سلام میشه یکی بگه از کجا میشه فهمید ورژن نتفریم ورک من در ویستا چنده ؟ چطوری میشه فهمید؟
Printable View
سلام میشه یکی بگه از کجا میشه فهمید ورژن نتفریم ورک من در ویستا چنده ؟ چطوری میشه فهمید؟
Net framework تو ويستا تا 3.0 به صورت پيش فرض نصب شده است مي تونيد برنامه هايي که با 3.0 نصب ميشننقل قول:
امتحان بکنيد
3-عجیبه... با این کار باید مشکلت حل شه..مراحل درست رفتی؟؟؟اینجوری برو....نقل قول:
Start > Control Panel > Sound > Playback Tab > Double-click "Speakers/Headphones" > Effects Tab > Check "Disable System Effects"
4-نه خب ویندوز شما مشکل پیدا کرده;) ....چقدر وقته این مشکلو پیدا کردی؟؟؟SP1 هستی دیگه؟؟
6-یکی از اون فایل ها رو که هنگ میکنه رو upload کن تا من تستش کنم
موفق باشید;)
خب شما از چه TvCart استفاده میکنی؟نقل قول:
دوستان ميخواستم بگم ويستا نسخه اي داره كه بشه تو فارسي نوشت ؟؟ آخه من هرچي مي خرم هيچكدومشون ندارن .
با سلام و خسته نباشید
کرک ویستا سرویس پک 1 رو میخوام اگه کسی لینکشو دارم برام بذاره . والا تاپیک خیلی طولانی شده و نتونستم دنبال کرک بگردم چندتا از کرک های تاپیک هم لینکشون خراب بود . ویستای من مال شرکت پیشگام هست و خودش کرک داره ولی هروقت کرکش رو میریزم یه سری باگ تو ویندوز میاد . اگه یه کرک درست حسابی دارید که مشکل ایجاد نمیکنه لطف کنید لینکشو بذارید.
نقل قول:
شما بايد تنظيمات فارسي نويسي رو تو کنترل پنل فعال کنيد چند تا عکس انداخته ام طبق اون تصاوير پيش بريد
ضمنا تو يکي دو صفحه قبل همين تايپيک هم بحث شده بود
دانلود عکسها:
کد:http://rapidshare.com/files/139495639/aksha.rar.html
فقط یه سوال ::
وقتی برنامه ها رو اجرا میکنیم اجازه میخاد چیکار کنم که این قابلیت غیرفعال شود ؟؟
(ببخشید نتوستم کل پست ها رو بخونم)
اینجا رو بخون..نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2794146&postcount=2913
فایل از ایدون عزیزنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/133415045/2_New_.rar
سلام
من وقتی تو قسمت Regional & language Option>Administrative> Language for non-unicode programs زبان رو به فارسی تغییر میدم وبه درخواست سیستم برای ریستارت شدن پاسخ مثبت میدم پس از ریستارت انبوهی از مشکلات ایجاد میشه مثلا برنامه های side bar به درستی کار نمیکنن و بسیاری از آیکونها و عکسهای مربوط به سیستم (دکمه ها) مثلا در قسمت help و IE بصورت ضربدر نمایش داده میشن ، برنامه یFax در ویندوز دچار مشکل میشه و ...
و اگه زبان رو هم فارسی انتخاب نکنم اکثر برنامه هایی که فارسی هستند تمام منو هاشون و حتی در تایپ توی قسمتهای مختلفشون فقط "؟" نمایش در میاد ضمناً تو برنامه های گرافیکی هم نمیتونم فارسی تایپ کنم
ضمناً ویندوز من ویستا و ورژن Ultimate 6.0.6000 و نسخه ی اصلی (همونی که کمپانی رو لپتاپم نصب کرده) هست
لطفا کمکم کنید و بگید باید چیکار کنم.
ممنونم
از TVcart استفاده نمی کنم. لپ تاپ رو با کابلHDMI به تلویزیون وصل می کنم .نقل قول:
سلام .. من یه مشکل دارم که بدجوری رو عصابم راه میره ..
من جدیدترین درایور کارت گرافیکمو برای ویندوز ویستا گرفتم ولی نصب نمیشه و یک ارور میده :
The nvidia setup program could not locat any drivers that are compatible with your current hardware. setup will now exit
یه ورژن دیگه هم قبلا میخواستم نصب کنم ولی نشد که نشد.. حالا باید چی کار کنم
؟
گرافیکم 8500 gt هستش ..آخرین ورژن درایور 175.19
خواهشا سریع بگید .. چون هیچ کاری نمیتونم بکنم ......(خوده ویندوزم اصلا نشناخته نوشته unavaiblae )
همینطور سیدی مادربوردم هم نصب نکرد .... ولی با همین ویندوزی دوستم هم مادربوردشو هم گرافیکشو نصب کرد ...آخه این انصافه
دوستان من نمیتونم با ویستا وصل شم نت ..با Xp میتونم .قبلا میتونستم ولی الان نمیشه
مشکل چیه؟
مودم ویستات مشکلی نداره؟درایورش نصبه؟نقل قول:
اینجوری تا اونجایی که من میدونم نمیشه....با Windows Media Centre میشه tv رو ضبط کرد اما با وجود TvCartنقل قول:
این رو امتحان کن شاید فایل های سیستمت مشکلی به هم زده...نقل قول:
نقل قول:
sfc/scannow
سلام
من تا حالا دو بار ويستا رو نصب كردم و هر سري يه نسخه ي متفاوت. ولي هر بار مدت نصب اون تقريبا 10 ساعت طول كشيده و بعد نصب هم سرعتش پايين بود.
مشخصات سيستمم هم اينه:
CPU: Intel 4600 Core 2 Duo
Ram: 4Gb Gel
VGA: nvidia Gforce 8600GT Point of View
MB: Intel DP965LT
به نظرتون ممكنه با يكي از قطعاتم ناسازگاري داشته باشه؟
و اگه اينطورا به نظرتون با كدوم قطعه/
ممنون
مطمئنی درایورو درست میگیری؟؟/؟اخه این ارورت مربوط میشه به اشتباه بودن درایورنقل قول:
حواست به 64bit یا 32bit بودن هست؟؟؟
آره بابا ....32 bit هستش ... هم ویندوزم هم درایورم .. میگم دوستم همین درایور رو روی همین ویندوز رو کامپیوترش نصب کرد ... ( اصلا ماله اون از اولش خوده ویستا می شناخت ولی برا من نه .. تو device manager هم که میرم چیزی بنام display adapter نیست ....( شک کردم )
سلامنقل قول:
لینک کرک خراب بود :19: یه لینک سالم بی زحمت بذار .:5:
این ارور رو داد .
Error
You have requested http://rapidshare.com/files/133415045/2_New_.rar | 2314 KB . The server 303.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.
مثل اینکه فعلا خرابه اگه میتونی یه لینک دیگه بذار.
نه مشکلی نداره ...نقل قول:
اولا کار می کرد الان نمیدونم چرا وصل نمیشه
لینک درست شد . تشکر :8:نقل قول:
سلام ، من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که نمیدونم برای ویستاست یا ...
من دو تا هارد دارم که روی یکیش سیتم عاملا و برنامه و غیررو تست میکنم ، معمولن هم وصل نیست ...
از اون موقعی که ویستا نصب کردم یکی از درایوام که توش عکسه مشکل پیدا کرده ، اولا عکسایی که ویستا باز میکنه و مثلا روتیت میشن دیگه ت وایکس پی قابل خوندن نیست ، دوما تو ایکس پی نمیشه فولدر ساخت توی این درایو و با ویستا هم که میشازم تو ایکس پی اصلا نیست و نا پدید میشه مشکل چیه ؟
ممنون ميشم يكي هم جواب ما رو بده.نقل قول:
عجیبه...اگه در Device Manager اصلا display adapter نیست شاید مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشی....نقل قول:
الان ویستات Aero فعال داره یا نه؟؟؟
سعی کن از طریق Add Hardware در Control panel گرافیکتو نصب کنی ببین چی میشه;)
خب کجاش وصل نمیشه؟؟ADSL هستی؟نقل قول:
با یه Connection دیگه چک کردی؟؟
یه کم بیشتر توضیح بده خب تا مشکلت واضح تر بشه.....
به نظر من حتی میتونه مشکلت خراب بودن(درست ارتباط برقرار نکردن با مادربورد)یکی از قطعاتت باشه....نقل قول:
میتونه هر چیزی(رم , گرافیک و ...)باشه...بهتره اول به یه متخصص سخت افزار نشونش بدی یا مشکلتو تو انجمن سخت افزار همینجا هم مطرح کنی...
موفق باشی ;)کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=246
عکس هایی که با هارد سالمت تغییر میدی , در xp نمایش داده میشه؟؟نقل قول:
وقتی تو xp فولدری میسازی اروری میده که گفتی نمیشه فولدری ساخت؟؟
همه راه ها رو امتحان کردم ... add hardware رو که همون اول رفتم ولی نشد که نشد ...نقل قول:
ویستا به ما نیومده ... میرم همون xp نصب میکنم ...:41:
تو xp که این مشکلو نداشتم .. حالا خوبه تا نصب میکنم ، تو xp هم همینجوری باشه .....:8:
بعضی از عکس ها نمایش داده میشه ، بله ، هیچ فایل یا فلدری نه میتونی بریزی توش نه از توش به یک درایو دیگه کپی کنی ، مشکل سکیوریتی و دسترسی هم نیست همش allow هست ، الان یک درایو دیگم هم اینجوری شده و این فقط یه فولدر این مشکلو داره دقیقا بر عکس ، یعنی ایکس پی میتونه بخونتش ولی ویستا دیده میشه ولی تو فولدر نمیره ...نقل قول:
عکس هایی که با هارد سالمت تغییر میدی , در xp نمایش داده میشه؟؟
وقتی تو xp فولدری میسازی اروری میده که گفتی نمیشه فولدری ساخت؟؟
( فولدرایی هم که با ویستا میسازم ، اصلا دیده نمیشه )
ارورش هم اینه :
unable to create newfolder
the file or directory is ocorrept and un redable
این میگه خراب شده و غیر قابل خوندنه ولی ویستا نه
یادت باشه حتما نتیجشو تو Xp بگو تا حداقل معلوم شه مشکل سخت افزاری بوده یا نه :46:نقل قول:
نقل قول:
يه راهم باقي مونده اونم اينه که قبل از بوت شدن ويندوز F 8 رو ميزنين گزينه اي هست به نام
Last known good اونو اتنخاب ميکنيد اينجوري کارت گرافيک و نيز مودم از سيستم عامل
حذف خواهد شد و مي تونيد دوباره نصبش بکنيد
(جدا خودمم مونده ام چه طوري display adapters از ديوايس منيجر حذف شده)
سلام.ببینید توی این عکس:
ساعت شکلش عوض شده و .... همه چیز واضحه! یاهو مسنجر هم باز می شه ولی نوشته های طرف مقابل رو نشون نمی ده! مشکل Flash player یا چیزی تو این مایه هاست؟
کد:http://issaeghdami.persiangig.ir/IMAGES/Untitled.jpg
اگه به تازگی این مشکلو به هم زدی بهتره System Restore بکنی...نقل قول:
اگه شکل اول یاهو(همون که شکلکه میخنده وقتی وصل میشه)رو نبینی مشکل FlasPlayer داری
موفق باشی :46:
سلامنقل قول:
من متوجه منظورتون نشدم ،میشه واضح تر بفرمائید این رو کجا باید وارد کنم؟
متاسفانه System Restore غیر فعال بوده و نمی تونم برگردم.مشکل از فلش پلیر نیست چون اون فلش یاهو میاد.
ویستای من تو حالت عادی حدود 450 مگ از رم رو اشغال میکنه آیا این عادیه ؟؟
سرعتش بستگی به سیستمت داره.امنیتش نسبت به ایکس پی واقعا بهتره و فایر والش خیلی قویه!!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
آره این عادیه از این بیشتر هم هست.نقل قول: