باید طرح حرفه ای بگبربدنقل قول:
یک ساله
24 گیگ
سرعت تا ده مگ بازه
قیمت 110000 تومان
Printable View
باید طرح حرفه ای بگبربدنقل قول:
یک ساله
24 گیگ
سرعت تا ده مگ بازه
قیمت 110000 تومان
عزیزم همه چی که اتوماسیون نیست.برای رانژه باید از سمت DSLAM روی بوق تو مخابرات سیم کشی کنند ،با کلیک که نمیشه سیم کشی کرد!!! :دینقل قول:
اما شما چون طرح حرفه ای گرفتید پهنای باندتون روی 3 مگ بوده قبلا در حالی که طرح حرفه ای پهنای باندش ده مگه پس شما رانژه دارید فقط واحد OMC باید ریت خط شما را بالا ببره که باید پهنای باند را تو اون منطقه تست کنند اگه جا داشته باشه همون موقع زیاد میشه وگرنه یه چند روزی زمان میبره پهنا را زیادترش کنند.
مشکل غیر فعال کردنم احتمالا مال اینه که شما با دو تا کد ملی مختلف ثبت نام کردید ولی بازم غیر ممکنه دارید اشتباه میکنید .مطمئن بشید
جدا ما هنوز علت نارضایتیا متوجه نشدیم شما بگبد شاید ما فهمیدیمنقل قول:
متاسفانه برا DLCها حرفی ندارم خودم میدونم وضعش خیلی خرابه.از مخابرات یزد هم اطلاعی ندارمنقل قول:
اصلا برام مهم نیست کجا کار میکنم من حقیقت را میگم.منم خیلی بخوام مخابرات بمونم 5-6 ماهه دیگه.فک کردید اینجا خوبه یه ماه حقوق اینجا رو بهتون بدن کلا از مخابرات راضی میشید.منم از بس حقوقش زیاده دارم فرار میکنم ،نقل قول:
امر دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا این پست جا موند کسی خبر نداره چی به چی شده؟نقل قول:
رفیق من کاری به شما ندارم میفهمم شما هر چقدرم طرقداری کنید هیچی نصیبتون نمیشه.همون طور که میبینید واقعا سرویس مخابرات اکثرا ناراضین البته سرویساش بد نیستن ولی خوب ثبات ندارن مثلا این تستی که الان گرفتم و خیلی هم خوبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مثلا صبح پینگ میشه 600 سرعتم میشه 0/5مگ
نقل قول:نقل قول:نقل قول:با 2020 باید تماس بگیرید شمارتون را اعلام کنیدنقل قول:
رفیق دارم میگم ثبات نداره اون تستی که بالا میبینی گذاشتم خیلی برا سرویس دو مگ خوبه ولی اگه همیشه همین طوری بود من چاکر مخابراتم بودم.نقل قول:
وضعیت الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها خوبیش همین پینگشه
همون فرداش زنگ زدم گفتم یکیش رو هیچی برنگردوندننقل قول:
یکیش هم که ناقص عودت کردن تازه معلوم هم نیست به کجا اضافه شده!!!!
عزیز من خودم تا حالا مشکل اینجوری نداشتم وگرنه تا حالا راه چاره براش پیدا کرده بودمنقل قول:
شرمنده
حضوری مراجعه کنید به یکی از مراکز چهارگانه و بهشون بگید متاسفانه اینجا هم کاری از دستم بر نمیادنقل قول: