نظر خودم هم بيشتر روي ٤٠٥ مدل پايين هستنقل قول:
اما به نظرتون مدلهاي پايين(همون ٨٣-٨٤) اصطحلاكشون بالا نيست؟
به خرج نيافتادن؟
در مورد پرايد هم كه خوب فدات شم،خودت تو امضات زدي چهارتا در يه بوق!
نظر خودم هم بيشتر روي ٤٠٥ مدل پايين هستنقل قول:
اما به نظرتون مدلهاي پايين(همون ٨٣-٨٤) اصطحلاكشون بالا نيست؟
به خرج نيافتادن؟
در مورد پرايد هم كه خوب فدات شم،خودت تو امضات زدي چهارتا در يه بوق!
405 اصولا چیزی نداره خراب بشه ، موتورش هم XU7 هست که از پیکان سگ جونتره و اصطهلاکش هم زیاد نیست قطعاتش هم نسبتا ارزون و فراوونهنقل قول:
با 1.5 تومن موتورش کاملا نو میشه
پراید 131 بد نیست و خوبه منظورم از امضا امکانت نزدیک به صفر پرایده ( که اتفاقا 405 هم در همین حده )
با سلام
چند روزه دیگه پژو slx tu5 مشکی صفر به دستم میرسه چقدر روش قیمت بزارم برای فروش؟
ممنونم
با اجازه اساتیدنقل قول:
پژو SLX TU5 قیمت 27-28 میلیون
سلام،206 sd v8 مدل 88 سفید، یه کف دست درب راننده آبرنگ،کارکرد 70000، بیمه 4 ماه ، چقدر میرزه؟خودش می گه 26
سلام در رابطه با خرید لیفان x60 چه پیشنهادی دارید؟ با توجه به قیمت آن و امکاناتی که داره ارزش خریدن داره؟ با تشکر
سلام.
آیا پارس سال LX ، کارکیت داره ؟
چون سمت چپ فرمان جایی که قبلا دکمه چراغ مه شکن جلو بود(الان آوردنش روو دسته فرمان)یه دکمه هست که عکس گوشی تلفن داره !!!
اساتید راهنمایی میکنن ؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی قفل درها رو میزنی آیینه ها برقی جمع میشن ولی توو اتاق دکمه ای برای این کار نداره که بخوای بصورت دلخواه اوونا رو جمع کنی ؟ آیا راهی داره که به صورت دکمه ای بشه انجامش داد ؟
ممنون
لیفان x60 70 میلیون حدودانقل قول:
تو این رنج قیمت 60-70 تومن x60 نسبت به mvm x33 برتری داره . با افزایش بودجه میتونید به ماشین های کارکرده مثل سوزوکی ویتارا کارکرده. اسپورتیج 2009 . توسان 2008-2009 بستگی به تمیزی ماشین با این قیمت پیدا کنید
مشخصات فنی لیفان ایکس٦۰
موتور طراحی شرکت ریکاردو انگلستان
حجم موتور (سی سی) ۱۷۹۴
نوع موتور بنزين سوز - بدون دلكو یک كوئل به ازاء هر شمع، انژكتور چند نقطه ای تحت نظارت و كنترل سيستم الكترونيكی موتور (EFI) با تزريق سوخت كاملا ترتيبی - ۱٦ سوپاپه و مجهز به دوميل سوپاپ از بالا ، مجهز به سیستم VVT ( قابلیت هوشمند آوانس کردن میل سوپاپ ورودی)
استاندارد آلایندگی مطابق استاندارد Euro IV
تعداد سیلندر، سوپاپها و آرایش میل سوپاپ ۴ سیلندر خطی، ۱٦ سوپاپه (۲ سوپاپ ورودی و ۲ سوپاپ خروجی به ازاء هر سیلندر)، ۲ میل سوپاپ در سر سیلندر (DOHC) با قابليت تغيير زمانبندی سوپاپها
ضریب تراکم ۱ : ۰۱۰
حداکثر قدرت (HP/RPM) ٦۰۰۰@۱۳۱
حداکثر گشتاور (NM/RPM) ۴۲۰۰@۱٦۸
جعبه دنده ۵ سرعته دستی
سیستم فرمان چرخ دنده شانه ای (Rack & Pinion)، کمک هیدرولیکی
سیستم ترمز جلو ديسك دو جداره با قابلیت تهویه و خنک شونده، عقب دیسک - مجهز به ترمز ضد قفل (A.B.S) چهار كاناله (تمامی چرخها) - قابلیت توزیع هوشمند نیروی ترمزی بر حسب وزن و بار (E.B.D)
سیستم تعلیق جلو، فنر حلقوی با ستون مک فرسون - عقب، تیرچه یک تکه و فنر حلقوی
حجم مخزن سوخت (لیتر) ۵۵
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت) ۱۷۰
سایز چرخها رادیال ۱٦ - ٦۵۲۱۵
طول خودرو (میلی متر) ۴۳۲۵
عرض خودرو (میلی متر) ۱۷۹۰
ارتفاع خودرو (میلی متر) ۱٦۹۰
فاصله دو محور (میلی متر) ۲٦۰۰
وزن خالص (کیلوگرم) ۱۳۳۰
گنجایش و تعداد سرنشین ۵ نفر (با احتساب راننده)
تجهیزات و امکانات
سیستم کولر و تهویه مطبوع، آئینه های جانبی برقی، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ترمز ABS چهارکاناله و EBD، سنسور دنده عقب، قفل ایمنی کودک، چراغ ترمز سوم، گرم کن شیشه عقب، شیشه بالابر برقی، برف پاک کن عقب، چراغ مه شکن جلو و عقب، درب بازکن صندوق و باک از داخل، قفل مرکزی و سیستم هشدار دهنده باز بودن درب، سیستم ضد سرقت، قفل ایمنی کودک، فرمان هیدرولیکی تلسکوپی قابل تنظیم، سیستم تنظیم چراغها، پرده شیشه عقب، سیستم CD با ٦ بلندگو:n11:
سلام
من حدود 13 میلیون تومن میخوام پول ماشین بدم
ماشین رو بیشتر برای سفر و گردش و مهمونی میخوام و کارام تو شهرو با اتوبوس و تاکسی انجام میدم
موتور ماشین تو راه برام مهمه و من خیلی مواظب ماشین هستم و بهش میرسم
بنظرتون کدوم بهتره ، لطفا یک مشاوره خوب بدید که من واقعا چند وقته تو فکرم و واقعا هنگ کردم که چه ماشینی بخرم ، از کلی تحقیق رسیدم به این سه ماشین
پژو 405 ( مدل بین 81 تا 84 گیر میاد )
پژو 206 ( عموما تیپ 2 گیر میاد بین 80 تا 83 )
پژو پارس ( 80 و 81 گیر میاد)
حالا جز پراید !!! ( که اصلا نمی خوام طرفش برم )
ممنون از شما
سلام خدمت اساتید سایت
به نظرتون در آینده میتونم با 40 تومن چیز بهتری بخرم ؟
الان میتونم 206 بخرم
قيمتها شايد ثبات پيدا كنند ولي بعيد ميدونم پايينتر بيادنقل قول:
٢٠٦ هم ميتونيد v8و تيپ. ٥ را صفر انتخاب كنيد
تيپ ٦ و v9 كاركرده مدل 90 هم ميتونيد انتخاب كنيد
سلام
اساتید راهنمایی کنید بین 206 وی 8 و لیفان 1800 کدام بهتره از لحاظ راحتی ماشین - قطعات و کم خرج بودن . موقع فروش افت کدام بیشتره ممنون میشم راهنمایی کنید
از نظر امكانات و راحتي كاملا برتري با ليفان هستنقل قول:
از نظر اصطلاك وافت قيمتي هم در يك رده هستند
بچه ها من یه رانا دارم 2100 کیلومتر کار کرده - هیچ مشکلی هم نداره و ازش کاملا راضی هستم - ولی قیافه این mvm315 هاچبک منو خیلی جذب کرده - به نظرتون ارزش داره که رانامو بدم اونو بگیرم
پيشنهاد بنده اينه كه همون رانا را نگه داريدنقل قول:
كسايي كه ٣١٥داشتن خيلي ها ازش راضي نيستن
سلام
1 --ال 90 ما میخواستیم بگیریم(بعد میگن لوازم یدکیش گیر نمیاد و خوب نمیخرین اگر بخوای بفروشی وازاین حرف)
2--اتاق جدید بگیرییم یا معمولی؟
3 تو این قیمت ها چی بگیریم بهتره؟
نقل قول:
لوازم یدکیش گیر میاد اما بعضی مواردش به سختی پیدا میشه و به قیمت بالا ( به طور مثال تسمه تایمش خیلی بد گیر میاد و قیمتش بین 400 تا 600 هزار تومان است )
اتاق جدید و قدیم نداره ، مدل پارس تندر ال 90 لوگان سایپا ( دقیقا همین اسمشه و تمام اسمها پشت درب صندوق چسبانده شده ) فقط یک تکه از چراغ عقب سمند به چراغ هاش اضافه شده و چیز دیگری ندارد ( به شکل بی ام دبل ایکس 3 )
پارس ال ایکس
سمند ال ایکس
پژو 405 اس ال ایکس
بیشتر پیشنهاد میشه. ( به علت زیبایی داخلی و خارجی و هندلینگ بهتر ، همینطور قطهات و بازار بورس بهتر )
این ماشین چند می ارزه
ال 90 E0، مدل 89، کارکرد 60000 تا، ایربگ داره، کولرم داره ولی خراب شده، فرمون معمولی، شیشه بالابر برقی، بدون تصادف، فنی سالم، بیمه تا برج 12، تخفیف کامل
عجله ایه لطفا زود قیمت بدید
مرسی
از نظر فروش به نظرم لیفان رو به این راحتی ها کسی نمیخره ولی 206 خیلی راحت فروش میرهنقل قول:
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
دوستان من 405 GLX مدل 90 دارم
بخوام با پارس مدل 90 عوضش کنم چقدر باید روش بدم؟
برای من دوگانه سوزه ولی پارس بنزینیه
+
پیشنهاد میشه اینکارو بکنم
سلام
ببخشید در سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو ،در قسمت پیش فروش قطعی ،قیمت نهایی سمند ال ایکس EF7بنزینی روحدود 28 تومن زده ،ولی در سایتهای قیمت خودرو ،قیمت
نمایندگی این محصول رو حدود 24 تومن زدند.میدونید علت این تفاوت در قیمت چیه؟
توضیح اینکه در خصوص پژو 405 اس ال ایکس با موتور تی یو 5 ،این تفاوت قیمت وجود نداره.
نقل قول:
مورد اول به خاطر يورو ٤ و ايربگ سرنشين هست
كه قبلا روي سمند نبود و باعث اختلاف قيمت با قبل شد
در مورد دوم هم به خاطر نداشتن يورو ٤ روي اس ال ايكس هست
پژو پارس elx با موتور l4 هست كه از هر نظر از كزينه هاي فعلي توي اين رنج قيمتي برتري داره بعد از اون هم ليفان ٦٢٠ با موتور ١٨٠٠ cc ترتيكنقل قول:
اگر امکانش هست اطلاعات فنی هر دو رو توضیح میدی یا اگر لینکی داشته باشی خیلی ممنون میشمنقل قول:
لينك مشخصات پارس elxنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليفان ٦٢٠ با موتور ١٨٠٠
شرمنده زیاد سوال میپرسم قیمت لیفان چنده ؟
یکی لطفا جواب بدهنقل قول:
مرسی
الان صفرش توي بازار ٤٤ قيمت دارهنقل قول:
البته شرايط فروش نقدي و پيش فروش و اقساطي هم شركت كرمان موتور اعلام كرده كه شايد با شريظتون بخونه
با ٤٠ ميليون مدل ٩١ ميتونيد خريد كنيد
اختلاف بين پژو پارس با ٤٠٥ حدود ٤ الي ٦ تومن بستگي به شرايط هر دو خودرو هستشنقل قول:
به نظر بنده اين كارو نكنيد چون هيچ فرقي در كيفيت سواري نداره و فقط پول ظاهرشو ميديد
از طرفي با توجه به دوكانه بودن خودرو خوودتون اگه بنزين كم بياريد راحت ميتونيد از گاز استفاده كنيد كه اون ماشيم اين مزيت رو نداره
حتی اگه موتور اون tu5 باشه و برای من xu7؟نقل قول:
+
پارس سال موتورش چیه؟
حسین عزیز مرسی از پاسخهاتون کیفیت لیفان از 206 تیپ 5 هم بیشتره درسته ؟ تاپیکی در مورد لیفان تو سایت وجود نداره ؟
ممنونم از پاسختون.نقل قول:
ببخشید.یورو 4 بودن موتور مزیتی هم برای مصرف کننده داره(کم مصرف تر میشه موتور؟) یا تاثیرش عمومی و تو محیط زیسته؟
از طرق دیگه بنزین یورو 4 موجود هست تو جایگاهها ؟اگه هست قیمتش یکیه با بنزین معمولی؟
دوستان جواب سوال منم بدید لطفانقل قول:
ممنون میشم
كيفيت ٢٠٦ مثل قبل نيست از سال ٩٠ به بعد ديگه اون كيفيتي كه همه از ٢٠٦ توقع داشتن رو ندارهنقل قول:
در حال حاضر ليفان يكي از با كيفيت هاي داخلي و با امكانات و اپشن هاي زيادي در اين رده ي قيمتي است
تاپيك ليفان
تغييراتي توي مسير خروجي دود و همچنين سوخت رساني خودرو به همراه تغييرات اي سي يو كه باعث پايين تر اومدن مصرف خودرو و از نظر زيست محيطي بهينه ميشودنقل قول:
الان بعضي از جايگاهها بنزين يورو ٤ دارند ولي تا همگاني بشه كمي زمان ميبره
از نظر قيماي هم تفاوتي با بنزين معمولي نداره
با سلام يه مزدا 323 دار كه قصد دارم بفروشمش ممنون ميشم يه قيمت بدين تا بدونم چند ميشه فروخت:
تيپ 2
كاركرد 80000
مدل 86
بيمه تا برج 9
3 تا گلگير و يك در رنگ جلو عقب سالم
تندر e0 مدل ٨٩ بدون رنگنقل قول:
قيمت حدود ٢١٥٠٠ تا ٢٢٥٠٠
قيمت ٣٥ تا ٣٦نقل قول:
حسین جان جواب این دوتا سوالمو هم بده مرسینقل قول:
سلام
دوستان ما یه سمند پیدا کردیم مدل ۸۸ سفید ال ایکس
۱۲۰ هزارتا کار کرده
درب عقبش سمت شاگرد گرفته به در خونه صاف کاریش خوب بوده ولی دو تا خط ۳۰ سانتی روی درش مونده
بیمه نداره
لاستیکم عقب ۵۰ درصده جلوش باید جفتش عوض بشه
فنی سرحاله
ولی یه کمی میکوبه
قیمتش چند میشه حدودا