ممنون بابت پاسخ کاملتوننقل قول:
یعنی انقدر وضع گوش من بده؟ :31:که براش مدلی پیدا نمیشه؟
همچنان نیازمند یاری سبز دوستان هستم
Printable View
ممنون بابت پاسخ کاملتوننقل قول:
یعنی انقدر وضع گوش من بده؟ :31:که براش مدلی پیدا نمیشه؟
همچنان نیازمند یاری سبز دوستان هستم
برو یه دونه از این هدفون آشغالی های سونی بگیر
به هیچ دردی نمیخوره
ولی با عینک عذیت نمیشی
کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=8198552921665157967&storeId=10151
خوب شما فاکتور عینک رو حذف کن دوست عزیز و پیشنهاد بده!!!!!!نقل قول:
میدونی به چه دردی میخوره وصل کنی به لپ تاپ باهاش فیلم ببینی
خیلی هم راحته
ولی فکر کنم حدود یک سوم محدود فرکانسی رو نداره mid خوب (همون بدرد فیلم دیدن میخوره) ضرب و صدا های بم انگار یکی داره با پشت قاشق میزنه به سینی له له هدفون
غیر این یه کریتیو هست نمیدونم چطوریه
تو این بودجه بهترین همینه
این هم هست
هیچی ازش نمیدونم.کد:http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=6573
شرمنده.
peaceful1 جان ممنون بابت پاسخگوی به درخواست های من اگه میشه از مدل های بدون قلاب هم برای من معرفی کنی ممنون میشم چون مثلا میشه کاری که rezaomido جان گفتن را انجام بدمنقل قول:
والا من تو مدلهایی که تو ایران دیدم همچین چیزی ندیدم
منظور ایشون همچین چیزی هست:
SE215 یا
من همچین چیزی تو Sony , Creative , .... ندیدمکد:http://www.anythingbutipod.com/archives/images/thumbs/phonak-PB130017.jpg
شاید شاید
Philips یا JVC داشته باشه
دنبال نکردم ولی حتما تو محدوده بودجه شما هست.
تو بودجه شمات عین اون AKG که گفتم فیلیپس داره ولی نمیدونم صداش چطوریه
نمیشه با ایرفون ها معمولی که سیم رو به پایین هست این کارو کرد، نه؟نقل قول:
دوست عزیز همون پست قبلی گفتم که شما می تونید از هدفونهای معمولی هم به این شرط که توی گوش به راحتی قرار بگیرند استفاده کنید.نقل قول:
اکثر شرکتهای سازنده تمایلی به ساخت این مدل هدفون که سیمش از پشت گوش رد بشه ندارند چون این دسته هدفونها برای هر نوع گوشی مناسب نیستند (به دلیل تفاوت بسیار زیاد لاله بیرونی گوش چه از نظر بزرگی و کوچکی و چه از نظر فورم ظاهری) و هم اینکه نصب و باز کردن این نوع هدفونها یک کم حوصله می خواد و برای اکثر افراد که دائمآ هدفون رو از گوششون باز می کنند و نصب می کنند یک کمی اذیت کننده هست و این چیزی نیست که هیچ وقت برای شما عادی بشه و شما به راحتی این کار رو انجام بدید. دقیقآ مثل عینک شما هر چند که شما ممکنه خیلی وقت باشه که ازش استفاده میکنید ولی باز هم برای نصبش روی چشمتون و رد کردن دسته عینک به پشت گوشتون تقریبآ همون احتیاطهای اول رو میکنید و حالا به همین ها یه سیم هم اضافه بشه(منظور با هدفون) که نگران این بشید که زیاد خمش نکنید و قوس کم بهش ندید که راحت باشه و . . . .
به هر حال شما اگه بتونید با هدفونهای ارزون قیمت تو گوشی کنار بیاید فکر میکنم بهترین گزینه برای کاربرد شما باشند. در غیر اینصورت حتمآ باید یه فکر اساسی برای صفرهای رقم بودجه مورد نظرتون بکنید و یک هدفون تخصصی و از رده Sport تهیه کنید. که بعید می دونم اینجا گیر بیاد ولی جوینده یابنده . . . .
در آخر و در جواب پست قبلی که از بنده نقل قول کردید بگم که منظور من از "متاسفانه مدل مناسبی برای کاربرد شما سراغ ندارم" این بود که با توجه به کاربردتون که در حرکت هست و بودجه در نظر گرفته شده و شرایط خرید از ایران مدل خاصی سراغ ندارم نه اونی که شما برداشت فرمودید. به هر حال از شما معذرت می خوام هر چند که منظوری نداشتم.
شما هم موفق باشید.
ببین من برادر خودم عینکی هست با EP630 میره کلی میدوه راضی هست هیچ مشکلی نداره تازه خیلی اوقات از هدفون تو پک محصولات کوون استفاده میکنه.
لزومی نداره حتما ورزشی باشه مهم این که باهاش راحت باشی
یکی از دوستان تور دچرخه سواری بین شهری میره باز اون هم یه EP630 داره مال سال 84 از اون موقع داره استفاده میکنه خیلی راضی هست و از همه مهمتر باهاش راحته جالبه که کلی پلیر خراب کرده ولی تابحال هدفونش خراب نشده.(هدفونی که خرابیش بسیار بالا هست)
خودم هم تو حرکت ورزش میکنم دویدن و دوچرخه سواری معمولا از هدفون تو پک محصولات سنسا استفاده میکنم همین دفعه اخر 10 روز پیش بالای 25 کیلومتر رکاب زدم بدون هیچ مشکلی و اصلا تمایلی به خرید هدفون ورزشی ندارم حالا چه پولش رو داشته باشم چه نداشته باشم .خودم هم عینکی هستم به شرطی راحت هستم که از عینک دسته نازک ظریف استفاده نکنم چون با کوچکترین حرکت هدفون فریم عینک جابجا میشه بنابراین از فریم های ضخیم و محدب استفاده میکنم(مدل ورزشی) تو این مایه ها:
کد:http://stylishsafetyglasses.net/Milwaukee-stylish-safety-glasses.jpg
کد:http://www.gashta.com/shirt/2.jpg
مرسی واقعا ممنوننقل قول:
من هم منظوری نداشتم صرفا مذاح کردم اصلا ا حرف شما چنین منظوری رو برداشت نکردم
ممنوننقل قول:
خب اگه اینجوری هست از همین مدل هایی مثل ep-630 معرفی کنید و معایب و مزایاشون رو بگید واقعا ممنون میشم چون هرچی باشه شما بیشتر از ما هدفون پاره کردید:31:(لباس بیشتر پاره کردن)
البته من شنیدم که ep630 باس زیادی داره که اگه واقعا اینجوری باشه بهتره یه مدل دیگه بخرم
دوست عزیز اگه بیس قوی دوست ندارید بهتره که 830 بگیرید ولی قیمتش بالاتره و یک پیشنهاد دیگه اینکه 635 هم بیس متعادلتری نسبت به 630 دراه و کاملآ مناسب کاربرد در حرکت هست ولی اشکالش اینه که اگه پلیرتون از انواع کلیپی نیست باید برای کابل کوتاهش یه رابط تبدیل با طول مناسب بگیرید 635 با 630 زیاد اختلاف قیمت ندارند.
شما هم موفق باشید.
کلا 630 تمرکزش رو بیس هست رو مشخصاتش هم عبارت deep base رو میتونید ببینید و بیشتر به درد سبک های رپ و الکترونیک
و زیر شاخه هاش میخوره - کلا برای من صدای گرمی داره + بیس قابل قبولی داره + تو گوش هم خیلی راحت هست .
حالا من از خیلی ها شنیدم 630 زود خراب میشه ولی من خیلی ازش استفاده کردم بالای 1.5 سال هست دارمش مشکلی هم باهاش
نداشتم و در کل پولی که برای این ایرفون میدید ارزش داره !
سلام بچه ها
من یه هدفون معمولی میخوام (supra_aural) حداکثر تا قیمت 40 تون . مهمترین خصوصیتش هم برام راحتی و شفافیت صدا هست
و صدای سونی رو به کریتیو ترجیح میدم. از مدل xd-200 سونی هم بدم نمیاد
لطفا نظرتونو راجع به این مدل بگین(قیمتشو هم نمیدونم) و اگه مدل بهتری هم سراغ دارین راهنماییم کنید.
و روی هیچ برند خاصی هم تعصب ندارم.
و اینکه من شیرازم و راهنماییم کنید تو تهران ار کجا خرید کنم مطمئن تره.
ممنون.
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
[HTML]سلام بچه ها
من یه هدفون معمولی میخوام (supra_aural) حداکثر تا قیمت 40 تون . مهمترین خصوصیتش هم برام راحتی و شفافیت صدا هست
لطفا نظرتونو راجع به این مدل بگین(قیمتشو هم نمیدونم) و اگه مدل بهتری هم سراغ دارین راهنماییم کنید.
و اینکه من شیرازم و راهنماییم کنید تو تهران ار کجا خرید کنم مطمئن تره.
ممنون.[/HTML]
ببخشد یادم رفت بگم کابلش هم اگه قابل تعویض باشه یا از 1.5 متر بلند تر باشه خیلی عالیه
به مناسبت رسیدن تمام قطعات شفارش خارج برای ساخت ساخت آمپ HD800 یک پست جدید درباره آمپ برای هدفون اضافه کردم:
فقط کارهای نهایی که انجام شد سفارش PCB چهارلایه باید از تایوان داده بشه به خاطر کیفیت بسیار بالای تولیداتش در این مورد و Gold Plated اصلی بورد که قیمتش 900 میشه. که تحویل میره برای آخرای Jun یعنی 1.5 ماه دیگه. البته شاید تا قبل از اون تاریخ یک ورژن لایت ازش زدم و عکسهاش رو آپ کردم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633&page=2
تا همینجای کار 600 خرج کردم. دو سری سفارش دادم و یک سری هم ایشالا باید یکشنبه بدم و برآورد هزینه کلآ حدود 3 میشه.
به هر حال از بهترین قطعات و به روزترین تکنولوژی دارم استفاده میکنم بعید میدونم چیز بدی بشه این رو به خاطر دوست عزیزم Peaceful1 میگم که از دستم زیاد شاکی نباشه.
ولی مطمئن باشید که عالی میشه(یواشکی گفتم به خاطر Peaceful1)
شما هم موفق باشید.
بچه ها کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
سلام بچه ها
و اینکه من شیرازم و راهنماییم کنید تو تهران ار کجا خرید کنم مطمئن تره
تا دوستان جواب دقیقتری بدندنقل قول:
من فقط بگم با این قیمت چند مدل JVC و کریتیو و فیلیپس و .... میتونی بگیری
این مدلی که گفتی کیفیت مناسبی داره ولی بیشتر بدرد استفاده برای دیدن فیلم و کار های عمومی میخوره تا استفاده برای گوش دادن به آهنگ.
قیمتش هم 28500 هست.
میشه لطفا یا شما یا یکی از دوستان چند تا مدل رو نام ببرن؟نقل قول:
تا دوستان جواب دقیقتری بدند
من فقط بگم با این قیمت چند مدل JVC و کریتیو و فیلیپس و .... میتونی بگیری
این مدلی که گفتی کیفیت مناسبی داره ولی بیشتر بدرد استفاده برای دیدن فیلم و کار های عمومی میخوره تا استفاده برای گوش دادن به آهنگ.
قیمتش هم 28500 هست
لطفآ پاک شود.
دوستان آیا این هدفون خوبه؟اصلا تو ایران[شیراز]هست؟روی آیپاد4 جواب میده؟
nokia bh-505
سلام - هدفن بی سیم برای شنیدن صدای تلویزیون و ... چی پیشنهاد میدید؟
ممنون
دوست عزیز بهتره برای انتخاب هدفون از برندهای متخصص در ساخت هدفون انتخاب کنید. و این هدفون که انتخاب کردید هدست بلوتوث هست نه هدفون تنها و در صورتیکه تهیه کنید بر روی آیپاد 4 هم جواب میده ولی بهتره اگه نیازی به هدفون بی سیم ندارید با همین هزینه یک هدفون با سیم خوب بگیرید چون ظاهرآ کسانی که این هدست رو دارن به دلایلی ازش راضی نیستن.نقل قول:
شما هم موفق باشید.
علیک سلام دوست مننقل قول:
ای کاش هزینه درنظر گرفته خودتون رو می نوشتین تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند. اما برای کاربرد شما تقریبآ تفاوتی نمیکنه که حتمآ باید فلان مدل رو بگیرید تا کیفیت عالی داشته باشه.
شما مناسب با بودجه خودتون هر نوع هدفون بی سیم که از نظر ظاهر خوشتون بیاد می تونید انتخاب کنید و حتمآ توی فروشگاه امتحانش کنید که صداش نویز نداشته باشه به خصوص زمانی که با فاصله گوش میکنید.
هدفونی انتخاب کنید که باطری قابل شارژ همراه خودشون دارند و یک شارژ تا نیازی به هزینه اضافه برای خرید این وسائل نداشته باشید.
شما هم موفق باشید.
نقل قول:
و صدای سونی رو به کریتیو ترجیح میدم.
لطفا راهنماییم کنید.
و اینکه من شیرازم و راهنماییم کنید تو تهران ار کجا خرید کنم مطمئن تره
من 3 بار تا حالا سوالمو پرسیدم چرا کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
بچه ها کسی جواب منو نمیده؟
حتما باید هدفون 300هزار تومنی بخوام براتون جذاب باشه و جواب امثال منو هم بدین؟
rezaomido عزیز خیلی ممنون - هزینه تا 100 هزار تومان - اگه یه مدل بگید تا همونو بگیرم خیلی ممنون میشم. اینجور که دیدم 2 نوع تکنولوژی دارن - یکی بلوتوس هست و دومی FM. این که میگن مدل FM معمولا کیفیتش پایین تره درسته؟نقل قول:
باز هم ممنون بابت وقتی که گذاشتید.
سلام 650 با 630 فرقی تو صدا نداره نه؟ مخصوصا بیس؟نقل قول:
635 دقیقا مشکلش همون کابل کوتاهش هست
دوست من ناراحت نباش به دو دلیل:نقل قول:
1. احتمال این رو بده که شاید کسی از دوستان جواب مطمئن برای شما نداشته
2. شاید سوال شما رو درست متوجه نشدن و شاید به خاطر این بوده که سوال شما جزییات زیادی داشته
به هر حال اینجا کسی کاری به مقدار هزینه برای خرید هدفون نداره یعنی اینکه کسی هدفونن 10 تومنی با 10 میلیونی خواست بگیره درصدی از این هزینه عاید جوابدهنده نخواهد شد عزیزم
یه نگاهی به خواسته های شما بندازیم:
1. من یه هدفون معمولی میخوام (supra_aural) حداکثر تا قیمت 40 تون
2. مهمترین خصوصیتش هم برام راحتی و شفافیت صدا هست
3. صدای سونی رو به کریتیو ترجیح میدم.
4. روی هیچ برند خاصی هم تعصب ندارم.
5. اینکه من شیرازم و راهنماییم کنید تو تهران ار کجا خرید کنم مطمئن تره
گزینه 1 هیچ ایرادی نداره و فقط یک خواسته از طرف شماس
گزینه دو یک مقداری کار رو مشکل کرد. اونجا که گفتید "راحتی" دوست عزیز این دست هدفونها روی گوش هر کسی به خوبی نصب نمیشوند به خصوص گوشهایی که لاله به سمت خارج تمایل داره یعنی این دسته از هدفونها بیشتر برای گوشهایی مناسب هستند که لاله گوش تقریبآ با سر در یک زاویه کم باشد.
از گزینه 3 معلوم که سونی را دوست دارید. گزینه 4 هم دست راهنما رو باز گذاشتید برای انتخاب برند.
و گزینه آخر جوابش رو هر کسی نمیدونه هر چند هم شهری شما باشه مثلآ شما همین الان میدونید که چه برندهایی توی شیراز هست حالا یک مدل خاص بماند.OK
از برند سونی Sony MDR-V150 مناسبه و گوش رو اذیت نمیکنه خیلی خوش قیمته و نشتی صدای کمی داره بیسش هم مثل های متعادل هست و برای پلیر پرتابل مناسب اما نمی دونم گیرتون میاد یا نه
از برند فلیپس Philips SHP8500 هم هدفون خوبیه اما صداش رو امتحان نکردم اگه خواستید این مدل رو از ایران تهیه کنید حتمآ از جای معتبر خرید کنید چون ظاهرآ نمونه های جعلی ارزون و بی کیفیتی که این روزها سر از هر فروشگاهی در آورده همین فلیپس هست. هر چند بازار هدف فلیپس مشتری عام هست و تولیداتش اغلب مورد پسند همین عام هم نیستن حالا تقلبی اون مزید بر علت شده.
از برند کریتیو Creative HQ1600 هدفون خوبی هست و به قیمت خوبی هم احتمالآ گیرتون میاد صدای متعادلی داره یک کمی بیسش زیاده اگه سونی پسند هستید که میتونید با تنظیمات پلیرتون کمش کنید. فقط بدنه پلاستیکی این خیلی ظریف هست باید خیلی موظب باشید روی زمین جا نمونه که اشتباهی روش پا بذارید و . . .
فکر کنم با این سه گزینه بتونید نیازتون رو بر طرف کنید.
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز شرمنده که خلاصه جواب میدم اما اومده بودم از فرصت کوتاهم برای آپدیت تاپیک "نکته ها" استفاده کنم که اینجا گیر کردم و دوستان اونجا از من ناراحت خواهند شد.نقل قول:
دوست عزیز اگه پلیرتون بلوتوث ورژن 2 برای ارتباط صوتی داره یا به عبارتی ساده تر اگه ورژن بلوتوثش 2 هست می تونید بلوتوث بگیرید که کیفیت نسبتآ بهتری داره اما گرونتر هستند و برد همشون محدود به کمتر از 10 متر با دید مستقیم هست و در فاصله بین 8 تا 10 متر احتمالآ قطعی صدا داشته باشید. البته هستند مدلهایی که گرانترند و خودشون ماژول بلوتوث هم دارند که امکان اتصال به دستگاههایی که بلوتوث داخلی ندارند را راحت میکنه.
اما FM این دسته هدفونها در صورتیکه خوب فرکانسهای فرستنده و گیرنده با هم مچ شده باشند نویز در حداقل ممکن هست که برای اکثر کاربرهای عادی قابل شنیدن نیست و اینکه برد به مراتب بیشتری نسبت به بلوتوث دارند و به هر نوع پلیری اماکن نصب وجود دارد. و مهمتر برای کاربرد شما که تلویزیون هست فکر میکنم مناسب تر باشه.
در آخر کیفیت صدای هر دوشون برای کاربرد شما یکی هست و اختلاف قیمت بیش از دو برابر و تصمیم با خود شماس
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز تفاوت 650 و 630 کم هست ولی پیشنهاد میکنم از بین این دوتا اگه بیس قوی نیازتون هست 630 رو انتخاب کنید.نقل قول:
دقیقآ مشکل بزرگش همون کابل 60 سانتیش هست البته مشکلی برای ما که پلیرمون رو به صورت گردن آویز نمی تونیم استفاده کنیم ولی برای رفع این مشکل می تونید از کابل رابط افزایش کابل که به طولهای 10 سانت تا 10 متر به صورت آماده هست استفاده کنید.
شما هم موفق باشید.
سلام دوستان
من اکثرا موسیقی سنتی گوش میدم و یه ایرفون می خوام که صدای شفافی داشته باشه و تا جایی که میشه صدای محیط رو حذف کنه و فعلا هم تا 50 تومن می تونم خرج کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
نه اتفاقا از بیس قوی خوشم نمیاد میخوام متعادل باشهنقل قول:
استفاده از کابل تاثیری تو کیفیت نداره؟
مثله اینکه با 20 تومن نمیشه کاری کرد تا 40 تومن چیزی پیدا میشه که بدرد من بخوره؟
فعلا به سرفه ترین برند ارزون قیمت کریتیو هست که می تونی 830 انتخاب کنید که هم بیس متعادلی داره (بیسی مشابه 635 و خیلی کمتر از 630) و هم های مناسبتر.نقل قول:
شما هم موفق باشید.
خیلی ممنون آقای rezaomido . لطف کردین
من ایکون تشکر ندارم برا همین مجبورم اینطوری تشکر کنم
سلام دوستان. من چند روز پيش يه هدفون beats ديدم خيلي چشمو كرفت!! البته قيمتش خيلي هست 285. ولي من هميشه هدفون تو كوشمه حتي تو خيابونم ايرفون نمي زارم هدفون ميزارم! خواستم ببينم به نظر شما ميرزه انقدر پول براي هدفون بدم؟ راستي pmp cowon O2 دارم. با اين پلير ميرزه اين هدفون؟
براي موزيك مي خوام و بيشتر راكو الكترونيك(سايكو)
سپاس
به نظر من ارزش هزینه کردن رو داره ولی نه این برند نه از ایران با این بودجه میشه یه هدفون فوقالعاده از خارج گرفت.نقل قول:
اونطور که به خواطر دارم شما قبلا ها تو این تاپیک شرکت کرده بودید و...
اگه لطف کنید سبکهایی که گوش میدید رو بفرمایید و هدونی که الان استفاده میکنید.
چه حافظه اي دارين! الان يه كريتيو. 1900HQ دارم و سبك هايي كه كوش مي دم:نقل قول:
Rock
Progressive rock
Electronic
Psychedelic
اينا به ترتيب هست و البته سبك هايي مثل جز و كلاسيك و لايت هم بعضي وقت ها
حالا چرا اين مارك خوب نيست؟ تا اونجايي مي دونم دو سه ساله بهترين مارك هدفون انتخاب شده درسته؟
سپاس
پ.ن: نظرتون راجع به پليرم چيه؟ يعني مي شه باهاش از تمام قابليت هاي يه همچين هدفوني استفاده كرد؟
من سري. ep كريتيو رو پيشنهاد مي كنم . حالا تا نظر دوستان چي باشهنقل قول:
میخوای شما یه نگا به این پست بنداز تا با جزئیات بیشتر آشنا بشی:نقل قول:
این لینک نسبتا جدید برای من مفید بود ارزش یه نگا انداختن رو داره:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
نه ماهیچ جایزه جهانی برای انتخاب هدفون نداریم و مطمئنا هیچ وقت یه سایت یا انجمن معتبر تا بحال حتی یه بار از این هدفون تعریف نکردهکد:http://lifehacker.com/5800772/how-to-choose-the-perfect-pair-of-headphones
این برند یه برند کاملا تجاری هستش که هدف گیریش جوون های عرف جامعه بدون هیچ گونه اطلاعات فنی هستش
و از دید افراد مطلع کاملا مردوده.
پلیر شما پلیر خیلی خوبی هست هر چند از بالاترین تنظیمات و افکتها ی کوون پشتیبانی نمیکنه ولی خب یکی از بهترین طراحیهای سخت افزار تو بین پلیرهای این شرکت محسوب میشه.
حالا تا دوستان شما رو بهتر راهنمایی کنند شما یه نگاهی به این لینکها بنداز
اگر هم حوصله داشتی و مکالمه اینگلیسی مشکلی نداری این شبکه hrad-fi رو هم نگاه کن خیلی خیلی اموزنده هست بعد از مطالعه چند ماهه تو نت تازه تو منابع معتبر تازه به همچین نتایجی میرسی که تو دیدن این چند قسمت این کلیپهای تصویری میتونی برسی.
کد:http://www.youtube.com/user/headfi
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. لینک ها رو مطالعه کردم و کلیپ ها رو دارم می بینم. خوب شد که راجع به Beats آگاهی دادین مگر نه احتمال داشت بخرمش! (البته قطعا" نمی خریدمش چون همیشه تحقیق می کنم!)
من هدفون برام کیفیت صداش که قطعا" مهمترین چیزه! ولی ظاهرش هم برام مهمه چون بیرون هم می زارم رو گوشم، تو راهنمایی نوشته بودن که هدفون برای حرکت خوب نیست که به نظر من حرف اشتباهیه(البته قطعا" شما بیشتر از من می دونید) چون تا اونجایی که می دونم هدفون ها خیلی کمتر از ایرفون ها به گوش آسیب می رسونن و برای استفاده ی مداوم بهتر هستن، اگه می شه دلیلتون رو بگین؟
من یه هدفون open می خوام چون شنیدم که closed ها واسه راک زیاد خوب نیستن و گوش رو هم گرم می کنن(هرچا اشتباه می کنم بگین)
در مورد noise cancelling ،نوشته بودن که کیفیت رو میاره پایین پس اگه noise cancelling رو بشه خاموش و روشن کرد ، داشته باشه بهتره(ولی کیفیت واسم مهمتره)
یه سوال هم داشتم، من بالاخره نفهمیدم مگه به این هایی که رو گوش میان Headphone نمی گن و به این هایی که تو گوش می رن Earphone نمی گن؟ پس چرا Earphone رو دسته ای از Headphone حساب کردن؟(in-ear) اگه می شه یکم توضیح بدین
Bluetooth هم اگه داشته باشه خیلی خوبه(البته سیم هم داشته باشه) با بلوتوث کیفیت صدا پایین نمیاد؟
راستي سيمور ديكه نمياد اينجا؟
سپاس
پ.ن: این ویدیو ها که بیشترش راجع به آمپ ها هست
آخه کانال این سایت تازه راه افتاده همون یه HD25II خوبه دیگه نیگاه کن رو دستش Adidas هم نوشته یه دو سال حوصله کنی پر رویوو میشه. :27:
حالا میخوای این لینک ها رو هم بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6008319&postcount=19
این 6 صفحه رو هم بخونی دیگه یعنی خیلی بیکاری:31::کد:http://www.head-fi.org/forum/thread/271258/headphone-buyer-s-guide
خب آره نویز کنسلینگ رو خاموش کنی مشکل حله ولی موضوع اینه که بجز چند مدل سنهایزر هیچ هدفون نویزکنسلینگ دار با کیفیت نداریم مشکل اینه چون این رده هدفون قرار نبوده با کیفی باشند .... و اون مدل سنهایزر ها که کیفیت خوبی دارند قیمت بالایی دارند. خب جنس صدا به نحوه قرارگیری هدفون ربط داره ولی همیشه انقدر زیاد نیست جوری که هیچ ملاک دیگه نباشه.کد:http://reviews.cnet.com/2719-7612_7-382-1.html
اگه روی گوش میخوای همون HD25II رو بگیر ریووش رو هم که دیدی. چند نفر هم گرفته بودند پرسیده بودم خیلی راضی بودند.
وقتی بحث وایرلس میاد هم موضوع افت کیفیت مطرح میشه هم کاهش حجم صدای خروجی که حیف اون پلیر با اون خروجی و هم کاهش کیفیت (مگر این که حداقل 300 دلار هزینه کنی)
بيكاريم گل كرد ديدمشون:D اين اديداس تو ايران چنده بعد چه رده اي حساب مي شه؟شما كلي حرف ميزنين ،چه هدفون هايي توصيه مي كنين به جز اين؟ قيافش كه خيلي عاليه! خارج فقط كشوراي اروپايي دارن؟نقل قول:
سپاس
یه مدلی هست که آدیداس روش ننوشته ۵۰ دلار قیمتش کمتره دقیقا همون هدفون هست این مدل ارزون تر اگه اشتباه نکنم تو ایران ۳۸۰ تومن هست که خیلی الکی گرونه.نقل قول:
150 تومن تفاوت!! تو خارج راحت مي شه پيدا كرد؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید یک هدفون یا ایرفون وایرلس خوب دارم
میخوام کیفیت صدا و کیفیت ساختش خوب باشه و قیمت هم هر چی مناسبتر باشه بهتره
با تشکر