اقا من ميخوام پچ نصب كنم ولي بازيم كرك نداره ! چجوري ميشه اين بازي رو رجستر كرد! ؟؟ كه پچ نصب شه
Printable View
اقا من ميخوام پچ نصب كنم ولي بازيم كرك نداره ! چجوري ميشه اين بازي رو رجستر كرد! ؟؟ كه پچ نصب شه
چون نصب بازي شما دستكاري شده و بازي در مسير ريجستري تقلبي قرار گرفته سيستم پچ چون نمي تونه مسير رو تعيين كنه پيغام خطا ميده امتحان نكردم تا حالا ولي شما امتحان كن اين كار رو كه مي گمنقل قول:
اول برو به Program Files فولدري كه داخلش بازي Pro Evolution 2009 هست رو پيدا كنه اسمش هر چي هست با حروف بزرگ به كلمه KONAMI تغيير نام بده در واقع بازي شما بايد توي اين مسير باشه
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
حالا متن زير رو داخل يك new text document كپي كن
و Save as بزن Save as Type رو روي All قرار بده و اسم فايل رو دقيقا اين قرار بده pes2009.reg حالا سيو كن يه فايل با فرمت reg برات ايجاد ميشه روش كليك كن تا وارد ريجسترب بشه حالا سعي كن دوباره پچ رو نصب كني فقط اگه در درايو غير از C نصب كردي بازي رو از داخل متن بالا C رو تغيير بده به همون درايوي كه نصب كردينقل قول:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2009
]
"code"="APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM"
"installdir"="C:\\Program
Files\\KONAMI\\Pro Evolution Soccer 2009\\"
نه درسته C r a c k بايد بنويسي ها يعني حرف اول رو بزرگ بايد بنويسينقل قول:
آقا این پچ ها رو جایی دارن ما بخریم؟؟؟ آخه من با اینترنت ذغالی کار می کنم.
از دوستي اشنايي. مركز سي دي محلتون تهيه كني خيلي مطمن ترهنقل قول:
نقل قول:
منم همين خطارو داشتم اين كارو كردم هيچ تغيير و تعصير نداشت.. بيخود بيد
سلام
ببینید من وقتی بازی میکنم یه پرازیت مانند از وسط ال سی دی رد میشه این مشکل از کجاست؟
گرافیک بازی رو کجا باید تنظیم کرد ؟! (خیلی کمه)
اون مربوط به Screen Refresh Rate هستش. اونو باید در حالت 65 Hrz بزاری که غیر فعاله و اگرم فعالش کنی، باز چشاتو به ...F میده!!!!!نقل قول:
هرتز مانيتورت رو بايد بذاري روي 75 هرتز بلدي كه چه جوري اين كار رو بكني؟ اگه بلد نيستي بگو توضيح بدم. موفق باشي خشايار خاننقل قول:
نه عزیزم بگو بی زحمت!نقل قول:
هرتز مانيتورت رو بايد بذاري روي 75 هرتز بلدي كه چه جوري اين كار رو بكني؟ اگه بلد نيستي بگو توضيح بدم. موفق باشي خشايار خان
راستی در مورد گرافیک نمیدونی چیکار باید بکنم بره بالا ؟!
برای تنظیمات گرافیک این بازی یک ایکن مخصوص وجود داره. برو داخل فلدر بازی و از اونجا تنظیمات رو دستکاری کن.
خیلی خیلی ممنون!نقل قول:
برای تنظیمات گرافیک این بازی یک ایکن مخصوص وجود داره. برو داخل فلدر بازی و از اونجا تنظیمات رو دستکاری کن.
ولی واقعا عجب گرافیکی داره رو high ماله من رو low بود