فكر نميكنم اين كنترا 008 باشه حجمش 1.5 گيگه ( همون نسخه الفايي كه ريليز شده بود)
من از يه جا 50 درصدشو دان كرده بودم كه ويندوز خراب شد و ديگه حس دان نبود
Printable View
فكر نميكنم اين كنترا 008 باشه حجمش 1.5 گيگه ( همون نسخه الفايي كه ريليز شده بود)
من از يه جا 50 درصدشو دان كرده بودم كه ويندوز خراب شد و ديگه حس دان نبود
خیر contra008 هنوز به صورت رسمی بیرون نیامده ( 008 - working now... )نقل قول:
البته چیزی به امدنش هم نمانده
شما می تونی برای گرفتن اخرین اخبار به این سایت مراجعه کنی
کد:http://www.moddb.com/mods/contra
ممنون دوست عزیز این پروسس کاری اش را پیدا کردم چیزی نمونده کامل بشه :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لینک اون فایل کنترا 1.5 گیگی را دارید و سالمه بزار ید ببینم چیه ممنون
من با جنرال یه همچین مشکلی دارم ( سیستمم هم ضعیف نیست):13:
معمولا وسطهای بازی یه همچین مشکلی پیش می یاد
اگه کسی راه حلی داره بگه هر دو جنرالها نصب هستند و تا آخرین نسخه بروز شدند
سلام بر همه من جنرال زیرو رو بازی میکنم البته با مد شاک ویو 1 یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی همه چیو میسازم بازی کند میشه اولش خوبه ها ولی وقتی تانک و نیرو و اینا میسازم خیلی کند میشه ضمنا من با استفاده از برنامه Cheat Engine پولمو پر میکنم یه چیزه دیگه رمم 2 و گرافیکم 1 دی دی ار تو هست سی پیو هم دوهسته ایه
خواهشا کمکم کنین چی کار کنم که بازی کند نشه و روون باشه حتی من با پایین ترین سطحش (از نظر گرافیکی) هم بازی کردم ولی بازم همینجوری میشه
خواهشا کمک کنین مرسی
سلام این مشکل بیشتر با مدها روی می ده آیا مدی رو بازی نصب کردید اگه اینطوریه نقشه ای که روش این ارور را می ده عوض کنید عمو ما با تعویض نقشه مشکل حل میشه.نقل قول:
سلام این مشکل زمانی روی میدهد که عمو ما بار زیادی از موتور دارید میکشید مو تور بازی جنرال زیاد قوی نیست بر ای جبران این ضعف اگه سیستمتون قوی باشه مشکلی نخواهید داشت ...عمو ما با کم کردن حر یفها مشکل حل میشه شما بجای 5 حر یف مثلا می تونید هوش بازی رو عوض کنید و دو تیم بر دارید بر ای دانلو د هوش مصنوعی خیلی سختیه بر ید به این آدرس :نقل قول:
سلام به همه.
ببخشید میتونید نسخه ی کامل Command & Conquer Generals:Zero hour رو که قابلیت آنلاین هم داشته باشه(البته برا ویندوز سون باشه) برا دانلود بذارید.خیلی ازتون ممنون میشم.:11:
(فقط اگه حجمش زیاد بود به صورت پارت پارت قرار بدید خیلی بهتره.)
سلام . ببخشید این mode نبرد نهایی (final battle) کی میاد ؟؟ اگه اومدی لطفا برای دانلود بذاریدش
دوباره سلام ! ببخشید mode برای جنرال اومده که ایران توش باشه ؟؟ اگه هست لطفا برای دانلود بذارین ...
مرسی از پاسخت ممنون راستیتش من دکمه تشکرو پیدا نکردم و الا ازت تشکر میکردم :11:نقل قول:
سلام چند صفحه قبل که گذاشته بودیم حجمش هم خیلی کمه 381 تا است به یک روش خاص فشرده شده برید به این ادرس:نقل قول:
این هم هست با لینک مستقیم
سلام داره تموم میشه تابستان منتشر میشهنقل قول:
درست بود اون موقع نقشه هشتایی بود ولی 6 تاییش کردم بهتر شدنقل قول:
اون هوش مصنوعی رو نصب کردم ولی هوش مصنوعی اونا ده برابر ماست اصلا هلیکوپترا خنگ شدن :31:
یه چیزه دیگه به نظرت بهترین تیم کدومه ؟؟(از نظر تخریب کردن
:40::11:
مد1.1 ShockWave نصبهنقل قول:
من میخوام انلاین بازی کنم . هیچ روشی به غیر از اصل خریدن نیست ؟
من الان انلاین بخوام بازی کنم باید چیکار کنم ؟ بن شدن نداره که ؟
سلام به همه.
ببخشید کسی میتونه روش آنلاین بازی کردن بازی Command & Conquer Generals رو بهم بگه آخه وقتی رو کانکت کلیک میکنم نمیتونه وارد شه و Can not conect میده.
لطفا کمک کنید.:41::42:
سلام دوستان
اين لينك سالم مد
command & conquer generals zero hour - contra 008 (alpha 2)
هستش ( حالا نريزين سرم كه هنوز ربليز نشده و اينها ... ) در هر صورت اين نسخه بيرون اومده با حجم 1.5 گيگ
حالا رسمي و غير رسمي بودنشو نميدونم اما يكي دوتا از دوستان تو صفحات قبل يه سري از تغييرات رو گفتن مثل فارسي حرف زدن و ....
فعلا شايد اين تنها لينك سالم غير تورنت از اين مد باشه كه در تاريخ 14/09/11 ميلادي اپلود شده
فقط تنها مشكلش اينه كه بايد با چيز*پي*ان بازش كنيد
من از شما ميخوام هر كس ليچر داره لطف كنه اينو ليچ كنه
تا همه بتونن دانلود كنن من كه به شخصه چيز*پي*انم پوكيده با اين سرعتش
[PHP]http://www.filestube.com/ctyFNHhxgRLCD8fzEre1xc/zhau.html[/PHP]
اينم عكس تست لينك يكي از پارتهاش
نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان گرامی
بر ید به این ادرس با تصویر تو ضیح دادم
سلام دوست عزیر.نقل قول:
ببخشبد این راهنما مال Generals عادی هست یا فقط مال Generals:Zero hour هست؟
آخه من فقط نسخه ی Generals رو دارم.
نه فرق نمی کنه فقط وقتی در هاماچی اکانت می سازید باید بگید که طرف مقابلتون هم جنرال نسخه یک را اجرا و وارد بازی بشه ضمنا می تونید از این آدرس جفته دو نسخه جنرال یک و جنرال زرو را یک جا با حجم بسیار کم دانلود کنید ...نقل قول:
حجم فقط :381 مگابایت
لینک :
موفق باشید
آخه میدونید چیه من ویندوز 7 دارم و به خاطر همین فکر نکنم رو این ویندوز اجرا بشه و دیگه اینکه فک کنم نسخه ی منم مشکل داره چون دوباره online رو زدم و همون ارور رو داد.:41:نقل قول:
البته یه نسخه ی 2 گیگی پیدا کردم که اگه بشه با اون آنلاین بازی کنم.:8:
ترینر هر دو بازی GENERAL و ZERO HOUR رو دارید ؟
برای پولش میخوام . کلی از نت دانلود کردم ولی کار نکردن
نسخه 3 این بازی نیومده؟
سلام رو ویندوز 7 هم اجرا میشه اگه نشد :نقل قول:
----------
رفع اشکال اجرا نشدن بازی در ویندوز سون
این فایل را دریافت کنید سپس به آدرس زیر برو ید پس از خارج کردن فایل از حالت زیپ فایل:
options.ini
را در مسیر زیر کپی پیس کنید .
C:\Users\X\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data
حجم :یک کیلو بایت
لینک در یافت فایل
شما با دقت طر یقه بازی آنلاین را نخو ندید شما در قسمت مولتی پلیر می تونید آنلاین بازی کنید نه در قسمت انلاین در قسمت آنلاین فقط با داشتن سر یال نامبر اورجینال قادرید به شبکه سازنده بازی وصل بشید بر ای بازی آنلاین تحت شبکه نرم افزار هاماچی بر ید به این آدرس و بخونید :
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
بر ید به اینجا ببینید به دردتون می خوره در سه صفحه ترینر هست :نقل قول:
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
این بازی نسخه سه نداره ولی جنرال 2 در حال ساخته شر کت سازنداش گفته 2013 می آد بر ای اطلاعات بیشتر بر ید به این آدرس:نقل قول:
سلام به نظر همه تیمها خوبند و لی من بهترین تیمم جنرال تاکسینه :10:من اون رو خیلی دو ست دارم و با هاش راحتم ...نقل قول:
سلام
اقا یکی میتونه ترفندهای موجود در بازی ZeroHour رو برام بنویسه؟؟؟
مثلا ترفندهای مثل این ترفند که پیدا کردم
کد:اول هسته ایت را میسازی بعد کارگرت را نمیذاری بسازه.بعد روی هسته ای(اتم)نیمه ساختت کلیک میکنی بعدQ را میزنی بعدهر جایی که خاستی بزنی کلیک میکنی
[/COLOR][QUOTE=ufo-alien;6787983]نمونه کار جدید :
این تصویر آخرین مدی که من دارم روش کار می کنم به نظر تون گرافیک بازی چقدر تعقییر کرده ...این صحنه رو انتخاب کردم چون همتون این صحنه رو بیشتر از همه می شناسید ...
هیچکی نیس کمک کنه؟؟؟؟نقل قول:
قبلا اینجا پست رو زمین نمیموند
ولی الان انگار نه انگار
خوب از این تقلبها کسی بلد نیست من تقلب گزاشتم برید به این آدرس ببینید به دردتون می خوره:نقل قول:
سلام برو بکس گل چه خبر ؟ خدا نگم چی کار کنه این EA game رو که بعد 10 12 سال هنوز من گیر این بازم
یوفو جان آهرین ورژن شک ویو رو از کجا بگیرم؟
ببینم شما ها هنوزم آنلاین میزنین؟
سلام
بچه ها من تا حاالا از پچ های کنترا 7 و ریبورن 5 و ریبورن 4 و اینا استفاده کردم
ولی هیچ کدوم اندازه همون ریبورن 4 واسم جالب نبود
به نظرتون الان خفن ترین پچ موجود چیه؟ پچی که تغییرات کرده باشه و یه ذره تنوع تو بازی ایجاد شه
کنترا 8 و اینا چطوره؟
دوست دارم یه پچی باشه کلی تیم جدید توش اضافه شده باشه که هر کدوم یه سری خصوصیت های منحصر به فرد داشته باشن :D
سلامنقل قول:
شما می تونید جدید ترین مد ها را و مد مورد نظر تون را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه کنید .
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
شما می تونید جدید تر ین مد ها را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنیدنقل قول:
بهترین مد ها شوک ویو هاست که جدید ترین هاش در آدرس بالا آمده و کنترا 007 هست که در بالا نیز آمده و لی 008 هنوز منتشر نشده بتای اون منتشر شده بود که ایر ادات زیادی داره و در صفحات گذشته آدرس دانلودش رات هم من و هم دو ستان قر ار داد ند .
عزیز این رو پج 1.04 کار نمیکنهنقل قول:
دوستان دیگه چیزی بلد نیستن؟؟
هر نوع ترفندی
مثلا ساختن دورن تو gla صدام که از اول کار نمیکنه بدون اپدیت
با عرض سلام خدمت دوستان اقای منصوری خسته نباشد ما از انتظار خسته شدیم تا تابستان خیلی مونده منتظر نبرد نهایی هستیم نمیشه زود تمام بشه ما دنبال تحول در بازی هستیم جنرال 2 هم که سال 2013 ما تا اون موقع چی کار کنیم دوستان مد جدید میشناسند واسه دانلود بزارند
این بازی شبیه چه بازی هست؟چرا اینقدر طرفدار داره؟
سلام متشکرم ولی بچه بخدا خیلی کار سختیه و من تیمم را از دست دادم و به تنهای دارم کار می کنم و من باید به کار های خودم هم برسم من شا غلم و سر کار هم می رم و کلی کار دارم و زندگی بسیار سخت شده این کار ها را م بر ای دلم و از روی علاقه دنبال می کنم ....ولی بازم سر هر فر صتی دارم روی باز ی کار می کنمنقل قول:
نقل قول:
سلام میشه لینک خود فایل رو بزاری؟!
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
نقل قول:
لینک خودشرو بزارید لطفا
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
نقل قول:
سلام این ارور please insert the first game cd جنرال زیرو هور رو چی کار کنم؟!
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
نقل قول:
لطفا جواب بدید عجله دارم
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
خواهشا سریعترنقل قول: