این کار اصلا ربطی به نت شما نداره.
مشکل می تونه از لینک دانلود یا از سرور باشه.
Printable View
این کار اصلا ربطی به نت شما نداره.
مشکل می تونه از لینک دانلود یا از سرور باشه.
سلام،این لینک و تست می گیرید،سرعتتونو به من بگید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
160 تا 170 نوسان دارهنقل قول:
سلا
دوستان از امل سرعتشون چه طور بود امروز؟
از بعداظهر سرعت یهو 0 میشه بعد تا 200 میره
قطعی هم زیاد شده
بماند که دان استریم از 19 مگ به 3 مگ رسیده
نویز زیاد نشده اصلا
کسی از دوستان اینترنت آسیاتک طرح 256 نامحدود بیکران برنزی داره؟یا داشتند؟
سرعتش چفدره؟
تست سرعت از لینک خارجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای مقایسه همزمان اینترنت مخابرات با اینترنت شرکت نواز رایان:
اینترنت مخابرات:
اینترنت شرکت نواز رایان با همان لینک:
سلام دوست مننقل قول:
مشکل پکت لاست تا یکی دو روز دیگه حل میشه.
هر روز بدتر از دیروز:n21:نقل قول:
سلام برا منم همینطوره هی قطع و وصل میشه نوسان سرعتم که دیگه نگونقل قول:
سلام.برای من هم از دیشب ساعت 12 شب به بعد قطعیش فوق العاده هستنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
دقیقامشکل ار نت هست
من از چند لینک که سرورشون توی کشور های مختلف هستن امتحان کردم!!!!
برای فایل های کمتر از 20 مگابایت جواب میده اما بالای 20 مگابایت ارور تایم اوت میده !
من از روزی که سرویس گرفتم دارم این کار رو انجام میدم
1بار هم نتونستم آپلود کامل رو انجام بدم وهمش ارور تایم اوت میده
اما با شاتل فایل هایی تا 250 مگابایت رو هم آپلود کردم...:n09:امروز نت واقعا افتضاح شده
گند زدن به اینترنت ما:n03:
سلام.دوستان من یکماهه دارم از مخابرات استفاده میکنم 10روزه دیکه یکماه تموم میشه چجوری باید تمدید کنم؟صبرکنم همون تاریخ اخر تمدید کنم یاالانم میتونم تمدید کنم؟واینکه من 512دارم میتونم موقع تمدید سرویس128انتخاب کنم یا باید برم مخابرات؟واسه انصراف باید به مخابرات بگم یاخودشون قطع میکنن
دوست عزیز شما تکلیفت رو مشخص کن میخوای تمدید کنی یا انصراف بدی!!!!!نقل قول:
شما میتونی از طریق سامانه امور مشترکین به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد بشی و از منو سمت راست گزینه "خرید" و سپس گزینه "خرید سرویس" رو انتخاب کنی وسرویس موردنظرت رو انتخاب کنی و آنلاین پرداخت کنی
و میتونی موقع تمدید سرویس 128 بگیری(محدودیتی در انتخاب نداری)
اگر قبل از اتمام سرویس این دوره اقدام به خرید کنی سرویس جدید برای شما رزرو میشه
مثلا بعد از پایان سرویس512 شما سرویس 128 شروع میشه
در مورد انصراف هم میتونی بری مخابرات درخواست بدی و هم اگر بعد ار 2 یا 3 هفته بعد ار اتمام دوره سرویست رو شارژ نکنی باهات تماس میگیرن و میگن که اگه سرویست رو نمیخوای پورتت رو جمع کنن
سلام.از توی همون سایت میتونی تمدید کنی-الانم میتونی تمیدی کنی میره تو حالت رزرو من همین کار رو کردم و قتی تاریخ شارز شد حالت رزرو فعال شد-از قسمت خرید میتونی هر سرویس رو که میخوای انتخاب کنیدآخر حرف های که با bهستند سرویس جدیدgسرویس قدیم-باید به مخابرات برید و تقاضا بدید و همون جا براتون قطع میکنننقل قول:
خوب این جدید و قدیم از نظر سرعت باهم فرق ندارن؟جدید شبانه رایگانه؟سرعتم از 200بیشتر نمیشه زنگ زدم گفتند سرعتم طبیعیه :n13:به نظرتون طبیعی هست؟از مخابرات امام خمینی آمل سرویس دارم سرعت شبانم از 30 بیشتر نمیره واسه شما هم همینجوریه؟
خوب این جدید و قدیم از نظر سرعت باهم فرق ندارن؟جدید شبانه رایگانه؟سرعتم از 200بیشتر نمیشه زنگ زدم گفتند سرعتم طبیعیه به نظرتون طبیعی هست؟از مخابرات امام خمینی آمل سرویس دارم سرعت شبانم از 30 بیشتر نمیره واسه شما هم همینجوریه
این شرکت نواز رایان کجاست؟
سلام
اینترنت مخابرات شما هنوز دارین یا سرعت 20 دانلود میکنین؟
مخابرات کرمانشاه 3 روزه سرعت دانلودش به 20 کیلوبایت هم نمیرسه
بر اساس اطلاعيه شركت ارتباطات زيرساخت به دليل اجرای عملیات در کلیه سرویس های زیر ساخت، سرويس هاي ديتاي مشتركين در تاريخ 1391/10/05 از ساعت 4 بامداد الی 6 بامداد دچار قطعي(Down Time) مي گردد.
کمتر جا ها رو ساپورت میکنه تو آمل فقط 3 یا نهایتا 4 مرکز مخابراتی رو ساپورت میکنهنقل قول:
طرح جدید که ثبتنام میکردی تا مهلتش تموم شده باهات قرارداد 1 ساله میبستند هر چه قدر که پولش میشد رو تقسیم بر6میکردن هر 2ماه به همراه قبض تلفن هزینت میومد.بدون پیش پرداخت.ولی اینکه تو سایت زده طرح جدید رو من هنوز امتحان نکردم چون ترافیکش کمه.من الان 256سه ماه 24گیگ دارم یه ماه از شارژم مونده ولی باز ترافیک اضافه دارم میخرمنقل قول:
برای من فعلا خیلی خوبه . دانلود از یوتیوب 450kb با چیز پی ان
با سرور های داخلی 2.3 ----1.7 mb هست.
سلام
من 2 هفته پیش رفتم مخابرات و سرویس یکساله 256 گرفتم (کارمند مخابرات بهم گفت که برای خانگی نمی تونی بیش از 256 بگیری!!!!!!)
متاسفانه بهد از اینکه یک هفته استفاده کردم الان به شدت پشیمونم
هیج راهی وجود نداره من سرویسمو ارتقا بدم به 1 گیگ ؟یا حتما باید صبر کنم سرویس یک ساله ام تموم شه؟
لطفا کمک کنید:n14:
مرکز مخابراتم شهید فهمیده بابله
یه سوال دیگه
من با این سرویس 256 نهایت سرعت دانلودی که می تونم داشته باشم چقدره؟معمولا سرویس مخابرات 1 به چنده؟
ارتقای میتونی بدی ولی نمیتونی از شرش خلاص شی تا موقع تمدید بعدینقل قول:
دوست عزیز ما از یک ماهه قبل مشکل قطعی و تایم اوت داریم چه برسه به 5 دی ماه!!!!!!نقل قول:
ای ... به قبر این مخابرات:n25:. من این کمپین جدیده رو با 2 مگ سرعت گرفتم. به امید شبانش ، الان تازه فهمیدم که هر چی شبانه دانلود کردم رو تقسیم بر 5 رو حجم اصلیم کم میکنن:n13:.
یعنی من دیشب 5 گیگ دانلود زدم از حجم اصلیم 1 گیگ کم شد. یعنی میمردن یه توضیح میزاشتن پدر سوخته ها:n28:
چطوری باید ارتقا بدم؟ یعنی میتونم یک یا 512 بگیرم؟نقل قول:
چقدر هزینه اضافه باید بدم؟
میشه راهنمایی کنید
آقا هیچ فرقی نداره،همه سرعتشون یکی هستش از 128 تا 2 مگنقل قول:
میری مخابرات میگی که میخوام سرویسم رو ارتقا بدمنقل قول:
عزیز مطمئنی شما؟ من هر شب دارم 7-8 گیگ دانلود میکنم یعنی 2 گیگ باید کم بکنن چند تا چند میزنی دانلود؟ منم طرح جدیدمنقل قول:
اصلا این موضوع امکان نداره.
برای من هم اولین بار دانلود شبانه کردم همینجوری شد.ولی دیگه خوبه.
دوستان این قیمت هایی که هست تو سایت مثلا سرویس 1 مگ 32 گیگ ماهی 40 هزار تومان مختص جشنواره هست یعنی از فردا که جشنواره تمومه دوبرابر میشه قیمت ها ؟ چون اگه حساب کنین 32x2500 میشه 80 هزار اگه قیمتها دوبرابر میشه امروز سرویس جدید بگیرم
قبل از اینکه جشنواره بشه این سرویس ها بوده.طرح جدید و طرح قدیم.نقل قول:
جشنواره اومده هر سرویسی رو که انتخاب کردین باهاتون قرارداد یکساله میبنده . تقسیم بر 6 میشه کل هزینه هایت هر دو ماه روی قبض تلفن برات مباد.این از جشنواره بود..............
من اینترنت مخابرات مشهد دارم. چند وقته که خیلی افتضاحه، ولی داره بهتر میشهنقل قول:
نقل قول:
دیشب ساعت 1 تا ساعت 7 صبح( البته چون شاتل داشتم قبلا:n21: تو این ساعت زدم:n13:) . و شبانه مخابرات از چند تا چنده؟
صبح دیدم اینجوریه زنگ زدم 2020:n24: اونم گفت این کمپین که تا هفتم فرصتش بود شبانش رایگان نیست.
شمام از همین کمپین گرفتی؟ با چه سرعتی ؟ سرعت دانلودت الان چنده؟
دوستان ، یک سوال ؛
وقتی که گزارش ریز مصرف میگیریم ، دانلود روزانه و شبانه رایگان چطوری تفکیک میشن ؟ چطوری نشون میده
سلام ی نفر میتونه درست و حسابی توضیح بده و اینقدر پیچش نده این موضوع رو
یکی بهم بگه الان که کمپیون تمام شده چی میشه آیا ترافیکها نصف میشه یا این که طرح اقصاتی حذف میشه ؟؟؟؟
و اینکه چرا هر چند لحظه اینترنت کلا دیگه نمیشه باهاش صفحه باز کرد و باید ریست کرد ؟؟؟؟:n03:
یکی هم جواب ما رو بده
اینترنت مخابرات موقعی خوبه که 2 تا خط تلفن داشته باشین و رو یک خط سرویس 128 مخابرات واسه دانلود شبانه، و روی خط دیگه اینترنت از یک شرکت دیگه که تو زمانهای دیگه ازش استفاده کنید،اما اگه فقط 1 خط تلفن دارید من نت مخابرات و به هیچ وجه توصیه نمی کنم چون الان بین تمام مدرسه ها و دبیزستان ها نت مخابرات وصل شده و بستر تست شبکه ملی روی نت مخابرات تاثیر داره،نه شرکت های دیگه.
دوست عزیز این سیستم آریاسل مثل سیستم قبل قابلیت تفکیک دانلود شبانه و روزانه رو نداره وبرای تشخیص باید به ستون تاریخ اتصال نگاه کنی که هم روز و هم ساعت اتصال رو نشون میده!!!!:n09:نقل قول: