هیچی میخواد اهنگ رو شِیر کرده باشه باهاتوننقل قول:
Printable View
هیچی میخواد اهنگ رو شِیر کرده باشه باهاتوننقل قول:
سلامنقل قول:
من پیشنهاد می کنم زیاد به این چیزا توجه نکن و حساس نباش!!!
به قول دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید فقط میخواسته آهنگ رو شما هم گوش کنید.
حاالا اگر فرض کنیم ، به منظور باشد چی؟
سلامنقل قول:
بهترین کسی که متوجه نیت ایشون میتونه بشه خوده شما هستید!
اگر جنس مخالف هست (و باهاتون صمیمی)و ازتون دلخوره میخواد بهتون بفهمونه که اینقدر ازتون ناراحته در حد جدایی
اگر هم جنس هستید میخواد شما رو در احساسی که داره سهیم کنه باهاش همدردی کنید به نوعی و از حال و هواش باخبر بشید
سلامنقل قول:
جنس مخالف هست
اسم اهنگ طلاق هست اما متن رو ببنید اصلا خیلی ربطی به طلاق و جدایی ندارد :n35:
بله دیدم...نقل قول:
ناامیدی خودش رو بیان میکنه اما در عین همراهی با شما...
(نمیدونم والا روحیاتش رو باید بشناسید دیگه :دی شاید کلا از اهنگهای غمگین خوشش میاد:n39:)
سلام
دوستان به یه دختری که قبلا هم میشناختمش یه یک ماهی هست نزدیک شدیم و شبا و هر وقت گیر بیاد با هم میچتیم تا نصفه شب اما در چند وقت اخیر متوجه تغییراتی شدیم
سوالات و بحث ها خصوصی تر شده و در مورد کار های روزانه و نمیدونم اینا هم میشه گفت هست چیزای مورد علاقه نمیدونم خصوصیات اخلاقی و و چیزای خصوصی و شخصیتی و .... هم هست گاهی اوقات جالبش به اینه که انگار اون شخص ناراحت هم نمیشه از این بحث ها و این که یک نفر داره بهش نزدیک میشه و میشه گفت راز ها و ... اش رو هم کم و بیش میگه و منم خوب همچین خیلی چیزی رو مخفی نمیکنم اگر بپرسه تقریبا هر سوالی هم بپرسم جواب میده هر چیزی که باشه مهم نیست انگار این طور که فهمیدم
به توجه به این که فامیل نزدیک هم هست و بزرگ تر از منم هست ایا منظوری داره روی من؟ منو الان چی حساب میکنه من دوست صمیمی هستم فامیلی که رابطه نزدیک باهام داره یا دوست پسرش حساب میشم چی هستم؟ میشه گفت اتفاقا جالب رو هم همشو باهام اشتراک میزاره میدونید نمیخوام در موردش اشتباه کنم و ... و باعث بشم ناراحت بشه چون به عنوان دوست دوست خیلی خوبی هست و راهنمای خیلی خوبی میتونه باشه و اخلاقی هم که داره یه خورده از ایناست که اگر ناراحت شد به این راحتیا نمیبخشه و از دلش در نمیاد
حتی میترسم الان این پستم رو هم بخونهچون اکانت رو میدونم داره ولی خودش میگه فعال نیست اسم کار بریش رو هم ندارم
سلامنقل قول:
چندسال بزرگتره؟
تا حالا دوست پسر داشته؟
(اگر قبلا داشته ممکنه صرفا جهت دوستی معمولی باهاتون در ارتباط باشه)
اگر اولین تجربش هست میتونید جدی بگیریش
دخترها به همین سادگی ها صمیمی نمیشن (اجزای ورود به مسائل خیلی شخصی و جزئیات رو نمیدن...)
بهرحال این شما هستید که چه الان و چه کمی بعد اگر و اگر قصدی دارید باید پا پیش بگذارید
پس یکجایی باید غیرمستقیم نظرش رو بدونید:n39:
(توضیح بیشتر نمیدم چون جنبه ی عمومی نداره در تاپیک مطرح بشه):n16:
بعضی افراد خودشون زیاد شوخی میکنن و حتی تیکه میندازند... کنایه و ...
اما بد اخلاق هم هستند و دوست ندارند کسی باهاشون به شوخی چیزی بگه !
در مورد اینها باید چه کرد ؟!
سلام
با دوستانی که جلوی روت خیلی هندونه زیر بغلت میذارن و پشت سرت (پیش عزیزترین دوستات) حرف میزنن چیکار باید کرد؟
امکان کات کردن نیست چون الان که کات نکردم کلی پشت سرم حرف زده و اخلاقشو میشناسم ...
پست @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم ک تازه فرستاده بودن افتاد اخر صفحه قبل :-/
ببخشید:40:
سلام
دوستان مشکلی خیلی وقت هست برام پیش اومده .
اینکه وقتی برای خرید چیزی میرم . مثلا شلوار جین ، پیراهن و تی شرت ، طبق عادتم دوست دارم خودم برم داخل مغازه و دیدن کنم . وقتی از جنسی خوشم اومد فروشنده را صدا کنم و خرید کنم .
اما هر وقت داخل فروشگاه پوشکا میرم . فروشنده انقدر سوال میپرسه به صورت رگباری : سلام ، چی میخوای ، خوشت اومد ، خوشت نیومد ، از این مدل هم هست ، این مدلم جدید اومده ، من خودم اینو پیشنهاد میدم
خلاصه 100 تا لباس و شلوار و .. میندازه جلوی دستت . و وای به آن روزی که بگی هیچ کدوم از مدل ها به دلم ننشست !!!!!!!! چنان غضبی میکنن انگار باید حتما از اون فروشگاه خرید کنی !!!
سوالم اینه که
1- اگر فروشگاهی رفتیم و خودمون خواستیم نگاه کنیم جنس ها رو و فروشنده ازمون سوال های رگباری نپرسه باید چی کار کنیم ؟؟؟
2- اگر از جنس خوشمون نیومد یعنی از هیچ کدوم از جنس ها چی بگیم که به فروشنده هم برنخوره ؟؟؟؟؟؟
سلام.
من توی محیط خیلی مثبتی بزرگ شدم! اصلا توی جمع هایی که اهل کلک و زبون بازی و حقه بازی و اینجور چیزا بودن نبودن تا حالا که 23 سالمه! واسه همین حالا که کم کم دارم وارد جامعه میشم همش احساس کمبود می کنم و فکر می کنم آدم بازنده ای هستم... لطفا اگه راهنمایی و یا توصیه ای دارید بهم بگید.
ممنونم.
خیلی جدی اگه ازتون پرسید میتونم کمکتون کنم؟ بهش بگید ممنون فعلا فقط نگاه میکنم موردی پیش اومد بهتون میگم جدی اگر باشید دمش قیچی میشه!نقل قول:
هیچی خیلی راحت بگید ممنون اقا بقیه مغازه ها رو هم ببینم مزاحمتون مبیشم
راحت باشید چون حق انتخاب با شماست!
پست شماره 3093 ( خیلی ساده ام ... )
سلام؛
به هرکسی اعتماد نکنید و کاری رو انجام بدین که کمترین ریسک رو داشته باشه.
حس خوش بینی تون رو نسبت به دیگران تا حدی کاهش بدید و احتمال هر نوع کلک و حقه بازی از اونها رو در ذهنتون داشته باشید.
چی بگم؟! در واقع راه حل خاص دیگه ای نداره فقط میتونم بگم:
خب ساده نباشید! همین ...
ممنوننقل قول:
به نظرتون چه کار کنم که بتونم بهتر تشخیص بدم؟ مثلا توی جمع هایی که آدمهای کلک زیاد هست برم؟!
اصلا به نظرتون ساده بودن چه ضررهایی برای فرد داره؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ساده بودن :
- مسایل خانوادگی و شخصی خودتونو هیچوقت با کسی در میون نگذارید ... یا بنوعی هیچوقت هوس نکنید با کسی درد دل کنید... این خیلی مهمه ...
- رگ احساسات ات رو باید ببری ...
- نباید هیچ حسی ت سرکوب بشه ... هر حسی ... از حس جنسی گرفته تا حس خشم و هر چیز دیگه...
- زحمت اضافه نکش... برای خودت چرا ... اما برای بقیه به هیچ وجه ...
- جواب خداحافظ فقط یه حرفه ... به سلامت ... فرقی نمیکنه اون شخص کی باشه ... مثلا دختری که عاشقشی باشه یا رفیق چندین و چند سالت... عملا هم نباید همین کلمه ی خدا حافظ یا این حرف رو بزنه... تعبیر و تفسیر حرف من از خداحافظ میتونه یک جواب ندادن یا ریجکت کردن تلفن شما هم باشه...
- با آدم ابله و بی شعور باید گستاخ و بی رحم باشی .
- اگر در جمعی کسی در موردت داشت نظری میداد و حرفش اشتباه بود حتما باید اعلام کنی که داره مزخرف میگه .
- فامیل (یعنی عمو ، دایی ، خاله ، عمه و ... بچه هاشون ... و...) هیچوقت دوست ندارند تو رو موفق ببینند... دلشون میخواد بدبخت و خاک بر سر باشی (فامیلای دور تر باز بدتر...) .. توی دنیای واقعی دل هیچکی به جز خانواده برای آدم نمیسوزه...
- مثل یک سوپرمن هوای خانوادتو همه جا داشته باش ... (چه خانواده ی پدریت و چه خانواده ای که خودت تشکیل خواهی داد یا دادی...)
از حرفای صریح ام ناراحت نشو ... انتخاب هیچ هم بعنوان اسم یوزرت هم شاید یعنی اینکه عزت نفس و خودباوری نداری... نکته 10 هم اینکه هیچوقت خودتو دست کم نگیر... هیچ فرقی با بقیه آدما نداری و چیزی ازشون کم نداری...
اینا تجربیات من بود ... موفق باشی...
نقل قول:
خب تو میگی به دلم ننشست ناراحت میشه دیگه
بگو چشم بعدا مزاحم میشم :n02:. یا هرچی که ناراحت نشه
------------
این چه وضعشه ما که اینجا اسپم ندادیم شکلک نزدیم که پست مارو پاک میکنین میزنین اسپم
ممنونم.نقل قول:
معلومه دلسوزانه اینها رو گفتید... حرفهاتون رو واقعا درک می کنم و بهشون رسیدم.
به نظرتون تغییر کردن خیلی کار سختیه؟ چقدر طول میکشه؟
نقل قول:
خواهش.
خیر . هیچ کار سختی وجود نداره کلا .
در مورد زمانش در مورد هر فردی ممکنه متغیر باشه...
راست میگه حرفش کاملا درسته من قبولش دارمنقل قول:
همچین خیلی هم سخت نباید باشه البته انگیزه میخواهد
بستگی به انگیزت داره و چقدر دوست داری به هدفت برسی
سلام دوستان
ما از یک دختری خوشمون میومد، تا اینکه اصن بعده 1سال رفیتم جلو و نه شنیدیم :n02: ، ولی بعد از اون جریان هنوز باهم صحبت میکنیم (بیشتر اون)، تو این 1 ماه (از اوایل فروردین) من دیگه اصلا پیغام ندادم، و کلا بیخیال شدم، با اینکه اون یک تکست هایی میداد ، منم کلا حال و حوصله ی جواب دادن نداشتم، و خیلی سر سنگین جواب میدادم، که یجوری بفهمه حال و حوصله ندارم، بعد این براش چند وقت پیش یک مشکلی پیش اومد، (مثینکه خیلی بد بود)، دوباره جدیدا هم فهمدیم یک مشکل خیلی بدی پیش اومده، بهش میگم چی شده، میگه هیچی درست میشه، منم که حال نداشتم، گفتم باشه و بیخیال شدم، حالا الان موندم، من دوباره باید بپرسم چی شده؟ بهش بگم "بگو شاید کمکت کنم"؟ (کلا این اولین نفر غریبه تو زندگیم بود (تکرار میکنم -- بود) که دم براش میسوخت :n02:). سوال دوم هم اینکه این فازش چیه که میاد میگه چه خبر یا میاد میگه خبری ازت نبود گفتم بهت پیغام بدم؟ اصن مدل جواب دادنم طوری بود که تابلوئه که حال و حوصلتو ندارم :n02:
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بفرمایند ، بد گیر کردم، نمیدونم چی کار کنم
در مورد دختر خانم چیزی نمیتونم بگم .چون هیچ شناختی از ایشان ندارمنقل قول:
ولی شما که میگید حتی حوصله ی جواب دادن به پیامک هایش را هم ندارید چرا میخواهید از مشکلش سر در بیاورید و مشکلش رو حل کنید؟
خود دختر خانم هم که میگه چیزی نیست .حل میشه
پس به نظر من بیخیال کمک کردن بشید.
ولی اگر میخواهید کمک کنید لطفا نقش بتمن رو بازی نکنید که یک لحظه وارد زندگیش بشید و لحظه بعد برید پی کار های دیگه....باهاش بمونید
ایشون به شما نه گفتن و شما دیگه هیچ کاری بهشون نباید داشته باشید.مشکلاتش دیگه به خودش مربوطه.نقل قول:
دخترا یکیو ممکنه برای دوست داشتن بخوان یکی رو هم برای درد دل و اینکه یکی بدونن قربون صدقشون میره.
شما اصلا موظف نیستید حتی بهش جواب بدید چون در اخر خودتون اذیت میشید.اینو خود ایشون هم بعد نه گفتن باید بدونه که دیگه ارتباطی باهاتون نداشته باشه اما از روی خودخواهی باز هم داره به شما پیام میده و انتظار شونه خالی برای گریه داره.
من هم قبل از شروع به کار مثل شما بودم اما محیط کار من را تغییر داد و دید خیلی بهتری هم نسبت به جامعه به من داد. پیشنهاد میکنم اگر میخواهی از این وضعیت دربیایی هر چه زودتر مشغول به کار شوی حتی یک کار پاره وقت که هیچ ربطی به تخصص و تحصیلاتات نداره میتونه حسابی بهت کمک کنه و تغییری که با کلاس و کتاب ممکنه سالها طول بکشه تا ایجاد بشه (و ممکن هم هست اصلاً ایجاد نشه!) را در عرض چند ماه ایجاد کنینقل قول:
سلام
دوستان من فردی قد کوتاه هستم . البته بیشتر میشه گفت متوسط هستم .
یکی از اشنایان دائما در حضور دیگران و جمع ، قد فرزندش را به رخ من میکشد و من را غیر مستقیم قد کوتاه خطاب میکند . میدانست که من به دختری علاقه مند هستم . وی میگوید که فرزند من قد بلند تر است . و آن دختر حتما فرزند من را میپسند و نه فرد قد کوتاه را :n03: و غیر مستقیم در چندین مرتبه و در چند جمع خوانوادگی مرا تحقیر و ناراحت میکند . حال چه کنم ؟
جوابی دندان شکن و کوبنده میخوام :n27: دوستان عزیزم راهنمایی کنید .
البته چون بزرگتر هستند خیلی هم نمیشه کوبنده جواب داد :دی وگرنه جواب که زیاده:n26:نقل قول:
ولی خب مثلا میشه بگید زن اگر زن باشه عقلش نباید به چشمش باشه! باید آدم شناس باشه اگر بخواد بخاطر قد بله بگه همون بهتر که عروس شما بشه:n07:
یا میتونید بگید خدا به بعضی ها یه چیزایی زیاد داده یه چیزایی هم کم کرده تا ترازو میزون شه :n09:
ما هم قدمون کمتره ، عرضمون (عرضه داشتن=توانایی داشتن) بیشتر:n33:
و....
نقل قول:
اول اینکه تمام جوانب رو بسنج و آینده نگری کن بعد کلا اگر در هرکاری ریسک پذیر نباشی نمی تونی شروع کنی
ولی یادت باشه سنگ بزرگ نشونه نزدنه پس قدم به قدم و با حساب و کتاب درست شروع کن و ادامه بده
بلندپرواز باش اما بیگدار به آب نزن
با خانوادت هم هرچی کل کل کنی فایده ای نداره بهتره همیشه خوب به حرفاشون گه تکرار یه جمله کلیشه ای نیستن گوش بدی و بعد از نظریات مفیدشون استفاده کنی و بقیه حرفاشون رو با یه لبخند جواب بده و بحث نکن
ستاره خانم اگه درست گفته باشم .:n02:نقل قول:
ممنون ، میخوام کمی کوبنده تر باشه . چیزی که بگم همه چی به قد نیست میخوام اینو بفهمونم .:n40:
دوست عزیز منظورم این بود چطور رفتار کنم کوتاه بیان با موضوع چون در انجام کارم اصلا تردید ندارمنقل قول:
به هر حال موضوع مال چند روز پیش بود و من قانعشون کردم
ممنون از پاسختون
سلام
یکی از دوستانم (دختر) دستش شکسته، برای بار اولی که میبینمش چی باید بگم و چه رفتاری داشته باشم؟
از قربون صدقه رفتن هم به شدت بیزاره ولی تا یه حدی مشکلی نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
با یکی حرف میزدم که نه این طور نیست و اینها..گفت ما خودمون اهل بخیه ایم..
یعنی معتاده؟ :n35:
سلام اگه ممکنه داستان رو یکم بیشتر توضیح بدین، تا بدونیم در مورد چی صحبت می کردین.نقل قول:
اصلا بحث سر چی بوده یا ...
+
اما در حالت کلی؛
ما خودمون اهل بخیه ایم کنایه از "ما خودمون اهل ماسمالی کردن ایم"، هستش.
دلیلش اینه که ما 1.5 سال باهم خاطره داشتیم، درسته که نوشتم حال و حوصله ندرام ، ولی بعضی موقع ها خاطرات برمیگرده دیگه ، آدمیم دیگه بعضی موقع ها احساسی برخورد میکنیم :n02:نقل قول:
چیزی هم هست ،100% مطمئن هستم که مشکل خیلی بزرگی هست ولی فک کنم بیخیال بشم، بهتره ، تیریپ بتمن دارم :n02:
ممنون از شما بخاطر راهنماییتون
بله، منم با جمله دوم شما کاملا موافقم هستم.نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیز
----------------
باز هم ممنون از شما دو دوست عزیز که به نتیجه گیری من رو رسوندید. :n16:
نقل قول:
سلام داداش قدت چنده؟
یه نگاه به بازیگرای هالییود بنداز
al pacino : 170
171 tom cruise
173 Zac Efron
175 Ian Somerhalder سریال The Vampire Diaries
tom hardy 175 نقش منفی فیلم The Dark Knight Rises
176 jason statham فیلم The Transporter
176 Daniel Craig جمیز باند
175 Robert Downey مرد آهنی iron man
175 Jared Leto
175 Mark Wahlberg
176 Sylvester Stallone فیلم راکی و رمبو
175 Shia LaBeouf فیلم Transformers
این لیستی بود که تو ذهنم بود ببین تمام این بازیگرایی که اسم بردم دخترا واسشون قش ضعف میرن یا میرفتن تو دوره خودشون
از نظر من جواب کوبنده نیاز نیست. چون اینجوری ضعف نشون میدی
بگو مردونگی که به قد نیس زرافه هم درازه :دینقل قول:
جوابی دندان شکن و کوبنده میخوام :n27: دوستان عزیزم راهنمایی کنید .
در ضمن من خیلیا رو دیدم دختره قدش از نامزدش بلندتره این که دلیل نشد :n13:
ایول پس من با قد 173 خیلی ایده آل بودمو نمیدونستم :دینقل قول:
al pacino : 170
171 tom cruise
173 Zac Efron
175 Ian Somerhalder سریال The Vampire Diaries
tom hardy 175 نقش منفی فیلم The Dark Knight Rises
176 jason statham فیلم The Transporter
176 Daniel Craig جمیز باند
175 Robert Downey مرد آهنی iron man
175 Jared Leto
175 Mark Wahlberg
176 Sylvester Stallone فیلم راکی و رمبو
175 Shia LaBeouf فیلم Transformers
دوست عزیز اونایی که قدبلندن چیزهستن البته اگه خاستی اینو بهت تو پیغام خصوصی میگم:n26:نقل قول:
البته
یه جمله هم میگن
نردبون دزدا که البته نیازی به نردبون نداره:n09:
سلام .ای بابا حواستون هست چقدر به قد بلندا توهین کردین .؟؟؟؟؟؟
سلام
فامیل ما میاد خونمون
ما هم میریم خونشون
اما وقتی من میرم خونه کسی روم نمیشه اصلا درست غذا بخورم..
خیلی وقت ها سیر نمیشم.. چه کار کنیم؟ روم نمیشه.. :n03:
دوست گرامينقل قول:
در اصل ايشون برخورد بدي رو شاهد بودند...
بهرحال هر انساني چه بلند قد چه كوتاه قد . عيارش به انسانيتش هست نه اندازه ي قد! ولي خب چه ميشه كرد شعور بعضي از افراد هم در شرايط خوبي بسر نميبره بنابراين بايد چاره اي پيشه كرد!
با همه ي اين اوصاف، اينجا كسي حق توهين كردن نداره!
در برابر برخورد نامناسب افراد گاهي دوستان نميدونن بهترين نوع برخورد و پاسخ چي هست! از اين جهت بقيه كاربرها سعي ميكنند به نوعي كمك كنند نه اينكه بد و بيراه بگن...
+
تقاضا ميكنم دوستان از ادبيات بهتري در پست هاشون استفاده كنند
ممنون
من معمولا جایی نمیرم ولی خدانکنه توی یه جمع زنونه باشم.دقیقا همین مشکل رو پیدا میکنم.چون متاسفانه خیلی از خانم ها وسط غذا انقدر بحث رژیم رو میکشن وسط که ادم از غذا خوردن می افتهنقل قول:
ولی اقایان معمولا یه روش خوب دارند.مثلا اگر در حالت عادی 2 کفگیر غذا میخورند توی مهمانی سر شام اول 1 کفگیر میریزند...بعد که بقیه مشغول خوردن هستند و کسی حواسش نیست 1 کفگیر دیگه غذا میکشند