دقیقا کدوم قسمتش؟نقل قول:
برای دستکاری قابلیت های تیم حریف هست
Printable View
دقیقا کدوم قسمتش؟نقل قول:
برای دستکاری قابلیت های تیم حریف هست
آقا من زیاد تو خط پچ و مد اینا نیست
فقط یه جمله بگین. چه جوری ترکیب تیم ها رو اپدیت کنم؟
مثلا بالوتلی بیاد میلان ...... اینا
آقا اگه میشه درمورد cpuتوضیحات بیشتری بدهید واگه زحمت نباشه کلا توضیح بدهید.
سلام دوست عزیز..... شما میتونستی به جای این همه پست پیاپی همه سوالات رو در 1 پست بپرسی !!!نقل قول:
1.در مورد دفاع کردن :
اگه از سیستم جدید دفاعی یا همون Tactical Defending استفاده میکنی فقط با گذشت زمان میتونی دفاعت رو قوی کنی چون این سیستم با سیستم قبلی که قدیما فقط یه دکمه رو میگرفتیم و توپ رو میگرفت خیلی فرق داره !!!! باید در زمان مناسب و جای مناسب از دکمه دفاع استفاده کرد که با مرور زمان این مشکل برطرف میشه !!!
2. در مورد اتصال به سرور اینترنت :
شما برای استفاده از قابلیت های سرور فیفا باید online pass رو بخرید. بدون آنلاین پس نمیتونید !!!!
3 . در مورد match Day :
یکی از بهترین قابلیت هایی که EA در فیفا 13 قرار داد همینه !!!
قدرت بازیکنان بصورت هفتگی تغعییر میکنه و آپدیت میشه !!! به عنوان مثال رونالدو در حالت عادی قدرتش 92 هست !!!! حالا فرض کن رونالدو در فوتبال واقعی !!! این هفته خوب بازی میکنه و موثر بوده ...بر اساس همین چند واحد به قدرتش اضافه میشه و میاد واسه 93 یا 94 !!!
حالا اگه افت داشته باشه و بد بازی کنه قدرتش کم میشه !
موفق باشید.
ببخشید کدام دفاع بهتر وجدیدتر است؟legacyیاtactical
Tactical Defending جدیدتر هستش.................
سلام
من تا حالا فقط Pro Evolution بازی میکردم ولی جدیدا دارم Fifa رو هم امتحان میکنم از گیم پلیش خیلی خوشم اومده. فقط یه سوالی هست. توی Fifa فقط میشه از طریق Career Mode لیگ بازی کرد؟ و اینکه نمیشه نقل و انتقالات رو بست؟
من میخوام مثل Pro یه تیم بردارم و تو یه لیگ بازی کنم تموم شه. نمیخوام با نقل و انتقالات و این چیزا کلا تیما به هم بریزن. حقیقتش حوصله ش رو هم ندارم!!
(میخوام یه چیزی باشه مثل سیستم Champions League تو Pro)
میتونی از بخش تورنومنت لیگ مورد نظرتو بسازینقل قول:
سلام ببخشید چه شرایطی را انجام داد تا بتوان بهترین مربی وبازیکن جهان بشیم؟ ممنون میشم جوابمو بدین باتشکر
همچنین شما میتونید بهترین تیم های جهان را در یک لیگ قرار داده وبا آنها بازی کنیننقل قول:
سلام
من نسخه بدون نصب فیفا رو دارم و تو ویندوز 7 راحت اجرا می شه ولی هر کار کردم تو ویندوز 8 اجرا نمی شه یعنی وقتی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته راه حل اجرا شدنش تو 8 چیه؟
دوستان به نظرتون امکان داره ea در اینده سیستم دفاعی legacy رو کلا حذف کنه ؟ اگه واقعا امکان داره یه فکری به حالش بکنیم و یواش یواش بریم سراغ سیستم دفاعی tactical ...
چرا وقتي به لايو ميرم سرور نقل و انتقلات رو ابديت نميكنه؟
بعید میدونم همچین اتفاقی بیوفته !!!! چون امکان داره اون افرادی که با سیستم جدید دفاعی آشنایی ندارن از بازی زده بشن !!!نقل قول:
ولی در این شکی نیست که Tactical از Legacy خیلی خیلی بهتر است فقط نیاز به تمرین و زمان داره که قلقش بیاد دستت !!
سلام سهیل جان ...نقل قول:
چه خطایی میده موقع آپدیت ؟؟؟ فقط ممکن هست چند دقیقه طول بکشه که اونم بستگی به سرعت داره !
من هم مانند شما نتونستمنقل قول:
tactical defendingجدیدترین نوع دفاع کردن است. همچنین به نظرمن فیفا13 رشد شگفت آوری را به تمام جهان نمایش گذاشته است.:n19:
دوستان کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
وقتی می رم تو ترنسفر می خوام بازیکن بخرم بازی گیر می کنه بعد میندازه منو از بازی بیرون میندازه باید چیکارش کنم
آخرین نسخه directs را نصب کن وآخرین ورژن گرافیکت را دانلود کن پیشنهاد میکنم سیستمت را ویروس کشی ودرصورت نیاز ویندوزت را عوض کن . برای موفقیت به خدا توکل کن:n18:نقل قول:
سلام چند تا سوال:
1-این lagecy و tactical چه فرقی با هم دارن؟؟هر کدوم رو چطور میشه استفاده کرد؟؟؟اموزش هر کدوم رو میشه بزارین؟
2-این قابلیت match day فقط توی انلاین کار میکنه؟؟
3-سیو های بازی کجاست؟؟من میخوام ویندوز عوض کنم ولی نمیدونم سیو هام رو از کجا باید کپی کنم؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز.نقل قول:
1. دو سیستم دفاعی هستند... Legacy دفاع قدیمی هست که دکمه ضربدر رو میگیری و خود بازیکن میره توپ رو میگیره
Tactical سیستم جدید دفاعی هست که EA اضافه کرد و به مراتب از سیستم قدیمی خیلی بهتر است ولی نیاز به تمرین و تجربه داره چون باید بدونی چه موقع از دکمه دفاع استفاده کنیم. اولش سخت هست ولی یواش یواش قلقش دستت میاد و میفهمی چه برتری نسبت به قدیمی داره !
2. بله برای استفاده از Matchday باید حتما آنلاین باشید و به سرور EA متصل باشید.
موفق باشید
H2h عزيزم من اصن موقع online friendly. بازيكنان رو اپديت ندارم...اما تو season دارمشون
ببخشید چگونه میتوان سرمربی تیم ملی دلخواهمان شویم. من تمام بازیام را پیروز شدم ولی از آلمان نامه ای نیامد.:n03:
این ویدئو رو از دست ندید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصاً آخرش گل نانی که به صورت آکروباتیک می زنه.محشره
پیشنهاد من به شما این است که سیستمتو ویروس کشی کن و آخرین ورژن گرافیکتو از اینترنت دریافت کن ودرصورت نیاز ویندوزت را عوض کن . پیشنهادی بهتر ازاین به خدا توکل کن.نقل قول:
3-سیو بازیها در پوشه my documentsدر پوشهfifa13است.نقل قول:
اینجا کسی اولتیمیت تیم قسمت آنلاین سیزن دیویژن 1 بازی میکنه ؟
چند روزه میخوام بازی کنم حریف هایی که برام پیدا میشه همه Fake هستن و هنوز بازی شروع نشده میان از بازی بیرون !
اکثرا تیم هایی هستن که Chemistry پایینی دارن و انگار که روبات هستن و تنظیم شدن که بیان تو بازی و برن بیرون !
Coin اضافه میشه اما نتیجه ثبت نمیشه ! از Contract بازیکن ها هم کم میشه !
بازی رو اپدیت کردی ؟؟نسخه اولیه بازی یه باگ داشت که فکر کنم اگه یه بازیکن داشتی که میخواست باز نشست شه یا قراردادش تموم میشد این مشکل پیش میومدمنم این مشکلو داشتم
بله ولی بعضی هاشون خوب کار نمی کنندنقل قول:
سلام ببخشید چه شرایطی را انجام داد تا بتوان بهترین مربی وبازیکن جهان بشیم؟ ببخشید چگونه میتوان سرمربی تیم ملی دلخواهمان شویم. من تمام بازیام را پیروز شدم ولی از آلمان نامه ای نیامد.:n03: ممنون میشم جوابمو بدین باتشکر
اصن نمتونم با سيزن ارتباط برقرار كنم:n27:
واسه xbox آبديتي آفلاين هست كه آخرين نقل و انتقالات و به روز كرده باشه! اگه نيست يكي يه ليست از آخرين نقل و انتقالات بزاره بريم دستي انتقال بديم.
سلام.
من بالاخره تونستم از FIFA اجرا بگیرم. من PES بازی میکنم. چطوری دکمه های دستگیره را شبیه به PES کنم؟
ممنون از شما ... .
با سلام...
چند روزی هست که آپدیت جدیدی برای اوریجن اومده ولی من هر کاری می کنم نمی تونم اوریجن رو آپدیت کنم و به همین خاطر اوریجن به صورت آفلاین اجرا میشه....نمیدونم مشکل از چیه...
حالا می خواستم بدونم آیا جایی هست که بشه آخرین آپدیت اوربجن رو دستی دانلود کنم یا نه؟و اونوقت چطوری میتونم آپدیت رو به اوریجن اضافه کنم؟
ممنون میشم اگه بچه ها راهنمایی کنن...
باز مال شما خوبه....مال من اصلا نمی تونه به اوریجن وصل بشه که بتونم وارد بازی بشم...معلوم نیست چه خبره...نقل قول:
اخرین تغییرات ترانسفر زمستانی را در لینک زیر می تونید ببینید:
Winter Transfer Summary : PlayersTransferred
من با xbox بازي ميكنم يعني بايد همه اينا رو دستي جابه جا كنم؟!!:n04::n04:نقل قول:
دوست محترم و گرامی اگر شما به محیط لایو وصل بشین خیلی مفیده...کسایی که فیفا بازی می کنن واسه راندمان حداکثری از بازی حتما باید در محیط لایو حضور داشته باشن...حداقل نه برای بازی فقط واسه ابدیت ها...
میشه از اینترنت کرکشو گرفت؟؟