منم بهت تبریک میگم داداش ماهم میخواستیم 2 تاستاره داشته باشیمنقل قول:
که تمام پست هامونوپاک کردن
منم بهت تبریک میگم داداش ماهم میخواستیم 2 تاستاره داشته باشیمنقل قول:
که تمام پست هامونوپاک کردن
سلام،
دوستان اگه از دبی Xbox بگیرم میشه ایران کپی خورش کرد؟
یک جا خوندم کنسول های جدید رو نمیشه کپی خور کرد. درسته یا غلط؟
دوستان نسل بعدی کی میاد؟ به این زودی ها یا سال های بعد؟ انتظار کشیدن ارزش داره؟
دوستان من کنسولم اخرین اپدیته و lt3 هست............... بازی
Red Dead Redemption گذاشتم تو دستگاه اجرا نکرد چرا؟؟
امکان نداره.احتمال زیاد دیسکت ترکیده یا خراب شده یا کثیف و یا ....................نقل قول:
فرضا بخوای بخری باید پولت رو به درهم یا دلار تبدیل کنی و هزینه بار هم حساب کنی زیاد فرقی نداره اگه میتونی تو انجمن های همسایه بازارچه هست اونجا برو یه دسته دوم بخر عین اک زیاده منم مثل شما خیلی ها بودند میخواستند واسم بیارن ولی چون بار داشتند اضافه بار میخورد و زیاد میشد ضمنا حساب کردم زیاد فرقی نداشت چون اون موقع من اسلیم 4 گیگ خریدم اکش تو ایران 480 بود تو انجمن همسایه (اگه بخوای تو پی ام برات ادرش رو میزارم) عین هلو تو بازار زیاد و اک داره تا دسته دوم اونجا یکی خریدم نه لیبل دسته و حتی ایکس باکس هم کپی خور نشده بود یارو رفته بود فقط خرده نمیدونم به چه دلیل ازش 375 خریدم اوردم شهرمون خودم باهزار جور بدبختی تونستم ال تی 2 رو درست کنم بعدا یکی پیدا شد دیگه تو شهرمون این کارا کنه ال تی 3 هم درست شد کلا نهایتش واسم 400 دراومد که خیلی به صرفه بود الان هم دارم ان بازی میکنم حدود 1 ساله دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارمنقل قول:
ولی با این گرونی دلا ایا میصرفه بیاری گیرم هکم شد؟
سلام بچه ها یه چندتا راهنمایی میخواستم ازتون که اگه بهش جواب بدید ممنون میشم. سوال هارو داخل پست پایینی گذاشتم.
بچه ها من یه دونه ایکس باکس اسلیم ۴ گیگا بایتی دیدم میخام بخرم اما از یه چیزیش میترسم این که آیا این مدل ایکس باکس مشکل سه چراغه شدنو داره یانه؟ هرکس میدونه دمش گرم جواب این پست رو برام بذاره. آهان یه چیزی یادم رفت قیمت این کنسول با کینکتش ۹۱۰۰۰۰ تومنه به نظرتون بخرم؟
سلام،نقل قول:
الان اسلیم 250 گیگ اونجا حدود 1000 درهم درمیاد. یعنی کمتر از 600 تومن.
اینجا فکر کنم بالای 800 باشه.
---
آره اگه لطف کنی آدرس اون انجمن رو هم بدی ممنون میشم.
دوستان من هوس بازی Racing کرده بودم رفتم Hot Pursuit رو گذاشتم گفت Disc is not supported ! میشه بگید باید چکار کنم ؟
این بازیو کی خریدیش؟نقل قول:
زمان ال تی 2.اگه آره خب بازی xgd3 هست و ران نمیشه.باید یکی دیگه تهیه کنی
حدود 1 سال پیش !نقل قول:
نمیشه پچش کرد ؟
سلام
من تو ایکس باکس خیلی جدیدم و هر چی تو تاپیکا گشتم نتونستم جواب دو تا سوالمو پبدا کنم:
۱- تلویزیون من مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هست . به همراه ایکس باکسم که پریروز خریدم یه کابل HDMI هم خریدم ولی وقتی به پورت lcd م وصل می کنم یا اصلا تصویر نمی ده یا اگرم می ده یه سری خط های موازی نا منظم رنگی میاد . با هزار بد بختی و خاموش روشن کردن دستگاه بالاخره نصف تصویر دستگاه روی TV افتاد با کیفیت خیلی پایین که تونستم برم تو تنظیمات دستگاه تو Display و همه حالتهای ممکنه از جمله 1080i رو که مطمینم تلویزیونم ساپورت می کنه (چون یه ----- HD دارم که خروجیش رو با HDMI می گیرم با کیفیت 1080i) رو امتحان کردم ولی بازم تصویر درست نشد. با دو تا کابل دیگه مم که مال دستگاهای دیگم هست هم ایکس باکسو وصل کردم بازم همین بساط هست... با کابل خود xbox هم که کیفیت پایینه...
۲- به همراه دستگام دو تا پک باتری ریشارژبل هم خریدم ولی یه ساعتم که با usb به دستگام وصل می کنم بازم شارژ تو خودشون نگه نمی دارن و سریع آلارم شارژ می دن؟؟!؟! به نظر شما می تونم با تبدیل آیفون به برق وصلشون کنم ۷-۸ ساعت تا ببینم شارژ میشه یا نه؟
سلام
این point های ایکس باکس لایو همون امتیازی هایی هست که از اچیومنت های بازی ها بدست می یاد؟
:18:نقل قول:
:31:
نه شما باید دست کنید جیبتون و پول بدید پوینت بخرید:11:
خب برو تو تنظیمات ایکس باکس بخش display اونجا رزولوشن رو تغییر بده ببین چی میشهنقل قول:
برای مشکل دومت هم اگه باتری شارژی باشه باید حداقل حدود 5 تا 8 ساعت شارژ بخوره تا بتونی بازی کنی با دسته بیسیم
خیر وانا با پوینت فرق دارند پوینت یه واحد پول در مایکروسافت هست و برای خرید در لایو هست همیننقل قول:
سلام
این point های ایکس باکس لایو همون امتیازی هایی هست که از اچیومنت های بازی ها بدست می یاد؟
موفق باشید
اگه آپدیت XBOX ال تی باشه نمی شه از اونجا چیزی دانلود کرد؟
کنسولم LT3 داره الآن وصلش کردم به لایو میگه باید یه چیزی دانلود کنی:
a system update available from xbox live
خوب چکار کنم؟دانلود کنم؟
آره من هم تازه وصل شدم و آپدیت کردمنقل قول:
یه بار یه فایلی دانلود کرد و آپدیت کرد و کنسول ریست شد و دوباره یه فایل دیگه دان کرد و تموم شد
مشکلی پیش نمیاد:46:
اگه هم اومد پای خودت:31:
http://www.sub.tinysub.org/sub/browse.php?u=Oi8vd3d3LmdpYW50Ym9tYi5jb20vZm9yemEta G9yaXpvbi82MS0zNzY0OC9yZXZpZXdzLw%3D%3D&b=0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا من کمتر از یک سال از دنیای ایکس باکس دور بودما ببین برای یه بازی کردن چقدر باید دردسر بکشیم
الآن دی وی دی بازی nba2k رو گذاشتم تو دستگاه و رو هارد نصب کردم-رفتم تو بازی دیدم بعد چند دقیقه یه پیغام اومد با این عنوان failed to authorize disc
جستجو کردم فهمیدم که این ارور به خاطر رایت 97% هست و باید بازی فقط از روی سی دی اجرا بشه
حالا باید از دیسک بازی ایمیج بگیرم بعد طبق راهنمایی اون ایمیج رو به xgd3 تبدیل کنم؟یا نه باید ایمیج ارجینال رو داشته باشم؟
خوب برای بازی هایی که چندتا دیسکه هستن چی؟
دوستان زحمت کشیدن این مشکل رو برطرف کردند:نقل قول:
آره دیده بودم اینو اما یک کم برام نامانوس بود!!!!یعنی به دلم ننشست!!! :31:نقل قول:
تو این فاصله هم کلی جستجو کردم به این نتیجه رسیدم یه باید بازی رو به همون صورت برنر مکس خرید یا یک درایور Liteon داشت و بازی رو 100 درصد رایت کرد و ...
یا همون روشی که گفتید که به صرفه تر و راحتتر همون روشی که اشاره کردید هست
دوستان چند سوال مهم دارم اگه میشه زود جواب بدین وقت ندارم:
1.اگه xboxخودم رو ببریم خارج بفهمن کپی خوره میگیرن تو گمرک؟
2.اگه چند تا بازی ببرم نگاه میکنن اصل یا نه کلا قضیه این جور چیزا چیه؟
3.نمیتونم با hdmi به مانیتو laptop وصل کنم؟ اگه نشه مجبورم جدا مانیتور ببرم یا اگه کار دیگه ای میشه کرد لطفا راهنمایی کنیید؟
4.xbox بعدی کی میاد؟ من شنیدم روش کار میکنن
با سپاس فراوان
دوستان خسته نباشید... من رفتم یه شارژر باتری قلمی گرفتم 12 تمن... خود باتری های دسته ها رو که روو خود دسته ها بود کامل شارژ کردم... میخواستم ببینم جند بار این باتری ها رو شارژ کنم... یعنی تا کی کار میکنن؟؟؟؟ البته یه جفت باتری گرفتم 6 تمن... حالا که آوردم خونه میبینم 1.2 ولت هستش... ولی باتری های خودش 1.5 ولته... دسته رو روشن میکنه ولی بعضی موقع ها چراغ دسته دور میزنه... فکر کنم به خاطر ولتاژ کمترش باشه... به دسته که آسیب نمیرسونه؟؟؟؟
[QUOTE=khelane;7160941]خب برو تو تنظیمات ایکس باکس بخش display اونجا رزولوشن رو تغییر بده ببین چی میشه
برای مشکل دومت هم اگه باتری شارژی باشه باید حداقل حدود 5 تا 8 ساعت شارژ بخوره تا بتونی بازی کنی با دسته بیسیم
واقعا از این همه وقت گذاشتن و خوندن پست من ممنون . من دقیقا توی پستم نوشتم که رفتم توی تنظیمات display و درست نشد؟؟؟؟
واقعا از این همه وقت گذاشتن و خوندن پست من ممنون . من دقیقا توی پستم نوشتم که رفتم توی تنظیمات display و درست نشد؟؟؟؟نقل قول:
1.نه بابا چه جوری بفهمن.تو گمرک که نمیان تست کنن که xbox ت کپی خوره یا نه...نقل قول:
2.اینون نمیدونم.ولی اگه تو پک نباشه مثلا تو کیف باشه فکر نکنم گیر بدن.یعنی منطقی نیست.
3.نه اصلا نمیشه به مانیتور لپتاپ وصل کرد..
4.حالا حالا ها منتظر نباش.حدود 2014
حدود 3000 بار.نقل قول:
پیشنهاد میکنم ازش استفاده نکنی و یه باتری 1.5 پیدا کنی.
خوب با یه tv دیگه تست کن.گفتی که سیم هم عوض کردی اگه با یه tv دیگه درست نبود مشکل سخت افزاریه و نیاز به تعمیر داره.(اگه بکنن.)نقل قول:
فکر کنم مشکل من خیلی چیز عجیب غریبیه....... . آره با یه تلویزیون دیگه هم با کابل HDMI تست کردم تصویر ok بود.... به هر کیم تا حالا گفتم از جمله خود آنلاین ساپورت XBOX شاخ در آورده. آنلاین ساپورت که با قطعیت میگه از تلویزیونته؟؟! در حالی که دو دستگاه HDدیگم تصویرشون رو تلویزیون بدون مشکل هست.....
اون انجمنی که گفتی چیه؟ ساینه؟ادرس دقیقشو بده تو نت گشتم همچین انجمنی پیدا نکردمنقل قول:
در این ۴ سالی که من در ساپورت اکس باکس هستم،این مشکل زیاد پیش اومده! و اگر از اکس باکس ساپورت (نه از امبسدرز،چون امبسدرز دانش خاصی ندارن) (از ساپورت رسمی اکس باکس بصورت ایمیل و یا تماس گرفتن (نه بصورت چت آنلاین) ) پرسیده باشید، مطمئنا مشکلتون رو توضیح میدادن چیه! ببینید به طور پیشفرض اکس باکس 1080p تنظیم شده و مانیتور شما 1080p رو ساپورت نمیکنه! یعنی اکس باکس داره تصویر رو 1080p میفرسته و مانیتور شما نمیتونه بخونه!نقل قول:
و اما راه حل:
با ۳ تا سیم کامپوننت (همون روش معمولی خودمون که ۳ تا سیم زرد و سفید و قرمز هست) کنسول رو به مانیتور وصل کنید و برید در Display settings و 1080p رو به 1080i یا 720 p تغیر بدید!چون دیسپلی شما فقط تا این حد ساپورت میکنه! ۱۰۰ درصد درست میشه ;)
اکس باکس ساپورترز باید دانش کامل در مورد انواع مانیتور ها و نمایشگر ها داشته باشن، من میتونم تضمین کنم شما از ساپورت نپرسیدید و احتمالا از امبسدرز پرسیدید!
موفق باشید.
AmirJames (XboxLive MiddleEast Agent)
دوستان من یه سالی از ایکس باکسم دور بودم.
پارسال کنسولو بردم lt2 و داشبورد اون موقع رو روش ریختن. هنوز lt2 روشه.
الان واسه اجرای دموی resident evil 6 ظاهرا باید داشبورد جدیدو بریزم.
اگه رو همین lt2 آخرین داشبوردو بریزم مشکلی برای اجرای بازی های قبلیم پیش میاد؟ (XGD2 و XGD3 غیر برنر مکس)
ممنون میشم سریع تر جواب بدین چون دموی بازی و آپدیتو دانلود کردم و منتظر اطلاعاتم.
دوستان سلام... من بچه داداشم 4 5 سالشه... هر وقت میاد گیر میده میخوام با دستگاه بازی کنم... بازی هایی هم که من دارم اصلا به دردش نمیخوره... میخواستم بدونم آیا میشه بازی های قدیمی سگا رو روی xbox اجرا کرد.. مثلا روی خود دستگاه سه تا بازی کم حجم نصب هست مثل pinball ... آیا میشه بازی های قدیمی و کم حجم سگا مثل کلانتر یا ... رو دانلود کرد و روی دستگاه اجرا کرد یا اصلا دی وی دی وجود داره که 100 200 تا بازی قدیمی سگا روش باشه.... یادمه ps2 که داشتم همچین دی وی دی بود... نزدیک 200 تا بازی سگا روش بود که میشد با عدد انتخاب کرد و بازی رو اجرا کرد... اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sega Mega Drive Ultimate Collection
دستگاه شما با انجام این کار قابلیت اجرای بازی های کپی رو از دست میده و باید lt3 نصب کنید. (البته من در زمنیه کپی زیاد اطلاع ندارم، اما فکر کنم همین هست)نقل قول:شما منظورتون بازی های آرکید اکس باکس لایو هست، اینطور که شما میگید برای اکس باکس بازی نیست، اما شما میتونید بین بازی های اکس باکس اوریجینال (کنسول قبل از اکس باکس ۳۶۰)و همینطور بازی های آرکید اکس باکس ۳۶۰ بازی های مخصوص به ایشون رو پیدا کنید. اگر به شبکه لایو کانکت هستید که راحت میتونید از اونجا بازی ها رو خریداری کنید (بازی های سگا نیست،اما بازی برای این سن زیاد هست) و یا برخی از بازی ها آرکید بصورت دی وی دی هم بیرون اومدن و میتونید از اونها استفاده کنید!نقل قول:
سلامنقل قول:
شما برو کلکشن بازی های سگا رو تهیه کن.
تشکر... دقیقا منظورم همین بود... پس پیدا میشه...نقل قول:
پس پیدا میشه. امیدوارم lt3 هم باشه... اینجوری مجبورم پچ کنم که کلا بلد نیستم...نقل قول:
امروز رفتم بازار بازیو بگیرم مثل اینکه دیگه این بازی توو بازار نیست... کسی لینک دانلودی چیزی از این بازی داره؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان من دیروز یه ایکس باکس 360 4 گیگ خریدم کلیم بازی گرفتم خدارو شکر همرو بدون اشکال اجرا کرده فقط یه مشکل اونم اینکه میخوام به مایکرئسافت لایو وصلش کنم هی میگه یه اپدیت باید نصب کنب تا بتونی لاگین کنی منم شنیدم که نباید هیچ پیام اپدیتی رو اوکی کرد من الان چیکار میتونم بکنم در این مورد؟
خب برای وصل شدن به لایو باید lt3 باشه کنسولت و برای بازی کردن هم بازی هات اونای که نیاز به پچ دارند مثل کال اف دیوتی باید باروش برنر مکس رایت شده باشندنقل قول:
اگه ال تی سه باشه مشکلی نیست من خودم شخصا دیشب انلاین بودم و هر اپدیتی تاحالا بوده انجام داد