بچه ها یک سوال مثلا برای هر کسی فقط یک انتخاب را می زند قبول شده یا نه می زند که مثلا از چهل تا انتخاب مثلا کرده 5 تاش را قبول شده است
Printable View
بچه ها یک سوال مثلا برای هر کسی فقط یک انتخاب را می زند قبول شده یا نه می زند که مثلا از چهل تا انتخاب مثلا کرده 5 تاش را قبول شده است
کسی هست که راحت بتونه بره سایتش؟ من بدم اطلاعاتمو واسه منو عکس بندازه یا سیو کنه بده بهم
فقط 1 قبولینقل قول:
برای من بعضی وقت ها باز میکنه..اگه میخوای بدهنقل قول:
چطور بعضی افراد می گویند مثلا ما چند تا رشته قبول شدیم و از بین انها یکی را رفتیم
اون حتما منظورشون تو کارنامه نهایی بوده که وقتی میاد مینویسه تو انتخاب های بعدی قبول شدین یا نه...نقل قول:
یا وقتی که تو آزاد هم قبول شدن..
روال اینجوری نیست که مثلا جواب بیاد پزشکی تهران-بهشتی-شیرازو... بعد من بیام یکیشو انتخاب کنم!!
دوستان برای من سایت باز میشه..هرکسی خواست مشخصاتشو بده
خوب اون کارنامه نهایی وقتی اومد . یا می توانند اون رشته ها را بروند یا نه . فقط باید همان رشته اول را بروند . که زده است قبول
خیلی عجیبه .. انگار امسال سهمیه منطقه 3 رو کم کردن !نقل قول:
برای کلاس گذاشتن بعضیا اونای دیگه هم که قبول شدن میگن!!نقل قول:
ولی قبولی نهایی همون اولیه هست...اونای دیگه ممکنه تو تغییر رشته یا دانشگاه موثر باشن...
رتبه 241 منطقه سه داروسازی مشهد
مبارکه داداش خوب رشته ای و خوب شهری قبول شدی :n16:نقل قول:
بین الملل همین دارو مشهد سالی 17 میلیونه :)نقل قول:
سلام
خدا رو شکر که من سال پیش قبول شدم ، امسال اوضاع خیلی ناجور به نظر میاد ....
یه سوال فنی:
اگر کسی بین الملی زده باشه و از رشته های سراسریش قبول نشه اینجا چی میزنن ؟؟؟
میزنن مردود یا بین المللی که باید برای مصاحبه رو مینویسن؟
ممنون
من جامعه شناسی علامه آوردم.
با رتبه ی من پارسال جامعه شناسی دانشگاه تهرانم قبول شدن
خیلی . یعنی هر جور حساب کنی نمیشه پارسال کشوریشون 800 و خورده ای قبول کردن من 200 قبول نکردن .نقل قول:
حالا گذشت شمام که برق تهران بودید هم دیگرو میبینیم . از همین الان یه علاقه خاصی نسبت به تهران دارم و شریف زیاد واسم جالب نیست.:n02:
میزنه مردودنقل قول:
حتما اینطوریه؟نقل قول:
آخه خودشون نوشتن که میزنن
نقل قول:
اسامي پذيرفتهشدگان نهايي رشتههاي مختلف تحصيلي دورههاي روزانه، نوبتدوم (شبانه)، نيمهحضوري، دانشگاهپيامنور، پرديس دانشگاه فرهنگيان، دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي، موسسات غيرانتفاعي و غيردولتي، رشتههاي تحصيلي مجازي و بينالملل دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور و همچنين اسامي پذيرفته شدگان مرحله پذيرش صرفاً براساس سوابق تحصيلي براي موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي، دانشگاه پيامنور و دورههاي مجازي درسال تحصيلي 93-1392 كهگزينشآنها به روشمتمركز صورت گرفته است، جمعاً به تعداد 522.144 نفر بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org قرار گرفته است
منطقه 2 2500
برق صنعتی شیراز
مهندسی برق علم و صنعت قبول شدم رفت پی کارش!
امسال جواب ها (چه اولیه چه نهایی) زودتر از موعد اومدن یک صدا بگید: روحانی مچکریـــم! :n02:
تو این تاپیک هم اعلام کردم گفتم بیام اینجا هم اعلام کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
بله اگه رشته دیگه ای قبل نیمه متمرکز ها قبول نشده باشین مینویسه مردود..نقل قول:
اون اطلاعیه فک کنم جدول زیرش منظورشه!!!
بچه ها خرم آباد دانشگاش چجوریاست ؟:n01:
من هوز باور نمیکنم با 1300 منطقه دو پزشکی ارومیه و زنجان قبول نشدم.:n03: پارسال زنجان تا رتبه 2300 برداشته بود.
خدا به داد سال بعدیا برسه.
داروسازی تهران و شهید بهشتی امسال تا چند آوردند؟
تهران که دانشگاه خیلی خوبیه. از جهاتی شاید از شریف هم بهتر باشه!نقل قول:
حالا گذشت شمام که برق تهران بودید هم دیگرو میبینیم . از همین الان یه علاقه خاصی نسبت به تهران دارم و شریف زیاد واسم جالب نیست.:n02:
من فکر میکنم پارسالیا خیلی خوش شانس بودن، نه ما بدشانس! سالهای قبل هم پذیرش برق به همین وضع امسال بوده. سابقه داشته که با رتبه 4 منطقه 3 برق امیرکبیر قبول شدهان!!
مردود میزنه یعنی در نتایج رشته های متمرکز رشته ای قبول نشدهونقل قول:
نتایج نیمه متمرکز ها که بین الملل ها هم جزو اون هست اوایل مهر ماه اعلام میشه
موفق باشید ..
سلام
من عمران شبانه نیم سال دوم قبول شدم
میتونم الان برم ثبت نام ولی ترم اولو مرخصی بگیرم که برا سال دیگه بخونم؟؟؟؟
شاید بهتر شد:n13:
سلام.دوستان من مهندسی مواد(روزانه) مراغه قبول شدم اما خیلی دلم میخواست عمران قبول شم .به نظرتون آزاد عمران شهرخودم برم یا مواد دولتی؟ کدوم بهتره؟خواهشا جواب بدید:42:
همیشه رشته از دانشگاه مهمتره.رشته تا آخر عمر باهات هست ولی دانشگاه فقط 4 ساله.با توجه به اینکه به عمران علاقه داری و بازار کارشم بهتره به نظر من برو عمران.نقل قول:
1300 پزشکی ارومیه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
زنجانم نشده!!!!!!!!!!!!!
البته من زیرگروه یکم 1600 بود که با این رتبه بازم باید باید ارومیه و زنجان قبول میشدم.نقل قول:
البته ناراحتی نداره.امسال همه اینطوری شدن.دلیلشم اینه که حدود 700 نفر از سو تا رشته تجربی کم گردن اضافه کردن به بین المللی.
پزشکی اردبیل کسی نیست؟:n02:
خونه دیوونم کردنن گیر دادن باید مواد دولتی بخونی :n27:میگن هنوز اشباع نشده بازار کار مواد چطوره ؟نقل قول:
کاردانی فنی حرفه ای چی شد جوابش؟؟؟ چراا نمیاد؟؟؟
آزاد بدون آزمون هم که به سلامتی اعلام شد ...
همون انتخاب اولم قبول شدم ...
کاش میتونستم برم ...
هزینه ها خیلی زیاد میشه... نه فایده نداره ... :n03:
آزاد با آزمون کی اعلام میشه پس ؟
سلام دوستان ، من نمی دونم این یعنی چی که مدرک لازم هست؟ چون من همین امسال فارغ التحصیل شدم و کنکور دادم و قبول شدم ، نمیفهمم ، یعنی الان باید برم سربازی؟ :n15:
از کجا این مدرک رو بیارم؟
مدرك وضعيت نظام وظيفه
با توجه به يكي از بندهاي مندرج در صفحه 36 دفترچه راهنماي ثبتنام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك)
نتایج آزاد رو از کجا باید دید؟
لطفا جواب بدبد ممنوننقل قول:
الان داشتم انتخاب رشتمو میدیدم. من که اهل جلفا هستم (اذربایجان شرقی) نمیدونم رو چه حسابی پزشکی قم رو جلوتر از اردبیل زدم :n13:
خودم یادم نمیاد همچین کاری کرده باشم:n02: خوشبختانه قبول نشدم:n20:. از یه طرف خیلی تعجب کردم که با رتبه 1300 قم قبول نشدم.
نمیدونم امسال چکار کردن که وضعیت تجربیا اینطوری شده!!
مثلا الان دختر از منطقه 2 با رتبه 2200 پزشکی بندرعباس قبول شده! یه دختر دیگه هست با رتبه 2400 کلا پزشکی هیچ کجای ایران قبول نشده!در حالی که پارسال تا رتبه 2400 دختر قبول شده اردبیل.!!!
امسال مثل اینکه ظرفیت ارشد رو زیاد کردن ظرفیت کارشناسی کم
افتضاح شده قبولی ها
پارسال پزشکی اراک 2800 منطقه 2 قبول شده امسال 2100 نه!
شما وضعيت نظام وظيفت مشخصه ديگه امسال فراغ التحصيل شدي يه سال مهلت داري دفترچه بفرستي. براي اثبات وضعيتت هم همون كارنامه پيش دانشگاهيت رو ببينن كافيه ديگه. بعدش معاون آموزشي دانشگاهتون واست فرم معافيت تحصيلي پر ميكنه. به اين چيزا فكر نكن. راستي بچه هايي كه شهريور امتحان داشتين كارنامه هاتون اومده ؟نقل قول:
اگر منظورتون امتجان نهایی ها هست خیر به من گفت 30 شهریور بیا و کارنامت رو بگیر و بقیه درس ها رو هم اول مهر بردار برای دی.نقل قول:
راستي بچه هايي كه شهريور امتحان داشتين كارنامه هاتون اومده ؟