مخابرات سروویس های محدود و نا محدود همون سرعت واقعی میده ولی بچه ها از پینگش زیاد راضی نبودن... الان مثل اینکه بهتر شده... چند مدت پیش که حسابی تایم اوت داشته....نقل قول:
Printable View
مخابرات سروویس های محدود و نا محدود همون سرعت واقعی میده ولی بچه ها از پینگش زیاد راضی نبودن... الان مثل اینکه بهتر شده... چند مدت پیش که حسابی تایم اوت داشته....نقل قول:
نقل قول:اره ولی این قصه سر دراز دارهنقل قول:
جدیدا یا صبح ها خراب میشه یا شب ها یه خبرهایی هست یع بلیی ظاهرا دارن سر نت میارن
ADSL MATRIX
128 kb
RIdeeeeeeeeeeeeee :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای وای اسم ماتریکسو نیار حالم بد شد :n21: آلرژی دارم بهش :n22:نقل قول:
بازم پینگ رفت بالا....
همیار الان نرماله...نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: اسیاتک
دوستان من یه خط دارم که اسیاتک رانژه اش را کامل بر نداشته از طریق خود شرکت هم نمیتونم پیگیری کنم که رانژه را بردارن راه دیگه ای هست؟
راه اندازی: بعد از انتخاب طرح حداکثر طی ۴۸ ساعت سرویس مورد درخواست راه اندازی شده و به شما اطلاع رسانی می شود. !
وضعیت درخواست/پرونده : رانژه شده
خط راه اندازی نشده است.
دیگه داره اعصابم رو خورد میکنه بیست نت
زمان ثبت درخواست: ۱۳۹۱/۱۱/۲۶,۱۳:۳۳:۴۰ زمان برقراری ارتباط: ۱۳۹۱/۱۱/۲۷,۰۹:۴۷:۱۹ زمان راه اندازی: ۱۰۰۰/۰۱/۰۱,۰۰:۰۰:۰۰
سلام دوست عزیز.نقل قول:
پرونده من هم مثل شماست ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی اسپلیتر رو میذارم، تلفن بوق آزاد نمیزنه و وقتی شماره روهم میگیرم بوق اشغال میزنه.
میشه شما هم چک کنین ببینم که اسپلیتر خرابه یا از سمت مخابراطه که هنوز خط کاملا راه اندازی نشده؟
ممنون
درود.نقل قول:
من این مشکل رو ندارم
فعلا تنها مشکل اینه که فعال نشده و چراغ adsl هم روشن نمیشه که با isp ارتباط برقرار کنه :|