agha hich ettefaghe khassi nemiofte :D CJ mire to khone unja ye zane hasto ehem.. baed miad biron MISSION COMPLED:Dنقل قول:
Printable View
agha hich ettefaghe khassi nemiofte :D CJ mire to khone unja ye zane hasto ehem.. baed miad biron MISSION COMPLED:Dنقل قول:
به نظرم اگر مسائل در خصوص پچ ها و ادیت Sanandreas رو در تاپیک مخصوصش یعنی ادیت و پچ برای GTA Sanandreas مطرح میکردید بهتر بود و زودتر جواب میگرفتین. بچه های اونجا همه ادیتور هستند.
افزودن هات کافی بدون تغییر فایل MAIN و یعنی بدون شروع مجدد بازی:
پچ هات کافی را که میگیرید معمولا سه فایل دارد.
Main.SCM
Script.IMG
Scanensor
به طریق زیر عمل کنید:
1- فایل Script.IMG را در مسیر مربوطه وارد بازی کنید و بدون شک هیچ مشکلی در هیچ ورژنی پیش نمی آورد. خودم سه بار بعد از این کار بازی را بدون پیام خطا تمام کردم.
2- فایل MAIN.SCM که همه خیال میکنند فای اصلی هست را بیخیال شوید. یعنی هات کافی اصلا به تغییر در این فایل نیاز ندارد.
3- وارد بازی شوید.
4- در میان بازی با زدن کلید WIN یا Alt+Tab از بازی موقتا خارج شوید و روی فایل Scanensor موجود در پچ هات کافی کلیک کنید. یک پنجره باز میشود. Y را بزنید و دو بار Enter بزنید تا پنجره بسته بشود.
5- وارد بازی شوید و بازی را Save کنید.
حالا هر وقت وارد بازی شوید و از SAVEی که در بالا ایجاد کردید استفاده کنید، هر وقت در خانه GFهای Cj بروید و به روال عادی ادامه بدهید، زمانیکه GF را به خانه برسانید میتوانید با زدن کلید y وارد خانه شوید و ...
ماموریت Key to her Heart که شما از آن حرف میزنید هم دیگر بدون سانسور میشود ولی ماموریت به شدت سخت میشود زیرا یک قسمت (...):21::27: دیگر هم به آن اضافه میشود.
هر مشکلی در این زمینه داشتید در تاپیک ادیت و پچ مطرح کنید و فایلهای ذکر شده برای دانلود در آن تاپیک موجود است.
خوب عزیزم لینک دانلود این 3 فایل کجاست ؟
koft to topicesh mojod mibashadنقل قول:
دوستان سلام
خوبید
یه مرحله ای هست که گیر کردم عکسش رو میزارم پایین تا ببینید بگید چکار کنم
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا رو بايد بري توي دريا شنا كني تا underwater زياد بشه
فقط هم با شنا كردن ميتوني اون رو زياد كنيد
و بعد بياد همينجا كه توي عكس گذاشتي و مرحله بهت داده ميشه...
دوست من فکر کنم یه رمز هم داره برای اینکار .
یادم نیست .
سعید عزیز شما نداری ؟
شنا نه، زيرآبى (Lung Capacity بايد Upgrade بشه).نقل قول:
◙
هم شنا هم زیرآبی به مدت 20دقیقهنقل قول:
اگه يه لينك دانلود هم بدى واقعا ممنون مىشم!نقل قول:
◙
من نمتونم مرحله های گرفتن گواهینامه واسه هواپیما و هلیکوپتر رو رد کنم، چه کنم؟؟
در ضمن اگه لینک فایلهایی که ebicross عزیز معرفی کردند رو بدین ممنون میشم
همشو نمیتونید؟ اگه نمیشه سیو رو بذارید که براتون برن.نقل قول:
دانلود کنید Hot Coffee رو از لینک زیر :
کد:http://Saeid89.persiangig.com/Hot_Coffee.zip
بچه ها اصل بازی رو ول کردین و چسبیدید به این HOT Cofffe!
پس به شما پیشنهاد میکنم برین PLAY BOY: Mansion و Singles هم بازی کنید!!
واقعا ! این بازی بیش از 100 مرحله داره !!!
اینا گیر دادن به همین هات کافی !
دوست عزیز لینک رو که گذاشتندنقل قول:
من نمتونم مرحله های گرفتن گواهینامه واسه هواپیما و هلیکوپتر رو رد کنم، چه کنم؟؟
در ضمن اگه لینک فایلهایی که ebicross عزیز معرفی کردند رو بدین ممنون میشم
ولی در مورد گواهی نامه شما لطف کن سیوت رو بزار ،
دوستان عزیزی مثل S@eid و بعضی از دوستان واستون رد میکنند .
ولی توصیه من اینه خودتون یکمی تمرین کنید .
به نوشته هایی که میاد هم توجه کنید . چون بیشترشون راهنمایی هست .
این لینک دو فایل مورد نیاز برای HOT Coffee:
_____________________________________نقل قول:
کد:http://mihd.net/b8x40e
این هم یک ترینر که با اون میتونی با زدن یک کلید گواهینامه بگیری.
ترینر رو باز کن و برو تو بازی. حالا Info رو بزن و یک قشمت نوشته Complete 100% School اون ها رو ککلیدهاشو تو بازی بزن. فقط برای رد کردن اون مرحله باید قسمت آخر که باید با چتر بپری وسط اون دایره رو خودت بری که خیلی هم آسونه.
یعنی اول باید تو بازی کلیدهای ترکیبی که ترینر گفته رو برای رد کردن اون قسمت بزنی. اینطوری تمام اون کارها با هواپیما و هلیکوپتر با مدال طلا تمام میشه. فقط میمونه مرحله آخر که باید خودت بری یعنی با چتر بپری.
این هم لینک دانلود. تو مسیر بازی کپی کن. کلیدش هم TAB + E هست.
نقل قول:
کد:http://mihd.net/pzbi8e
gta sa بهترین بازیه .
چه جوری میشه با این هات کافی کار کرد؟؟؟؟
صفحه ی قبل توضیح کامل داده شده . یه نگاهی بکنی بد نیست .......نقل قول:
بعد از نصب و فعالسازی هات کافی باید تو بازی رابطه خودتون رو با یکی یاهمه ی GFها زیاد کنید که از نصف یه مقداری بیشتر بشه. میتونی با زدن یک کلید از همون ترینر استفاده کنی.نقل قول:
حالا وقتی بعد از صرف نهار یا نوشیدنی یا رقص با GF اون رو به خونه برسونی این GF میگه:
I invite you to drink HOT COFFEE
البته دقیقا همین رو نمیگه ولی اصلش اینه که بیا بریم یه قهوه ی داغ میل کنیم.
شما هم باید Y بزنی تا بری قهوه بخوری ولی منتظر قهوه نباش چون از قهوه خبری نیست. بقیه ماجرا هم میتونی با سرچ کلمه ی Hot Coffee تو گوگل در قسمت عکسها ببینی.
از وقتی ویندوز ویستا نصب کردم سیو های قبلی خودم و سیو هایی که دانلود کردم ، کار نمی کنن! یعنی وقتی Load می کنم. و Loading بازی تموم میشه میاد بیرون....
ولی با سیو های جدبد (وقتی که تو ویستا سیو می کنم) مشکلی نداره.
فقط تو اونی که باید با هلی کوپتر چند تا ماشین رو بترکونی گیر کردمنقل قول:
همشو نمیتونید؟ اگه نمیشه سیو رو بذارید که براتون برن.
دوباره بازی رو با مود میشن اسکیپر شروع کردم شاید بشه اون مراحل رو اسکیپ کرد
حالا فعلا که دوباره شروع کردیم ببینیم چی میشهنقل قول:
دوست عزیز لینک رو که گذاشتند
ولی در مورد گواهی نامه شما لطف کن سیوت رو بزار ،
دوستان عزیزی مثل S@eid و بعضی از دوستان واستون رد میکنند .
ولی توصیه من اینه خودتون یکمی تمرین کنید .
به نوشته هایی که میاد هم توجه کنید . چون بیشترشون راهنمایی هست .
انشالله که میتونم ردش کنم
دستت درد نکنه دان کردمنقل قول:
ترینر رو باز کن و برو تو بازی. حالا Info رو بزن و یک قشمت نوشته Complete 100% School اون ها رو ککلیدهاشو تو بازی بزن. فقط برای رد کردن اون مرحله باید قسمت آخر که باید با چتر بپری وسط اون دایره رو خودت بری که خیلی هم آسونه.
یعنی اول باید تو بازی کلیدهای ترکیبی که ترینر گفته رو برای رد کردن اون قسمت بزنی. اینطوری تمام اون کارها با هواپیما و هلیکوپتر با مدال طلا تمام میشه. فقط میمونه مرحله آخر که باید خودت بری یعنی با چتر بپری.
ebicross جان اگه مي شه اين فايل رو يك جاي ديگه آپ كني خيلي ممنون مي شم. من با اين سايت مشكل دارم!نقل قول:
ممنون :20:
دوست عزیز لینک که مشکلی نداره .
شما که صفحه اومد ، اون بالا Request Download Link رو بزن . یکمی صبر کن و بعد Download File رو بزن .
آقا قلق مرحلهاى كه بايد بر فراز دريا به اون هواپيماى لعنتى رسيد چيه؟! من هر كارى مىكنم بهش نمىرسم.
◙
عزیزم اگه منظورت اون جت هست که چند صفحه ی قبل توضیح دادم .نقل قول:
آقا قلق مرحلهاى كه بايد بر فراز دريا به اون هواپيماى لعنتى رسيد چيه؟! من هر كارى مىكنم بهش نمىرسم.
یه 2 ، 3 صفحه عقب تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مي دونم چه طور مي شه دانلود كرد Oracle_Eldorado جان فقط مشكل اينه كه Request Download Link براي من باز نميشه و مستقيم ميره تو سايت اصلي mihd!نقل قول:
این هم لینک دوم برای دانلود هات کافی که در سایت 2shared آپلود شده.
و این هم لینک دوم برای ترینر:نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/2750322/b7ec2c31/Hot_Coffee.html
نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/2750336/a99ad969/GTA-SA_Crazy_Trainer.html
منظورت رو متوجه نمیشم. خوب Hot Coffee دو تا فایله که باید یکی رو تو مسیر بازی کپی کنی و یکی رو در بین بازی کلیک کنی. بقیه کار با خودته دیگه بری با GFهات قهوه داغ بخوری...نقل قول:
بابا من اون چیزی که دانلود کردم یه فایل بود پس تو لینک اصلی رو بذار تا دانلود کنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هم با لینک دانلود مشکل داری؟؟؟؟ دوباره آپلود کردم. قشنگ توضیح بده.
تو صفحه ی اول لینکش رو گذاشتن من دانلود کردم یه فایل بود!نقل قول:
اولیه یه فایله اما 2 صفحه پیش 3 فایله است.................
من که نتونستم استفاده کنم ............
اگه کسی استفاده کرده سیوش رو بذاره..............
اینم سیوم اگه کسی میتونه هات کافی کنه بفرمایید:
من اون لینکی که گذاشته بودی دانلود کردم درست بود ولی نمیدونمنقل قول:
script این فایل رو کجا قرار بدم!
ADDICATION-x
بله داریم. من که میدونم singles هست که توی مایه های سیمزه. اما اون یکی رو نمیدونم:31:نقل قول:
سیمزم تکه های ... داره اما نه ضایع. ولی خوب همونم برای ما عادی نیست.
ولی به نظر من هرکسی هر جوری دلش میخواد میتونه از یه بازی استفاده کنه. خوب بازی برای بازی کردنه دیگه. خوب بریم بگیم اینجوری نسازنشون!!!!!
من خودم موافق هات کافی نیستم اما هرکسی کار خودشو میکنه و نباید هم زیادی به کار دیگران کار داشته باشه.
بهتر بود از اول این مسائل در تاپیک خودش مطرح میشد.نقل قول:
من اون لینکی که گذاشته بودی دانلود کردم درست بود ولی نمیدونم
script این فایل رو کجا قرار بدم!
ولی به هر حال دوباره میگم:
فایل Script در مسیر:
GTAsanandreas\DATA\Script
توی این مسیر فایل رو کپی میکنی. خود بازی هم یک فایل Script همونجا داره که اون رو پاک نکن و یه جایی کپی کن یه روز به دردت میخوره.
اون فایل دوم رو هم در حین بازی روش کلیک کنید و Y بزنید و Enter بزنید و بعد بازی رو Save کنید. از این به بعد اون Save شما Hot Coffee داره. هرکس باید خودش این کار رو بکنه چون ممکنه فایلهای MAIN هرکس یک تغییراتی توش باشه.
این رو تقریبا کسی نمیدونه که بدون تغییر فایل MAIN میشه Hot Coffee رو فعال کرد. البته منظورم تو این فرومها بود و من از سایتهای خارجی متوجه شدم تا اینکه خودم امتحان کردم.
ممکنه در حین شروع Hot Coffee این طرف شما لباس تنش باشه. اگر اینطور شد به من بگین تا یک سری فایل برای رفع این حالت بهتون بدم.
بهتره تا تاپیک بسته نشده این بحث Hot Coffee رو تمام کنیم. گرچه عامل اصلیش خودم بودم :دی
بله دوست من. این بازیها که هیچ، از این سبک بسیار داریم که همه برای PC هست. بهتره اینجا بحثشو نکنیم چون درست نیست. اطلاعات بیشتر خواستی تو پیام خصوصی بگو تا راهنمایی کنم.نقل قول:
این بازی هایی که میگی اصلا تو کامپیوتر داریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه داریم از کجا میشه پیدا کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سینگل تاپیک داریم و لینکهای دانلودش هم موجوده چون سبک بازی مثل سیمزه ولی رو قسمتهای چیزش بیشتر کار کردند. مثل همین Hot Coffee.نقل قول:
بله داریم. من که میدونم singles هست که توی مایه های سیمزه. اما اون یکی رو نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمزم تکه های ... داره اما نه ضایع. ولی خوب همونم برای ما عادی نیست.
ولی اون یکی رو دنبالش نرو چون اینطور سبکها اصلا خوب نیست. عواقب داره که بماند.
بعد هم باید بازی رو با همون سیو باز کنی...
تمام اون کار هایی که گفتی رو انجان دادمنقل قول:
من اول GF رو میبرم کافی شاپ بعد که برش میگردونم یه جمله به من میگه من هم در جواب y رو میزنم بعد cj میره تو خونه ولی من خونه رو نمیتونم ببینم و صدای Cj با GF در حال *** میاد!:41:
جان من یه بار آموزش کاملش با لینک کاملش رو هر کی داره برام بفرسته.:19: