تنها راه تحریم.پیش به سوی همراه اول.دو و نیم گیگ 10 هزارتومان.
مدیران همراه اول اگه باهوش باشند با گران نکردن بسته ها میتونند مشتریان از دست رفته شون را دوباره باز گردونند
Printable View
تنها راه تحریم.پیش به سوی همراه اول.دو و نیم گیگ 10 هزارتومان.
مدیران همراه اول اگه باهوش باشند با گران نکردن بسته ها میتونند مشتریان از دست رفته شون را دوباره باز گردونند
چکیده حرف مدیرعامل بازاریابی ایرانسل: قبلا داشتیم دزدی می کردیم از افرادی که اطلاع و سواد کافی نداشتند و بسته اینترنت نمی خریدند و بابت هر کیلوبایت 14/8 از ملت از همه جا بی خبر می دزدیدیم.
حالا وزارت ارتباطات اومده جلوی دزدی ما رو گرفته و کمتر می تونیم دزدی کنیم بخاطر همین مستقیم از افرادی که بسته می خردند این دزدی انجام خواهد شد.
#تحریم_ایرانسل
تا دیروز حرف کدام دکل سرعتش بیشتره بود امروز که گرون شد هم خودشون میدونستند هم خود بچه های تاپیک و هم بارها یک سری کارکنان ایرانسل گفته بودند که اگه برگردی صفحات اول حرفاشون هست حالا هم که دارند تحریم میکنند دیگه مدیر این صفحه هم شورشو در اورده هر پستی باب میلش نباشه حذف میکنه هر خبری و داخلش دست میبره اونجوری که دوست داره میذاره فقط خواستم یک موضوع را بگم عزیزم شما که خودت تو رفتارت و تو نوع تحریم کردنت ثبات نداری پس نباید هم از یک شرکت مثل ایرانسل انتظار داشته باشی اونجوری من یا شما میخوایم عمل کنه...
برخی دوستانی که اطراف ما هستند و از ایرانسل استفاده میکردند از امروز به فکر شیفت از ایرانسل به همراه اول افتادند
اخه وقتی همراه اول داره اینترنت نصف قیمت با کیفیت بهتر از ایرانسل میده و سیم کارتش اعتبار و وجهه بالاتری از ایرانسل داره مگه ادم دیوونست بره از ایرانسل استفاده کنه.والا به خدا
دوستان من با توجه به این گرونی جدید چون هنوز از بسته قبلی دارم استفاده میکنم .با خودم گفتم با این گرونی شبکه خلوت بشه و سرعت بهتر شده اما تاکنون هیچگونه تغییری در سرعت های ایرانسل پیش نیومده و همون بی کیفیت و بی ثبات قبلی است. پس معلوم میشه متاسفانه یک عده هنوزم دارن این بسته های گرون رو میخرن و استفاده می کنند
قابل توجه دوستانی ک میگید شما ک ایفون داری
چه ربطی داره برادر من یعنی چون پول داریم باید ساکت بشینیم تا بکنن تو پاچمون...زشته به خدا
مطلب بعدی اینکه یارو میگه ما هیچ کمبودی تو پهنای باند نداریم بیاد خودش استفاده کنه ببینم اشکش در نمیاد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ایرانسل احمق وقتی هزاران میلیارد در آمد دارید باید نصفش مالیات بدی مگه شهر هرته درود بر وزارتخانه دولت تدبیر این با کارخانه و تولیدی فرق داره
قبلا چند تا سیم کارت کمتر از یک ماه سوزاند در حالی که باید 90 روز رد میشد در کمال تعجب شماره به مشتری دیگر فروخته شد دزد کثیف
همراه اول نسل 3 اینجا نداره از مجبوری آمدم رو ایرانسل هی قطع میشه فقط برای دانلود خوبه که حجم کاربر محترم زودتر تمام شود وب گردی خرابه فعلا همراه اول وب گردیش نسل 2 شرف داره به ایرانسل دزد اعتماد به سقف عجیبی داره ایرانسل با تبلیغات مضخرفش
دوست عزیز نگران نباش همراه اول هم هیچ موقع سود پیامک و تماس های تلفنیشو فدای 3G نمیکنه و بزودی تعرفه اونم مثل رایتل و ایرانسل میشه تا بتونه ضرر هایی که با برنامه های پیام رسان میخوره جبران کنه:n06:نقل قول: