سلام
بچه ها من میخوام مودم بخرم.
میشه یه راهنمای کنید که چه مارکی و چه مودلی .
مودم بی سیم نمیخوام.
Printable View
سلام
بچه ها من میخوام مودم بخرم.
میشه یه راهنمای کنید که چه مارکی و چه مودلی .
مودم بی سیم نمیخوام.
tp-link 8811 قیمت 22000. مودم خیلی خوبیه. (8817 خوب نیست)نقل قول:
یا
zyxel p-660 ru قیمت 40000.
تائید می کنمنقل قول:
سلام دوستان
یه راهنمائی فوری و جامع میخوام
امرز اومد وبگردی کنم دیدم اینترنتم قطع شده زنگ زدم به شرکت که اسیاتک باشه گفت کانفینگ مودمت بهم ریخته خلاصه از پشت تلفن راهنمائی کرد و مودم dlink وصل شد ناگفته نمونه من جدای از این مودم دو پورت که یه پرتش هم usb هست یه روتروایرلس هم دارم که اونم dlink 150 هستش خلاصه ما اومدیم اینم روتر و وصل کردیم با مودم با خیال اینکه درست شده دیدم باز جواب نمیده زنگ زدم شرکت گفت روتر هم باید کانفینگ بشه و از پشت تل نمیشه کار تخصصیه باید زنگ بزنید 2 روز بعد متخصص بیاد تازه زیره 20 تومن هم نمیگیره
البته ناگفته نمونه من اوایل که روتر نداشتم با کانکشن کانکت میشدم اما تو این کانفینگ جدید اوتومات کردم ممکنه به خاطر این باشه؟
اگر به خاطر این نیست یه راهنمائی کنید چطور این روتر و کانفینگ کنم که پول بی زبون و ندم دست اینا چون طرف میگفت کار سختیه باید ای پی و به روش ازمون و خطاا اینقد وارد کنی تا عمل کنه؟
خواهشا جامع کمک کنید
خیلی سپاسگزارم
سلام
مودم من G31 ASUS هستش
دیشب ویندوز لپتاپم را عوض کردم بعد از نصب ویندوز جدید دیدم به نت متصل نمیشه تماس گرفتم شاتل اول گفت این مدل مودم را پشتیبانی نمیکنیم بعد گفت شما ریستارت کلی بکن تا بگم چیکار کنم خلاصه ریستارت کردم نشد که نشد
از دوستان اگه کسی میدونه چجوری با ISP شاتل ست کنم ممنون میشم رهنمای کنه در ضمن استفاده وایرلس دارم
شاتل هم که نمیتونه کاری بکنه
چطوری وصل نمیشه؟نقل قول:
از کانکشن استفاده میکنی یا مودم اتومات کانکت میشه؟
هیچکدامش قبلا" وقتی وایرلس لپتاپ روشن میشد بصورت خودکار کانکت میشهنقل قول:
دیشب هم کانکشن میخواستم درست کنم نشد و هم وایرلس
از این آموزش استفاده کردم نتیجه نگرفتم
اگه روش خاصی بلدید ممنون میشم رهنمای کنیدکد:http://www.rahnamoonco.com/educational/white-papers/product-setup-guides/66-asus-dsl-g31-quick-setup-guide-farsi
در ضمن حتی لنش هم فعال نشد :31:
مودم و لپتاپ سالم هستن
سلام
اگه کسی مشخصات این سهتا مدمو داره ممنون میشم بذاره
tp-link 8811
tp-link 8960n
tp-link 8901
آقا من مودم Linksys 120 هستش هر کاری میکنم این لامپ DSL روشن نمیشه اسپیلتر هم گرفتم ولی بازم روشن نمیشه چی کار کنم؟ مشکل از سمت مخابرات!!!!