دوست عزیز شما از کجا متوجه شدی روتر ها مشکل دارند؟ شما مشکل رو روی روتر ها میبینی ولی من دقیقا مشکل رو روی سیستم سانسور و ------ سرورها و فایروال های بد تنظیم شده میبینم.
Printable View
دوست عزیز شما از کجا متوجه شدی روتر ها مشکل دارند؟ شما مشکل رو روی روتر ها میبینی ولی من دقیقا مشکل رو روی سیستم سانسور و ------ سرورها و فایروال های بد تنظیم شده میبینم.
دیر گفتی دیگه رفتم :) ......ولی خوب بد هم نیست خیلی هم گرون نیست حجمی 3 ماهه با 7 گیگ(2گیگ رایگان) تومن45 بدون هزینه رانژه....سرعتم روزانه شبانه یکیه...به جز همون مشکلی که گفتم...با یه سرور سرعت عجیب میاد پایین...فعلا دارم شبا با 120 تا دانلود میکنم....تا ببینیم چی میشه...هنوز بازی کردن سخته:(نقل قول:
نقل قول:
نفهمیدم الان داتکی باز همون مشکل رو داری؟ پیک باری 11 ظهر تا 2 صبح دانلود تک کانکشن از سرورهای .............. مشکل داری؟
نقل قول:
سرور و فایروال کجا؟ خود مخابرات؟
فکر کنم منظورش فایروال های ارتباطات زیرساخت باشه.نقل قول:
کل پهنای باند کشور از زیر دست اینا میگذره و مانیتورینگ و هیتلرینگ رو انجام میدن.
متاسفانه بله....همونه....شبا روزا....من با تک کانکشن مشکل دارم....ویدو هم نمیتونم ببینم:((((((......بازی کردن هم سخته......ولی میشه کنار اومد....مثلا لول لگ اسپایک دارم....ولی باز قابل بازیه...نقل قول:
در هر صورت من از یه چیزی مطمعنم اونم اینکه اشکال از تجهیزات مخابرات هست نه پهنای باند همونطور که میدونید بعضی مناطق خوبن....حالا روتر ها یا غیره
شما دقیقا کجا زندگی میکنید؟نقل قول:
امروز من این مشکل رو حل میکنم کارشناس ارشد شبکه مخابرات امروز خونه مون میاد تا حضوری هم بش نشون بدم
دوستان دیگر هم اگر مشکل و یا سوالی دارند اینجا بپرسند تا ازش براتون بپرسم
سلام دوستان،خواهشن منو راهنمایی کنید که پشیمون نشم.من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم و با خود چیز پی ان کانکت می شم و سرعتمم عالیه،به خاطر همین اصلا" نیازی به ساکس نیست .حالا می خوام از مخابرات سرویس بگیرم،اما می ترسم مخابرات سرعت چیز پی انش محدود شده باشه و منم مجبور بشم از ساکس استفاده کنم..می خواستم ببینم از این نظر مشکلی وجود داره یا نه؟با تشکر
مخابرات تندگویان هستیم عزیز کوچه بالاییش ...تو اون خونه سازمانیا....نقل قول:
الان سرعت درست شد
دوستان میتونند دانلود و بازی کنند باید پینگ هم خوب شده باشه
دیروز کارشناس بسیار عزیز مخابرات خونه مون 2 ساعت مهمون بودند و همینجا هم ازشون بسیار تشکر میکنم و ما تمامی پروتکلها را با همدیگر و لپتاپ ایشون و سرورهای خارجی و...تست کردیم
اما نتیجه کلی که مشکل کلا چی بود یا اصلا کلا حل شده یا نه و یا رتور و سرور مادر شبکه اینترنت در ایران درسته یا نه و.............
من بهتون اعلام خواهم کرد بزودی....
منم راضیم ولی این پایین بودن سرعت آپلود خیلی رو مخه:41:
سلام دوستان من میخوام از اینجا سرویس بگیرم.اگر 128 بگیرم سرعت روزانه و شابنه چنده؟اگر وسط ماه ترافیکم تموم بشه میتونم از همون جا اینترنتی بخرم یا باید برم بانک و این مکافات؟و اینکه هر چقدر دانلود بکنی محدود میشی مثل شاتل یا نه.
ممنون
سلام باید بری مرکز مخابراتت ببینی اصلا پورت خالی دارن بهت بدن یا نه داشته باشن خیلی زود وصل میکنن 1 روز یا حتی چند ساعت نداشته باشن هم که یا میگن بزاریمت تو نوبت ممکنه چند ماه شایدم بیشتر طول بکشهنقل قول:
مخابرات تهران محدودیت حجمی نداره یعنی هر چقدر دانلود کنی فرقی نمیکنه
سرعت هم در 24 ساعت ثابت هست برای 128 سرعت واقعی که بهت میده با برنامه مانیتورینگ نه ای دی ام نهایت 16.6 تا 17 کیلو هستش سرعت اپلود هم نصف سرعت دانلود هستش
در طول سال کاهش سرعت و از این حرفا هم پیش میادش که زیاد مشکل ساز نیست
من پیشنهاد میکنم کمتر از 256 سراغش نرید. با کارت دانشجویی یا مدرک لیسانس هم 256 راحت میدن.نقل قول:
سلام دوستان،خواهشن منو راهنمایی کنید که پشیمون نشم.من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم و با خود چیز پی ان کانکت می شم و سرعتمم عالیه،به خاطر همین اصلا" نیازی به ساکس نیست .حالا می خوام از مخابرات سرویس بگیرم،اما می ترسم مخابرات سرعت چیز پی انش محدود شده باشه و منم مجبور بشم از ساکس استفاده کنم..می خواستم ببینم از این نظر مشکلی وجود داره یا نه؟با تشکر
هیچ مشکلی نداره:31:نقل قول:
اسم مخابرات بد در رفته ولی باید بدونید که کله محدودیت ها از طرف زیرساخت انجام میشه و مخابرات کاره ای نیستش
سلام
برای مشکل سرعت کم اپلود الان تماس گرفتم اولین بار یه زنه بودش گفتش دست ما نیستش دوباره زنگ زدم یه مرده برداشت معلومم بود جنس نزده بود خمار بودش:31: به زور گفتش که به دلیل مسایل سی اسی همونجور که خودم فکر میکردم سرعت ارسال رو بستن:27:
خب پس خوبه.میشه آدرس ساتیش رو بدید؟قسمت اینرنتش؟
اینترنتی نمیشه کاری انجام داد باید حضوری برید مرکز مخابراتتون به حر حال این ادرس سایت فقط تعرفه هاش ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا....اینجا هم مخابرات مشکل داره..هم داتک....دیگه خسته شدم...احتمالا برم بتا نت شنیدم خوبه....بچه ها کسی خبر داره از این ISP؟..betanet.ir
از ما بشنو بیا برو سپنتا .....نقل قول:
مرکز سلمان فارسی قطعه الانم با اینترنت ایرانسل اومدم
سلام دوستان
pro...fier من همچین اروری میده ممکنه مخابرات اکانت رو بسته باشه یا نه مشکل از جای دیگست ؟
Warning : Connections do not originate from the applications. A third party network filter (e.g. antivirus) is detected.
سرعتها خراب داغون
فقط ان IDM مزخرف کار میکنه دیگه هیچی کار نمیکنه
ملاک سرعت الان شده فلان برنامه گمنام
خود اینترنت سرعت نداره
این ارور رو میده بعدش دیگه کار نمیکنه؟ یا میتونی استفاده کنی؟نقل قول:
من خودم از مخابرات دارم تابحال این اخطار نیومده ولی یکی از دوستام که از داتک داره این براش میاد با اینکه هر جفتمون از یک سرور استفاده میکنیم.
احیانا از kaspersky استفاده نمی کنی؟ چون اون از این آنتی ویروس استفاده میکرد.
به احتمال زیاد باید از همون آنتی ویروس باشه.
2 روزه هر نیم ساعت نزدیک 10 دقیقه انگار کاملا قطع میشه و نمیشه هیچ صفحه ای رو باز کرد ولی با idm دانلود مشکل نداره!
نه والا یه دفه اینجوری شدنقل قول:
آنتی ویروس هم کلا disable کردم ولی باز همون اومد
ممکنه مشکل از سرورش باشه ( پشتیبانیش هم که اصلا جواب نمیده ! )
اگه ممکنه بی زحمت یه سAکS خوب معرفی کنید شما از کجا میگیرید ؟
اخه سپنتا یه جوریه.....قیمت بالا سرعت پایین..:(...ولی اگه این مشکل کذایی رو نداشته باشه...احتمالا برم سپنت..نقل قول:
پ خ:میرم سپنتا:D
سرعت صبح روی 30kb/s الان محدود کردند در صورتی که تعریف شده روی مودم 59 هست
تمامی پروتکلها
معلوم نیست چه غلطی دارند میکنند
سلام
برا منم از 32 بالاتر نمیره
قبلا 66 بود.
اتفاقی افتاده؟
تو رو خدا به سرعتی که ای دی ام نشون میده کار نداشته باشید سرعت با برنامه مانیتورینگ ببینید که تهش 60 کیلو بودش الانم شده تهش 30 کیلو من که زنگ زدم گفتم دیگه خسته شدم
شکایی که ای دی ام لعنتی ملاک قرار دادید هر سرعتی نشون میده میگید همونه پس 66 نشون میداده حتما مخابرات لطف کرده پهنای باند زیاد داده؟؟ نخیر از برنامه مانیتورینگ استفاده کنید اصلا یک راه بهتر شما وقت بگیرید یه چیز بزارید رو دانلود توی 15 دقیقه ببینید چقدر دان میکنه بعد هر چقدر دان کرد ضربدر 2 بکنید میشه نیم ساعتش بعد ضربدر 2 بکنید مجدد ساعتش در میادش خب که من همه جوره تست کرد 52 مگ نهایت دانلود توی 15 دقیقست که میشه ساعتی 208 مگ پس سرعت شما 66 هیچ وقت نبوده یه چیزی بین 59 تا 60 هستش
ویرایش:مرتیکه زنگ زده میگه برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا تست کن بگو سرعتت چنده زدم میگم از این جا درسته این سرورش داخله کشوره ارزش نداره من سرور خارج کشور میگم سرعت 30 هستش میگه ملاک ما فقط این سایت هستش با سایتای خارج کشور کم بشه طبیعی کاری نمیشه کرد بد جور دارن میرن رو اعصاب این دو ماهه:grrr::grrr:
دوستان سرعت همین الان تمامی پروتکلها کاملا درسته
بالاخره یک چیز خوب دیدیدیم
جایی الان اصلا خرابی گیر نیاوردم
مشکل را میگم چی بود
ای بابا شانس هم نداریم adsl 512 گرفتیم سرعتش بشه 32 !
با بیشتر سرورها مشکل دارم
روش محاسبه سرعت واقعینقل قول:
توی یه مدتی حالا هر چقدر با دانلود منیجر چند مگ دانلود کنید. سپس حجم دانلود رو ضربدر 1024 کنید تا کیلو بایتش بدست بیاد سپس تقسیم بر زمانتون البته به ثانیه کنید تا سرعت واقعی شما در هر ثانیه معلوم بشه.
اون اسپید تست آی آر رو هم من قبلا با پشتیبانی نفهم مخابرات داشتم. اما خدا رو شکر مخابرات رو کنار گذاشتم
نقل قول:
یک جک بگم بخندیم
به یارو ***** (نمیگم کجایی بود) گفتند اینترنت میدونی چیه؟ فکر کرد از تو ذهنش اینا رو گفت : گفت اره یاهو مسنجر IDM فیسبوک و V*N
:39:
edit:
باز خراب شد
از صبح تقریبا مشکلی نداشت ولی باز مشکل روزای قبل 1-2 ساعتی هست تکرار شده:19:
مخابرات:2:
از ابتداي سال جاري تاكنون بيش از 50 هزار پورت پرسرعت در مراكز مخابراتي استانهاي تهران و البرز به مردم واگذار شده كه رشد 28 درصدي را نشان ميدهد.
به گزارش ایسنا، صادقي - معاون توسعه و مهندسي شركت مخابرات استان تهران - با بيان اين مطلب گفت: در مجموع در استانهاي تهران و البرز بيش از 230 هزار پورت ADSL به مردم واگذار شده كه حدود 130 هزار پورت آن مربوط به يكساله اخير بوده است.
وي افزود: بيشترين واگذاري سرويس ADSL مربوط به مخابرات منطقه دو با 44 هزار پورت و پس از آن استان البرز با 32 هزار پورت و اداره كل مخابرات منطقه 8 نيز با 27 هزار پورت بيشترين واگذاري اين سرويس به مردم را داشتهاند.
وي اظهار كرد: از ابتداي سال جاري تا پايان تيرماه بيشترين سرويس ADSL توسط مخابرات منطقه البرز با 9 هزار و 37 پورت و اداره كل مخابرات منطقه 5 با 8 هزار و 31 پورت و مخابرات منطقه 3 با 7 هزار و 62 پورت رتبههاي اول تا سوم واگذاري اين سرويس را دارند.
صادقي بيان كرد: با راهاندازي سامانه (CRM) مديريت ارتباط با مشتريان 2828 در مناطق مختلف استان تهران سرعت واگذاري سرويس ADSL افزايش داشته است.
وي تصريح كرد: علاوه بر سرعت واگذاري ADSL در مناطق سعي شده روند كيفيت سرويس ADSL نيز بهبود يابد و سرويسهاي متنوعي واگذار شود كه در اين راستا طرح ارائه سرويس ADSL حجمي در مراكز مخابراتي اداره كل مخابرات منطقه هفت به مردم آغاز شده اين طرح بزودي در تمامی مناطق مخابراتي به اجرا در ميآيد.
lol
مگه خودشون نمیگن محدودیت حجمی نباید isp های دیگه داشته باشن ؟؟! حالا خودشون ...؟
حتما باید منتظر افزایش قیمت نامحدود ها هم باشیم !
خودشون ..... خوردننقل قول:
چند ماه دیگه هم صد در صد همه حجمی میشه و خبری از نامحدود نیستش اونموقع که همراه اول حجمی شد من تا تهش رو خوندم
جدیدن مثل اینکه کسایی که زیاد استفاده کنن
سرعتشون کم میشه
برا من مدتی خوب شد دوباره اومده بین 25 تا 30 میچرخه ! (512)
...............................
ادیت :
دوستان تبریک adsl من کلا تبدیل به 128 شد!