مشکل از رم گوشی هست. متاسفانه رم من هم چنین مشکلی داشت که آخر سر مجبور شدم عوضش کنم.نقل قول:
مشکل از رم گوشی هست. متاسفانه رم من هم چنین مشکلی داشت که آخر سر مجبور شدم عوضش کنم.نقل قول:
دوســـت عزیز با این سیـــد 53 شما نمی تونیـــد چون ساپورت نمیکنه !!!نقل قول:
و میمونــه برنامه Far که اونم فکر نکنم بشــه اگه بشه هم مشکلــه و گوشیتون ایراد پیدا میکنـــه :13:
نقل قول:درســـته از رم گوشـــی هستش با رم های دیگه هم امتحان کنیـــد متوجـــه میشید :46:نقل قول:
مشکل از رم گوشی هست. متاسفانه رم من هم چنین مشکلی داشت که آخر سر مجبور شدم عوضش کنم.
موفق باشید!:40:
سلام. من یه w980 دارم. وقتی می خوام از فرستنده ی fm اون استفاده کنم می نویسه که با قوانین کشور شما سازگار نیست! آیا راه حلی داره که کار کنه؟
دوستان می خواستم یه فیلم را با برنامه ی Xilisoft 3GP Video Converter Wizard 3 برای w810 تبدیل کنم این برنامه 3 مدل 3gp داره
لطفا یه فرمت خوببه همراه جزئیاتش (مثل طول و عرض و فریم بر ثانیه ) معرفی کنید که رو w810 خوب جواب بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیز پتچ Mp4 رو بزن که کیفیتش بهتره و فیلمبرداریت هم بهتر میشه!نقل قول:
دوست عزیز اینا لیست برنامه ی مبدل هست نه پچ می خواستم ببینم کدوم برای فیلم دیدن رو 810 بهتره
راستی با امضات کاملا موافق هستم منم امروز عربی داشتم ولی یه سوال مگه 12 تیر پیش دانشگاهی شذوع می شه ؟
نقل قول:
بهترین نرم افزار برای تبدیل به کلیپ total video convertor هست که شما برای k800رزولوشن qcif 176X!144 مناسبه و orginal frame rate وmp4 or 3gp کارتونو راه میندازه
من برای W810 می خوام
یکی نیست سوال منو جواب بده؟
w980
نقل قول:دوست عزیز تو ایران خودمون فعال نیســــت نمیتونید استفاده کنید :41:نقل قول:
شما اینجا برید کشور ایران رو انتخاب کنید ببینید چی مینویســـه اگه باور نداریـــد :46:
کد:http://www.sonyericsson.com/fmtransmitters/default.aspx?cc=gb&lc=en
این کانورت هایی که اینجا معرفی شده خیلی عالی هستن شما هم استفاده کنید !!!نقل قول:
این کانورتی که استفاده میکنی تبدیل 3Gp مسخره ســـت :20:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3852692&postcount=6
من با دوتا سخت افزار هچین مشکلی داشنمنقل قول:
یکی دوربین سایبرشات w35 یه رم سونی 2 گیگ روش بعد(12 تومن خریدم) از 500 مگ که می زد بالا شروع می کرد به قاطی کردن عکس ها و سیاه کرنشون بعد رفتم ی هرم اصلی سونی خریدم 25 تومن دقت کنید که رم های اصلی معمولا با پک های زیبا و بزرگ و دفترچه ی راهنما و .... عرضه می شوند
یکی هم با سونی اریکسون w810 که وقتی از 512 مگ بیشتر روش کارت می زاشتی این کار رو می کرد البته به هیچ راهی درست نشد انواع کارت ها از جمله یک گیگ فابریک سونی اریکسون روش گذاشتم ولی درست نشد
سلام!
من یه K850 دارم اما فایل های فلش swf رو اجرا نمی کنه چیکارش کنم؟
K850 همه فایل های SWF رو پخش نمیکنه
من یه گوشی می خوام که دوربین خوبی داسشته باشه و قیمتش هم نزدیک 500 هزار تومان باشه
دوست عزیز، به بخش مشاوره خرید گوشی مراجعه کنید.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
سلام به همه دوستان عزیز ... من یه گوشی k 800 دارم و با یه مشکلی مواجه شدم که خواهشا اگه کسی می دونه چطور حلش کنم برام توضیح بده ممنون می شم ::
بعضی از فیلم های روی گوشی به طور خود به خود خراب می شن و وقتی دارن اجرا می شن وسطشون گیر می کنه و می نویسه : پخش انجام نشد .
همچنین بعضی از عکسهام هم ( به خصوص عکسهایی که خودم گرفتم ) خود به خود خراب می شن .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سپاهان و یوونتوس همیشه قهرمان !!
من یک گوشی سی905 دارم که دیشب خاموشش کردم.تا اینجاش که قمت شاد داستان بود و هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد.ولی امروز صبح دیگه روشن نمیشد! نه ضبه خورده ونه اب.ابتدا صفحه کلید روشن میشه ولی بعدش هیچ اتفاقی نمی افته
دوســـت عزيز شما با يه مموري ديگه امتحان كنيـــد و عكس بگيريد ببينيد بازم همونجوريــهنقل قول:
اگه مشكل از مموري نبود بايد فريمور رو تغيير بـــدي (يا فلش دوباره) چون مال يكي از دوستام من فريمورش رو تغيير دادم ديگه اين مشكل براش پيش نيومد ...
تو كلوپ پرسيـــدي پس همونجا منتظر جواب باش تا دوستاني كه همچين گوشي دارن جوابتو بدن :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام.دوستان من خودم نوکیا دارم ولی خواهرم سونی اریکسون داره به کامپیوتر که وصل می کنم توی حالت انتقال فایل مشکلی نداره ولی توی حالت تلفن که فک کنم برای هک کردن به این حالت نیاز است مشکل داره. پی سی سویچ 5 را هم با دایال اپ از سایت سونی اریکسون دانلود کردم! ولی فرقی نکرد مدام توی محیط پی سی سو یچ ارتباط قطع میشه.اصلا یه سوال کلی میدونید که توی حالت انتقال فایل از گوشی نمیشه استفاده کرد مال خواهرم هم همینطوره ولی حالت تلفن را که انتخاب انگار که انگار.نمیدونم اگه یه راهنمایی مفصل بکنید ممنون میشم.راستی مدل گوشی W580
نه برای هک کردن گوشی باید خاموش باشد.نقل قول:
فک کنم برای هک کردن به این حالت نیاز است
کابی که استغاده میکنی درسته؟ -اتصالی نداره -
اره کابل درسته گفتم که توی حالت انتقال فایل مشکلی نداره و یه سوال دیگه توی حالت انتقال فایل باید ایکونی توی مای کامپیوتر بیاد یا نه راستی درایور نداره این سونی اریکسونهانقل قول:
سلام خدمت تمامی دوستانی که توی این تاپسک زحمت میکشن
ما یه w302 داریم هیچی روش نصب نمیشه نه تم و نه بازی و برنامه
از روز اول همین طوری بودش حتی دادیم فلشش هم کردن بازم درست نشد!!
حالا ما باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
ممنون.
سلام
ورژن فریمور گوشی c905 بنده R1BA042 هست.
موقع آپدیت میگه که نیازی به آپدیت نیست و آخرین ورژن روی گوشی نصب است ،ولی اینطور نیست.
ورژن های جدید این گوشی smile shutter و یک سری آپدیت های دیگه داره که فکر کنم آخریش R1EA033 باشه.
من چی کار باید بکنم تا آپدیت بشه؟
سلام.
یه گوشی k810در حد هست که احتمالا وسایلشم روشه.میده 115 تومن.بگیریم؟
احتمالا قبل از خوندن پستای شما بگیرمش.فردا میرم بگیرم.باز ممنون میشم نظر بدید
سلام دوست عزیز می شه بگین فریمور رو تغییر بدم یعنی چه ؟؟نقل قول:
فقط يه چيز ميشه گفـــت گرونــه ارزش نداره ...نقل قول:
فريمور فايلهاي سيستمي گوشي هستش كه همون به روز كردن ...نقل قول:
اگه اشكال از مموري نبوده و روي گوشي ديگه امتحان كردي بده تعميرات موبايل برات فلش كنن ...
لطفا یکی جواب ما رو هم بده:19::19:نقل قول:
ممنون
عجـــب فلش هم كردي درست نشده :18:نقل قول:
وقتي تم . برنامه . بازي ميريزي و اجرا ميكني چه اروري ميده بازي اجرا ميشه تو بازي خارج ميشه ...
اندازه صفحه گوشيت 176x220هستش بازي هاي جاوا اين اندازه دانلود كن ببين اجرا ميشه :46:
سلام.نقل قول:
فقط يه چيز ميشه گفـــت گرونــه ارزش نداره ...
منم نگرفتم.
بجاش یه t650i گرفتم.175.خیلی گرون گرفتم.چون بابائه رفت گرفت من نبودم.
اصلا نصب نمیشن :41:نقل قول:
Not Support رو میده و ازش میاد بیرون
بازی و تم هایی رو هم که گرفتم همشون همین سایزی هست که شما گفتین!!!!
یه سوال بازی و برنامه ها رو باید حتما با کابل بریزم رو گوشی؟؟؟
ممنون
خوب كه اونو نگرفتي ...نقل قول:
اين خوبـــه دست دوم گرفتــه همه چي داره چون با گرانتي دور بر 250 ميشه ...
عجـــب گوشيت جاوا ساپورت ميكنه چرا Not Support ميده عجيبــــه !!!نقل قول:
پسوند بازي كه ميريزي بايد jar باشه و پسوند تم هم thm ...
اندازش هم كه گفتــــم ...
سلام. میخواستم ببینم بین کیفیت پخش آهنگ w980 با w910 چقدر فرق هست ؟ یعنی میارزه 70 تومن اضافه بدم و به جای 910 که 170 تومن هست 980 بگیرم که حدودا 240 تومن هست ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من پیشنهاد می کنم یه نگاهی به اینجا بنداز ، فکر کنم کمکت کنه. (پایین ترین قسمت جدول)
[html]
http://www.gsmarena.com/latest_features-review-171p3.php
[/html]
دوست عزيـــز براي اينجور سوال ها تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين قسمت تايپك جدا براش بزنيد بهتره ...نقل قول:
دوستاني كه اين دو نوع گوشي رو دارن راهنمايت ميكنن :11:
بلاخره روی w302 تونستم برنامه نصب کنم
باید حتما از طریق USB میرختی روش تا نصب بشه
از H.VIKE هم بابت راهنمایی ممنونم
سلام
من گوشیم رو SE C702 هست با برنامه Update Service آپدیت کردم بدون مشکل ..... اما بعدش تغییری در نرم افزارها متوجه نشدم !
آیا واقعا لازم هست این کار رو انجام بدیم ؟ بیشتر در چه چیزهای تاثیر داره ؟
ممنون
دوست عزيز با اپديت سرعت بهتر ميشه . فريمور جديد روي گوشي هستشنقل قول:
مشكلاتي نرم افزاري داشته باشه با اپديت حل ميشـــه و ...
سلام..
مشکل w580 چیه؟
میخوام بدونم مشکلی داره یا نه از هر لحاظی...دکمه ، بدنه، سیستم...؟؟
من مشكلي نديدم با اين گوشي بجز همين يكي كه دوستمون گفته ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعدش سياه شدن LCD گوشي..تيره ميشـــه !!!
گوشي خوبي هستش :11:
تغییرات می تونن خیلی جزئی یا خیلی مهم باشند بستگی به کد نرم افزارتون داره مثلانقل قول:
R3DA031 یکی از فرمورهای گوشی سی 702 جدیدترشم هست
R3DA032 تنها فرقی که میبینید عدد آخری که 31 بود شده 32 پس چندان فرقی نکرده ولی نسبت به اولین فرمور این گوشی یعنی R3BA030 فرق های زیادی داره!
کلا اکثر فرمورهای سونی اریکسون با R شروع میشن و حروف و عداد بعدی به ترتیب الفبا هستن مثلا در مثال
R3B
اولین نسخه ی فرمور این گوشی هستش و نسخه ی جدیدش R3D و الان R3E هم اومده!