سلامنقل قول:
میتونید این کار رو انجام بدید کافیه هر قسمت از جدولتون که میخواید شماره صفحه بخوره کلیک کنید و با استفاده از تب header&footer tools ( با کلیک تو قسمت هدر خود به خود فعال میشه) page number> current position رو انتخاب کنید.
Printable View
سلامنقل قول:
میتونید این کار رو انجام بدید کافیه هر قسمت از جدولتون که میخواید شماره صفحه بخوره کلیک کنید و با استفاده از تب header&footer tools ( با کلیک تو قسمت هدر خود به خود فعال میشه) page number> current position رو انتخاب کنید.
سلام من میخوام برای پایان نامه یک رفرنس بسازم
یک رفرنس که بخ جای خلاصه رفرنس شماره داشته باشه اینطوری [1] ، [2] و...و در آخر هم صفحه رفرنسم را شماره بمندی کنم
کل اینترنت را گشتم متاسفانه هیچی در این مورد نیافتم در صورتی که بسیاری بسیاری از کتاب ها منبع دهشون اینجوریه
خواهشا کسی میدونه کمک کنه خیلی واجبه ثواب داره
دوست من با نرم افزار رفرنس نویسی میتونی این کارو به راحتی انجام بدی.پایان نامه ی خودم با استفاده از همین نرم افزار بود.برای کسی که دنبال پژوهش هست و خواهان سازماندهی مقالات دانلودی هست چنین نرم افزاری لازم است. مانند نرم افزار :
Thomson Reuters EndNotes X6 v16.0.0 Build 6348
سلام دوستان من می خوام از زیر نویس تو صفحاتم استفاده کنم
وقتی این کار رو با ورد 2010 انجام دادم به جایه این که زیر نویس های هر صفحه رو از 1 شروع کنه تمام زیر نویس ها رو دنبال هم شمالره بندی می کنه و از ادامه ی زیر نویس صفحات قبل !
می شه راهنمایی کنید؟
سلام دوست من. باید بری توی تب Refrences سپس Footnotes.'گوشه سمت راست ان یک فلش کوچک است.اونو بزنی یه کادر میاد.در قسمت Numbering عبارت Restart each page را انتخاب کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین وطن دانلود اضافه کن:10:
سلام
تعداد زیادی اسم و فامیل هستند
مثلا به صورت
علی ریاحی
زهره بابائی
مریم الیاسی
و ..
می خوام به حروف الفبا سورت شوند اما از نظر نام خانوادگی
یعنی اینطور شود
مریم الیاسی
زهره بابائی
علی ریاحی
با درود
دوستان من یک سری شعر رو به صورت دوبیتی به صورت خام توی تکست ویندوز تایپ کردم. حالا می خوام اونها رو توی ورود به این صورت که در عکس زیر می بینید با اندازه ی یکسان و برابر در بیارم. باید چکار کنم؟ هر کاری می کنم نمی شه
نشانی عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظر من که بیایید اون متن رو که میخواین ببرین جلوتر مثل اون عکس اشاره گر رو ببرید اول متن بعد دکمه TAB رو بزنید.
من که اینو میدونستم.
سلام
توی ورد 2007 یه فایل با پسوند doc دارم که می خوام چند صفحه اول اون به این صورت شماره گذاری بشوند:
یک ، دو ، سه ...
و ادامه صفحات به این صورت شماره گذاری بشن:
1و2و3و4و...
باید چیکار کنم؟
سلام
برای مرتب کردن پایان نامه م چندتا سوال داشتم.
برای عکسهام Caption تعریف کردم ولی وقتی عکس رو جابجا میکنم caption جابجا نمیشه. میخام به هم وصل یا گروپ بشن. چیکار باید بکنم؟
مشکل دیگه در مورد شماره عکسها در caption هست. میخام مثلا عکسهای فصل اول کارم با شماره 1-1، 1-2، و... مشخص بشه و فصل دوم با 2-1 و... سرفصلهام رو با style تعریف کردم ولی بازم درست شماره نمیخوره
word قابلیت این رو داره که یک فرمت رو به همه عکسهایی که توش وارد میکنیم بده؟ فرمت کادر و سایز و ...
سوال بعدیم در مورد شماره گذاری صفحاته. مثلا میخام دهمین صفحه وردم شماره صفحه یک داشته باشه و ده صفحه اول که جلد و... هست شماره نداشته باشه. چجوری میشه اینکار روکرد؟
ببخشید سوالام زیاده. خیلی اورژانسی به جوابشون نیاز دارم.پیشاپیش ممنون:)