خوب پست هاي متوالي از طرف يه يوزر رو تركيب ميكنه و تايمشونو مينويسه.نقل قول:
كار مديران رو راحتتر كرده ديگه!
Printable View
خوب پست هاي متوالي از طرف يه يوزر رو تركيب ميكنه و تايمشونو مينويسه.نقل قول:
كار مديران رو راحتتر كرده ديگه!
سپاهان با یک امتیاز از تبریز گریخت
گل ها: خیرخواه ( 4- تراکتورسازی) و توره (10- سپاهان)
ورزشگاه: یادگار امام
تماشاگران: حدود 75 هزار نفر
داور: یدالله جهانبازی
اخطار: توره و آل نعمه (سپاهان)
تراکتورسازی: مهدی ثابتی، مجتبی ترشیز، مصطفی اکرامی، علیرضا میرشفیعیان، حسینی، مهدی کیانی،جاسم کرار، علیرضا جلیلی، فرهاد خیرخواه (71- آلو ترائوره)، محمدابراهیمی، امیرمحبی (92- ابراهیم زاده)
سرمربی: فراز کمالوند
سپاهان: مهدی رحمتی، هادی عقیلی، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، احسان حاج صفی، شاهین خیری (79- فرزاد حاتمی)، احمدجمشیدیان، حسین پاپی (46- احمدآل نعمه)، مهدی جعفرپور (46- آرماندوسا)، مهدی کریمیان و ابراهیم توره سرمربی: امیرقلعه نویی
شرح گل ها: صفر- یک ( تراکتورسازی): شوت محکم فرهاد خیرخواه از پشت محوطه جریمه دروازه سپاهان را باز کرد. ( دقیقه 4)
یک- یک: ارسال احسان حاج صفی با ضربه سر توره بازی را به تساوی کشاند. ( دقیقه 10)
بهترین بازیکن: جاسم کرار. او با حرکاتش خط دفاع سپاهان را بارها و بارها به هم ریخت و هر کاری که دلش خواست انجام داد.
اتفاق ویژه: کری های پیش از بازی میان تیم های سپاهان و تراکتورسازی باعث شد تا این بازی با حاشیه هایی از سکو ها همراه باشد و البته گزارشگر بازی بدون در نظر گرفتن حاشیه ها به گزارش بازی و تعریف از هواداران تبریزی پرداخت.
منبع : سایت گل
:31::27::39::38:نقل قول:
بازی خوبی بود.
من که رفتم استادیوم و گزارش رو ندیدم.انصافا گزارشگر حق داشت جانب دارانه گزارش کنه-تو بازی قبل گزارشگر اصفهان طوری گزارش می کرد که انگار تراکتور تیم محلات هست!
بله سپاهان گریخت-1 توپ خورد به تیر-و یک تک به تک رو رحمتی گرفت-کلا تراکتور خوب بازی کرد.
من نمیدونم چند بار باید به شما تذکر داد که از سایهای کلوپ هواداران یک تیم خاص خبر نذارید
سپاهان جالب بازی نکرد
اما در اصفهان خیلی ها مدعی بودند که در تبریز تلافی در میارن اما دیدیم
کلا کشته مرده گزارش این گزارشگر هم بودیم
تا توپ در هر جای زمین دست بازیکنان تراکتور میومد طوری فریاد میزد که انگار طرف گل زده!!!!!
جدا از اینکه هر اتفاقی هم به نظرش پنالتی بود و ماشالا یپا کارشناس
و جالب اینجا بود مداوم تراکتور رو مایه سر بلندی ایران معرفی میکرد و همش از جالب بازی نکردن بازیکنان سپاهان در مقابل تیم الشباب حرف میزد
این در حالی هست که اون بازی یک بازی ملی حساب میشه نه باشگاهی که این گزارشگر این حرف ها رو میزد
اگه حتی تراکتور یک بازی در لیگ آسیا هم داشت از این حرفها دلمون نمیسوخت
شاید گزارشگرهای اصفهانی مقداری جانب دارانه گزارش کنند ولی نه در این حد و یا اینکه تیم مقابل رو بکوبونند و نظرات کارشناسانه هم بدند!!نقل قول:
البته سپاهان هم چندین موقعیت داشت که بخت با تراکتور یار بود
نیازی به حرکات موزون شما نیست ! :دی همه پخش زنده از شبکه 3 رو دیدن و قضاوت میکنن ...
قبل از اینکه اینو بگید شما برید گزارش بازی قبل رو تو اصفهان ببینید.نقل قول:
نقل قول:
حالا کافی یکی از گزارشگرای تهران از پرسپولیس و استقلال طرفداری کنن بدبخت میشه ! من هیچ گزارشگری رو تا حالا اینقدر تو جو ندیده بودم !
درسته که خیلی طرفداری می کرد ولی عوضش جذاب هم بود ، نه ؟
:)
یک جوری تیتر می زنند که انگار تیم آخر جدول در مقابل تیم اول جدول توانسته یک امتیاز شیرین بگیرد !نقل قول:
در ضمن اگر این ها حرکات موزون هست چرا تو انجام می دهی ؟!!!