ولی من اول با برنامه دانلود میکدم بعدش قطعش میکردم از خود کاسپر آدرس فایلهای دانلودی رو میدادم بهش و آپدیت میشدنقل قول:
ولی الان آپدیت نمیشه
Printable View
ولی من اول با برنامه دانلود میکدم بعدش قطعش میکردم از خود کاسپر آدرس فایلهای دانلودی رو میدادم بهش و آپدیت میشدنقل قول:
ولی الان آپدیت نمیشه
سلام امیر جاننقل قول:
من مشکلاتی که گفتی رو نداشتم.البته بخش فایروال رو دقیقا نمیدونم چه مشکلی داری
اما در انتقال برنامه ها به یک گروه دیگه و اسکن مشکلی ندارم.
کلا 2014 اصلا تا حالا هنگ نکرده
اما مشکل استارت آپ که از قبل هم بوده و نمیدونم کی میخواد رفع بشه
خود من هم باگهایی در برنامه دیدم،مثلا تغییرات بخشهایی کار نمیکنه یا برخی آپشنها بدرستی عمل نمیکنه
مهمترین مشکلاتی که داشتی و به امنیت هم برمیگرده بهم بگو منم تست کنم.
سلامنقل قول:
برای تغییر مسیر آپدیت:
setting-->additional-->update-->select update source-->add
در نسخه 2014 امکان آپدیت آفلاین نیست.مگر اینکه دقیقا پوشه و فایلهای آپدیت رو شناسایی کرده و اونها رو به سیستم جدید منتقل کنی.
راهنمای 2014 در سایت رسمی:
کد:support.kaspersky.com/kis2014
سریالهایی که در اینترنت وجود دارند ممکنه تا پایان اعتبار درست کار کنند اما این امکان هم هست که با استفاده بیش از حد از اون سریال،توسط سرور بلاک بشه یا توی بلک لیست بره.نقل قول:
اگه دیگه کار نمیکنه باید از یک سریال دیگه استفاده کنی.
اول اینکه برنامه updater دیگه پشتیبانی نمیشه و ممکنه مشکلاتی براش پیش بیاد.نقل قول:
اگه آدرسهای دیگر سرورهارو داری،از اونها استفاده کن و یا برنامه رو مجددا نصب کن.
امروز سایت کاسپرسکی رو نگاه کردم، password manager نسخه 6 رو از روی سایت برداشته، بی خیال این نسخه شده به خاطر انلاین بودنش یا موضوع دیگری در میان است؟
در ضمن حدود یه ماه پیش با کارشناسشون صحبت کردم گفت که دیگه نسخه 5 پشتیبانی نمیشه ولی یه نسخه جدید داده بیرون!
مرسینقل قول:
حالا چه کدی بدم؟
از کجا کدش رو گیر بیارم؟
یعنی برنامه دیگه کار نمیکنه تا فایل های آپدیت رو دریافت کنه؟
اگه مجدد برنامه آپدیت رو نصب کنم درست میشه ؟
اگه نشه چطوری باید کسپر رو آپدیت کنم؟
این تاپیک برای سریال های کاسپر هستشنقل قول:
برنامه بدرستی کار میکنه، چون خودم برای دوستام از همین برنامه آپدیت ها رو میگیرم!
نیازی به نصب مجدد نیست! چون برنامه پرتابل (قابل حمل و بدون نصب هستش)
شما دوباره از سایت خود کاسپر دانلود کنید، شاید مشکلی در فایلها بوجود اومده
دوست عزیز از این مسیری که شما گفتی آدرس دلخواه رو برای آپدیت دادم اما اصلا تو مسیری که بهش آدرس دادم آپدیتی موجود نیستش که !!نقل قول:
اصلا مسیر پیش فرض خودش کجاست ؟
آره پرتابله ولی فکر کردم باید کسپر رو دوباره نصب کنم و آپدیتارو مجدد آپ کنمنقل قول:
پس هنوز برنامه آپدیتر کار میکنه؟ و مشکلی نداشته؟
ممنونم
باسلامنقل قول:
با توجه به آموزشی که دوست خوبمون امیر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای فعال کردن کاسپر 2014 قرار دادن و زحمت بسیاری کشیدن
من تصمیم گرفتم با اجازه از ایشون، فایلهای اجرایی این روش رو برای شما عزیزان قرار بدم تا کارتون راحت شه و بتونید بدون دردسر روی تمام سیستم ها استفاده کنید
نکته: بعضی از کلید ها که در نسخه های قبلی کاسپر هستند در نسخه 2014 به عنوان کلید نامعتبر شناخته میشن. پس یک کلید جدید رو امتحان کنید.
دانلود فایل و اجرای آن بنا به معماری سیستمی که دارید. (64 بیت یا 32 بیت)
اجرا کردن فایل استخراج کلید از کاسپر و کپی گرفتن از دو فایلی که برنامه ایجاد میکنه و انتقال به سیستمی که کاسپر 2014 روی آن نصب هستش. (فایل های SystemCertificates.reg و LicStorage.reg)
غیرفعال کردن Self-Defence و حذف کلید قبلی و Exit کردن کاسپر 2014 از نوار وظیقه
و در آخر اجرای هردو فایل برای فعال کردن کاسپر و در آخر ریست کردن سیستم و مشاهده نتیجه کار و فعال کردن Self-Defence
دوستان بنده مو به مو کاراهایی که دوستمون گفتن رو برای 2014 Kaspersky Internet Security انجام دادم،ولی نتیجه ای بدست نیاوردم، وباز با اخطار اکتیو کد مواجه میشم،لطفا اگه راه دیگه ای هست پیشنهاد بدید،خیلی کلافه شدم...
خب باید در مسیری که شما میدید،فایلهای آپدیت موجود باشه(که دقیقا نمیدونم کدوم فایلها رو باید کپی کرد)نقل قول:
مسیر پیشفرض در سیستم نیست و مستقیم به سرور متصل میشه: kaspersky lab update server
طبق تجربیات دوستان،گاهی این اتفاق میفته و بعد از ریستارت کردن سیستم و سعی مجدد،همون کلید رو میشه اکتیو کردنقل قول:
راه دیگه که خودم چندین بار انجام دادم و مشکلی نداشته این هست که:
ابتدا kis 2013 رو نصب و از انجمن زیر با یک کلید بلند مدت اکتیو کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس آخرین نسخه 2014 رو دانلود کرده و بدون اینکه از 2013 خارج شوید،نسخه 2014 رو نصب کن.با همون کلید قبلی فعال خواهد شد.
ممنون از پیشنهاد شما دوست مننقل قول:
ولی با اینکار هر دفع حدود 200مگ باید صرف آپدیت آنتی ویروس کنم،راه منطقی و راحت تری هنوز ارائه نشده؟
سلام محمدجاننقل قول:
خوبی؟
منم همون مشکلاتی رو که امیر داره داشتم(داشتم چون دیگه از کاسپر استفاده نمیکنم، چون ویندوز 8.1 نصب کردم و 2014 اذیتم میکنه)
مشکل فایروال: وقتی برای هر برنامه قانون تعریف میکنی که برای دسترسی به اینترنت ازت سوال کنه، سوال نمیکنه و دسترسی به اینترنت مجاز میشه بدون درخواست کاربر!!!
مشکل استارت آپ که کلافه کننده اس!
درمورد هنگ کردم، یادمه داشتم یکی از تنظیمات رو شخصی سازی میکردمش که یهو کاملا هنگ کرد و برنامه به کلی یسته شد!!!!!
ظاهرش رو من میپسندم
درمورد شناسایی کارش خوبه ولی من دوس ندارم به کرک ها گیر نده، چون میخوام همه چی تحت نظرم باشه، این گیر ندادن ریسک امنیتی هستش، البته نه همشون
در Application Control برای تغییرات کاسپر ریفرش کردنش بد شده و دوباره به اول لیست برمیگرده و باید دوباره برنامه رو پیدا کنی تو اون همه ازدهام برنامه ها
در کل هنوزم دوسش دارم ولی..... (این ولی خیلی چیزا رو ثابت میکنه!!)
برنامه که سالمه، البته چون برای دوستان آپدیت میگیرم میگم، خودم تستش نکردمنقل قول:
نیازی به حذف و نصب مجدد کاسپر نیست
احتمالا یه مشکلی در دریافت آپدیت ها هستش که کاسپر آپدیت نمیشه
فعلا باید با این روش ها بسوزیم و بسازیمنقل قول:
آپدیت آفلاین نداشتن بزرگترین معظلی شده برامون
کلید که جای خود دارد
کلا کسپر با ارائه نسخه جدیدش دسته همه ماهارو تا یه جاهایی بسته ;)نقل قول:
منهم مشکلی که شما با فایروال دارید را دارم.نقل قول:
اما متوجه مشکل استارت آپ نشدم که چی هست. میشه توضیح بدین؟
بله دقیقانقل قول:
ولی خب هر شرکتی سیاستی داره، روند کار و اجرای تصمیمات داره، شاید دلایل محکمی داشته برای این کار و یا شایدم دوباره به سیاست قبلی خود برگرده
معلوم نیست
مشکل استارت آپ در این هست که وقتی ویندوز لود میشه، آیکون کاسپر در تسکبار ظاهر میشه ولی هنگام اجرای آن، نواری میاد که تا 2 دقیقه و گاها بیشتر در حال لود شدن هستشنقل قول:
سیستم خودتون رو ریست کنید و تست کنید
بستگی به کلیدی داره که ازش استفاده میکنید.نقل قول:
من در این موارد خوش شانس بودم چون کلیدهای یکساله که استفاده میکنم الان هیچ کدوم مشکل ساز نشده.
این کار فقط یکبار لازمه.الان مهمترین مشکل همون آپدیت آفلاینه.من زیاد به پوشه ها و فایلهای کسپر دقت نکردم.
اما اگه بشه فایلهای مخصوص به آپدیت رو پیدا کرد دیگه مشکل اکتیو کردن و ... تا حدود زیادی مرتفع میشه.
ممنون مسعود جان،من هم نمیگم 2014 بی نقصه ،میخواستم بدونم مشکلاتی که امیر جان گفت چی بودهنقل قول:
خیلی ها 2013 رو بخاطر تنظیمات حرفه ایش دوست داشتند.من جمله خودم.اما از نظر قدرت و سبکی،2014 از 13 سرتر هستش.
این محبوبیت و منفور بودن 2014 در فروم اصلی کسپر هم هست.خیلی ها گفتند بهتر شده خیلی ها اعتراض دارن
اما اینکه مشکل سریال داریم رو باید به سیاست شرکت برگردونیم.نسخه های قبلی براحتی رجیستر میشدند.حالا کار کمی سخت شده و به آسانی قبل نیست اما باز هم شدنیه
خیلی محصولات دیگه تا همینجاش رو هم نمیشه رفت و فقط باید از ریستر یا کرک استفاده کرد.
اما باز هم تاکید میکنم که برای من هم مشکلاتی مخصوصا در آپشنها وجود داره.البته مشکلات روی ویندوز 7 بسیار کمتر از 8.1 هستند.این ناسازگاری نسبی هنوز در 8.1 وجود داره
باید امیدوار به پچ های آینده باشیم
آقا من امروز تو همون لینکی که شما از سایت کسپر برای آموزش کسپر 2014 رو گذاشته بودی رو زیر رو کردم هیچ قسمتی راجب اینکه بشه مسیری برای آپدیت بدیم بهش وجود نداشت چند جای دیگم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم از طرفی با وبندوز 8.1 خیلی مشکل داره تو نسخه 2013 و ویندوز 8 من یک بار هم با مشکل روبرو نشده بودم ولی الان راحت سیستم چند ثانیه یه بار افت سرعت پیدا میکنه و اصل مشکل هم زمانی هستش که با کروم هم زمان بخوام چند تا تب رو باز کنم که راحت حجم زیادی از سی پی یو و رم اشغال میشه در حالی که وقتی آنتی ویروس بسته هستش 50 تا تب رو هم باز کنم هم زمان هیچی نمیشه از برنامه هایی هم که مخصوص کروم بود که حجم رم رو کاهش بده استفاده کردم اما بازم اثری نداشتشنقل قول:
این کار فقط یکبار لازمه.الان مهمترین مشکل همون آپدیت آفلاینه.من زیاد به پوشه ها و فایلهای کسپر دقت نکردم.
اما اگه بشه فایلهای مخصوص به آپدیت رو پیدا کرد دیگه مشکل اکتیو کردن و ... تا حدود زیادی مرتفع میشه.
و حتی تا حالا دو بار هم پیغام صفحه آبی رو گرفتم که البته فکر نمیکردم به خاطر کسپر بوده اما مشکل مشابه من رو یکی دیگه از دوستان توی تاپیک زیر مطرح کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی هم داشتم الان تمام این مشکلات به خاطر تریال ریست کردن هستش ؟نقل قول:
سلام به همه دوستان، من هم دچار blue screen شدم اما می دونم از کجاست!
من وقتی کی های ریجیستری kaspersky internet security 2014 رو فعال می کنم فعال می شه ولی بعد از 5 دقیقه blue screen ظاهر میشه(تاکید می کنم در حالت عادی ظاهر نمی شه و وقتی هم کی رو حذف می کنم هم ظاهر نمی شه!) فقط زمانی که فعالش می کنم اینجور میشه لطفا راهنمایی کنید؟
ببینید،آپدیت آفلاین دو مرحله داره:1.کپی کردن فایلهای آپدیت از یک سیستم دیگر و یا دانلود فایلهای آپدیتنقل قول:
2.شناساندن مسیر آپدیتهای دانلود شده یا کپی شده،به برنامه
روشی که من گفتم برای مرحله دوم هست.
الان برای آپدیت آفلاین ما مرحله اول رو نداریم.یعنی نمیدونیم دقیقا کدوم فایلها یا پوشه ها رو باید برای سیستم دیگه کپی کرد.در واقع مسیر ذخیره شدن فایلهای آپدیت رو نداریم(دوستان دیگر شاید اطلاعات بهتری داشته باشند)
-------
در رابطه با کروم:
من الان کروم تست کردم اما روی ویندوز 7 64 بیتی،مشکلی در باز کردن تبها ندارم.
در رابطه با ویندوز 8.1:
همونطور که گفتم من کسپر 2014 روی ویندوز 7 64 بیتی دارم.اما طبق تجربه دیگر دوستان اینطور به نظر میرسه که کسپر با ویندوز 8.1 یه سری ناسازگاریها و مشکلاتی داره که در ویندوز 7 این مشکلات نیست!!
در رابطه با تریال ریستر:
به هیچ وجه از تریال ریستر استفاده نکنید.در هر ویندوزی و با هر ورژنی از کسپر.مخصوصا ریستری که برای 2014 اومده بود،باعث اختلال در عملکرد سیستم و حتی خود کسپر شده بود.صفحات قبل رو مشاهده کنید پستهای کاربران هست.
در رابطه با مشکلات شما:
ابتدا اینکه طبق راهنمایی دوستان در اون تاپیک،مشکل شما به مموری برمیگرده.اما حالا باید ببینید این مشکل از کدوم برنامه(یا حتی سخت افزار) ناشی میشه
ما کسپر رو تست میکنیم:
شما ابتدا با ابزار زیر،کسپر رو بطور کامل حذف نمایید:
بعد از ریستارت کردن سیستم،کسپر نصب نمایید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )کد:http://media.kaspersky.com/utilities/consumerutilities/kavremover.exe
از هیچ سریالی استفاده نشود و کسپر بصورت 30 روزه تریال فعال شود.
حالا کسپر رو آپدیت و سیستم رو ریستارت کنید.(بهتر است کسپر آپدیت بشود)
الان شما یک کسپر کاملا دست نخورده دارید،حالا میتونید هم سیستم و هم کروم رو مجددا تست کنید.
اگر باز هم صفحه آبی اومد،مشکلی از سمت کسپر نیست.اگر صفحه آبی دیگه نیومد،مشکل قبلی بخاطر دستکاری کسپر بوده
***یک نکته مهم و کلی:فایلهای ساخته شده توسط کرک ویندوز را به لیست امن کسپر متقل کنید تا در صورت شناسایی توسط کسپر،سیستم دچار اختلال نشود***
اگر کروم همچنان مشکل داشت،کسپر رو ببندید و مجدد تست کنید.اگر با بسته بودن کسپر،کروم مشکل نداشت،مشکل به ناسازگاری بین کسپر و ویندوز 8.1 برمیگرده.
در پایان،اگه متوجه شدید که کسپر مشکلی نداره،و تمایل به استفاده از کسپر داشتید،باید از روش نصب 2013،اکتیو بلند مدت و نصب 2014 استفاده کنید.
به هر حال برای رفع نواقص و مشکلات،باید یکمی صبور بود و وقت صرف کرد.
دوستان
چرا شرکت کسپرسکی نمیره به سمت DNS نظیر شرکت کومودو و نورتون و ...؟؟؟
سلام
چرا کاسپر اسکای 2014 اپدیت نمیشه ؟ ادرس سرورش عوض شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشکلی با آپدیت کسپرسکی ندارمنقل قول:
شما از کرک یا تریال ریستر استفاده نکردی؟
و یا اگر در برنامه پروک.سی تنظیم شده،حذفش کن.
ممنوننقل قول:
از کرک استفاده نکردم اما از تریال ریستر استفاده کردم پ ر و ک س ی هم نصب ندارم
این پیغامیه که میده...... برای رفعش چه راهی رو پیشنهاد میدید؟ تشکر
من که ۲۰۱۴ دارم با Trial Key که ۸۰ روز داره، خیلی خوب کار میکنه، امروز هم آپدیتش کردم.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
من هم امروز صبح اپدیتش کردم مشکلی نداشت اما الان این مشکل رو داره راه حلی اگه به نظرتون میاد لطفا بگین
اقا چطور میشه جلوگیری کرد برای اینکه پچ یک برنامه اسکن نکنه و نگه ویروسه ممون میشم جواب بدید.
دوستان من میخواهم آخرین ورژن Kaspersky رو روی سیستم نصب کنم
دوستانی که ورژن 2014 رو استفاده میکنن میشه بگن کسپر به طور متوسط روزانه چند بار آپدیت میشه و حجم تقریبی هر آپدیت چقدره ؟
سپاس
راه حل زیاده.همه رو میگم شما به ترتیب انجام بده , بعد از هر قست،آپدیت رو مجددا تست کن:نقل قول:
1.ساعت و تاریخ ویندوز رو چک کن
2.به مسیر زیر برو:
setting-->additional-->network-->proxy server setting و تیک گزینه do not use proxy server رو زده و save کن
3.تیک گزینه زیر هم زده شود:
...setting-->additional-->appearance-->use application icon
اگر همچنان مشکل وجود داشت:
4.در پست شماره 3102 در همون عکس،به قسمت details رفته و از جزئیاتش مجددا عکس بگیر(حداقل برای دو ارور این کار رو انجام بده)
+
5.برنامه زیر رو دانلود کن:
پس از اجرای کامل برنامه،یک فایل فشرده روی دسکتاپ ساخته میشود،آن فایل رو در سایت زیر آپلود کردهکد:http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/GetSystemInfo5.0.exe
و بعد از آپلود،آدرس کامل سایت + عکسهای مرحله قبل را در همین انجمن قرار بده.کد:http://www.getsysteminfo.com/
.
.
راه حل موقت این هست که بصورت دستی آپدیت انجام شود.احتمال زیاد بدون مشکل خواهد بود.
ضمنا احتمال اینکه مشکل از تریال ریستر باشه زیاده.
متوسط روزی 7-8 بار و هر مرتبه بین 50 تا 600 کیلوبایتنقل قول:
اگه شما سرویس حجمی داری،میشه آپدیت رو فقط در ساعت رایگان انجام داد.
در نسخه 2014 از طریق سیر زیر،فایل یا فولدر مورد نظر را به لیست استثنائات اضافه میکنیم تا اسکن نشود:نقل قول:
setting-->additional-->threat and exclusions-->configure exclusion rules-->add
گزینه آخر هم باید روی active باشد.
مرسی دوست عزیز
این ارورهایی که میده
این ارور خطای اتصال به سرور رو وقتی که کد جدید میخواستم بدم میده شاید برای اپدیت هم به سرور نمیتونه متصل بشه توی تنظیمات شبکه
Do not use pro xy server تنظیم شده
من با مطالعه همه روشها
اخرشوش نتونستم كاسپر 2014 را كرك كنم و از كليدها استفاده كنم
شما کجای کار مشکل دارین؟نقل قول:
والا روشي كه گفته بوند
كاسر را غير فعال و فايل 32 بيت را اجرا و سيستم را رستارت كردم
ولي كرك نشد
برای منم دقیقا همین ارورو میده.آپدیت ویندوز هم از کار افتاده.فکر کنم مشکل از isp باشه.اینترنت من مال مخابرات هستنقل قول:
شما از تریال ریستر استفاده کردی،و با عث ایجاد این اختلالات شده.ریستر باعث شده دسترسی به برخی سرورها صورت نگیرهنقل قول:
با ابزار kav remover که در پستهای قبلی هم لینک دادم،کسپر رو پاک کرده و بعد از ریستارت کردن سیستم،مجددا کسپر رو نصب کن.حتما کسپر رو فقط از سایت رسمی دانلود کن(لینکش در پستهای قبل موجوده)
کسپر رو بصورت 30 روزه تریال آپدیت کن و دیگه از تریال ریست استفاده نکن.
برای اکتیو کردن 2014 هم،بزودی فایلهای مخصوص رو میذارم.
در آخر اگه در حالت 30 روزه هم مشکل آپدیت حل نشد،مرحله 5 در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام بده.
بنظر میرسه شما روش رو اشتباه رفتی.اون فایل 32 و 64 برای استخراج فایلهای فعال سازی هستشنقل قول:
و در سیستمی که 2014 نصبه و قصد فعال سازی دارید،باید دو فایل رجیستری بنامهای LicStorage و SystemCertificates اجرا شود.
من هم مخابرات دارم اما مشکلی با آپدیت ندارم.نقل قول:
شما کسپر رو چطوری فعال کردی؟
نه دوست عزیز من مشکل آپدیت ندارم.در واقع مشکل فعال سازی دارم.میخوام 30 روزه قانونی رو فعال کنم.ارور میده
شما با فیلتر شکن هم تست کن اگه با تست در زمانهای مختلف،باز هم ارور فعال سازی مشاهده شد،مشکل یکی از علل زیر هست:نقل قول:
1.تنظیم نبودن ارتباط اینترنتی
2.تنظیم نبودن ساعت و تاریخ سیستم
3.روی فایروال ویندوز یا فایروال دیگری که در سیستم فعال میباشد،فایل avp.exe باید دسترسی کامل داشته باشد
4.ممکنه سیستم به kido آلوده شده باشه
نه عزیز مشکل از اینا نبودنقل قول:
الان آپدیت ویندوز هم از کار افتاده.فکر کنم اینا به هم ربط دارن!
شما الان چی نصب داری؟نقل قول:
در صورت امکان مرحله 5 در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام دهید.
------------------------------
سریال فعال سازی برای kaspersky internet security 2014:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=611136&page=21&p=8009346&viewfull=1#post8009346