سلام .اره با سیم fd میتونی هم به تی دی وصل بشی هم fd ولی دیگه از بسته های تی دی نمیتونی استفاده کنی و فقط باید بسته های مخصوص fd رو برای سیم کارتت بخری که قیمتش بیشتر میشهنقل قول:
Printable View
سلام .اره با سیم fd میتونی هم به تی دی وصل بشی هم fd ولی دیگه از بسته های تی دی نمیتونی استفاده کنی و فقط باید بسته های مخصوص fd رو برای سیم کارتت بخری که قیمتش بیشتر میشهنقل قول:
سلام دوستان این مودم بیرونی ZW101 ایرانسل آیا حداکثر سرعت 80 مگ ایرانسل کسی تونسته دانلود کنه یاخیر آیا مودم خوبی است؟ من خودم I60 دارم کیفیت سیگنالش کمه لطفا راهنمایی کنید؟
من سه سال پیش این مودمو داشتم قطعا روی پشتبام سیگنال بهتری میده ولی جایی که من نصبش کرده بودم مودم معمولی هم همونقدر سیگنال میداد .اون موقع من تا 50 مگ باهاش میگرفتم ولی الان دوستان میگن روی 60 مگ به بالا مودم هی ریست میشه .من این مودمو توصیه نمیکنم بهت .نقل قول:
دوست گرامی نیازی به تغییر مودم نیست i60 از نظر گیرندگی قوی ترین هستنقل قول:
یک مزیت خوبی هم که داره اینکه امکان اتصال آنتن خارجی به مودم وجود داره شما به جایی اینکه هزینه کنی مودم عوض کنی آنتن بخر براش
نمونه آنتنی هم که بچها برای td استفاده کردن توی کانال استاد صابر عزیز هست عضو شو سرچ بزن میاد
modem_land@
اما قبلش یه توصیه اگر برات یجوری مقدوره مودم رو روی پشت بوم قرار بده تست کن ببین سیگنالت بهتر میشه یا نه بعد برا آنتن هزینه کن :دی
چرا برای بعضی ها مودم I60 براشون به ورژن 201 آپدیت شده ولی ماله من هنوز نسخه 196 هست آپدیت نمیشه وقتی میزنم بررسی برای آپدیت میزنه دستگاه شما بروز هست.
برا منم دیروز تنظیمات مودم رو باز کردم یه توافق نامه آورد و بعدش آپدیت کرد به 201 ... منتها دیشب انلاکش کردم و ورژن 196 رو زدم ولی دیگه بعدش هرچی گشتم ورژن 198 ایرانسل رو گیر نیاوردم این رام های جنرالی که دوستان زحمت کشیدن تو قسمت انتخاب نوع شبکه و only tdd , only fdd مشکل دارن یا بعضیاشون اصلا ندارن این قسمت رو حتی با انتخاب حالت 4G هم نوار کشوییش باز نمیشه! و همچنین mimo , ca
منم مثل شما هرچی میزنم آپدیت بشه میزنه که دستگاه بروز هستش!
کسی راه حلی پیدا کرد به منم بگه
ولی ماله من آنلاک نیست هنوز یه ماه نیست خریدمش از سایت خود ایرانسل هم گرفتمه ولی آپدیتش نمیاد.نقل قول:
سلام داداش. من این مودمzw101 دارم. بله نهایت سرعت رو میده. من بیشترین سرعت دانلودی که باهاش داشتم 10.5مگابایت برثانیه بوده که میشه 84مگابیت برثانیه. sinr هم 18دسی بِلنقل قول:
حد اکثر سرعت اپلود سرویس های نامحدود 4 و 8 رو چطور ست کردند؟
مساوی با حداکثر سرعت دانلود است، ضریبی از ان است و/یا باز است؟
دوست عزیز یه سوال، اگر بالا پشت بام آنتن بهتر و قوی تری دریافت کردیم،خرید آنتن تقویتی داخلی میتونه کمک کنه؟ یا آنتن بیرونی باشه حتما تا کمک کنه؟نقل قول: