i5 3570Kنقل قول:
GTX 670 Power Edition
Ram 8GB
Printable View
i5 3570Kنقل قول:
GTX 670 Power Edition
Ram 8GB
کسی بازی رو داره برام رایت بزنه بفرسته؟
هزینشو میدم
نقل قول:
نو PC هم وضع زیاد خوب نیست
بیشتر مواقع نمیشه به یک گروه پیوست و واسه منم همیشه به lobby های خالی join میشه ( مگه چی بشه یک جا شلوغ باشه، تازه اونم بعد 5 دقیقه میوفته بیرون )
ولی وقتی وارد یک مرحله بشی مثل heist یا مسابقات میشه بازی کرد اونقدر دیگه وضع خراب نیست.
اگه یک crew ایرانی پیدا بشه که مثلا 200 تا عضو داشته باشه حداقل 20 - 30 نفر همیشه آنلاین باشن خیلی خوب میشه
اگه همه به یک Lobby وصل شیم ( Lobby ـه crew ) پینگ میاد پایین و خیلی راحت میشه بازی کرد
وای خدا یه ترینر پیدا کردم از خنده میمیرید!!!!
بازیکن رو میشه عوض کرد با حیوون بازی کرد مرغ میشه !! سگ گاو شتر یعنی هر کی دانلود نکنه کل عمرش بر فناست + اینکه کلی ضد ضربه و همه اسلحه های و تله پورت و یه عالمه قابلیت داره فقط از خنده نمیرید!!!با میمون رانندگی کنید!!!
اینم عکسایی که گرفتم:
اینجا مرغ شدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا با مرغ سوار ماشین شدم:
این فکر کنم شتر 1 کوهانه :
با سگ داشتم از پشت فرمون پیاده میشدم:
دانلود خود ترینر 3 تا فایل میریزید تو پوشه اصلی بازی بعد تو بازی f4 رو میزنید هزاران قابلیت بی شمار داره..
دوستانی که نسخه اورجینال خریدند، شما هم بعضی اوقات بازی هنگ می کنه بیاد بیرون یا نه ؟
نقل قول:
تهرانی...؟
یعنی میخوای بگی اورجینال گرفتی بازم کرش میده؟نقل قول:
دوستان دقت کنین خیلی از مراحل و اکشن ها گیر دارن و بعضی از مراحل به اجبار باید اسکیپ بشن....مشکل فقط به دست خود راک استار و با انتشار آپدیت حل میشه و چاره دیگه ای نداره......نقل قول:
مشهور ترین و دم دست ترین مرحله Blitz Play هست......
خیلی ام رو اعصابه انصافا".....:n02:
سلام دوستان من وقتی به گاراژ میرم ماشین های اضافی رو نمیاره با ps4 بازی میکنم اگه کسی مشکل رو میدونه راهنمایی کنه لطفاً.
درضمن یه اپدیت 4 گیگابایتی هم داده بود اون رو هم دانلود کردم.
اوه اوه چه اعصاب ها داغونه :n02:
من یک سوال پرسیدم که ببینم مشکل از سیستمه منه یا از بازیه که ظاهرا مشکل از من بوده
-------------------
دوستان بازی اینقدر که می گین مشکل نداره، اون مشکلاتی که همه دارن ماله نسخه کرکی بازی هست ( البته من قسمت single رو زیاد بازی نکردم )
حالا دیگه اینکه R* از قصد کاری کرده باشه که ورژن های کرکی مشکل داشته باشن و یا کرکر ها تنونستن خوب کرک کن، جای خود داره.
گرگانمنقل قول:
:n01:
اره ، من دارم با همچین سیستمی بازی میکنم ، رو چه سطحیم خوب قاعدتا پایین ترین سطحش دیگه :n31:نقل قول:
کسی نیست برامون ارسال کنه بازی رو؟
یا یه لینک فروشگاه معتبر برای خرید بدین
ممنون
سلام عزیزنقل قول:
منم گرگان هستم اتفاقا
برو پاساژ کوروش طبقه پایین سمت راست اون آخر یه سی دی فروشی هستش اونجا حتما دارع :)
موفق باشی
سلام بچه ها من نسخه corepack رو گرفتم و مشکل داره یعنی بعد از مرحله father and son جایی که قایق مایکل رو میزدن و باید پسر مایکل رو نجات بدی دیگه جلو نمیره یعنی داخل مپ هیچ علامتی نیست که انجام بدی فعلا تنها راهی که دارم اینه که یکی از دوستان لطف کنن و اگه سیو بازی رو همون اولاش یعنی 7 درصد یا 10 درصد داره به من بده که من بقیشو از اونجا برم اگه لطف کنین سیو رو برام بفرستین ممنونتون میشم الان دو روزه الافم
من هم core pack دارم ولی همچین مشکلی ندارمنقل قول:
فایل هایی که گروه پاک کرده بودن رو دانلود کردم جایگزین کردم
فایلاش کدومان ممنون میشم اگه بگین.
سلام
دوستان میشه یه توضیحی راجب اول بازی بدید ؟
اون دزدی که اول میکنیم.. اخرش فرانکی تیر خورد .. بعد نشون داد مرد تو قبرستون ؟ یا دوستش بود ؟
اما بعدش نشون داد که فرانکی زندست و ...
بازگشت به عقبی چیزی بو ؟
میشه این اول بازی رو یکی داستان رو برام باز کنه :n02:
کسی سیو 30 درصد بازی رو نداره. مشکل برای فایل سیوم پیش اومده حوصله ندارم از اول بازی کنم :n40::n16:
تو صفحه اول مشکلات نصب و اجرا هستنقل قول:
اقا چط.وری میشه انلاین بازی کرد ؟
اموزشش رو کسی میتونه بذاره
اموزش خاصی ندارهنقل قول:
میری تو بازی یکمی که بگزره اسمس میاد برات یکی واسه کار دعوتت میکنه حالا یا مسابقه هست یا....
خودنم میتونی دیگران را برای کاری دعوت کنی جاهای ابی توی نقشه برو
مهم ترن مشکل نت هست که وقتی میری هیج کی توی نقشه نیست و دعوتت ننکنه عملا میشه حالت استوری
نقل قول:
سلام
اون مایکل بود؛ آخرش تیر می خوره ولی نمیمیره
طی یک داستان هایی مرگش رو جعل میکنه که جلوتر که برسین، موقع برخورد trover با مایکل این موضوع بیان میشه.
نقل قول:
اها یعنی اون اول بازی ... یه صحنه از اینده بود اره ؟ :-|
یک ویدئو بسیار قشنگ از حرکات چتربازی خارق العاده در GTA ؛ توصیه میکنم حتما ببینید
You will never get bored in GTA ...
نقل قول:
نه
اون قضیه ماله 9 سال پیش بوده
محتوای مخفی: اسپویل کوچک
ایول . طرف دیوانه بوده خداییی... خیلی باحال بود :n31::n16:نقل قول:
ای بابا دوستان دیگه مراعات کنید لطفا این چه وضعشه آخه:n34:
اگه یه بخشی از حرفاتون که در اون احتمال لو رفتن داستان وجود داره رو داخل اسپویل بزارید نمی میرید که.به خدا صد سالم بگذره ایرانیا فرهنگ استفاده از فروم رو یاد نخواهند گرفت
دوست عزیز نیاز به این همه خشونت نیست، هر جا هم که کسی خطایی میکنه نیازی نیست که فرهنگ ایرانی ها رو زیر سوال ببرید.نقل قول:
من اشتباه کردم قبول دارم و عذر خواهی میکنم؛ ولی چیزی که گفتم اول بازی اتقاق افتاده ( بقیش هم چیز بدیهی بود فکر کنم ) و اسپویل بزرگی نبوده که چنین واکنشی نیاز داشته باشه.
یک تذکر کوچک کافی بود :n16:
دوستان الان این بازی رو اگه بخرم مشکل یا لگی نداره...باید اپدیتش کنم...البته سیستمم میکشه..بنظرتون اگه بخوام تا یکی دو ماه دیگه بخرم ممکنه سانسورش کنند..ممنون میشم پاسخ بدین
دلیل عصبانیتم اینه که بارها داریم می بینیم ولی بازم درست نمیشه الان شما سایت های خارجی ببینید همه شون این موردو به طور کامل رعایت می کنند و یه امر بدیهی استنقل قول:
بازم گلی به جمال شما.امیدوارم همه دوستان هم مثل شما رعایت کنند.
سلام دوستان نسخه اورجینال کرش نداره !!! دوستم نسخه اورجینال داشت دیدم حتی q هم میزد کرش نداشت !!!
حیف که کدش برا من جواب نداد:n14:
دوستانی که مشکل کرش و اینا دارن...
یکی از دوستان که کرک میزد این کارو کردم براش مثل هلو بازیش ران شد و کرش نکرد.
این روش برای دارندگان کارت nvidia هست.
برید داخل NVIDIA Geforce Experience بعد داخل محیط برنامه شدید اگه GTA V بود که هیچ, اگه نبود از قسمت تنظیماتش برید مسیر نصب GTA V رو بدید و رفرش کنید نرم افزار رو... حالا روی اسم GTA V روی نرم افزار برید و از سمت راست گزینه Optimize بزنید و صبر کنید مراحل طی بشه حالا از داخل همون نرم افزار play کنید.
این نرم افزار برای کسانی هم که از نسخه اورجینال استفاده میکن بشدت توصیه میشه چون بازیتون رو بهینه میکنه و با نرخ فریم بهتری میتونید بازی کنید.
لازم به ذکر هست این نرم افزار بعد نصب درایور انویدیا نصب میشه روی سیستم شما, اگه پیداش نکردید از قسمت سرچ استارت ویندوز گیرش بیارید : دی
این روش برای دوستم که کرش میکرد و مشکل داشت جواب داد رو نسخه کرک شده...
ویرایش : آغا من حواسم نبود تاپیک مشکلات نصب اینا باید اینو بگم... ولی اینجا زیاد سر میزنن بچه ها واس همین اگه لازم دیدید منتقل کنید :)
نسخه ارجینال رو از کجا میشه گرفت..قیمتش چنده..از نظر لگ و کرش فرقی با کپی داره؟
چطوری بازی رو بهش اضافه کنم؟ چیزی پیدا نکردمنقل قول:
سلام دوستان بازی چرا انقدر زود تموم شد کسی تونسته تموم کنه چند مرحله بود واسه شما
قیمت حدود 250 هست !!!نقل قول:
نسخه اورجینال گران است و در سایت های معتبر کم پیدا میشود باتشکر:n02:
هم چین چیزی ممکن نیست بازی جی تی ای ای وی خیلی مرحله داره و قطعا جی تی ای وی دوبرابرش مرحله داره:n05:نقل قول:
69 ماموريت اصلي هستنقل قول:
تو موبايل قسمت پروسس ميتوني ببيني چندتا شو رفتي
اخه من تا مرحله 34 رفتم دیگه مرحله نیست ماموریتی در کار نیست چیکار کنم حالا تا انجا رفتم که travor میره ماسک میخره بعد اون دیگه مرحله ای نیست