نمیدونم چرا شبا سرعتم بد جور افت میکنه
ولی حالا که تست گرفتم ساعت 9 صبح
پینگم که وضعیتش همینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرور NY
Printable View
نمیدونم چرا شبا سرعتم بد جور افت میکنه
ولی حالا که تست گرفتم ساعت 9 صبح
پینگم که وضعیتش همینه
اینم سرور NY
شبا سرعت همه افت میکنه.این یکی دیگه سراسریه.(مخابرات ها)نقل قول:
از اینجام تست کنین سرعتتان رو:
دیشب زنگ زدم و اقایی گوشی رو برداشت ومشکلاتمو بهش گفتم وفهمید معلولم و اینا بعد حق رو بهم داد وگفت صبر کنید بعد یه سری تنظیمات انجان داد و گفت سرعتتو به حداکثر سرعت بستم بهش گفتم یعنی 2مگ گفت اصلا نمیتونی تصورشو کنی و......الان از دیشب تا حالا سرعتم خوب نشده هیچ بدترشده افتضاحه قبلا یه 40/50میرفت الان 25 به پایین میزنه 25/18/11/7/و.........:n02::n22:نقل قول:
اینم از سرعت دانلودم باور میکنید:n03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VPI/VCI مخابرات چنده ؟
128 نامحدود بگیرم یا 256 نامحدود ؟
0/35نقل قول:
به نظر من 256 نامحدود بهتره
برو از مودم ببین اون اعدادی که قبلا 1024 و 1021 بودن الان چند شدن ؟نقل قول:
وقتی دانلود میکنم اعداد خیلی نزولی میاد 2/8 وبرا چند ثانیه هی دانلود یه لحظه می ایسته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ds:4096نقل قول:
up;1021
خوب؟
الان سرویس شما رو گذاشته رو حالت پیشفرض یعنی همون 4 مگنقل قول:
از تنظیمات مودم بگرد ببین میتونی annex m رو بزاری رو annex a ؟ ( اون line statue رو نمیدونم چرا نوشته show time ؟ برا من یا مینویسه up یا down دوستانی که مودم tp-link دارن باید بدونن ) در کل اگر تنظیم مودمو بلدی و پسورد هم داری به نظر من مودموتو یه ریست کلی بکن
اگر نشد دوباره زنگ بزن بگو بزارنش رو 2048 ( میتونی 512 رو هم امتحان کنی ببینی سرعتت چه تغییری میکنه ) هر بار که تماس میگیری وقتی سرعتو تغییر میده مودم یه بار دیسکانکت میشه و دوباره کانکت میشه شما یکبار که تماس گرفتی چندتا سرویسو تست کن که سریعتر نتیجه بگیری
چجوری بفهمم این سایت سرور ایرانیه یا سرور خارجی وقتی دانلود میکنم؟نقل قول:
ببین اصلا عجیبه همه ی سایتها رو گشتم برای دانلود همه ضعیف بودن فقط این سایت سرعت دانلودش کامله
ببین این تنظیمات adsl منه ولی میترسم دستکاریش کنم بعد بیا و درستش کن شاید خراب شه
adsl type رو گزینه ی پنجم گذاشتن
adsl mode رو گزینه ی اول گذاشتن
حالا میگی تغییر بدم اشکالی پیش نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تصاویر واضح نیستن اونا رو بکش رو زبانه جدید تا تصویر کامل و واضحش برات بیاد
تغییرشون هیچ فایده ای نداره و مشکلی هم نداره.روی همون اتوماتیک بزار
میخوام امروز فکس بفرستم که قراردادمو با مخابرات فسخ کنن و دوباره اشتراک بگیرم چون جدیدا هر که اومده مخابرات سرعت اینترنتش عالی شده نمونش پسرخالم این 2هفته است اومده مخابرات با سرویس 256نامحدود 14تومان میده وسرعتش 100 .ولی من 512 نامحدود دارم 25ت میدم وسرعتم 20/30.نقل قول:
فکر نمیکنی اینی که برام مودممو کانفیگ کرده زیاد بلد نبوده وارد نیست چون من مودمم یه اشکالی پیدا کرد قبل 2هفته که چراغ اینترنتش دیگه روشن نمیشد و مودمم تنظیماتو سیو نمیکرد وبه نمایندگی سوسنگرد و به پشتیبانی 2020 گفتم گفتن این اشکال پیدا کرده وباید یکی جدید پیدا کنی که130ت ولی به این دوستم دادم یه شب کامل روش کار کرد بعد آپدیتش کرد مودممو درستش کرد....
حالا نظر همتون چیه هر کی میدونه تو رو خدا جواب بده ؟شاید یه کانفیگ دوباره از نمایندگی میخواد؟
میخوام امروز فکس بفرستم که قراردادمو با مخابرات فسخ کنن و دوباره اشتراک بگیرم چون جدیدا هر که اومده مخابرات سرعت اینترنتش عالی شده نمونش پسرخالم این 2هفته است اومده مخابرات با سرویس 256نامحدود 14تومان میده وسرعتش 100 .ولی من 512 نامحدود دارم 25ت میدم وسرعتم 20/30.نقل قول:
فکر نمیکنی اینی که برام مودممو کانفیگ کرده زیاد بلد نبوده وارد نیست چون من مودمم یه اشکالی پیدا کرد قبل 2هفته که چراغ اینترنتش دیگه روشن نمیشد و مودمم تنظیماتو سیو نمیکرد وبه نمایندگی سوسنگرد و به پشتیبانی 2020 گفتم گفتن این اشکال پیدا کرده وباید یکی جدید پیدا کنی که130ت ولی به این دوستم دادم یه شب کامل روش کار کرد بعد آپدیتش کرد مودممو درستش کرد....
حالا نظر همتون چیه هر کی میدونه تو رو خدا جواب بده ؟شاید یه کانفیگ دوباره از نمایندگی میخواد؟
سلامنقل قول:
ظهر باید میرفتم دانشگاه نتونستم جواب بدم:n02:
تغییر اون گزینه ها مشکلی نداره ولی اولی رو همیشه بزار رو auto
فکر نمیکنم فسخ قرارداد فایده ای داشته باشه چون مشکل از جای دیگست
شما که پسر خالت مودم داره یه روز بهش بگو مودم خودشو بیاره خونه همونجا برات تنظیم کنه وصل بشه که مطمئن بشی مشکل از مودم نیست
ظهر سرویس من رو بعد از 2ماه وصل کردن
تست همین الان
مشکل همینجاست برا تنظیمات مودم هیچی بلد نیستیم من tplink دارم اون dlink تک پورت برای تنظیماتش هیچی بلد نیستیم .نقل قول:
سرعت امروز افتضاحه.بالاتر 20-30 نمیره
اسونتر TP-Link نیست.VPi و VCI هم که 0 و 35 هست.قدم قدم از Quick Start برو جولو راحت نصب کننقل قول:
ماکه سرعتمون خوبه خدای490رو میزنم گاهی اوقات
من که از سرعتم خیلی راضیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین من مودممو تو هال گذاشتم وکامپیوترم تو اتاقمه که یک دیوار اونا رو از هم جدا میکنه حالا من برای این فاصله 7متری مودم وکامپیوتر از کابل شبکه 15متری که 2سال زیر نور خورشید که قدیمی وحشک خشک شده استفاده میکنم که 8متر اضافه میاد اونو پشت مبلامون قایم وپیچ پیچ کردم من قبلا رادیو وایرلس داشتم که از این کابل بالای پشت بوم تا اتاقم استفاده میکردم همچنین من به این خاطر مودمو توهال گذاشتم چون از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنم و وقتی مودمو تواتاق پیش کامپیوتر میارم رسیورم به اینترنت کانکت نمیشه نمیدونم چرا....نقل قول:
نکنه افت سرعتم بخاطر کابل شبکه 15 متری بی کیفیت باشه؟نظرت چیه؟؟لطفا کمک نهایی بهم بکن
ها ؟ چطوره ؟ (1مگ محدود) ؟
دوستان سلام. من مي خوام از مخابرات adsl بگيرم دزفول هستم. به نظرتون محدود بگيرم يا نامحدود؟ مي ترسم نامحدود بگيرم سرعتش خيلي كم باشه. ممنون
به نظر من به پسرخالت بگو مودمش و کابل شبکش رو بیاره خونتون تست کننقل قول:
گفتی که خودش هم بلده مودمو تنظیم کنه , دیگه کاری نداره ( الان دیدم نوشتی بلد نیستین:n02:)
ببین تنظیم مودم کاری نداره فقط باید vpi vci و یوزر پسورد بدی و بزاری رو pppoe
این کارو نکنی ، پشیمون میشینقل قول:
دوستان سلام. من مي خوام از مخابرات adsl بگيرم دزفول هستم. به نظرتون محدود بگيرم يا نامحدود؟ مي ترسم نامحدود بگيرم سرعتش خيلي كم باشه. ممنون
برو پارس آنلاین
به هیچ عنوان از مخابرات نگیر
یکی از دوستای من دزفول هست 2 مگ نامحدود از مخابرات داره بعد سرعت دانلود ش از سرور داخل ایران در بهترین شرایط 60 سرور خارج 20
حالا اگر میدونی بر بگیر
فرقی نمیکنه که از کجا بگیری دوست عزیز بستگی به خط تلفنت داره.اون عکس رو نیگاه کن سعتم بالای450هستش و بیشتر هم میشه گاهی اوقات.
ممنون از پاسختون. از پشت بهم خنجر زدن! من 3 سال مشتري پرمصرف پارس آنلاين بودم داشتم ماهي 4 گيگ ترافيك اضافه مي خريدم. اسفند نتونستم تمديد كنم سرويس رو جمع كردند قبل از عيد رفتم دوباره فعال كنند گفتند پورت نداريم اگه مي خواي يكماه ديگه وصل ميشه!!! در حاليكه مشتري هاي جديد رو درجا براشون وصل مي كردند. مشكلم باهاشون اينه كه ديگه اينقدر مار خوردن افعي شدن! اون موقع التماس مي كردند كه بيا سرويس بگير الان ميگه پول بده برو يكماه ديگه وصل ميشه! ولي بچه هاي انديمشك كه خيلي از اينترنت مخابرات تعريف مي كردند! موندم! فقط مي مونه آسياتك!نقل قول:
کسی از امیدیه آسیا تک داره ؟ کیفیتش چطوره ؟
مگه تنظیمات tplink و dlink یکیه؟من tplink دارم اون dlink میگم تو از چه کابلی استفاده میکنی کابل باریک عادی تلفن یا کابل ضخیم شبکه؟نقل قول:
همه مودما مثل همه فقط باید همون چیزایی رو که گقتم وارد کنی , به نظرم شما که مشکل داری یک بار برا همیشه این تستو بکن تا دیگه از برزخ در بیای:n02:نقل قول:
یک کابل که از پریز تلفن میاد پشت مودم یکی هم کابل شبکه که از پشت مودم به کامپیوتر وصل میشه باید هر دوتا رو داشته باشی چون هردو لازمه
چطور مودم رو ریست کنم با همین عملیاتی که گفتی من رفتم به تنظیمات مودمم همه تنظیماتو خودش داره یعنی یوزرنیم نیم پسورد .........خوب اگه همونا رو دوباره جایگزین کنم هیچی نمیشه که ........چجوری اول ریست کنم بعد این تنظیماتو دوباره بهش بدم؟نقل قول:
توی مودم یه گزینه هست به اسم restore default settings یا چیزی شبیه به این که مودمو ریست کلی میکنهنقل قول:
اگر پیدا نکردی پشت مودم یه سوراخ کوچک هست اگر اونو چند ثانیه فشار بدی مودم ریست میشه
وقتی هم ریست کردی باید گزینه باشه به نام quick internet setup که باید از اونجا شروع کنی به تنظیم کردن
اما قبلش مطمئن شو که میتونی دوباره تنظیمش کنی:n02:
همینیه دیگه من از این میترسم چون تا حالا انجام ندادمو نمیدم وجراتشو ندارم .مرسی خستت کردم امروز دیگه شرمنده ولی ای کاش مشکلم برطرف میشد...مرسینقل قول:
فکر کنم بشه دوتا کانکشن با هم داشتنقل قول:
شما اول برو از quick setup یه کانکشن جدید بساز ولی کانکشن قبلیتو پاک نکن اینطوری اگر تونستی با جدیده وصل بشی مطمئن میشی که درست رفتی
اونوقت میتونی با خیال راحت ریست کنی
میخوام کلی در مورد مخابرات بگم مخصوصا خوزستان
برای بعضی ها واقعا خوبه و برای بعضی ها واقعا خیلی خیلی خیلی بده
مثلا یکی از دوستای من سرعت 128 داره کمتر از 200 دانلود نمیکنه . واقعا مسخرس :n09:
فکر میکنم من جز اولین مشترکین اینترنت پر سرعت مخابرات در شهر های اندیمشک و دزفول بودم
اون موقع شماره پشتیبانی 3036 نبود من برای اینترنتم با یک شخصی در اهواز و معرفی ISP دزفول نت تونستم اینترنت مخابرات بگیرم
اگر بخوام سرعت اون موقع بگم خیلی خوب بود . باور نمیکردم اینقدر خوب بود
من برای شروع یادمه 512 گرفتم . اولین لینکی هم که دانلود کردم یک فیلم از سرور شخصی خودم بود با سرعت 450
خدایی خوب بود.
به مرور زمان سرعتم امد پایین که سرویس به 1 مگ تغییر دادم سرعت بهتر شد . راضی بودم
ماه ها گذشت سرعت خیلی امد پایین 2 مگ گرفتم .
که فکر میکنم 8 ماه پیش بود که دیگه به شدت سرعت امد پایین سرعت دانلودم در روز رسید به 25 سریع جمع آوری کردم
راستی اینو بگم که جمع آوری از مخابرات خیلی خیلی خیلی سخته .. باید بیش از 20 بار درخواست فکس کنی و بیش از 100 بار تماس بگیری
الان امدم پارس انلاین خوبه بد نیست ولی هرچی هست مثل مخابرات اذیت نمیکنه
بله حق با شماست . این هم یک مشکل از پارس انلاین هست :n02: ولی فکر میکنم آسیا تک خوب باشهنقل قول:
ممنون از پاسختون. از پشت بهم خنجر زدن! من 3 سال مشتري پرمصرف پارس آنلاين بودم داشتم ماهي 4 گيگ ترافيك اضافه مي خريدم. اسفند نتونستم تمديد كنم سرويس رو جمع كردند قبل از عيد رفتم دوباره فعال كنند گفتند پورت نداريم اگه مي خواي يكماه ديگه وصل ميشه!!! در حاليكه مشتري هاي جديد رو درجا براشون وصل مي كردند. مشكلم باهاشون اينه كه ديگه اينقدر مار خوردن افعي شدن! اون موقع التماس مي كردند كه بيا سرويس بگير الان ميگه پول بده برو يكماه ديگه وصل ميشه! ولي بچه هاي انديمشك كه خيلي از اينترنت مخابرات تعريف مي كردند! موندم! فقط مي مونه آسياتك!
در تنظیمات مودم برید به تب Maintenance بعد SysRestart بعد از اون گزینه Factory Default Settings را انتخاب و دکمه رستارت رو بزننقل قول:
فقط یوزر و پسورد را باید ذخیره داشته باشید
بعد حدود 90 ثانیه که مودم کامل رسیت شد اینبار به تب Interface Setup و گزینه Virtual Circuit را رو PVC2 قرار بده (35-0) در قسمت ISP گزینه PPPoA/PPPoE انتخاب و یوزر - پسورد را در کادر های پایین وارد و سیو کن.