اینم عکسش اگه خواستین بگین براتون بزارم . راستی نظر یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش اگه خواستین بگین براتون بزارم . راستی نظر یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست گلت درد نکنه اما فکر میکنم قبلأ یکی دیگه هم ساخته بودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما اشتباه میکنی چون خودم از سایت gtainsaide گرفتمش و هواپیمایی ترکیه بود . اگه میتونی عکس اون رو که میگی قبلا ساختن برام بزارنقل قول:
ایران ایر نساخته بودن ولی ماهان ایر این زیر هست
کد:http://www.gamez.ir/main/images/custom/mahan%20Air%20GTA.jpg
واقعا به نظر شما این شبیه مال منه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من کی ام ایران ایر رو که من چند ماه پیش ساختم.!!!!!!!!نقل قول:
بچه ها اینو نگاه کنید !!!!!!!!!!!
پیکان
این داخل تردی مکس هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=211346
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان.
به اقاي aRThaS_08 كه استاد ضد حال زدن به بنده هستند هم ارادت داريم.
راستي اين ماشينه خيلي باهاله...
كسي ماشين نيسان وانت براي gta sa داره .
اگه لينكشو داريد بذارين ممنون ميشم.
حياتيه......................
سلام
یه مشکل دارم من چند تا سلاح وارد بازی کردم ولی نشون نمی ده یعنی تو بازی شکل سلاح رو نشون نمیده. می تونم با اون سلاح تیراندازی کنم و لی انگار چیزی توی دستش نیست و بالا جای که شکل سلاح رو نشون میده هیچی نیست و فقط تعداد تیر رو می نویسه
سلام بچه ها کسی ماشین towtrack دست نخورده یعنی مال خود بازی رو برای من میزاره. لطفا
اسم سلاح هايي رو كه عوض كردي بگو تا من خوبشون رو بزارم . اينجور موقع ها بك آپ خيلي حياتيه !نقل قول:
من حدس ميزنم پك سلاح هاي بازي مكس پين رو دانلود كرده باشي چون من فقط در اين مورد برام اين اتفاق پيش اومد . سلاح ها رو توي زد مدلر بيار ببين چطوره . شايد dff خالي باشه ...
از بچه ها چه کسی میتونه این تصویر که لینکش پایین هست رو تبدیل کنه به شماره ایرانی . البته فونت عدد ها باید مثل همین و عدد ها باید جای همین حروف ها قرار بگیره . اگه کسی درست کرد بگهنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/102978052/platecharset.bmp.html
محمد رضا جان ممنون می شم بزاری
M4-sniper -tec9
دوربین عکاسی رو هم با نوکیا 6600 عوض کردم مشکلی نداشت
dff شون سالمه چون تو برنامه GGMM سلاح رو نشون میده
سلام
حالا که کار بنز پلیس تموم شده بهتر پلیس صحرایی رو بسازید
تويوتا لندكروزر
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftp/1134323310_SA_Toyota_Surf_1.rar
تويوتا وانت دو كابين مدل1998
مجید اگه اون پیکان درست شد برای ما هم بزار خیلی باحاله راستی من یه مزدا سری جدید پیدا کردم که هندلینگش خیلی ضدحاله اگه خواستید بگید بزارم تا هم پلاکش رو ایرانی کنید و هم یه هندلینگ توپ براش ردیف کنید
بازم سلام به همه دوستان.
كسي لينك ماشين وانت نيسان رو نداره.
ممنون ميشم اگه بذاريد.
بيا اقاي hshak2006 اينم towtrack . خودم اپلودش كردم.
کد:http://rs292.rapidshare.com/files/103011985/towtruck.rar
اقای hamedtarghi دستت درد نکنه خیلی ممنون
اختيار داريد من كه كاري نكردم.
عزیز اون پیکان رو که من نساختم کس دیگه تو تردی ساخته اگه بشه اون پیکان رو به ما بده خیلی خوب میشه شاید بتونم تبدیلش کنم بزاریم تو بازی.نقل قول:
اینم سمند جدید
با بدبختی تا اینجا پیش رفتم
کار بعدی بعد از این tسمندLX وسورن
:18::18::18::18::18::18:
آقا ابی اون ماشینی رو که گفتی بدنش مثل پراید صندوق دار هست رو اگه میشه بزارید یا بگید مال کدوم شرکت هستش؟
لطفا
F1
باید تکسچر رو باز کنی. تو تکسچر باید سه فایل باشه که یکی اسم اسلحه به اضافه ی ICON هست یعنی اگر اسم اسلحه Tec9 هست اون فایل tec9icon نام داره.نقل قول:
یه مشکل دارم من چند تا سلاح وارد بازی کردم ولی نشون نمی ده یعنی تو بازی شکل سلاح رو نشون نمیده. می تونم با اون سلاح تیراندازی کنم و لی انگار چیزی توی دستش نیست و بالا جای که شکل سلاح رو نشون میده هیچی نیست و فقط تعداد تیر رو می نویسه
حالا باز دو راه داره.
اگر این فایل هست و توش سیهه که خودت باید یکی براش طراحی کنی و باید از آلفا هم استفاده کنی و اگر اصلا وجود نداره میتونی به تکسچر اون رو اضافه کنی. و باز هم باید خودت بسازیش و طراحی کنی.
این عکسها رو ببین. اولی همون tec9icon هست و دومی tec9iconA که آلفا هست.
تو همه ی ماشینها Subaru Impreza از شرکت Subaru خیلی به پراید میخوره. فقط باید اسپویلر عقبشو برداری.نقل قول:
آقا ابی اون ماشینی رو که گفتی بدنش مثل پراید صندوق دار هست رو اگه میشه بزارید یا بگید مال کدوم شرکت هستش؟
لطفا
F1
چراغهاشم کاری نداره و فقط چراغ جلوش یکم کوچکتر از پرایده.
برای دانلودش هر سایتی بری گیر میاد.
ببخشید آقا ابی تکسچر رو باید از کجا باز کنم
من در حال ساخت ماشین ریو هستم درست شد می زارم
سلام
دوستان
چمد وقت هست که نیستم
و دیگه هم نمیتونم بیام البته فعلا
چون از چند شرکت ایمیل های دعوت به کار برا برنامه نویسی دریافت کردم با شرایط خوب
باید یه سری به تهران بزنم
خلاصه دارم میر م
و متاسفم که نمیتونم از حضور اساتیدی چون شما استفاده کنم
خوشحال میشدم در کنارتون باشم و از سخنانتون استفاده کنم
اما حیف
همیشه خدا نگهدارتون باشه
خدافظ
سلام به همه کسی میدونه کد رنگ ابی چنده . اگه میشه یکی بگه باید چجوری اینارو پیدا کنیم
اول carcols.dat همه رنگها کدش هست
اون فایل سمند که قفل بود؛لطفا چگونه باز کردنش رو توضیح بدهنقل قول:
در ضمن به تمامی افراد بگم که من "دانوش پیچگاه" هستم...برای اتلاعاط بیشتر امضا یم را بخونین»»
این مشکل رو فقط کسانی میتونن رفع کنن که zmodeler بلدن. من یه ماشین اصلی بازی رو توی zmodeler تغییر دادم و تکتچر های جدید به اون اضافه کردم اما وقتی میارمش تو بازی رنگ بدنه که ابی هست رو سیاه نشون میده و بقیه رنگ ها رو هم جا به جا نشون میده البته بگم که رنگ carcols اون رو سفید کردم . اگه بگین چجوری میتونم درستش کنم حتما براتون میزارمش . در ضمن توی ggmm رنگش رو درست نشون میده. :12::45::42::42::34::15:
مگه اسلحه دو تا فایل نداره. یکی DFF و یکی TXD؟نقل قول:
ببخشید آقا ابی تکسچر رو باید از کجا باز کنم
اون TXD رو با TXD Workshop باز کن.
2 - 4 - 7 - 10 - 11 - 20 - 28 - 32 - 39 - 53 - 54 - 56 - 59 - 67 - 71 - 94 - 95 - 97 - 98 - 100 - 108 - 125نقل قول:
سلام به همه کسی میدونه کد رنگ ابی چنده . اگه میشه یکی بگه باید چجوری اینارو پیدا کنیم
دانوش جان تو همه چیز یادت رفته چطوری میخوای USER رو پس بگیری؟ بهتره با MAFIA یا بابک مشکلت رو در میون بزاری. پیشنهاد میکنم آقا بابک چون بیشتر آنلاین هست سریعتره.نقل قول:
در ضمن به تمامی افراد بگم که من "دانوش پیچگاه" هستم...برای اتلاعاط بیشتر امضا یم را بخونین»»
در مورد سمند فکر میکنم مجید خودش از اسکلت یه ماشین دیگه استفاده کرده.
مگه من گفتم اینو از رو سمند قبلی ساختم که می گی قفل هست.نقل قول:
من این رو از روی اسکودا ساختم.(مثل سمند قبلی)
بیاین اینم بلو پرینتر سمند.
ممنون آقا ابی
بلو پرینتر میخوام چی کار!
ببخشید فکر کردم از روی سمند قبلی ساختیش...
Mafia یا بابک کی هستن؟ چطوری میتونم با اون ها حرف بزنم؟ چون وب سایت من رو به عنوان "عضو جدید"میشناسه پس پیغام خصوصی هم ندارم ؛ حالا چه غلطی کنم؟نقل قول:
دانوش جان تو همه چیز یادت رفته چطوری میخوای User رو پس بگیری؟ بهتره با Mafia یا بابک مشکلت رو در میون بزاری. پیشنهاد میکنم آقا بابک چون بیشتر آنلاین هست سریعتره.
MaFia
Babakکد:http://forum.p30world.com/member.php?u=1499
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=987
کسی جواب مارو نمیده. خیلی مهم
سلام من دقیقا نفهمیدم مشکلت چیه ؟نقل قول:
ماشین رو آپلود کن و برام بفرست ببینم چیکاره،بعده جوابتو می دم .
اینم عکسهای جدید از سمند
اگه کسی سمند دور برش هست بره از تو دوزیش خوصوصا از درها عکس بگیره لازم دارم اگه خدا بخواد بعد از 13براتون می زارم چون شاید دوازدهم و سیزدهم خونه نباشیم و ماشین هم هنوز خیلی ایراد داره.
اینم از داشبورد که یکم شبیه سمند کردمش
ای بابا چرا اینجوری شد
به دلیل تکرار شدن پست بالا بعدا بقیه پست ها ویرایش می شود
چون الان که چیزی ندارم بنویسم
اینم عکسهای جدید از سمند
اگه کسی سمند دور برش هست بره از تو دوزیش خوصوصا از درها عکس بگیره لازم دارم اگه خدا بخواد بعد از 13براتون می زارم چون شاید دوازدهم و سیزدهم خونه نباشیم و ماشین هم هنوز خیلی ایراد داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :2::2::2:
اینم عکسهای جدید از سمند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :2::2::2: