کسی جواب ندادکه چرا این عکسا با هم تفاوت دارننقل قول:
به نوع کارتها دقت کنین
ممنون
Printable View
کسی جواب ندادکه چرا این عکسا با هم تفاوت دارننقل قول:
به نوع کارتها دقت کنین
ممنون
تاييد ميشه اينجا واقعا اينجا خيلي سخت هست توي حالت پرفشنال واقعا حسابي حال ادم گرفته ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مبارزه با كرازر كه اصلا بحثش جداست چون سخت ترين جاي بازي اويل از نظر من همون جا بود حتي از غول آخر هم سخت تر بود:13:نقل قول:
خيلي عجيبه توي يكيشون چرا آسمون سياهه؟ فكر كنم كارت گرافيكيش با اين بازي خوب نميسازه:20:نقل قول:
این بازی هیچ جای سختی نداشت مگر اونجایی گیر کنی که اسلحه قوی نداشته باشی و اره برقی بیفته به جونت !
آره دیگه ! چون نه میتونی باهاشون با چاقو بجنگی ، نه میتونی از دستشون فرار کنی .
تنها کابوس منم همین اره برقی ها بودن ...
نه!! چه كابوس وحشتناكي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا رو شكر تا حالا در اين موقعيت ها قرار نگرفتم!:27:
ولي خسته كننده ترين و افتضاع ترين موجودات اين بازي همونا بودن كه صداي وحشتناكي داشتن و منفجر ميشدن من كه از اون قسمت به طرز فجيحي بدم ميومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا همون غول گنده ها که بعضی هاشون هم سیخ دار بودند؟نقل قول:
دقيقا خيلي چندش بودننقل قول:
مخصوصا اون سيخ داراشون!:2:
اونا كه خيلي خوشگل بودن :27:نقل قول:
بدترین غولش همون یارو بود که از درو دیوار میرفت .توی راهروی بزرگی هم بود و هی غیب می شد و باید کپسولهای رو میزدی تا یخ بزنه بود.
نه!!!نقل قول:
اون که آسون بود...
به نظر منم کراوزر سخت ترین جاش بود.....
اسون ترین غولش هم خود سدلر بود ....
نه بابا !نقل قول:
اون سالازار كوتوله كه سخت تر از اين بود ولي به نظر من همون كرازر از همه ي غولاش سخت تر بود :10:
نقل قول:
دقیقا،اون کوتوله بابای همو رو در اورد.چه خودش چه غولش.ولی من یه کار جالبی کردم.اون اسلحه که تیرش بعد از چند ثانیه منفجر میشده که یادتونه(الان اسمش یادم نیست)من همه تیرهایی که از اون پیدا کردم جمع کردم و مصرف نکردم.توی نبر با غول سالازار وقتی که درش باز شد یه 10 تایی تیر زدم بهش.همون جا که یه مقدار آسیب دید.ولی باز در کپسولش بسته شد و همین که شروع کرد به خندیدن صدای 10 تا انفجار پشت سر هم اومد.....:20:
تصورشو بکن دیگه اون تو چی شد!!!:31:
خرجش يه R.P.G بود!نقل قول:
راستی توی دهکده بايد 15 تا سکه آبی که آويزون بودن رو ميزديم. کسی ميدونه اينها دقيقاً چی بودن و اگه نمیزديمشون چیميشد؟
به بازي آنجنان ربطي نداشت فقط امتيازي توي مسابقات تير اندازي داشت :46: و آخرش بهت جايزه ميدادنقل قول:
شاید هم یه جور طلسم بود!نقل قول:
که بازدن اونا از بین میرفت
سلام. قضیه ی اون سکه ها اینه که (البته ممکنه اعداد رو اشتباه کنم، دقیقا خاطرم نیست) با زدن 12 یا 13 تا از 15 تا، یک Punisher مجانی میداد و اگر هر 15 تا رو میزدی، اون Punisher مجانی، قدرتش یک مرحله تقویت شده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:40::40::40::40::40:
درسته البته باید 10 تا میزدی تا پانیشر بده.....نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
اون سالازار با یه خمپاره از بین میرفت.....
فقط کراوزر بود که باید 2 تا خمپاره میزدی تا بمیره(البته اگه خمپاره هات بهش می خورد)
بابا یه چیز میگی ها.نقل قول:
من کلی اسلحه و مهمات جمع کردم. وقتی نزدیکش شدم یادم اومد اسلحه ای به نام RPG هم هست.رفتم خریدشم.یه دونه RPG نصیبش کردم و در کمال تعجب نابود شد. چه حالی کردم من.:46:
حلال اين Punisher چی هست؟نقل قول:
سلام، یک اسلحه ی دستی با قدرت کم که یک ویژگی خاص داره: در حالت عادی تیرش بر روی دو مانع پشت سر هم (در راستای خط شلیک) تاثیر میذاره و بعد از کسب تمامی Upgrade ها، تیرش روی 5 مانع پشت سر هم تاثیر میذاره. مانع ها ممکنه دشمن ها یا اشیا باشن.نقل قول:
در بازی حرفه ای (برای صرفه جویی در مصرف گلوله)، خوراک هدف قرار دادن افراد سپر به دست هست.
البته خصوصیت اصلیش اینه که مجانیه.....نقل قول:
آره و يكي از خاصيت هاش هم اينه كه سريع تير ميزنه:10:نقل قول:
و این باعث میشه زودتر خشابش تموم بشه.:d
یعنی منظورت اینه که تند تیر زدن به زود خشاب خالی کردن نمی ارزه؟؟؟؟؟
ولي خيلي سريع خشاب پر ميكنن:31:نقل قول:
اینم حرفیه......:10:نقل قول:
سلام. دو تا تکذیبیه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجانی بودن ویژگی نیست، شما میتونید بدون اون مدال های آبی، با پرداخت 20000 چوب :31:، Punisher رو تهیه کنید. ویژگی خاص اسلحه ها رو زیر تصویرها نوشتم.نقل قول:
این هم تا حدودی خیر، سریع ترین شلیک ها رو Blacktail داره و Matilda. (البته اگر بشه Matilda رو اسلحه ی دستی متعارف حساب کرد)نقل قول:
یک مقایسه بین اسلحه های دستی در بازی Resident Evil 4:
توضیح: تمامی اعداد و ویژگی اسلحه ها مربوط به حالتی هستند که تمامی Upgradeها نصب شده باشند...
از نظر سرعت شلیک: (البته Matilda سه تیر پیاپی رو خیلی سریع شلیک می کنه. سرعت زیر، سرعت شلیک زنجیری نیست)
Blacktail: 0.27 s
Handgun: 0.33 s
Punisher: 0.33 s
Red9: 0.40 s
Matilda: 0.47 s
از نظر سرعت تعویض خشاب:
Blacktail: 0.83 s
Punisher: 0.83 s
Handgun: 0.87 s
Matilda: 0.87 s
Red9: 1.67 s
از نظر قدرت: (واحد مقدارها: قدرت یک گلوله ی متعارف اسلحه ی دستی = 1)
Red9: 6.5
Blacktail: 4.5
Matilda: 2.5
Handgun: 2.0
Punisher: 1.9
از نظر ظرفیت هر خشاب:
Matilda: 100
Blacktail: 35
Punisher: 28
Handgun: 25
Red9: 22
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Blacktail
قدرت بالا + نشانه گیری و شلیک سریع
Handgun
افزایش شانس برخورد کارساز گلوله به سر دشمنان به اندازه ی 5 برابر اسلحه های عادی
Punisher
تاثیرگذاری روی 5 مانع پشت سر هم در راستای خط شلیک
Red9
قدرت بسیار بالا
Matilda
شلیک زنجیری + ظرفیت بسیار بالای خشاب
:40::40::40::40::40:
ایول . خیلی جالب بود .
من که خیلی استفاده کردم ...
ممنون اطلاعات جالبي بود
عالی بود.
تشکر.
آره خيلي خوب بود ممنون
جامع و كامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي من سرعت اون رو نسبت به كلت گفته بودم ها! :دي
دوستان يه سوال:
كدوم اسلحه اين بازي بيشترين سود رو براي شما داشت؟(غير از كلت) (عجب سوالي بودا!!!!!)
خيلي عجيبه توي يكيشون چرا آسمون سياهه؟ فكر كنم كارت گرافيكيش با اين بازي خوب نميسازه:20:[/QUOTE]
نه جانم اتفاقنوقتی درایور کارت رو اپدیت کردم قدرتش از اینی که هست بیشتر شده بازی بسیار عالی شده حتی توی خواب هم نمیبینی که با سری nvidia اینطوری بازی کنی حتی گرافیک بازی از نسخهی ps2 هم بهتره
نه جانم اتفاقن وقتی درایور کارت رو اپدیت کردم قدرتش از اینی که هست بیشتر شده بازی بسیار عالی شده حتی توی خواب هم نمیبینی که با سری nvidia اینطوری بازی کنی حتی گرافیک بازی از نسخه ی ps2 هم بهترهنقل قول:
سخت نگیر پولتو جمع کن یه rocket luncher بخر یکی بزنی تو سر سالازار در جا میمیره 30000 ناقابل بیشتر نیستنقل قول:
فرق اون راکت لانچر قرمزه با عادی چیه؟؟؟؟
راستی کسی ترینر خوب نداره.../؟
اونی که قبلا گذاشته بودم Expire شده اگه بذارین ممنون میشم/
بابت اطلاعات ممنون.خود من به شخصه از red9 استفاده میکنم بابت قدرت بالای اسلحش و فراوون بودن خشابش نسبت به اسلحه های بزرگتر.البته یه 2هفته ای میشه که بازی نکردم.دلم تنگ شده.5شنبه که دستمو از آتل دربیارم میشینم سرش.