دوستان چرا وقتی که رو حالت optimized battery میذارم.تا 59% شارژ میشه در صورتی که باید 60% باشه؟؟ ضمنا تو program ها هم یه نرم افزار بنام z400 48Wh battery هست.قضیه اش چیه؟ پاکش کنم؟
Printable View
دوستان چرا وقتی که رو حالت optimized battery میذارم.تا 59% شارژ میشه در صورتی که باید 60% باشه؟؟ ضمنا تو program ها هم یه نرم افزار بنام z400 48Wh battery هست.قضیه اش چیه؟ پاکش کنم؟
سلام دوستان من کرایسیه 3 رو ریخنم (البته فقط وسه تسته لپتاپ ) و همون مرحله ی اول که کشتیه و شبه وقتی گرافیکو همه چیشو می بردم very high بازی افت فریم پیدا می کرد ولی رو متوسط که میزاشتم راحت اجرا میشد. در کل به نظرم far cry 3 با بالاترین کیفیت راحت تر از این اجرا میشد و گرافیکشم خیلی بهتره!!! البته نظره منه.
برای شما هم همینطوریه؟
در به نظرم خیلی بازیه بی ریختیه :n08:
ممنون:n16:
اینکه عددش 60 نمیشه مشکلی نیست سخت نگیر بابا. واسه منم گاهی میشه 60 گاهی 58 گاهی 59 (مهم اینه که وقتی ماوس رو میبری روی باتری میگه Not Charging یعنی داره از سارژر استفاده میکنه و باتری رفته تو By pass تا زمانی که شارژر رو بکشی بیرون یا تو انرژی منیجمنت حالت رو عوض کنی) . اون نرم افرار هم فریمور آپدیت باتری هست. به اینترنت وصل باش و شارژر رو وصل کن به دستگاه و برنامه رو اجراش کن اگه مراحل رو زود رد کرد و بدون اتفاق خاصی به مرحله Finish رسید معنیش اینه که باتریش آپدیت هست و نیازی به این کار نداره. اما اگه حین نصب مرحله به مرحله اومد پایین و یه عددی رو شروع کرد به شمارش (فکر کنم تا 2840 تا) معنیش اینه که داره آپدیت میکنه و در آخر بعد از مرحله Finish خودش در خواست shut down میده.نقل قول:
قبلا گفتم از 740M انتظار معجزه نداشته باشید .نقل قول:
کارت گرافیک های لپ تاپ معمولا محدودیت دارن . اگر علاقه به بازی کردن با جزییات بالا دارین از رایانه با کارت گرافیک های قوی استفاده کنین ( کارت گرافیک در حد 1 میلیون تومن واسه بازی خوبه:n02: البته بازم تو بعضی بازی ها کم میاره !!! )
به ترتیب گرافیک لپ تاپ های لنوو کدومشون بهترن؟نقل قول:
740؟
735؟
(فک کنم یکی دیگه هم هستش مدلش رو یادم رفته)
برای دیدن ترتیب تقریبی کارت گرافیک ها از نظر قدرت و بازی هایی که روشون اجرا شدن یا احتمالا اجرا می شن از این صفحه کمک بگیرید . ( فقط لپ تاپ )نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
اگه گرافیکمون GTX740M بود،خیلی عالی میشد...
الانم لپ تاپ های گیمری ایسوس و ام اس آی و لنوو(من ندیدم) گرافیکاشون همه GTX هستن...
نه.کرایسیس رو من گذاشتم رو آخرین حد گرافیک،بازم روون بود،من تا حالا با هیچ کدوم از بازیای جدید مشکل نداشتم...نقل قول:
شما باید کرایسیس3 رو با استیم اجرا کنی عزیز...
الان قیمتاش چطوریه ؟؟
رو همه جدیداش ویندوز 8 نصبه؟؟؟
حدود 2700 شده .....نقل قول:
خیر .. رو همه ویندوز 8 نصب نسیت..
فقط روی i5 نصبه ( اونم بعضیاشون)
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید مشکل بزرگی گیر کردم
من یه پارچه گذاشته بودم قرمز رو تاچ پد لپ تاپ حالا رنگ داد قرمز شده یکم تاچ پد برش داشتم با الکل و صابون و اینا سعی کردم پاک کنم
حالا رنگه خیلی کم رنگ شده اما دیگه تاچ پد کار نمیده !!
چیکــــار کنم ؟؟؟؟
:n04: احتمالا توش اب رفته !!نقل قول:
اگه اب رفته باشه . شما لپ تاپ رو بر عکس کن !!
یعنی درش رو نیمه باز کن و از پشت بزار رو میز
واسه 20 دقیقه بزار همونجوری باشه
اگه خدایی نکرده جواب نداد از فاصله خیلی دور سشوار بگیر
( والا یه سری واسه دوستم اینطوری شد من اینکارو کردم درست شد )
اگه اونم نشد ببر گارانتی ولی فکر نکنم قبول کنن !:n03:
مطمئنی از تو فانکشن،F6 رو نزدی؟؟؟حواست نبوده؟؟؟نقل قول:
چرا گارانتی قبول نمیکنه ؟؟نقل قول:
حاضرم پولشم بدم
چقدره تاچ پدش ؟؟؟
نه بابا تاچ روشنهنقل قول:
اگه خودتون پولشو بدین که حله ! ... منظورم خود گارانتی رایگان انجام بدهنقل قول:
قیمتش رو خبر ندارم ولی فکر کنم بالا باشه چون مولتی تاچه ( نظر خودم )
حالا میدونین اگه گارانتی قبول نکنه بدیش چیه؟؟؟نقل قول:
اره دیگه.. باید برین حسابی بگردین تا تاچ پدش رو جدا بخرید !نقل قول:
تازه حتما باید حدود قیمتش رو بدونید چون یدفعه دیدید کلاه سرتون گذاشتن :n24:
گارانتی اگه قبول نکنه ، هزینه تعمیرشو قبول نمی کنه نه خود تعمیرشو .
یعنی تعمیرش می کنن ولی با هزینه
این یه طرف قضیه س...نقل قول:
اینطوری که من اطلاع دارم،کلا لنوو مال آمریکاس و تو چین مونتاژ میشه،یعنی به غیر از گارانتی،هیچ جایی رو گیر نمیارید که نمایندگی رسمی لنوو باشه و قطعات اصلشو داشته باشه...دقیقا مثل اپل(اینو میتونید از مغازه دارا بپرسید)
ولی اگه ایسوس بود،تو بازار رضا که میرفتی،50 تا تاچ پد اصل پیدا میکردی...
زنگ زدم گارانتی میگه ولش کن تو که با تاچ کار نمیکنی زیاد میگم خو یعنی چی بزارم خراب بمونه ؟؟
گفت برعکس کن تا خشک بشه گذاشتم خشک شده
اما الان موس تکون میخوره یعنی بادست که میکشم روش بالا پایین میره ولی موس گیر میزنه تازه وقتی رو تاچ پد دوبار میزنم کلیک نمیکنه مجبورم با کلیک راست و چپ تاچ پد کلیک کنم یعنی دوبار که میزنم دابل کلیک نمیکنه در ضمن تاچ پدم که بهش دست نمیزنم موس همینجوری واسه خودش بالا و پایین میره!!!
گارانتی که میگفت مشکلی نداره بیار اینجا اگه ضربه فیزیکی نخورده باشه درستش میکنیم
خوب توهم که ضربه فیزیکی نزدی،پس ببر درستش کنن دیگه....:n06:نقل قول:
سلام
من میخوام اینو بخرم ( i5 ) یه پنج سالی نگه دارم
انتظارات:
محکم باشه , حداقل خرابی رو داشته باشه , اسپیکر هاش ردیف باشه, کیفیت صفحه و نگه داری شارژش برا فیلم دیدن ,gta v رو باش بازی کنم
یسری میگن کیبوردش خراب میشه ..
یسری میگن باتریش زود تموم میشه و در دسرس نبودنش مشکل میسازه ..
یسریم میگن زیاد داغ میکنه..
بخرم یا نه؟ ,مرسی
سلام دوسته گرامینقل قول:
از نظره باتری و داغ کردن هیچ گونه مشکلی نداره (بعد آپدیته بایوس) . این کاملا طبیعیه که شما وقتی از cpu و به خصوص کارته گرافیک کاره سنگین میکشین داغ کنه که اونم به نظرم این لپتاپ بر خلاف ظخامته کمش تو دفع گرما هم خیلی خوب عمل میکنه + اینکه به شدت کم صداست.
کیبورد رو والا نمی دونم ولی من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم . حتی با کیبورد خوده لپتاپ هم بازی می کنم به مشکلی نخوردم.
یا حق:n16:
محکم نمیشه گفت چون اولترا اسلیمه،کلا هر لپ تاپی عمر مفیدش 3 ساله بعد از 3 سال میفته تو خرج،اسپیکراش واقعا ردیفه و با N56 رقابت میکنه(یه مجلسو جواب میده)،کیفیت صفحه که عالی ولی شارژ دهی زیاد تعریفی نداره،یه سری درباره باتریش تست گرفتن،تو صفحات قبل بگردی پیدا میکنی،Gta V رو هم غورت میده...نقل قول:
کیبوردش عالیه،خرابی هم تا زمانی که باهاش کشتی نگیری نداره..
باتریش درسته زیاد دوومی نداره ولی قابل تعویضه..
داغ کردنم که همه لپ تاپ ها دارن،بالاخره توش برق میاد و میره و بهش فشار لازمه رو میاد...
بخر،تو صفحه ت گفتم بخر،پشیمون نمیشی،از هر نظر بگم عالیه،هیچ مشکلی باهاش پیدا نمیکنی..خواهش:n05:
اگر سری جدید بخرن،بایوسشم آخرین آپدیته،1.18نقل قول:
مرسی داداش گرفتمش ایشالا امشب میزنم خودش دیتایه مورده نیازشو دانلود کنه آخه حجمم کمه. یک سوال اینکه موقع بازی از این به بعد از اینترنت استفاده میشه؟ آخه من شنیده بودم استیم وسه بازی کردن به صورته مولتی(آنلاین) کار برد داره.نقل قول:
یاحق:n16:
نه.آفلاینم کار میده،فقط شما باید خود بازی کرایسیس3 رو تو فایروال قرار بدیش تا خودش سر خود به نت وصل نشه...نقل قول:
فقط استیم رو که خواستی برنی آپدیتشو بگیره،حدود97 مگه،بار اول فک کنم نزدیکای 10 مگ ارور میده و خارج میشه،خارج شد دوباره بزن آپدیتو بگیره،بار دوم تا آخر آپدیتو میدانلوده...
درودنقل قول:
بنده سری قبل dell داشتم و در مقایسه با lenovo z500 واقعآ کمتر هست.
z500 از نظر باطری و صدا و سرعت عالی تو قیمت و رده خودش.باطریش هم من خودم میزارم شارژ میشه و حدود 3 ساعت راحت جواب میده.خب فیلم هم بزاری راحت جواب میده.دیگه یه فیلم بیشتر از 2 ساعت که نیست.
بخر و خوب.اگر هم واقعآ بیشتر میخوای پول بدی حدود 3500000 تومان خب ایسوز سری n عالی.
نقل قول:منتظر راهنمایی هستم.پیشاپیش تشکر.نقل قول:
وقتی درایور گرافیکتو نصب کنی اینم نصب میشه،مگه چجوری نصب کردی؟؟؟نقل قول:
یه بار پاک کن دوباره نصب کن،تو نصبم اصلا نه تیک بردار نه به تنظیمات خودش دست بزن تا اینم نصب کنه...
نقل قول:نقل قول:جالب پاک نمیشه تو کنترل پنل که میرم میزنم.نقل قول:
برو تو Device Manager،Display Adaptersنقل قول:
NVIDIA 740 رو آنیستال کن،اگر نشد دوباره برنامه ی درایور رو نصب کن تا Repair کنه...
پاکش کردم.
فقط موقع نصب مجدد یه گزینه میاد که دو تا تیک داره کدوم رو انتخاب کنم :
custom یا express
دوستان یه نکته هست که به نظرم بدونید بد نیست.
تو کنترل پنل انویدیا میشه تنظیم کرد که همیشه از کارت انویدیا استفاده بشه.مثلا می خواین یک بازی حتما با انویدیا اجرا بشه.میشه اینکار رو کرد ولی سعی کنید بعدا به تنظیم قبلی برگردونید.به نظرم باعث داغ کردن سیستم میشه.الان که گذاشتم رو حالت اتوماتیک (در این حالت به صورت پیش فرض از اینتل اشتفاده میشه) دما اومد پایین تر و بهتر شد.چون یکم دما بالا می رفت .
اینا فرقشون در چیه؟
IBM Lenovo ideapad Z500-B
IBM Lenovo ideapad Z500-F
IBM Lenovo IdeaPad Z500-H
سهم ibm و لنوو در ساخت محصول چجوریه؟
سلام
دوستان عزيز يه سوال داشتم. به نظرتون اين لپ تاپ z500 رو بخرم يا يك ميليون بزارم روش و n550 بخرم. شماها كه دارين اگه جاي من بوديد چكار مي كرديد؟
Experss رو بزننقل قول:
من همزمان روزی که داشتم میخریدم یک نفری سری n ایسوز خرید.خدایش ای سوز تو سری n تصویر کولاکی داره.نقل قول:
ولی همون موقع گفتم اگه قرار 1600000 بزار روش و سری n ایسوز بخرم خب میرم یه تلویزیون ld 3d برای خانه میخرم.
نظر من اینکه لپ تاپ بیش از حد گران زیاد صلاح نیست.مگر اینکه پول زیاد داشته باشی و برای تصویر اون هم تو لپ تاپ خیلی مهم باشه.
نقل قول:
از تو دیجی کالا دیدید BوFوH رو؟
هرکدومشون یه مدل دارن،اینا سری بندی کرده...
IBM و Lenovo؟؟؟؟
چیکار به سهمشون داری شما...
سازنده هاشن دیگه...:n18:
خوب معلومه که N550 قوی تر از Z500 هستش ولی ارزش نداره به خاطر یه پردازنده ی نسل چهارمی که تغییر زیادی نسبت به نسل سوم نداشته و تمرکزش فقط رو مصرف کمتر باشه انقد هزینه کرد...نقل قول:
تنها خوبیش گرافیک 4 گیگش هست که بازم میگم اونم تا چند سال آینده نیاز نمیشه...
و نکته ی آخرم اینکه لپ تاپ گفتم عمر مفیدش 3 سال بیشتر نیست،بعد از 3 سال آدمو میندازه تو خرج و خراب شدن،برا همین هزینه اضافه س...
شمام یه تحقیق درباره سی پی یوش بکن،چون احتمال داره اون چیزی که به نطر میرسه نباشه،منم میخواستم به جای K56،Z500 بخرم ولی پرسیدم و بهم گفتن سی پی یوی K56 چون از سری U هست سی پی یوش،مصرفش کمتره ولی بازده قدرتیش یک دهم پردازنده Z500 هست...
حالا چون پردازنده ی N550 از سری HQ هست باید به قدرتش شک کرد...:n23: