نقل قول:
خودم نمیتونم از خونه اپ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا هست اپدیت؟؟؟؟؟؟؟:11:
Printable View
نقل قول:
خودم نمیتونم از خونه اپ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا هست اپدیت؟؟؟؟؟؟؟:11:
نقل قول:
فکر کنم بستگی به کیفیت دوربین داره مثلا 95 تا 1.5 مگ هم باش عکس گرفتم.:8:
چرا نمیتونید .... اگه adsl داری میتونی با نصب برنامه nsu گوشیتو آپدیت کنی .....نقل قول:
البته قبلش پروداکت کد گوشیتو چک کن ببین فریمور جدید برای گوشیت اومده یا نه.........
سلام دوست عزیز اگه مموری گوشیت رو فرمت نکردی بهت بگم من یه بار گوشی م شبیه مال تو شد اصلا مموری رو نمیشناخت هیچ مموری رو یه شب تا صبح گوشی خاموش بدون باتری اینکار رو کردم درست شد.ولی اینطور که شما میگی مموری رو میشناسه ان رو یه تست بزن ببین چی میشه.نقل قول:
چرا نمیشه. DJ.Mamal آموزشرو گذاشته:نقل قول:
خودم نمیتونم از خونه اپ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا هست اپدیت؟؟؟؟؟؟
ولی...کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=160561
اگه وسط کار برق بره یا درست عمل نکنی به احتمال بالای 80% باید با CPU خداحافظی کنی.!
چه کاریه؟ ببر بیرون مطمئنم هست. من 6 تومن دادم کارم راه افتاد.
نقل قول:نقل قول:
سلام
adsl که دارم ولی این برنامه که گفتی نه بعد پرو داکت کد هم تو سایت نوکیا زدم ولی گفت اخرین ورژن همینه.:18::18::19::19:
اون اموزش دی جی مامال هم خوندم ولی بازم خوب اپدیت نیست.
ببرم بیرون از کجا واسش اپ گیر میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:وقتی نوکیا میگه نیست.:2::2:
این نوکیا چرا واسه اینجور گوشیا دیر به دیر اپ دیت میزنه ولی 95 هر چند ماه اپدیت جدید واسش میاد؟؟؟؟؟؟؟
من میگم بفروشیم ایفون بخریم هر ماه هم اپدیت میاد براش از نوکیا هم خیلی سر تره.
نظرتون چیه بفروشیم ایفون بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم به خاطر رسیدگیتون به تاپیک ها.:11::11::11::11::40::40::40::40::40:
نه...هرگز آیفون نخر...هرگز...چون اکثرا فعلا باهاش مشکل دارند در ضمن تو ایران هم خدمات نداره...نرم افزارهاش هم هنوز کمه...اون سایت نوکیا رو هم ولش کن...اونا 5700 رو از لیست خارج کردند و بیخیالش شدند...این آپدیت هم در مناطق دیگه غیر از خاور میانه اومده...و با سری rm-230 سازگاره...پس برو بده بازار برات نصبش کنن...خیالت هم راحت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آیفون از نظر صدا نا امیدت میکنه
نه من دوستم ایفون گرفته هیچ ایرادی نداره برنامه هاشم خیلی از سیمبیان بیشتره .
صداش رو که نگو رو سریهای جدیدش میخوان بنویسن این گوشی برای سیستم شنوایی شما خطرناک است صداشم فابریک قفله رو نصف زیادش کنی کر میشی باهدفون خیلی هم از 5700 بهتره .
حالا میبرم اپ کنم شاید نظرم عوض شد.
میگم این گوشی با این که اکسپریس میوزیکه چرا صداش خیلی کمه؟؟؟؟؟؟؟
اکسپرس موزیک یعنی کیفیت صدا نه بلندی صدا:5:نقل قول:
ببخشید خیلی زحمت بتون میدم.!!!!!!
میشه 5700 رو به اینترنت کامپیوتر وصل کرد؟؟؟؟؟؟
یعنی این که وایلاس و ویلان و ... نداره میشه از طریق پی سی سویت با سرعت کامپیوتر به اینترنت وصلش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه اپلود رنکینگ و بازی انلاین با انگیج میخوام.ممنون.