به نظر من نمی ارزهنقل قول:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
شما خودت قمی؟نقل قول:
دانشگاه قم بیرون شهر هست ولی نه 20-30 کیلومتر.!
خیلی باشه 10 کیلومتر
به نظر من نمی ارزهنقل قول:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
شما خودت قمی؟نقل قول:
دانشگاه قم بیرون شهر هست ولی نه 20-30 کیلومتر.!
خیلی باشه 10 کیلومتر
نه کرجم.:41:نقل قول:
اتفاقا اون آخری"مهیار کاظمی" دوستم بود.پس رتبش حدود 5000 شده بود.خوب دیگه گفتم آخرین نفر.البته همونطور که تو پست قبلیم گفتم و خودشم بهم گفت که شانسی تو این رشته قبول شده.نقل قول:
اما من تو یادگار ماندگار که نگاه می کنم با رتبه ی 5200 هم قبول شدن!!!
برو یه تاپیک مشاوره برای خودت باز کن اونجا بحث کنیمنقل قول:
دارم.اینم لینکش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جان هر کی دوست دارید هی نگید با این رتبه کجا قبول میشم
خیلی کار راحتیه
کافیه برید سایت گزینه 2
با حوصله اطلاعات رو وارد کنید
بعد بهتون یه لیست 150 تایی میده که کجا قبولید
بعد هم یا سیوش کنید یا پرینت کنید.
من که فکر کنم سیستم خوبهی
میتونید شهرها و رشته های مورد علاقتون رو وارد کنید/
بعد هم رشته ها و شهرهایی که نمی خواهید برید ر و وارد می کنید
خلاصه خیلی کامله
دوستان بعد از دانشگاه های تهران .. از بین بقیه دانشگاه ها ( صنعتی اصفهان و ... ! ) .. کسی میتونه ترتیبشون رو از نظر علمی و اعتبار مشخص کنه ؟!
ممنون
فکر کنم راه خوبش این باشه که یادگار ماندگار رو بگیرینقل قول:
بعد رشته ای که می خوای خودش از دانشگاه های خوب به بد نوشته
بچه ها امروز وقته انتخاب رشتس ولی تو سایت سنجش لینکی برای انتخاب رشته نیست اگه کسی بخواد همین الان انتخاب رشته کنه باید چیکار کنه ؟
با رتبه ی 4500 چقدر شانس قبلی هست؟نقل قول:
اخه تو یادگار ماندگار فقط 16 نفر زدن در حالی که 32 نفر ظرفیته این رشته است.
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
گفتن ساعت 2 بعداز ظهر میاد!نقل قول:
ساعت 2 فکر کنم بیادنقل قول:
سلام دوستان
برای کسی که ساکن اصفهان باشه با رتبه 1413 میشه کدوم رشته های دانشکده پزشکی اصفهان رو رفت !؟
ایشون پسر هستند یا دختر؟نقل قول:
با رتبه ی 4500 چقدر شانس قبلی هست؟
اخه تو یادگار ماندگار فقط 16 نفر زدن در حالی که 32 نفر ظرفیته این رشته است.
سال قبل 28 تا بود فکر کنم. اونطور که دوستم گفت.حالا دقیقا یادم نیست.ولی فکر کنم احتمال قبولی هست.البته شانسی
حالا انتخاب رشته تون رو بکنید تا ببینید نتیجه چی میشه.نمیشهدر این مورد قطعی نظر داد
مگه تو این رشته پسر یا دختر بودن مهمه:41:نقل قول:
به نظر میرسه این طوری باشه:نقل قول:
صنعتی شریف_ دانشگاه تهران_ صنعتی امیرکبیر_علم و صنعت_ صنعتی اصفهان_ خواجه نصیر_ فردوسی مشهد_ دانشگاه شیراز_ ....
دوستان من زمانی که توی سایت سازمان سنجش یه قسمت اومده بود برای رشته های شرایط خاص اونجا کاری نکردم و هیچ چیزی انتخاب نکردم حالا اگر اون دانشگاه و رشته دارای شرایط خاص رو توی انتخاب رشته انتخاب کنم چی میشه ؟ آیا بررسیش میکنن ؟ آیا مشکلی برای انتخاب رشته من پیش نمیاد ؟
به گمونم صنعتی شیراز بهتر از دانشگاه شیرازه!
راستی بچه ها مهندسی اپتیک ولیزر بازار کارش چطوره؟مقاطع بالاتر داره؟درساش که خیلی باحالن!همش فیزیک مدرن و نور هست!ربطی به نجوم و کیهان شناسی هم داره؟
به ترتیب رتبه بندی جهانی:نقل قول:
دانشگاه تهران
دانشگاه شریف
علوم پزشکی تهران
تربیت مدرس
امیرکبیر
علم و صنعت
شیراز
صنعتی اصفهان
شهیدبهشتی
فردوسی مشهد
علوم پزشکی شیراز
خواجه نصیر
دانشگاه تبریز
علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه اصفهان
دانشگاه مازندران
پزشکی اصفهان
پزشکی تبریز
بوعلی
و....
البته اینا با توجه به رتبه جهانی علمی دانشگاهاس که با تعداد مقالات و... رابطه مستقیم داره... ممکنه یه دانشگاه امکاناتش بیشتر باشه اما تو لیست اخر باشه....
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
نه برعکس اصفهان که صنعتیش بهتریه تو شیراز خود شیراز بهتره...من صنعتی it قبولم اما دوس دارم برم خود شیراز.... پردیس ارم خودش کلی حال میده اگه بخوای خوابگاه بگیری.... در کل یکی از دلایل من واسه شیراز همین پردسش هست در ضمن رتبه علمیش هم بالاتره... در ضمن سخت تر هم میگیرن و بدتر نمره میدن تو شیراز....نقل قول:
به گمونم صنعتی شیراز بهتر از دانشگاه شیرازه!
راستی بچه ها مهندسی اپتیک ولیزر بازار کارش چطوره؟مقاطع بالاتر داره؟درساش که خیلی باحالن!همش فیزیک مدرن و نور هست!ربطی به نجوم و کیهان شناسی هم داره؟
آره منو شما رتبه هامون مثل همه بیا بریم مهندسی اپتیک خیلی باحاله!باید بریم تلسکوپ بسازیم:21:نقل قول:
من صنعتی it قبولم اما دوس دارم برم خود شیراز
کسی میدونه که اپتیک مقطع فوق لیسانسو دکترا تو ایران داره یانه؟
یه چیز خیلی مهم
تو یادگار ماندگار اگه میبینین تو یه رشته ی خاص تو دانشگاهی مثلا حول 4000 5000 قبول شدن یکی دو نفر 11000 یا 12000 هستند ممکنه با سهمیه قبول شده باشن. آخرین نفرات قبولی رو همون 5000 در نظر بگیرین
بچه ها تو دانشگاهی مثل شهید عباسپور،که نوشته یک وعده غذا میده قضیش چیه؟؟؟
سلام دوتان اگه لطف کنین بگین از بین رشته های
فیزیک
کاردانی عمران
کشاورزی
ریاضیات
کدوم بهتره با نوع گرایش ممنون میشم
در ضمن در مورد دانشگاه های تبریز یا ارومیه هم کسانی که اونجا تحصیل کردن یه اطلاعاتی بدن باز ممنون میشم
خب یعنی فقط ناهار میده دیگه :دینقل قول:
بچه ها تو دانشگاهی مثل شهید عباسپور،که نوشته یک وعده غذا میده قضیش چیه؟؟؟
البته دانشگاهای دیگه هم وضعیت غذاشون جالب نیست تو صبح و شام....
خلیج که هر شب به هر نفر یه تخم مرغ آبپز با 1 نون میده :دی.. هم میتونی شب بخوریش هم بزاریش واسه صبحت... :دی
یه سوال دیگه از دوستان
سال پیش محل تحصیل کاردانی عمران دانشگاه تبریز شهر مرند بود و تو دفترچه توضیح داده بود ولی امسال هیچی ننوشته با این حساب محل تحصیل خود تبریز هست دیگه درسته؟
در ضمن گزینه 2 انتخاب رشته اون فک کنم حداقل ترین رشته ها بو اون رتبه که بتونی قبول بشی رو نشون میده درسته؟
با رتبه ۵۴۰۰۰ منطقه دو میشه تو دانشگاه غیر انتفایی شیخ بهایی اصفهان قبول شد؟ بومی خرم اباد تورو خدا جواب بدین
نقل قول:
پس واقعا اینجوریه!!عجب!!!
چه رشته ای مد نظرته؟نقل قول:
عزیزم اپتیک که تو کرمان هست و بناب!!! من فقط شهرای بزرگ باید برم که مشکل رفت و آمد و.. نداشته باشم...قرار شهر کوچیک باشه اولویتم بوشهره خودمونه :دینقل قول:
در ضمن این رشته جدیدیه...اگه بخوام رشته جدید برم ترجیح میدم رباتیک بزنم...
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
اطلاعیه جدید سنجش :برای انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1390 از ساعت 21 به همين سايت (سنجش)مراجعه نماين
درسته دقیقا.علوم پزشکی بهشتی به نظرم خیلی از علوم پزشکی تهران بهتره از نظر امکاناتنقل قول:
بچه ها انتخاب رشته کنکور ساعت 21 فعال میشه.
مهندسی برق الکترونیک یامهندسی کامپیوتر ظرفیت هر کدوم ۶۰ نفرهنقل قول:
کاردانی عمران-نقشه به نظر من بهتره.:10::10:نقل قول:
سلام
تورو خدا یکی بگه من با رتبه ی کشوری2604و منطقه ای 220 بهترین جا ی ممکن کجا قبول میشم.
خیلی برام مهمه یکم سریع تر.
انتخاب رشته كنكور 90 از ساعت 21 امشب آغاز ميشود
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، انتخاب رشته داوطلبان مجاز كنكور 90 از ساعت 21 امروز 17 مردادماه آغاز ميشود و تا روز يكشنبه 23 مرداد ماه ادامه دارد.
يك ميليون و 8 هزار و 690 داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند كه 488 هزار و 117 نفر از آنها مجاز به انتخاب رشته در دورههاي روزانه و شبانه و 857 هزار و 560 نفر مجاز به انتخاب رشته در پيامنور و غيرانتفاعي و 996 هزار و 93 نفر مجاز به انتخاب رشته در دوره مجازي و 2 هزار و 507 نفر مجاز به انتخاب رشته در دوره بهياري شدند.
* داوطلبان مجاز 45 دقيقه براي انتخاب رشته فرصت دارند
به گفته قائممقام سازمان سنجش آموزش كشور داوطلبان مجاز كنكور 90 حدود 45 دقيقه براي انتخاب رشته الكترونيكي خود فرصت دارند.
ابراهيم خدايي قائممقام سازمان سنجش آموزش كشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس به داوطلبان توصيه كرد كه حتماً در مرحله اول فرم دفترچه راهنماي انتخاب رشته را پركنند و پس از پركردن آن فرم اقدام به انتخاب رشته الكترونيكي كنند.
وي گفت: به داوطلبان توصيه ميشود قبل از انتخاب رشته، براي اطلاع از وضعيت خوابگاهها و امكانات رفاهي و نحوه ارائه خدمات دانشجويي هر دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي، به سايتهاي اينترنتي دانشگاهها و مؤسسات
آموزش عالي ذيربط، اطلاعيههاي مندرج دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي و سايت سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه كنند و مطلع شوند.
انتشار پاسخنامه کنکوریها تا 19 مرداد
همشهری آنلاین:
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به انتشار پاسخنامه های کنکور سراسری گفت: پاسخنامه های کنکور سراسری سال 90 تا روز چهارشنبه 19 مرداد منتشر میشود.
سید جلال طباطبایی در گفتگو با خبرگزاری مهر، افزود: تلاش میشود تا روز چهارشنبه پاسخنامههای داوطلبان کنکور سراسری بر روی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گیرد.
وی افزود: پاسخنامههای کنکور در دو گروه منتشر میشود و در گروه اول در گروه های تجربی، ریاضی و انسانی پاسخنامه برای رتبه های زیر 75 هزار و در گروه دوم در گروه های زبان و هنر پاسخنامه برای رتبه های زیر 10هزار منتشر خواهد شد.
طباطبایی اضافه کرد: داوطلبان با استفاده از کد رهگیری، شماره پرونده، شماره داوطلبی و مشخصات شناسنامه ای میتوانند به پاسخنامه های خود به صورت الکترونیکی دسترسی داشته باشند.
یک میلیون و 132 هزار و 877 داوطلب در 5 گروه علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبانهای خارجی در روزهای 9 تا 11 تیرماه با هم به رقابت پرداختند که با احتساب تعداد حاضرین در جلسه 90.5 درصد داوطلبان مجاز به انتخاب رشته شده اند. در نهایت 66 درصد کل داوطلبان در مراکز آموزش عالی پذیرفته می شوند که این میزان شامل 582 هزار نفر میشود.
سلام
انتخاب رشته گزینه2 از دیروز شروع به کار کرده. حتما یه سر بزنین:
gozine2.ir
من که خودم تجربی هستم و توی منطقه 1 ، تهران 7000 شدم. شما چی پیشنهاد می کنین؟ سلولی مولکولی بهم نمی رسه؟
45 دقیقه چرا اینقدر کم؟
جوابی نیست؟:19:نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
مهندسی برق الکترونیک یامهندسی کامپیوتر ظرفیت هر کدوم ۶۰ نفره
برای مهندسی کامپیوتر ، اطلاعاتی بدست نیاوردم ولی در رشته مهندسی برق احتمال قبولی شما در این دانشگاه بسیار کمه.
این رو دانلود کن :
موفق باشیکد:http://hotfile.com/dl/126212648/a712adf/EE.png.html
خدایی: سال گذشته 30 دقیقه بود که امسال به 45 دقیقه افزایش پیدا کرده است.نقل قول:
توی 20 دقیقه هم میتونی انتخاب رشته کنی،تازه زمانم اضافه میاری،شما باید الان یه پیش نویس از کد رشته هایی که میخوای بری آماده کنی.تا بعدا معطل نشی.:10::10: