مثل اینکه تجهیزاتش خیلی گرون در اومده واسشون دیگه lteوارد نکردن میخوام همه رو h , h+بزنن که همون تا 10مگ هم میره خیلی خوبهنقل قول:
Printable View
مثل اینکه تجهیزاتش خیلی گرون در اومده واسشون دیگه lteوارد نکردن میخوام همه رو h , h+بزنن که همون تا 10مگ هم میره خیلی خوبهنقل قول:
ای وای نسل 3توایران بازورو صلوات راه اندازی شده اون وقت ایرانسل از کامل ازنسل 3و4صحبت میکه:n04::n04:
همون سیم کارت معمولیش بعضی جاهاخوب انتن نمیده توبعضی ازجاها اونوقت ازاینترنت 100سال بعد ایران صحبت میکنن یعنی نسل 4صحبت میکنن رایتل تونسل 3 که چندساله توایران هست درست انتن نمیده اونوقت اینا یه روزه نسل 3و4افتتاح کردن:sq_14::ohno: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز . جاده رشت به فومن (دخانیات)
دوستان مصرف باتري با lte پايينه ؟ نسبت به 3g و 2g
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیگه اون شور و شوق 20-25 روز پیش تو تاپیک نیس:n28:بیان دوستان خبر بدن:n02:
آخه اتفاق خاصی نمی افته...نقل قول:
همین مشهد ، فکر می کنم باید یه اولویت برای اطراف حرم در نظر میگرفتن دیگه ولی خبر خاصی نیست. باقی شهر هم خیلی لاکپشتی دارن پیش میرن
آخه اتفاق خاصی نمی افته...نقل قول:
همین مشهد ، فکر می کنم باید یه اولویت برای اطراف حرم در نظر میگرفتن دیگه ولی خبر خاصی نیست. باقی شهر هم خیلی لاکپشتی دارن پیش میرن
دقیقاً از زمانی که پروانه بهربرداری رسمی گرفت معلوم نیست چه اتفاقی پشت پرده افتاد ایرانسلی که داشت شهرها رو به سرعت پوشش میداد حرکتش به لاک پشتی تبدیل شد...
اینا که میگین موثقه؟نقل قول:
اخه پس چرا هنوز تو تبلیغات داره اسم 4G رو اعلام می کنه؟
10 مگ هم خوبه ولی با این قیمتا فعلا فایده ای نداره
قرار بود قیمت ها به هر کیلوبایت 0.5 ريال برسه که هنوز خبری نشده
عزیز بسته هاش خیلی ارزون تر از کیلوبایتی0.5 ریاله.نقل قول:
با کیلوبایتی 0.5 ریال هر گیگ حدودا میشه 50000(پنجاه هزار ) تومان.
دلیلش اینه که به قول معروف میخواست خرش از پل بگذره:n02:
الانم که خوب داره بسته هاشو میفروشه سودشم میبره،همین الانم از همراه اول پوشش بهتری داره پس تا رقابت داغ نشه ایرانسل همینجوری ادامه میده،کلا تو ایران تا رقابت نباشه سر مشتری کلاه میره؛هرچند کلاه همیشه میره ولی اندازش فرق میکنه:n02:
وقتی ور میداره برای تبلیغ اینترنت یه منطق رو قطع میکنه اونو به مناطق دیگه میده چه انتظاری دارین دیگه
خداروشکر امروز بالاخره 3g ایرانسل وصل شد . 2 روز بود بدون 3g مونده بودم و وقتی وصل می شد دیتا تبادل نمی کرد ...
تست جدید من:
منطقه: بزرگراه جناح - طرشت جنوبی (خیابان صالحی)
بسته : 2 گیگابایت 1 ماهه
ساعت : 01:13 تاریخ : 15/6/93
تعجب میکنم مشهدو کامل راه ننداختن اونوقت رفتن سراغ شهرهایی مثل قم تبریز
اخه مشهد توریست بیشتری هم میاد (زائر های زیادی از کشور خودمون به مشهد میان که به عنوان مثال برای یک مسیریابی ساده با جی پی اس نیاز به اینترنت پرسرعتی دارن که اگه نقشه ها رو از قبل نگرفته بودن بتونن انلاین بگیرن) وگرنه اصلا منظورم این نبود که خون مشهدی ها رنگین تر از بقیه است
پ ن :: بنده خودم الان نه ساکن مشهد هستم،نه متولد مشهد هستم،ولی واقعا ظلمه که این کلان شهر رو هنوز کامل پوشش ندادن اونوقت رفتن سراغ شهرستان های دیگه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
دوستان تست که میگیرید از سرورهای خارج هم تست بگیرید
+
حتی اگر تو سایتش شهرهای تحت پوشش رو می زد و هر روز آپدیت می کرد بهتر بود
اینکه 4جی یا ال تی ای علاوه بر سرعت بالاتر شارج خوری کمتریم داره درسته؟
100مگ سرعت رو نخاستیم هههه حداقل بخاطر بهینه تر بودنش لا اقل راه اندازیش کنن دارین یککاری میکنین سعی کنین درست حسابی راه اندازی کنین
باور کن ایرانسل بجای هزینه میلیاردی برای تبلیغاتش که هیچ فایده نداره ایرانسل پاشو محکم کرده اخه اینهمه تبلیغات میلیاردی واسه چیه؟ میومد درست حسابی هزینه شبکش میکرد بهتر بودنقل قول:
توی کشورهای دیگه اوپراتورها سر کیفیت و هزینه با هم رقابت میکنن توی ایران سر اینکه کی زودتر پروانه گرفته کی تبلیغات دروغینش بیشتره کی صبح تا شب توی رسانه عزت زیرنویس بره که 3g,4g از خزر تا خلیج .
زیاد فکر نمیکنم به صرفه باشه.نقل قول:
پیش شرط اقبال عمومی برای استفاده از 4g این هست که اول حداکثر و یا لااقل همون ظرفیت های متوسط 3g ارایه شده باشه تا وقتی کاربری میخواد بره گوشی بالای یه ملیون تومن بخره برای استفاده از 4g ارزشش رو داشته باشه. کشور هایی هم که الان 4g دارند که از روی 2g نپریدند روی 4g.
از روی 2جی نرفتن فورجی ولی دوسال انتظار بیخودم نکشیدن
دوران انحصار یک اپراتور یا قیمتهای نجومی و اون وضع پوشش و..
ولی درکل چه ایرادی داره 4جی هم راه اندازی کنن بلکه قیمت گوشی ها 3جی هم کمتر بشه
سلام . 3G به نماز جمعه هم کشیده شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
سلام اره درست بود تو گوگل زدم کی نسله 3و4 به اصفهان میاد بعد جایی زده بود جز اخرین شهر هاست اصفهان علتش زده بود درست نخوندم
امروزه رفتم صفه هر کاری کردم نشد فقط میزد irancellخالی بعد هر کاری کردم ok نشد
اگه کسی تو اصفهان از 3gاستفاده میکونه بگه ؟
وستانی که درباره کم مصرف بودن 4G سوال می کنن یه توضیحی درباره مصرف باتری در شبکه های 4G و 3G بدم بهتون
حرف هایی که درباره کم مصرف تر بودن 4G یا همون LTE نسبت به 3G وجود داره صحیح نیست. نمی دونم این حرف از کجا اومده
اتفاقا برعکس، استفاده 4G از منبع انرژی که همون باتری باشه بیشتر هم هست.
ببینین مثلا در شبکه 4G همین که تبادل اطلاعات در دو حالت دانلود و آپلود با اینترنت شروع بشه مصرف باتری بیشتر خودشو نشون میده. برای مثال دریافت مقدار معینی اطلاعات از اینترنت مثلا فرض کنین 10 مگابایت در شبکه 4G حدود 25 درصد مصرف باتری بیشتری نسبت به 3G داره. دلیلشم هم بالاتر بودن پهنای باند در 4G نسبت به 3G هست که این ورودی پهنای باند بیشتر، باتری بیشتری رو هم مصرف می کنه.
مصرف 4G فقط در یک صورت از 3G کمتر هست اونم وقتیه که شما اینترنت گوشی رو روشن کرده باشین ولی به هیچ وجه ازش استفاده نکنین (یعنی تبادلی با اینترنت نداشته باشین و فلش های بالا و پایین معروف اینترنت که در کنار ساعت گوشیتون هست خاموش باشه) که در این حالت هم تفاوت دو شبکه در مصرف انرژی عدد ناچیز 0.5 ژول هست که در باتری ها زیاد به چشم نمیاد.
پس کلا میشه گفت 4G علاوه بر خوبی هایی که داره مثل سرعت بالاتر اینترنت، آنتن دهی بهتر در مناطق پرجمعیت و عدم تاخیر چند ثانیه ای در ارسال و دریافت که همون تاخیر در روشن شدن فلش ها بعد از درخواست از طرف کاربر هست (که در نسل 2.5 خیلی بالا بود و در 3G هم به صورت استاندارد تا 2 ثانیه وجود داره) مشکلاتی هم مثل تموم کردن باتری در عرض چند ساعت در صورت استفاده مداوم رو داره
گفتم اطلاعاتم رو باتون در میون بذارم امیدوارم مفید بوده باشه.
ولی به نظرم با اینکه نصف بیشتر گوشی ها و تبلت های بازار 4G رو ساپورت نمی کنن ولی در کل راه اندازیش از طرف ایرانسل یه مزیت صد در صدی به حساب میاد چراکه 4G نسل آینده ارتباطات هست و اگه راه اندازی بشه با اطمینان میشه گفت که حتی در شلوغ ترین و پر تراکم ترین مکان های تهران هم دیگه هیچ وقت پیغام network busy یا قطع و وصل شدن صدا یا کم بودن آنتن رو نخواهیم دید
نقل قول:
سلام خوش بهالت . کوجایی اصفهان ؟
من که هر جا رفتم دیروز نبود من خودم سراه سیمنم
امروز به عبارتی دیروز 14 شهریور رشت - جاده رشت به خمام در حال حرکت
تو رشت جاده ها تحت پوشش قرار گرفتن اینجا هنوز خبری نیس، عجببب
نه داش اینطوریام نیست الان تو منطقه ما یعنی تو خونه H هستش بیشتر که سرعت دانلود درحد edge هستش . جاهایی که H+ هست سرعت قابل قبولهنقل قول:
رشت دخانیات هم اکنون
منظور از E در اینجا چیه ؟
یه جا میری 3G وصل میشه یه جا میری E وصل میشه!
سوالی که برام پیش اومده اینکه ایرانسل که نامحدود نداره حالا هر چقدر هم سرعتش بره بالا .الان 2 گیگ ماهیانه بدون شبانه رایگان میده 10 تومان که به نظر من نمی صرفه
چرا بعضی از دوستان براش مهمه؟وقتی فقط میشه باهاش وب گردی؟
از مدیر تاپیک خاضعانه درخواست دارم که همه اعضا را ملزم کنن از اسپویلر استفاده کنن اینطور حجم ترافیک مصرفی بهینه تر میشه و....
سپاس فراوان
دوست عزیز ببخشید که دیر متوجه شدیم. اشکال لینک داشتیم . اگر سرعت بالا نرفت لطفا گزارش دهیدنقل قول:
یه سوال کمی بی ربط
از دوستان کسی میدونه این سیمکارتهای اعتباری ایرانسل بعد از خریدشون چقدر طول میکشن که فعال بشه؟
من پنج شنبه صبح رفتم یه دونه خریدم فروشنده گفت 4 5 ساعت طول میکشه تا فعال بشه اما امروز که شنبه است ساعت 9/5 هنوز فعال نشده! چیکار کنم الان؟
با تشکر از دوستانی که به سوالم جواب دادن.
گوشی من huawi p6 هست و گزینه wcdma only نداره!
و سینگال 3g بد نیست ولی 2g نزدیک تره به خونمون و برای همین هی وصل میشه به نسل 2
کاره دیگه ای هست که من بتونم بکنم تا گوشیم فقط به دکل های 3g وصل بشه؟!
البته اینجا(سعادت آباد-بالای میدان فرهنگ)سرعت نسل 3 با آنتن پر تعریفی نداره(احتمالا مصرف زیاد کاربرا) و سرعت دانلود روی 40کیلو بایت هست!(حس عکس گذاشتن نیست)
سلامنقل قول:
میخواستم ببینم پوشش غرب تبریز تا پلیس راه ( از یکم مونده به پتروشیمی پوششی وجود نداره) کی کامل میشه و شهر سهند کی تجهیز شدنش آغاز میشه ؟ بعد از پایان پوشش تبریز؟ اگر بعد از تبریز باشه ، تجهیز تبریز کی تموم میشه ؟ و در مورد شهرستان ها هم اگر یک گزارشی بدید ممنون میشم:n16:
برای وصل شدن نمیدونم چرا اینجوری میشه ولی برای کمی سرعت زنگ بزنید پشتیبانی تا پیگیری کنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم لطفا جواب بدید.ممنوننقل قول:
و ما همچنان با علامت E سر میکنیم ....
چابهار-نیکشهر
خوب بالاخره امروز صبح اینجا هم راه افتاد ..بدک نیست
تهران خیابان رودکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مگه همه adsl نامحدود دارند ؟ adsl هم اکثرا محدود فرقی نداره . بعد مگه شرکتها هم همه شبانه رایگان دارند ؟ با این هزینه هم ماهی 2 گیگ با این سرعت کدوم شرکت 10000 تومان میده سرویسشو ؟نقل قول:
بنده چندین بار از افراد خاضعانه درخواست کردم آقا خانم از اسپویلر استفاده کنید حتی در پست دوم تاپیک هم گذاشتم این قوانین رو...نقل قول: