه هستش و الکی برای سرویس های بالاتر پول ندید و با ین سرعت در طول شبانه نهایت میتونید 2.8 گیگ دانلود کنید
اینطور نیست. منطقه به منطقه فرق میکنه. برای من 250ک هستنقل قول:
بازم ارزش نداره به نظرم ! پول 10 مگ بدی بعد سرعت رایگانت به 250 به زور برسه ! نهایت هم میشه 4 تا 5 گیگ برداشت باهاشنقل قول:
برا من سرور خارجی قبلا 500ک بود داخلی آسیاتک 1 مگ. الان هر دو به یه اندازه محدود شده. آسیاتک حداقل نباید شبکه داخلیشو تا این حد محدود میکرد!نقل قول:
دوستان، سرویس اینترانت تو پنل شما فعال هست؟؟
سلامنقل قول:
پس یکسان هست... و فرقی نداره زیاد
میخواستم مجددا برم 10 مگ بگیرم..
سلام ایوان جان خوبی؟نقل قول:
فکر میکنم کسی که میخواد 24 ساعت سرعت ازاد داشته باشه
بسته ی بدون ساعت ازاد خریداری کنه
چون برای من بسته ی قبلیم که اصلا ساعت ازاد نداشت سرعت 3 شب هم 10 مگ بود
ولی الا چون ساعت ازاد داره فورا از ساعت 2 ! میشه 1 مگ
ممنون. همینطوره. متاسفانه سیاست جدیده آسیاتکه و به قول شما بسته های بدون ساعات رایگان سرعت بهتری دارننقل قول:
ولی حداقل آسیاتک میتونست در مورد شبکه داخلیش بهتر عمل کنه...
من که این ماه 256 - 2 گیگ شارژ کردم .. 10 گیگ هم حجم گرفتم .. سرعت شبانه هم از سرورای خودشون همون 1 مگ / ثانیه هستش .. سرورای خارجی هم (مثل Steam) سرعت حول و حوش 300 میچرخه ..
محدودم نکنن خوبه ..
یه سوال؛ این Gigbox ای که 30 گیگ میده، 30 روزه هستش؟ الکی نگیرمش 5 روزه باشه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت انتقال داده های آسیاتک در راستای رضایتمندی مشتریان و ارائه سرویس های متنوع و جذاب ، شرایط جدید و استثنایی بسته های اکستراگیگ خود را اعلام می کند. به گزارش روابط عمومی آسیاتک، مشترکین این شرکت می توانند، اکستراگیگ های جدید ارائه شده توسط مطلوب ترین ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 را از تاریخ 95/06/21 لغایت 95/07/30 با شرایط مندرج در جدول زیر دریافت کنند.
ورشکست نشن با این همه تخفیفی که گذاشتن. های وب 50 گیگ رو میده 30 تومن.نقل قول:
اونا گیگ باکس نیستن همون حجم معمولیه که دفعه پیشم گذاشته بود. کسایی که سرویس چند ماهه گرفتن براشون کمی تا قسمتی مناسبهنقل قول:
نقل قول:
چن تا سرویس و تست کردم فقط 10 میگ اینجوریه بین 750 تا 950 هرشبم همینه
h..p://s3.img7.ir/wPfk6.jpg
خب چه فرقی میکنه. فقط این که گیگ باکس رو تو یه زمانی باید مصرف کنی این زمان نداره ؟ همون گیگ باکسشم گرونه 30 گیگ رو میده 43500نقل قول:
دوستان من حس می کنم از وقتی دانلود پلاس رو فعال کردم پینگم رفته بالا :n27:
شما تست نکردین؟
من سرویس شهاب امروز وقتش تمومه سرعتم در روز اکی هست و عالی ولی تو شب تو تایم رایگان میشه نهایت 150 کیلو
حالا سرویس 128 بگیرم فرقی مکنه تو تایم رایگان و عیر رایگان ؟؟ یعنی تو تایم غیررایگان سرعتت تا خطت بکشه بازه یا در روز هم سرعتت رو کم مکنن؟؟ مخام الگی هزینه نکنم
در روز که سرعت کم نمیشود در شب هم فکر نمیکنم کم کنند، شما 128 بگیرید اگر راضی نبودید از طریق پنل کاربری سرعتتان را تغییر دهید.نقل قول:
سلامنقل قول:
بنده این ۲ روز ۲ بار بسته خریداری کردم...
بله در طول روز ازاد هست و اگر میخواید که حتی در نصف شب افت سرعت نداشته باشید
بسته ای انتخاب کنید که ساعت دانلود ازاد نداشته باشه
اگه راضی نبودم واسه سرعت بالاتر هزینه پرداختی چطور محاسبه میشه؟؟نقل قول:
دوستان اهوازی
سرعت شبانه اسیاتک تو اهواز چطوره؟
دوستان تازگیا یه مکث چند ثانیه ای تو اول وبگردی برام اتفاق می افته دلیلش چی میتونه باشه هم تو لپتاپ هم تو گوشی با کروم امتحان کردم این مشکل هست علت از مودم میتونه باشه؟؟ ریست هم کردم مودمو :n03: میترسم مودم مشکل داشته باشه مدلش هم tp-link-td-w8901g
من خودم استفاده نکردم ولی در قسمت تمدید سرویس گزینه تغییر سرعت هست که فکر میکنم با پرداخت تفاوت قیمت دو سرویس میشود سرعت را تغییر داد.نقل قول:
سلام
احیانا دانلود پلاس از حجم کم نمیکنه که ؟!؟!
ممنون از شما - دیروز سرویس 128 گرفتم ولی سرعت شبانم ضایع بود تا صیح 400 مگ فقط برداشت در حالی که سرویس شهاب حداقل روزی 3 گیگ دانلود رایگان داشتم .نقل قول:
یک خبر دیگه الان رفتم واسه تغییر سرعت یک طرح دیگه گذاشتن شهاب 10 مگ 4 تا 10 صیح نامحدود
..حذف شود..
سلام دوستان
من ی سرویس ۱۵ ماهه گرفتم از اسیاتک. حالا قراره خونمون از این شهرستان بره شهر بغلی. ایا این سرویس رو میتونم انتقال بدم ب خونه ی جدید؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my D6633 using Tapatalk
..حذف شود..
میشه بش فروختش؟نقل قول:
Sent from my D6633 using Tapatalk
این جشنواره 15 ماه با 96 گیگ رو میشه دوبار خرید بشه 30 ماه با 194 گیگ ؟
شما میتوانید در شهر جدید یک سرویس از آسیاتک به نام خودتان بگیرید و زنگ بزنید 1544 تا حجم و زمان سرویس فعلیتان به سرویس جدیدتان اضافه شود. (برای اینکه مطمئن شوید میتوانید الان زنگ بزنید از 1544 بپرسید.) اگر خواستید این کار را بکنید بهتر است که یک سرویس با سرعت بالا و شبانه رایگان بگیرید.نقل قول:
البته کیفیت و قیمت جشنواره های صبانت و شاتل بهتر از آسیاتک است.
آقا چیه میخرم میخرم را انداختی مودم اصله اصله عین پراید ۸۶ ما میمونه قبلا این مشکل نبود این چند روزه حدود ۱۰ ثانیه باید صبر کنی تا بخاد یه سایتی شروع به لود شدن بکنهنقل قول:
میتوانید تا آخر شهریور در قسمت تمدید سرویس، برای بعد از اتمام سرویس فعلی تمدید کنید و هزینه اش را پرداخت کنید، ولی سرویس جدید بعد از پایان سرویس فعلی شروع میشود و اگر حجم سرویس فعلی زود تمام شود یا باید حجم بخرید و یا سرویس 15 ماهه بعدی را زودتر شروع کنید.نقل قول:
این را هم در نظر داشته باشید که این سرویس در واقع ترکیب یک سرویس 90 گیگ سه ماهه و یک سرویس 6 گیگ یکساله است و اگر هزینه حجم اضافی که مجبورید بخرید را حساب کنیم شاید از سرویسهای دیگر گرانتر بیافتد.
نه خیر،اگه شک دارید زنگ بزنید چک کنید فعال شده یا نه.نقل قول:
این رو از برداشت خودتون میگید ؟ چون سایت نوشته 15 ماه 96 گیگ نه 3+12 ماهنقل قول:
- - - Updated - - -
این رو از برداشت خودتون میگید ؟ چون سایت نوشته 15 ماه 96 گیگ نه 3+12 ماهنقل قول:
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مناسبترین سرویس برای شما سرویس یکساله 60 گیگ جشنواره میکس صبانت از 4 تا 10 صبح رایگان با قیمت 60000 تومان است که تا آخر شهریور ارائه میشود.
مساله فعال شدن یا نشدن دانلود پلاس نیست، مساله این است که سیستم محاسبه حجم آسیاتک تا چه حدی قابلیت تشخیص سایتهای رایگان از سایتهای غیر رایگان را دارد.نقل قول:
راست میگی نامردا تو اون صفحه نگفته بودن اینها هم کشتن خودشون رو با این تبلیغات کاذب /نقل قول: