متاسفانه آره:n29:نقل قول:
Printable View
متاسفانه آره:n29:نقل قول:
سلام
امن برگشتم یه حال و هوایی از دوستان قدیمی . عزیزم بگیرم ... :n09: چه خبر دوستان ؟ چه میکنید ؟ یه صفحه قبل تاپیک رو خوندم اینطور که مشخص بود، هنوزم مخابرات کرمانشاه مثل همون موقعی که من کوچ کردم پارس آنلاین :n02::n03:. حالا میام مستقیم بپرسم، هنوز واقعا اینطوره ؟ پینگتون تغییر کرده ؟!
امیدوارم بهتر شده باشه
سلام حسین جان ،فدات تو خوبی؟نقل قول:
راستش مخابرات خیلی خوب بود با پینگ 4.2.2.4 210-250 میچرخید و تایم اوت هم خیلی خیلی پایین بود اما تقریبا از هفته پیش سرعتش پایین اومده و پینگ هم از 230 به 350 تغییر پیدا کرده
من که دیگه وسوسه نمیشم از شرکتهای خصوصی مخصوصا حسابگر و آسیاتک و نوین نت (تقریبا هموشنو گفتم:n02: غیر از شاتل که از اول بیخود بوده :n08:) بگیرم اما این مشکل افت سرعتی که پیش اومده حل شه عالیه:n01:
راستی الان پینگ تو با 4.2.2.4 چنده؟
سلام دوستان من 1 مگ نامحدود از مخابرات گرفتم با ضریب 1 به 8 ولی تا الان سرعت دانلود از 60 بیشتر نشده بعضی وقتام به 20 یا کمتر میرسه به نظر اساتید این نرماله؟
ممنون بهنام جان. تو خوبی ؟ والا 4.2.2.4 واسه من 240 8.8.8.8 واسه من 220. گفتم واسه بازی آنلاین بعدا اگه مخابرات خوب بود یه خطم از مخابرات بگیرم :n02: اونا که آره داغونن ولشون کن :n02: پارس آنلاین واسه من واقعا خوب عمل کرده اما یکم پینگشون بالاس !نقل قول:
سلام دوستان، کسی نیست که سرویس جشنواره پاییزی رو که پارسال ارائه شد گرفته باشه؟ آخه من اون موقع سرویس 2 مگ با حجم ماهیانه 8 گیگ رو یکساله گرفتم ولی امروز میبینم 10 گیگش رو بدون این که در گزارش مصرف ثیت شده باشه ازم کم کردن و مطمئنم که خودم هم مصرفش نکردم. این هم تصاویر از کنترل پنل من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراین کل اعتبار من از شروع دوره سرویس جشنواره پاییزه 103424 = 1024 + 98304 + 4096 بوده. اون -209.89 مال باقیمانده اعتبار دوره قبل بوده که کمش کردن و اعتبارم صفر شده بعد اومدن به جاش 1024 تا بهم اضافه کردن. اون 98304 هم همون 96 گیگ اعتبار کل 12 ماهه که یکجا اضافه کردن. اون 4096 هم همون حجمی بود که قبلا به خاطر قطعی و خرابی و افت سرعت طولانی مدت مخابرات بود که به همه نصف حجم یکماه و 15 روز به تاریخ انقضا اضافه کردن.
پس کل اعتبار مصرفی من از تاریخ 1391/10/01 تا الآن 76566.84 بوده که در نتیجه باید اعتبار باقیمانده من 26857.16 = 76566.84 - 103424 باشه که نیست و طبق عکس زیر تو سیستم زده 17075.73 . که یعنی به اندازه 9781.43 = 17075.73 - 26857.16 از اعتبار من پریده.
با 2020 هم تماس گرفتم، زیر بار نرفتن. یارو میگه باید از تمام صفحات گزارش پرینت بگیری که چیزی در حدود 100 صفحه میشه. و اگه هرصفحه پرینت رو 100 تومن هم حساب کنیم 10 هزار تومن تموم میشه. بهش میگم مگه شما دسترسی به کنترل پنل ندارین و اونجا "مجموع کل اعتبار استفاده شده" رو ننوشته؟ میگه نه، سیستم ما فرق داره. میگم خوب برو تو سایت و بعد برو تو کنترل پنل من اونجا معلومه. تا اینو میگم قطع میکنه. در طول مکالمه هم همش میخواست دست به سر کنه و هی میگفت وقت ندارم و باید قطع کنم و از این حرفا.
نه اصلا نرمال نیست بهشون زنگ بزنن ببین چه حرفی برا گفتن دارننقل قول:
سلام به همه دوستان خصوصاً مخابراتی ها
بد ندیدم یه توضیحی در مورد شارژ الکترونیکی بدم (البته ممکنه دوستان در صفحات قبل گفته باشن ؛ من نخوندم پستهای قبل رو)
این روزا سرور مخابرات برای شارژ الکترونیکی خارج از خط مخابرات مشکل داره بنابراین اگه قطع بشید دیگه راهی برای شارژ نیست ...
کاری که باید انجام بدید اینه که مثل دوران قدیم زنگ بزنید 2020 بگید یک ساعت شارژ بهتون بدند تا دوباره وصل بشید و بتونید شارژ کنید. لزومی نداره حتماً حضوری برید شارژ کنید ...
موفق باشید:n16: