این خطا فک کنم تو وین 7 میاد نه xp?! :31: من که اینجوری فک میکنم.نقل قول:
اگه برا وین 7ـه باید تو انجمن وین 7 بپرسی
دوستان ویندوز 7 رو چطوری پاک کنم؟ یعنی از xp برم پوشه های سون رو پاک کنم؟ از بوت چطوری پاکش کنم؟
Printable View
این خطا فک کنم تو وین 7 میاد نه xp?! :31: من که اینجوری فک میکنم.نقل قول:
اگه برا وین 7ـه باید تو انجمن وین 7 بپرسی
دوستان ویندوز 7 رو چطوری پاک کنم؟ یعنی از xp برم پوشه های سون رو پاک کنم؟ از بوت چطوری پاکش کنم؟
شما ابتدا درایو ویندوز7 ازداخل xp فرمت کنید بعدش واسه حذف 7 ازمنوی بوت این پست بخونید:20:نقل قول:
لینککد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393148
سلام دوستان
يه دو هفته ايه وقتي PCرا روشن ميكنم تامياد بياد بالا و بشه استفاده كرد ازش دقيقا 10 دقيقه طول ميكشه
در صورتي كه عادي نهايتا 3 دقيقه بود
همين يه ويندوزم روش نصبه
لطفا راهنمايي كنيد چكار كنم
ممنون:11:
من رو سیستمم دوتا ویندوز xp داشتم چند روز پیش سرور 2003 روش نصب کردم. تا امروز صبح هیچکدوم از ویندوزها مشکلی نداشتن. اما الان بدبخت شدم اولین وییندوزم که متغیرهای سیستمی شو برای کار با یه نرم افزار خاصی قبلا تنظیم کرده بودم بالا نمی یاد یعنی تا صفحه که مینویسه ویندوز و پروگرس بار وجود داره میاد و میره تو یه صفحه آبی رنگ اونقدرهم سریع میره که من نمی تونم خطاشو بخونم. با سیف مود هم سیستم رو از اول راه میندازه. تو رو خدا کمکککک کنید.
شما حتما نرم افزار های زیادی نصب کردید که مشکل واسه سیستم عامل ایجاد کرده. نرم افزار های اضافه رو پاک کنید.نقل قول:
و ویندوز رو repair کنید یه آنتی ویروس بروز هم بریزید.
این صفحه آبی رنگ بدلیل اینکه نرم افزاری نصب کردی که خوب هماهنگ نیست باسیستمت ویا صفجه آبی رنگ بخاطررم ومشکلات ان می باشد پس اگردوتارم داری یکیش روخارج کن وبارایانه روراه اندازی کن واگرمشکل حل نشدواگرمقدوره یه رم دیگه بزارروی رایانه وببین نتیجه چیهنقل قول:
مشکلم که حل نشد مجبور شدم دویندوز رو پاک کنم و یه ویندوز دیگه روش نصب کنم. الان مشکلم اینه که ویندوز تا امروز کار میکرد اما حالا سیستم بالا میاد و کار میکنه اما دسکتاپ کلا سیاه و هیچی نشون نمیده. دیگه نمیدونم چیکار کنم :((((((((
خوب Ctrl+alt +Delete رابزن بعدیک new task بازکن وبنویس explorer.exe ببین دسکتاپ بالامی یادنقل قول:
ممنون از توجهتون، راستش سیستم قاطی کرده خودم بدتر ازاون. الان سیستم صفحه دسکتاپ رو نشون میده اما بعد از 30 ثانیه ریست میشه.
با سلامنقل قول:
خوب اين ديگه فايده نداره دوسته من
شما يا ريپير كنيد يا اينكه ويندوز رو مجددا نصب كنيد
موفق باشيد.