مگه ترایب نداری؟نقل قول:
اگه ترایب داری باید سیتر از اعضای ترایبتون باشه.چون ممکنه از ترایب اخراجت کنن.
Printable View
مگه ترایب نداری؟نقل قول:
اگه ترایب داری باید سیتر از اعضای ترایبتون باشه.چون ممکنه از ترایب اخراجت کنن.
آخ جون تاپیک باز شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره تاپیک تریبال... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بیاید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر جنگیدیم تا اینجا باز شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه قول میدم این آخرین اسپمم باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ اسپم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تریبال... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم تو ورلد 21 کسی 10 تا نیزه دار ساخته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید امروز حداقل 5 تا رو بسازید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید برای جنگ حاضر بشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از فردا میتونید غارت رو شروع کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 15 تا دارم.نقل قول:
از فردا شمشیر زن میسازم!
من از دیروز غارت ابندوند ها رو شروع کردم.نقل قول:
الان 25 تا نیزه دار دارم.
از پس فردا !نقل قول:
من سرباز خونه رو ساختم امشب حتما 10 تا نيزه رو ميسازم و ابندون بغل دستيم رو غارت ميكنم .
می گما hellbrain دستت حسابی درد نکنه !!!
طرف به عذر خواهی افتاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hey. i let my frind acc sit. and i told him to just upgrade for me. im very sorry
if theres anything i can do let me know.
sinny13579
البته این رفیقشه !!!
که بدون جاسوس حمله کرد و ... پخ !!!!
خودش رو بلدم چی کارش کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با نیروهای تو الان نمی تونه بهم حمله کنه بد فرم دارم نیزه دار و اکس می سازم که به صورت فجیح نابودش کنم !!!!
ورلد 20 رو می گم !!!
من هنوز دارم آپگرید می کنم !!!!!!!
لول ریسوس هام رو فعلا می برم بالا ...
طبق دستورات جیگسا عمل می کنم !!! Hi HITLER
مصطفی من هم چند بار اومدم غارت کنم بیشتر ضرر کردم تا سود.
هر دفعه 3-2 تا نیزه دار میمردن و هزینه ساختشون بیشتر از منابعی بود که میاوردن.
تا شمشیرزن نساختم دیگه غارت نمیکنم.
من خودم بهش حمله کردم
چون همه سربازام مردن اطلاعاتی از اون به دستم نرسید ولی خب مسلما اون هم خیلی از نیرو هاشو از دست داده
حداقل باید با 9 تا نیزه دار حمله کنی که فقط 1 کشته بدی.(من همیشه سود کردم هرچند اندک)نقل قول:
اگر با 5 تا شمشیر زن بفرستی دیگه در شرایط عادی کشته نمیدی.
(شرایط عادی مورال 100-بدون دیوار و سربازه)
منم 20 تا نیزه دار دارم
تو این دور روزه خوب تونستم غارت کنم
حداقل پول نیزه دار هار و دراووردم
منم 20 تا نیزه دار دارم
تو این دور روزه خوب تونستم غارت کنم
حداقل پول نیزه دار هار و دراووردم
دل همگی بسوزه.
البته پماد سوختگی همراه داشته باشین . . . . .
من یه روز دیرتر از بقیه شروع کردم و یه روز بیشتر از همگی می غارتم بدون اینکه غارتیده بشم
بچه ها میگم شانس آوردیم که کمال تو این ورلد نیست وگرنه الان داشت آکادمی لول 3 رو آپگرید میکرد. البته با پول غارت . . . .
آره راست میگی من بعدا باهاش مشورت میکنم ببینم چه جوری انقدر زود پیشرفت میکنه :31:
یکی کمال یکی sangio88 در طی 13روز آکادمی ساخت !!!
من باورم نمیشد !!! نفر بعدی در طی 23روز ساخت یعنی تقریبا 2برابر طول کشید !!!
راستی مصطفی من ازت نمیگذرم اون aRThaS-08 که گفتی یا استارت اور کن یا بیخیالش شو دقیقا الان بغل 200تا از ممبرهامونه (البته هر ترایب بیشتر از 100ممبر نمیتونه داشته باشه :27:)
البته اونی که الان هست نه اون مشخصاتی که توی امضامه نگاه کن یه ابندونه که حاصل دسترنج منه :31:
بچه ها سرعت تاپیک زیاده ها !
سعی کنید تعداد پست هاتون رو کمتر کنید.
مثلا آرتاس :31:!!!!
مصطقي الان منابع ات لول چندن؟
خوش به حالت يه باريبارين كنارت بود الان 1000 تا ريسورس ازش دراوردي نه؟
يه دفعه هوس نكني روستا هاي دور و برو ما را هم فارم كني
يه نگاهي به نقشه بنداز و تراكم جمعيت ( هم ترايبي ها ) را بنگر
دي:
منم روز بعد شروع کردم ..
یعنی این قاعده در مورد من هم صحیحه (نمی دونم دیالوگ کدوم فیلمه ولی می دونم دیالوگه)
راستی صفا امضات صفا داره !!!
اينم از امضاي ما بالاخره ما هم نمرديم يه امضا براي خودمون گذاشتيم .
براي جلوگيري از اسپم شدن پست ميخوام بگم تا ميتونيد تو ترايب فعال باشيد .
نقل قول:نقل قول:عجب خداحافظ اسپم سلام Tribal !!! سه تا پست در جا عین مسلسل پشت سر هم زد !نقل قول:
نقل قول:این دوست عزیز هم که هیچ وقت به کمتر از دو پست پشت سر هم رضایت نمیدن :31: شده در فاصله یک دقیقه از هم باشه !نقل قول:
-----------------------------------
kamaliut نفر اول شد تو W12 ، ببینم میشه بهشون Mail زد یا این دوستان هم مثل سایر اساتید Top10 خودشون رو از ملت جدا میدونن :31: البته طبیعیه که سوال چرت و پرت زیاد ازشون میشه ! از جهتی هم حق دارن بنده های خدا
کمال از بچه های همین پی سی هستشنقل قول:
kamaliut نفر اول شد تو W12 ، ببینم میشه بهشون Mail زد یا این دوستان هم مثل سایر اساتید Top10 خودشون رو از ملت جدا میدونن البته طبیعیه که سوال چرت و پرت زیاد ازشون میشه ! از جهتی هم حق دارن بنده های خدا
خودم معتادش کردم
پسره خیلی خوبیه , چه سئوالی میخوای ازش بکنی ؟ بگو میتونیم همینجا کمکت کنیم
تجربه مصطفی از کمال بیشتر نباشه کمتر نیست
در اینکه تجربه مصطفی بیشتر از کمال باشه حرفی نیست. اما کمال قدرت و توانایی هایی داره که نمیشه انکارش کرد
اونم چیزی نیست به جز غارتگری . . . . . . . .
حاجی شکسته بندی میفرمایید !نقل قول:
یه جوری میگی که انگار نه انگار شما خودت حرفه ایه این کار هستی.
کمال هم جای خودش.
هنوز استعدادی مثل کمال در زمینه تریبال کشف نشده.
مصطفی هوای اکانت منم داشته باش و نیروهامو آماده بکن و یه چندتا غارت بکن
اه اه.آدم میره تو تاپیک کنکوریا میبینه که همه شاکین و ناراحت.
اصلا حس رفتن سر جلسه رو ندارم.با اینکه استرس ندارم
دوستان ببخشید ولی من بدجور در این بازی نیاز به کمک دارم.البته اینجا که اصلا دربارهمه چی حرف زده می شه غیر از خوده بازی.خوب کسی هست یکم من را ساپورت کنه چون من بدجور به سپاه ( که اصلا ندارم) و به سفال نیاز دارم.این روستای بالایی من هم بدجور چشم طمع به من دارد.البته الان فقط دو روز بازی را شروع کردم.
اسم روستام : dekho
نقل قول:نقل قول:البته ما به هیچ وجه منکر توانایی دوستان نیستیم . حتما نظرات شما رو هم همین جا میپرسم البته اگر پست هام در بین اسپم های سایر دوستان دفن نشه !:31:نقل قول:
در ضمن ما رو هم دارین معتاد میکنید ! الان تو چهارتا World همزمان مشغول هستم !
-----------------------------
بگذریم ،
ابزارهایی رو که موجود هستند و حرفه ای ها ازش استفاده میکنند رو میشه کامل توضیح بدید ، به غیر از TWstats
ابزارهایی مثل این :
کد:http://en12.tribalwarsmap.com/
(برای دوستانی که مثل خودم تازه وارد هستند عرض کنم این نقشه مربوط به W12 هست ، برای سایر World ها به جای 12 عدد مربوط به World مورد نظر رو وارد کنید ، در این نقشه اگر mouse رو روی یک Village ببرید اطلاعات مفیدی رو از اون Village بهتون میده)راستی چرا Dohol از DNY زده بیرون ؟!!!
-----------------------------
يه سوال هم در مورد بازي من مخوام بپرسم اقايون اسمپر لطفا كمتر اسپم بدن تا سوالم بي پاسخ نممونه ميخوام بگم كه با كسي كه هنوز 24 ساعت از سيتر بودن براش نگذشته ارتباط برقرا كنم چي ميشه (اصلا اجازه ميده يا نه ) من تو اكانت دوم خودم كه تو كا 53 هست 8 تا نيزه دار ساختم هركي ميخواد بگه براش بفرستم خودم كه نميتونم بفرستم براي خودم پس يكي بگه تا براش بفرستم .
اقا واسه من بفرست.من تو ورد 18 هستم.ببینم نمی شه از یک ورد به یک ورد دیگه فرستاد.این روستای بالایم را بزنم بترکونم منابعش 80 به 20.(هرچقدر سرباز داری بفرست)
نميشه شما تو يه ورلد ديگه هستي .
خوب مرسی دوست عزیز.کسی توی ورد 18 نیست به من فقیر بیچاره یک کمکی بکنه.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
8 تا نیزه دارت فقط ساپورت می کنن یعنی نمی شه در غارت ازشون استفاده کرد ... به نظر من اون روستات رو در کل دفاعی کن یا حمله ایش کن صفا داره منم یه روستا اون جا ها دارم ...
خب بابا شما تازه شروع کردی سعی کن کم کم ریسوس هات رو آپ کنی همین طوری که نمیشه یه روزه سپاه داشت تازه 5 روز آتش بسه و توی این 5 روز می تونی برای خودت سپاهکی درست کنی !!!نقل قول:
خوب مرسی دوست عزیز.کسی توی ورد 18 نیست به من فقیر بیچاره یک کمکی بکنه.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
اقا كسي نميخواد ؟؟؟ مفت دارم 12 تا نيزه دار ميفرستم يعني 3 تاش هم در حال ساخته كه ميشه 12 تا تازه با روستاي خودم فاصلش 54 ساعت هست كه با روستاي مصطفي يا ساير دوستان فكر كنم كمتر از اين فاصله داشته باشه به هر حال مفته يا راست ميگي بهتره خودم نگه دارم و اونجا غارت كنم .
در ضمن یک سوال : مثلا وقتی اهن را می ذارم لولش بره بالا مدت زمانش که طی می شود دوباره از اول شروع می کند.تقریبا دوبار این مدت زمان یا کمترش را طی می کند.دقت نکردم.این به خاطر اینکه انلاین نیستم.یا چیز دیگری.
در ضمن می خوام توی یک ورد دیگه هم وارد بشم.توی کدام ورد بچها بیشتر هستند.در ضمن از کجا می توانم بهفهمم کی ایرانی تقاضای کمک کنم؟
متشکرم.ولی کلا حمله را بیشتر دوست دارم.البته الان لول دیوارهام را کردم 4 ولی فکر نکنم فعلا دیگه لازم باشه افزایش بدمش.نقل قول:
خب بابا شما تازه شروع کردی سعی کن کم کم ریسوس هات رو آپ کنی همین طوری که نمیشه یه روزه سپاه داشت تازه 5 روز آتش بسه و توی این 5 روز می تونی برای خودت سپاهکی درست کنی !!!