اون قبليه براي من اومد ولي اين آخريه هنوز براي من هم نيومدهنقل قول:
ايرانسله ديگه كاريش نميشه كرد
بايد باهاش بسازيم
اون قبليه براي من اومد ولي اين آخريه هنوز براي من هم نيومدهنقل قول:
ايرانسله ديگه كاريش نميشه كرد
بايد باهاش بسازيم
آره اين اتفاق هم براي من بعضي وقتا ميافته و تا 5 بار هم فرستاده ميشهنقل قول:
اين حالت بيشتر زماني اتفاق ميافته كه يه SMS فرستاده ميشه و همون لحظه فرستاده نميشه و تا 24 تا 48 ساعت توي شبكه گير ميكنه و بعد از اون وقتي كه ارسال ميشه 4 تا 5 بار ارسال ميشه
فكر ميكنم ميخوات جبران مافات بكنه
پدرم منم بحثم سر دلیوری tci هست چون تا الان یه قرون برا من هزینه نداشته این بحثم تو 100 تا تاپیک شد و همه فهمیدن دلیوری tci هزینه نداره ! اصلا من سوالم چیز دیگس بحثا به کجاها کشوندی ! افتاد حالا ؟!نقل قول:
پس من درست گفتم و مشكل از نرم افزارهنقل قول:
وقتي كه شما اين رو بگي ديگه روش جاي بحث نيست
ايولنقل قول:
ميبينم كه خوب با ايرانسل در تماسي
فكر ميكنم يه خورده از دست ايرانسل شاكي شده باشي و به خاطر همينم هست كه ديگه زياد پست نميدي
درسته؟
خوب اون وقت هزینه داره ؟ یعنی برا طرف پول 4 تا sms میفته یا همون یکی ؟ هزینه sms از tci به ایرانسلا میدونی چنده دوست من ؟نقل قول:
حداكثر طول يك اس ام اس 160 كاراكتر با حروف انگليسي و 70 كاراكتر با حروف فارسي هستشنقل قول:
و همونطور كه شما گفتيد ارسال SMS براي TCI و ايرانسل نامحدود هستش و دليوري براي هر دو تاشون مجاني هستش
فكر ميكنم چون توي شبكه ايرانسل گير ميكنه و از طرف شبكه ايرانسل چندين بار ارسال ميشه TCI همون يه دفه رو حساب كنه چون TCI يه بار ارسال كرده و ايرانسله كه داره اون رو براي مشتركش 4 بار ارسال ميكنه ولي براي اين كه دقيقا بدونيم بايد سؤال بشهنقل قول:
هزينشم اون طور كه من شنيدم ميگن 16 تومن هستش
بحث قرعه کشی نیست , گفتم این قضیه قطعیت نداره ( برای من هم دو دوره تخفیف حساب نشده ) دیگه اگه نندازم گردن خرابی نرم افزار چی کار میشه کرد ؟نقل قول:
مگه من برای تخفیفهاش خریدم که بخوام این قضیه رو پیگیری کنم .
این سرویس Ecare قرار بود برای اعتباری ها هم باشه !!
اما من هرچی مسیج میزنم برام پسورد رو نمی فرسته !
کسی می دونه قضیه چیه ؟
خب خوبه که خودتم داری میگی قرار بوده ؟!؟؟نقل قول:
حالا کی معلوم نیست !
چون تعهداتشون معمولاً به موقع انجام نمیشه،
فعلاً Voice Mail راه بیفته، این حساب پیش کش !
ecare برای اعتباری ها هم هست. شاید ثبت نام تکمیل نشده. زنگ بزن 140 فعال میکنه. ولی کاری نداره که توش انجام بدی. نه صورتحساب و نه تغییر تعرفه واسه اعتباری...
عزیز من زنگ زدم پرسیدم گفتن هست اما هنوز فعال نشده برا اعتباری ها ......نقل قول:
الان قبض اردبیهشت رو از توی اینترنت گرفتم، خبری از هزینه برای Mms و Gprs نیست !
انگار تا الان رایگان بوده !!!!
دمه ايرانسل گرم سرويس voicemail منم بالاخره راه افتاد كاملآ درست كار ميكنه فكر كنم موقشه ديگه اين سيمكارت مخابراتمو بندازم دور :31: ولي امروز اصلآ نتونستم mms بفرستم همش ارور ميداد مي خواستم ببينم بقيه دوستان اين مشكلو دارن يا نه. در ضمن اعتباري دارم تهرانم هستم.
از کجا ؟ آدرس لطفا !نقل قول:
نه ربطی ندارهنقل قول:
ند راه براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هست لطفا راهنمايي كنيد
E-Care، خیابون بالایی، دست راست، در اول، طبقه همکف !!!!!!نقل قول:
جدی ؟! ما که اعتباری داشتیم که تا تونست کم کرد !نقل قول:
Sms رایگان میشود !
پیشنهاد یک شرکت خصوصی که هماکنون در دستور کار شرکت مخابرات ایران قرار دارد شرایطی را فراهم میکند که پیامهای کوتاه (SMS) به صورت رایگان ارسال شود. در این طرح پیشنهادی که از سوی شرکت «رهیاب پیامرسان» ارائه شده مشترکان قادر خواهند بود در صورت تمایل از این سرویس استفاده کنند، البته به نحوی که در ذیل هر پیام ارسالی یک پیام تبلیغاتی نیز در حاشیه و زیر پیام ارسال شود. در واقع مشترکان، پیام خود را با متن یک تبلیغ تجاری یا بازرگانی تزئین خواهند کرد.
Smsرایگان میشود !
علیرضا احمدیان، عضو هیاتمدیره شرکت رهیاب در اینباره میگوید: مشترکان داوطلب تنها با ارسال یک پیام به شماره 100035 میتوانند اعلام آمادگی کرده و از این سرویس استفاده کنند.شرکت رهیاب مجری سیستمهای ارزش افزوده موبایل (MMS-SMS) در صورت موافقت و مساعدت شرکت مخابرات ایران میتواند ظرف مدت 45 روز این سرویس را عرضه کند.به گفته احمدیان مشترکان شرکت تالیا و ایرانسل نیز میتوانند در صورت تمایل اپراتورها، از این طرح استفاده کنند.
همچنین با ارسال یک پیام از طریق شماره 100035 علاوه بر ارائه سرویس رایگان، خدمات ارزش افزوده دیگری نیز به مشترکان عرضه میشود. این خدمات شامل استفاده از دیکشنری، اوقات شرعی، حدیث روز، وضعیت آب و هوا (شهرهای خاص) و وسایل تفریحی میشود.
همچنین شرکت رهیاب پیشبینی میکند که استقبال از این سرویس بسیار افزایش یابد به همین دلیل طی یک فازبندی، کدهای موبایل دستهبندی و طی دوره زمانی وارد این طرح خواهند شد.البته گفتنی است با اجرایی شدن این طرح هیچ ضرر مالی به شرکت مخابرات وارد نخواهد شد.
احمدیان میگوید: هزینههای ارسال و دریافت پیام کوتاه مشترکان توسط اسپانسرها به حساب مخابرات واریز خواهد شد که از این طریق، تبلیغات باعث به وجود آمدن یک گردش اقتصادی میشود. عضو هیأتمدیره شرکت رهیاب میگوید: "در صنعت تبلیغات همه منفعت خواهند کرد. هم به نفع تبلیغکننده است و هم صدها کالای مختلف ارائه و معرفی میشود. بدینترتیب این امر رقابت را تقویت میکند. بر این اساس حذف تبلیغات کار اشتباهی است. تنها آنچه باید حذف شود مزاحمتهای ناشی از تبلیغات است نه خود صنعت تبلیغات که همیشه به عنوان صورت مساله مطرح میشود.به همین دلیل استفاده از تبلیغات با این روش هم میتواند مشترکان را از خود راضی نگه دارد و هم عملاً تبلیغات حذف نشده و به کار خود ادامه میدهد. "وی میافزاید: "هر تبلیغات تجاری یا بازرگانی که در حاشیه پیام ارسال شده مشترکان دیده میشود در واقع تامینکننده هزینه پیام ارسالی آنهاست."
قدرت بخش خصوصی
با توجه به آمار ارائه شده از سوی شرکت مخابرات ایران روزانه 30 میلیون پیام کوتاه ارسال میشود که درآمدی نزدیک به 400 میلیون و 25 هزار تومان را (روزانه) رقم میزند، اما براساس طرح پیشنهادی از سوی شرکت رهیاب و اجرایی شدن آن در سطح کشور، آیا بخش خصوصی یا همان اسپانسرها قدرت گردش مالی بیش از 400 میلیون تومان را خواهند داشت؟
احمدیان در اینباره میگوید:" یقیناً در ابتدای راه محقق نخواهد شد اما میتوان راهحلی برای آن پیدا کرد. مثلا هر سری از کدها را مرحله به مرحله وارد این طرح کنیم تا بخش خصوصی بتواند گام به گام هزینهها را تامین کند
من چون خودم تا 4 ماه پيش تي سي آي داشتم يه بار با قبضم چك كردم و يك بار دليوري رو خاموشش كردمنقل قول:
دقيقا هزينه اس ام اس من نصف شد . الان شايد تازگيا مجانيش كرده اونم برا رقابت با ايرانسل
درست مي گم تا چند ماهه پيش پولي بود .
الان چه جوري مي شه دقيق فهميد كه مجانيه ؟؟؟ (مطمئن شد)
حالا تازه امروز یه اس ام اس دیگه واسه ی من اومد درباره ی جایزه ها و مختص جایزه ی سفر به مالزی برای جام ملت ها بود !!!! :31:نقل قول:
دوست من شما گفته بودی که 29 اردیبهشت سیم کارت خریدی و با این وجود تا 29 خرداد نباید صورت حسابی برات اومده باشه. حالا چطوری میگی اومده؟نقل قول:
ابراهیم تی سی آی ریز اس ام اس رو میده؟نقل قول:
اگه بده توی ریزش معلوم میشه اگه دقیق باشه کلک توش نباشه :46:
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید منظورش ecare بوده؟!؟
اونم ماه به ماه میاد؟!؟ ما که نداریم از این چیزا !
نه اون ماه به ماه نیست ولی توی e-care تا اونجایی که من میدونم ریز مکالمات رو نمیده.نقل قول:
شاید شما شهر بعدی باشید!
ایرانسل در نخستین روز افتتاح شبکه در هر یک از شهرهای کشور، با برگزاری "جشنواره ایرانسل" این فرصت را فراهم می آورد تا علاقمندان بتوانند با خريد هر سيم كارت، يك سيم كارت اعتباري ایرانسل نیز هديه بگيرند!
به ازاي خريد هر سيم كارت دائمي ايرانسل در روز جشنواره، يك سيم كارت اعتباري ايرانسل (داراي 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه)، و به ازاي خريد هر سيم كارت اعتباري، يك سيم كارت اعتباري (بدون اعتبار مكالمه اوليه) به عنوان هديه براي مشترك ارسال مي شود.
بهاي سيم كارت دائمي ايرانسل 150 هزار تومان، و بهاي سيم كارت اعتباري 29 هزار تومان مي باشد.
توجه فرماييد كه براي دريافت سيم كارت هديه، مشترك مي بايست پس از خريد سيم كارت در روز جشنواره، حداقل يك تماس در همان روز برقرار نموده، و نيز ظرف 5 روز پس از روز جشنواره ثبت نام خود را تكميل نموده باشد.
مشترکین می بایست در همان شهر نخستین تماس را از سیم کارت خریداری شده در روز جشنواره برقرار کرده و سیم کارتشان را ثبت نمایند.
مشتركيني كه در مهلت مقرر اولين تماس را گرفته و ثبت نامشان را تكميل كرده باشند، از طريق پيام كوتاه مطلع مي شوند.
توجه فرماييد ارائه نشاني دقيق و كد پستي صحيح الزامي است؛ چرا كه سيم كارت هديه، تقريباً ظرف مدت يك هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستي محل سكونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستي جهت تحويل سيم كارت، ارائه اصل مدرك شناسايي معتبر و يك كپي از آن به همراه قاب سيم كارت خريداري شده در روز جشنواره، الزامي است.
در صورتيكه مشترك ظرف مدت 60 روز از تاريخ ارسال سيم كارت هديه، با مراجعه به دفتر پستي مربوطه جهت تحويل سيم كارت هديه اقدام ننمايد، اين سيم كارت باطل خواهد شد.
با خريد هر عدد سيم كارت ايرانسل (دائمي و يا اعتباري) در روز جشنواره، يك عدد سيم كارت اعتباري رايگان براي مشتركين ارسال مي گردد. به عبارت ديگر، محدوديتي براي ارسال چند سيم كارت هديه براي يك مشترك وجود ندارد. توجه داشته باشيد مجموعاً تعداد محدودي سيم كارت هديه براي هر "جشنواره ايرانسل" در نظر گرفته شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ریز میده 10 روز بعد از تاریخ صدور قبض ریز اماده میشهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چطور میشه با ایرانسل به شماره ی 100035 اس ام اس زد
خوب دیگه یعنی ریز مکالمات ایشون باید حداقل 10 تیر به بعد حاضر بشه. نه 5 خرداد که. به قول boy iran دوباره داره یه بوهایی میاد.... :31:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار کافیه شماره Service Center پیام ها رو به 9891100500+ تغییر بدی و اونو فعال کنی
بعد از اینکه اس ام اس رو فرستادی دوباره به همون قبلی برگردون تا مشکلی پیش نیاد
موفق باشی
بای
من قبلا اینو تست کردم فایدهای نداره پیغام میده send failed!نقل قول:
سلام دوست عزیز
برای اینکار کافیه شماره Service Center پیام ها رو به 9891100500+ تغییر بدی و اونو فعال کنی
بعد از اینکه اس ام اس رو فرستادی دوباره به همون قبلی برگردون تا مشکلی پیش نیاد
موفق باشی
بای
اگه منظورت اون پستیه که من زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید خدمتت بگم که هنوز این امکان فعال نشده نه فقط برای ایرانسل بلکه به طور کلی هنوز فعال نشده حتی TCI
این موضوع فعلا تحت بررسی هستش
دیشب حسابم رو چک کردم
916820
و بعد با اینترنت مبایل کار کردم که جمع کل حدود 250 کیلوبایت شد 250*1.5=375 ولی تو حسابم 75 تومان اضافه کرده البته نمیدونم چرا حتا توی قبض اردیبهشت حساب اینترنت و ام ام رو اضافه نکردن
البته من ایمیل میدم در این مورد میخوام بگم چرا حساب نمیکنند :46:
نه منظورم خدمات
sms to him
هست
اين كاريكاتور رو لطفا ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه توضیح بده لطفا من که نفهمیدم یعنی چی :13:نقل قول:
یعنی مردومو تیکه پاره می کنن ولی ایرانسل ماشین میده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدير مسئول كتبا اول در پايان به قراردادهاي جديد گروه كتاب اول در جهت اطلاع رساني اشاره كرد و گفت: مسئولان كتاب اول در حال بررسي مذاكراتي براي بستن قراردادي با شركت ايرانسل مبني بر ارائه تسهيلاتي جهت اطلاع رساني به مشتركان ايرانسل هستند تا مشتركان ايرانسل بتوانند به عنوان يك سرويس اضافه اطلاعات مكاني مورد نياز خود در نقطه از شهر تهران را با يك تماس تلفني به صورت مستقيم با مركز اطلاعات گروه كتاب اول به دست آورند.
به گفته وي، موافقت هاي اوليه در اين زمينه انجام شده و كتاب اول قصد دارد تا در صورت موافقت هاي نهايي، ظرفيت هاي فني و انساني خود را براي يك اطلاع رساني گسترده افزايش دهد.