هارد رو میتونید با تبدیل وصل کنید و از تب health نرم افزار hd tune عکس بدیننقل قول:
Printable View
هارد رو میتونید با تبدیل وصل کنید و از تب health نرم افزار hd tune عکس بدیننقل قول:
سلام
یکی از درایوهارو فرمت کردم fat32 برای ریختن ویندوز xp بعد نصب شد صفحه اول نصب (آبی) وینوز کامل شد حالا نه ویندوز xp نصب میشه و نه ویندوز 7و8 درایو هارو میشناسه
لطفا بگید چه کار کنم موقعه نصب ویندوز 7 درایو نشون داده بشن
من یه هارد اکسترنال دارم که قبلا به عنوان اینترنال در لپ تاپ دوستم استفاده میشد.الان اونو میخوام به عنوان اکسترنال استفاده کنم و داخل باکسه ولی ویندوز نمیشناسه.توی hd tune میشناسه ولی تویdisk management میرم میزنه invalid.چی کار کنم؟(اینم بگم که 4 پارتیشن داشت و نمیخوام فرمت بشه)
نقل قول:
یک عکس از disk managment میتونید بدید همچنین برای xp شما میتونید با ntfs هم کار کنید الزامی نیست که فایل سیستم حتما fat32 باشد
نقل قول:
یک عکس از disk managment بدید
نه الان در دسترس نیست آخه بنده خدا از محتویات خصوصی خودش ترس داره برای همین نمیتونمنقل قول:
مشکل از هارد نیست من یک ویندوز قدیمی اکس پی داشتم یادم نبود مشکل از قدیمی بودن ویندوز هست خودم چندین سال پیش کل هاردم رفت کلی مکافات کشیدم
حالا برنامه نیست که هارد به هارد درستش نکنم هر چند میترسم بازم اطلاعاتش بپره بنظرتون کدوم برنامه میتونه درایو رو بشناسه مثلا ویندوز ایکس پی سرویس پک 3یا دیسک بوت نجاتی
خودم یک مشکل با برنامه VMware Workstation دارم تایپک داره آدرس بدید مشکل ارور بایوس میده موقعه نسب ویندوز مجازی
هارد به حالت داینامیک تبدیل شده باید به حالت بیسیک تبدیل شود که هم از همین دیسک مینیجمنت میشه کرد اینکارو با راست کلیک روی قسمت دیسک و انتخاب convert to basic یا از طریق داس با دستورات cmd ولی با کانورت احتمال آسیب به اطلاعات شما است اگر اطلاعات خیلی مهم است ببرید بیرون برای ریکاورینقل قول:
برای تست با لینوکس لایو و mini xp هم تست کنید ببینید میتونید به اطلاغات دسترسی داشته باشید و در یک جای دیگر کپی کنید یا نه
از تو management میخوام کانورت کنم میگه اطلاعات پاک میشه ولی نمخوام اینطوری بشه.کار دیگه ای هست؟در ضمن فلش ندارم که بوت کنم/نقل قول:
سلام دوستان . ببخشید من هارد اکسترنالم رو به لپ تاپ وصل میکنم درایورها ظاهر نمیشن فقط چراغش تند تند چشمک میزنه . چه مشکلی براش پیش اومده؟ سوخته؟ مدلش هم سی گیت 500 گیگ