به نظر من ViewSonic VB737 که البته حدود صد تومن باید بذارید روی بودجه تون.نقل قول:
Printable View
به نظر من ViewSonic VB737 که البته حدود صد تومن باید بذارید روی بودجه تون.نقل قول:
ممنون بابت پیشنهادی که دادین :)نقل قول:
سلام
من یک تبلت یا فبلت یا هر چی می خام که بشه روش با اجسم نوشت حالا اگه این جسم قلم خودشم باشه فرقی نمی کنه!
هدف اصلیم نوشتن های طولانی است.مثلا خلاصه نویسی های طولانب.
سونی اولترا زد مد نظر خودم است نظر شما چیه؟
مارک های متفرقه خیلی هست اما بهتره که یه مارک معروف بگیری که کاربر بیشتری داره این طوری هم راحت تر میتونی بروز رسانی دریافت کنی هم اگه مشکل یا سوالی در موردش داشتی زودتر به جواب میرسینقل قول:
اگه سیم کارت مد نظر نباشه میتونید برید سراغ گلگسی تب ۲ p3110 که هم کیفیت تصویر خوب و هم پشتیبانی خوبی داره البته برای مدل سیم کارت خورش هم باید بودجتون رو ببرید بالاتر
ولی اگه سیم کارت خور تو همین رنج میخواین میتونید برید سراغ Huawei MediaPad 7 Lite
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4
اگه هدفتون فقط نوشتن هست به نظرم باید برید سراغ مدل ۱۰ اینچ نوت اگه با اندازش مشکل دارید حداقل باید مدل ۸ اینچش رو انتخاب کنید چون صفحه نمایش بزرگتر برای نوشتن طولانی مناسبترهنقل قول:
اما اگه میخواین با هر جسمی بتونید روش بنویسد مسلما باید سونی رو انتخاب کنید
با سلام خدمت دوستان
من ميخوام يه تبلت بگيرم ولي هيچي در مورد هيچ كدوم از سيستم عامل ها نميدونم ولي چيزي كه فهميدم فكر كنم آندرويد بهتره باشه واسه من.
حالا از دوستان راهنمايي ميخواستم كه چه مدلي بهتره؟
1_ ميخوام پردازنده و رم خوب و جديدي داشته باشه
2_ برنامه هاي متنوع نصب بشن و البته راحت هم نصب بشه ( با يكم دردسر مشكلي ندارم)
3_ سيم كارت بخورد كه بتونم جاي گوشي هم ازش استفاده كنم
4_ دوربين جلو مهم نيست ولي دوربين پشت خوبي داشته باشه
5_ ترجيحا شيك باشه و حتما كيفيت ساخت خوبي داشته باشه
6_wifi _ bluetooth و شتاب سنج و ژايرسكوپ و ساير امكانات هم داشته باشه
7_ حافظه خوبي داشته باشه و بشه اونو با هرچيزي مثلا microsd ارتقا داد. در ضمن فلش هم بهش نصب بشه
8_ ترجيحا خروجي HDMI هم داشته باشه
9_ كارمم باهاش اينترنت و موسيقي و فيلم و بخصوص خوندن pdf و word و نوشتن word هست.
پيشنهاد سايز هم بديد لطفا
خيلي نكات زياد بود ولي ممنون ميشم اگر دوستان به صورت كامل برام يه مدل خوب رو تشريح كنن. قيمتش هم ترجيحا زير 1.500.000 باشه.
سلامنقل قول:
فکر می کنم برای شما سامسونگ گلگسی تب ۳ یا ۲ مناسب باشه
اکثر خواسته هاتون رو پوشش میده
فقط من یه توصیه به شما و همه کسانی که میخوان تبلت بگیرن می کنم اون اینه که روی دوربین تبلت ها به عنوان عکاسی و فیلمبرداری زیاد حساب باز نکنید این دوربین ها در مقایسه با دوربین گوشی های جدید بیشتر کار راه اندازن و بدرد مواقعی میخوره که دوربین خوبی در دسترس نیست و نمیخواید سوژه یا منظره یا کلا چیزی که میخواهید عکسی ازش داشته باشید رو از دست بدید
اخه نوت از سونیه سی پیو ایناش کم تره و از پلاستیک ساخته شده!نقل قول:
راستی اگه در اولترا زد بخام دایره بکشم می تونه اونو تبدیل به دایره صاف کنه و کلا امکانات این جوریش چطوریه؟
خواهش می کنم!نقل قول:
قیمتش الآن 765 هزار تومنه.
اطلاعات کاملش رو بخواید توی این لینک گذاشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط به یه نکته ای باید دقت کنید که روی این لینک که کلیک کردید، توی آدرس بارتون، اون بالای صفحه، به جای آدرس سایت، چند تا خط تیره می ذاره، که به جای خط تیره ها با حروف انگلیسی بنویسید: دیجی کالا . کام (digikala...com( به جای سه تا نقطه یه دونه بذارید)
نقل قول:
ممنون از پيشنهادتون
يه سوال ديگه كلا پردازنده ها از قديم تا حالا چجور هستن. مثلا در كامپيوتر atom >>> dual core بعد تا به حال كه رسيده به نسل 4 i7
بهترين پردازنده حال چيه؟
هیچوقت یه ایدآل گیر نمیآدنقل قول:
دایره!! اگه تو خود سونی نباشه هم میتونی از نرم افزار های اینکاره کمک بگیری مثل Sketch Book
من اطلاع دقیقی از سیر تکاملی پردازنده ها ندارمنقل قول:
ولی همین رو بگم که فقط یه شرکت پردازنده درست نمیکنه
بهترین پردازنده اصلا مهم نیست
مهم همخوانی پردازنده با دستگاه هست که بهترین نمونه مربوط به محصولات اپل هست
ولی تو دستگاه های اندرویدی بخاطره تنوع محصولات این همخوانی کمتره که فعلا تنها راه حل سرعت کلاک بالاتره
در مورد تعداد هسته حداکثر ۴ هسته تو اندروید کاربرد داره و حتی اگه مدلی با ۸ هسته هم بگیرید در نهایت فشار کاری حداکثر ۴ هسته به نوبت کار خودشون رو انجام میدن
نظرتون در مورد Nexus 7 جديد با 2گيگ رم چيه؟ آيا همه خواسته هاي من رو كه در پست قبل اشاره كردم پوشش ميده؟
از لحاظ قيمت الان چنده؟
900 تا 1300نقل قول:
ولی خودو قیمت کردم 910 ولی فک کنم بدون گارانتی بود!
باید خدمت شما عرض کنم که سایت آل دیجیتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اورده بود. البته 16 گیگش رو که امروز همه رو فروخت و تموم شد و گفتش که ده روز دیگه دوباره میاره.نقل قول:
سیستم عامل آی او اس خیلی سیستم عامل روونیه. راحت همه چی توش حرکت می کنه و ... . البته اندروید هم داره پیشرفت می کنه و خیلی سرعت پیشرفتش بالاست. ولی سیستم عامل اندروید به دلیل راحتی کاری که داره و راحت تر نصب شدن برنامه ها و... بهتره.
درباره ی Nexus 7 نسخه ی 2013 باید خدمت شما عرض کنم که:
1- پردازنده ی 4 هسته ای 1.5 گیگاهرتز داره که پردازنده ی قدرتمندیه و از پس بازی های HD هم تا حد زیادی بر میاد. و رمش هم که 2 گیگا بایته الآن رم خوبیه. تبلت ها و گوشی های هم رده های خودش الآن رم 1 تا 2 گیگا بایت دارن.
2- برنامه ها هم که روی سیستم عامل اندروید راحت نصب می شن و این تبلت هم چون برای خود گوگله و خود گوگل، مخصوص برای این تبلت، خودش سیستم عاملش رو می نویسه، بازم روون تره. و این که به خاطر پردازنده و رم بالایی که داره برنامه های زیادی روش نصب می شن.
3- مدل سیمکارت خورش که تازه تو آمریکا اومده، سیمکارت می خوره. ولی نمی دونم که باهاش می شه تماس هم گرفت یانه. (به خاطر اینکه چندجا دیدم که گفته بودن میشه و یه جاهای دیگه گفته بودن نمیشه.)
4- دوربین جلوش هم بد نیست. و دوربین پشتش 5 مگاپیکسله که نمی دونم شما به نظرتون 5 مگاپیکسل، برای یه تبلت خوبه یا نه.
5- از لحاظ قیافه هم که شیکه. مدل قبلی این تبلت یه بافتی روی قاب پشتی اش داشت. که این نسخه نداره. ولی با این حال، خیلی شیکه و ابعاد مناسبی داره.
6- WiFi و Bluetooth و GPS و زیروسکوپ و قطب نما و... هم داره.
7- متأسفانه روی Nexus نمیشه کارت microSD گذاشت. و فقط باید حافظه ی مورد نظر خودشونو خرید (مثلا 16 گیگ یا 32 گیگ) که نمیشه دیگه حافظه ای بهش اضافه کرد.
8- نمی دونم خروجی HDMI داره یانه. (شرمنده)
9- اینترنت و فیلم و ... هم به راحتی میاره. برای خوندن PDF هم به خاطر تراکم پیکسلی بالایی که صفحه ش داره، اصلا چشم رو اذیت نمی کنه.
سایزش هم که 7 اینچه.
و اما در مورد قیمتش باید بهتون بگم که
تا دیروز مدل 16 گیگش توی سایت آل دیجیتال ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که 1,050,000 تومن بود. که امروز دیگه تموم کردن و گفتن که ده روز دیگه انشاءالله میارن. ولی روی قیمتش یه خط کشیدن، (حالا نمی دونم به خاطر اینکه زودی فروش کرد، تموم شد، می خوان قیمتش رو زیاد کنن یا نه!!!) به نظر من که واقعا نسبت به امکاناتی که داره خیلی خیلی تبلت خوبیه.
اخیرا یه سری سایتها فیلمهایی رو درباره ی این تبلت گذاشته بودن که مالتی تاچش خرابه. و وقتی مالتی تاچ می کردی، قاطی می کرد (و مثل اینکه جی پی اسش هم مشکل داشته) که بعدش گوگل یه آپدیت براش فرستاد که این مشکل ها، -یعنی همین مالتی تاچ و جی پی اس- حل شد.
اگه سؤال دیگه هم داشتید، -در صورتی که بلد بودم- در خدمتم.
آقا ممنون و متشكرنقل قول:
از شما هم بابت توضيحات كاملتون تشكر ميكنم. برم يه سر ديگه بزنم ببينم ديگه چي بدرد بخور گير مياد بازم مزاحمتون ميشم.ممنوننقل قول:
این نکسوس 7 2013 تبلت خوبیه
من یه دونه آک 32 اش رو دارم با لوازم کامل پارت نامبر امریکا
مزایده زدم یه فروم ، خواستید سریعتر پخ بزنید شرایط رو بگم ;)
نکسوز 7 نسخه 2013هنوز مشکل مالتی تاچ و جی پی اس داره؟ یا درست شد؟
والا تا اونجا که من اول برای خودم گرفتم تحقیق خیلی زیادی کردم این مشکل مولتی تاچ و جی پی اس بخش ایش با فیکس نرم افزاری حل شدهنقل قول:
باقی اش هم به نظرم با همین آپدیت و فیکس حل بشه در آینده ... یعنی بعیده ایسوس و گوگل جنسی بزنن که مشکل سخت افزاری داشته باشه ! اونم توی این تعداد !
منظورتون از اینکه «باقی اش هم به نظرم با همین آپدیت و فیکس حل بشه در آینده...» اینه که با اون آپدیت های قبلی مشکلات مالتی تاچ و جی پی اسش کامل حل نشده که باقی اش باید حل بشه. آخه من یه کلیپ از همین مشکل مالتی تاچش دیدم و خیلی نا امید شدم. بعدش یه بنده خدایی پیغام داد که درست شد و این مشکلات رو دیگه نداره. امروز یه جای دیگه (سایت آل دیجیتال) خوندم که یه بنده خدایی نظر داده بود، گفته بود که این تبلت مشکل مالتی تاچ و... داره. می خوام ببینم که خبر اون بنده خدا، قدیمی بوده یا نه؟نقل قول:
خلاصه الآن می خوام بدونم که این مشکلات کاملا برطرف شده یا نه.
والا من میگم به نظر کاربر نمیشه استناد کرد! اونم کسی که معلوم نیس خریده یا نه ...نقل قول:
خیلی ها ممکنه جو بدن بگن مشکل داره و همشون خرابن و اینا ... خیلی ها هم برعکس بگن دوشواری نداره !
قضیه بیشتر جنبه روانی داره ...
ولی فنی اگر درموردش فکر کنه آدم میبینه که خب چجور میشه دوتا غول بیان در حد میلیون یه جنس رو تولید کنن
بعد مشکل سخت افزاری هم داشته باشه ... بعد باز هم انقدر تقاضا داشته باشه ...
اینجا ادعا کرده بعضی از کسایی که اخیرا خریدن نکسوس 7 رو هنوز بعد از فیکس ارائه شده باز هم مشکل تاج اسکرین رو (وقتی آداپتور به دستگاه وصل نیس) دارن! ولی انگار gps اوکی شده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم یه نگاهی بهنقل قول:
و
بنداز بی زحمت.
یه لطفی هم بکن ببین که اینا درست شدن یا نه. آخه من خبر جدیدی که fix شده باشن ندیدم.
البته باید این رو هم بگم که توی سایت های
و
دیدم که نوشته بودن با اومدن نسخه ی جدید آپدیت JSS15Q مشکل مالتی تاچ و مشکل جی پی اس این دستگاه حل شده.
آدم نمی دونه به کدومشون اعتماد کنه!
توی این آدرس هم که الآن رفتم توش گفته که یه سری از کاربرانی که از نکسوز 7 نسخه ی 2013 استفاده می کردن، پاسخ دادن که با نصب آپدیت جدید، مشکلشون با مالتی تاچ و جی پی اس حل شده.
ولی برعکسش توی این یکی آدرس گفته که با نصب آپدیت های جدید، مشکلات برطرف نشدند!
نمی دونم واقعا کدومشون درسته،
مثلا شانسی شاید باشه، یعنی بعضی از نکسوز هایی که تولید شده، روشون اثر داره، بعضیاشون نداره!
نمی دونم!
یه کاری بکنید لطفا...
همونطور که گفتم این قضیه بیشتر جنبه روانی داره ... بعیده مشکلش برطرف نشه .... ! مگر چند نفر تا حالا مشکل رو داشتن؟ فک نمی کنم از 10 درصد بیشتر باشن ...
فک کنم تا الان حداقل یک میلیون نسخه فروخته! اکثرا هم ظاهرا راضی ان که هنوز هی استقبال میشه ازش ... گوگل پیشبینی کرده 3.5 میلیون نسخه ازش می فروشه :|
اصن من میگم دستگاهی که به نام مقدس گوگل و ایسوس مزینه این حرفا رو نداره ! :n02: به شخصه این دو کمپانی رو حتی از اپل هم بیشتر قبول دارم :n09:
یعنی شما تضمین می کنی که این تبلت مشکلی نخواهد داشت و خیلی نرم و روونه دیگه...:n01:نقل قول:
آقا ما کوچیک شماییم :n01:نقل قول:
با دانش اندکی که دارم میگم بعله ... اگر حتی این اوایل هم مشکلش بعضا با آپدیت حل نشه در آینده خیلی نزدیک مشکل مرتفع خواهد شد
گوگل-ایسوس یه همکاری خیلی حساب شده :n02:
رفتم از یه بنده خدایی که خریده بود سؤآل کردم که چطور بود؟ گفت که خیلی خوب بود من خیلی ازش راضی بودم، توی خریدش شک نکنید!نقل قول:
دوستان تا سقف 1600 --700 چه انتخابی میتونم داشته باشم
نظر خودم رو هووای مدیا پد 10 اینچی هست... همه چی تکمیله ... فقط مکالمه نداره !
کلا ارزش داره تبلت با این قیمت ها گرفتن ؟! یا برم یه تبلت 500 600تومنی بگیرم؟
بیشتر برا نت و فیلم دیدن و صداش مورد نظر دارم
فیلم دیدن و صدا؟ فیلم دیدن و صدای خالی که بدرد نمی خوره که. باید صفحه ش کیفیت خوب هم داشته باشه تا بشه روش خوب فیلم دید.نقل قول:
به نظر من Nexus 7 2013 بهترین گزینه ست از همه لحاظ! (مگر اینکه شما به خاطر سایز صفحه ش که 7 اینچه باهاش مشکل داشته باشین)
قیمتش هم 16 گیگش: 1,050,000 تومنه.
توضیحات بیشترش رو می تونین توی این لینک ببینین:
اتفاقا برا دیدن فیلم همین نکته مهمترین هست ! کیفیت پنل ! هووای فک کنم فول اچ دی باشه درسته ؟! 7اینج فک کنم یخورده کوچیک باشه ... چون گوشیم 4.5 اینچ هستنقل قول:
آره... آره... 7 اینچ برای فیلم یه مقدار کوچیکه.نقل قول:
من نمی دونم شما کدوم مدلش رو می گید. اگه
Huawei MediaPad 10 FHD S10-101u رو می گید، آره... فول اچ دیه.
اگر هم Huawei MediaPad 10 Link S10-201u رو می گید، فکر نکنم فول اچ دی باشه.
به این لینک ها هم مراجعه کنید بد نیست:
و
يه سوال. DLNA _ حسگر انگشت _ Edge چي هستند و چه كاري ميكنن؟
فرق بين 2G _3G _4G چيست؟ و كار هركدام چيست؟ در واقع به چه كاري مي آيند؟:n13:
ضمنا اين دو نوع از سامسونگ با هم چه فرقي دارند و كدوم بهتره؟
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE
از لحاظ قيمت هر كدوم چقدر بايد هزينه كنيم؟
سلام
از بین
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 - 8GB
Asus Fonepad 7 ME371MG New - 8GB
کدومو پیشنهاد میدین ؟
برای بازی و موزیک
راستش رو بخوای بهت بگم:نقل قول:
DLNA : نمی دونم
حسگر اثر انگشت: یعنی اینکه اثر انگشت شما رو دستگاه می شناسه؛ یعنی مثلا اگه صاحبش لمسش نکنه لاک اسکرینش باز نمی شه.
Edge : تقریبا میشه گفت اینترنت.
2G: یعنی قابلیت مکالمه ی تلفنی و اس ام اس (منظور اینه که دکل مخابراطی 2G قابلیت اینو داره که بشه از طریق اون تماس تلفنی (صوتی) داشت و با سرعت پایین به اینترنت وصل شد. (مثل اینترنت همراه اول و ایرانسل)
3G: یعنی مثل رایتل. دکل مخابراطیش قابلیت تماس صوتی و تصویری و پیامک و... داره و اینترنت پر سرعت داره.
4G: هنوز توی ایران نیومده و یه سیستم جدید دکل های مخابراطیه که باهاشون میشه تماس صوتی و تصویری و پیامک و ... داشت وهمچنین اینترنتش از پرسرعت هم پرسرعت تره.
وستان من یه سوالی در مورد تبلت زیر داشتم..
Asus Memo Pad ME173X HD
که تو دیجی کالا هستش
این تبلت چیپ گرافیکی چی هستش؟حتی تو gsmArena هم چیزی ننوشته....
چندمورد تا حالا برخوردم که چیپ گرافیکی رو چیزی نمی نویسن...این موارد چه جوریاست؟ارزش خرید دارن؟
خیلی ممنون
آقا ممنون و متشكر از جوابتون اگر اين سوالم جواب بديد سپاسگذار خواهم بود.نقل قول:
اين دو نوع از سامسونگ با هم چه فرقي دارند و كدوم بهتره؟
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE
از لحاظ قيمت هر كدوم چقدر بايد هزينه كنيم؟
ببخشید یه سوال داشتم و اونم اینه که چرا با این که تبلت nexus 10 سامسونگ سخت افزاری بهتر از سونی اکسپریا زد داره ولی قیمت اون تقریبا 100 دلار کمتر از تبلت سونی است؟:n13:
من galaxy tab 7.7 دارم. نمی دونم چرا مال من هنگ می کنه خیلی. از برنامه ها می پره بیرون و اینا. چه کار کنم؟ درست می شه؟ آنتی ویروس نصب کردم، می گه ویروس نداره!
امتیازش تو سایت ها که خوب بوده!