دکمه شوت رو بزنی حله!نقل قول:
Printable View
دکمه شوت رو بزنی حله!نقل قول:
Pro Evolution Soccer 2012 با گزارش فارسی برای XBOX 360 رسید:11:
عرضه در فروشگاه های معتبر:20:
من نمیدونم کسی قبلا این سوالو پرسیده یا نه ولی من میخوام فیس جدید مسی رو جایگزین کنم.چطوری و با چی اینکارو بکنم.هیچ جا توضیح کامل و لینک درست و حسابی نرم افزارو پیدا نکردم.کمکم کنین:rolleye:
نبود ؟؟نقل قول:
خیلی گیر این موضوعم ،
دِ کمک کنید دیگه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Version Update File: PES2012_Patch1.06.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
دوستان من هر کاری کردم نتونستم این پچ رو نصب کنم. ارور میده
No prior installation......
دوستان نصب این پچ چه تغییری در بازی ایجاد میکنه .
ممنون
دوستان این DLC 4.00 چیه ؟
همون پچ 4 ـه ؟کد:http://www.pes-patch.com/2012/04/pes-2012-dlc-4-00.html
Data Pack 4.00
Ver 1.06
چیزایی که اضافه می کنه:
و همینطور کوپا سانتاندر جدیدی رو در کنار قبلی اضافه می کنه یعنی شما یه مود جدید توی منو می بینید با عنوان کوپا سانتاندر 2012 البته من موندم با اینکار واسه PES 2013 می خواد چی بذاره چون کوپا سانناندر 2012 رو گذاشته توی این بازی
ولی خوب جالبه مثلا فلامنگو هم هست رونالدینیو هم توشه
اونجایی که ترکیب تیمو میچینی در قسمت tactical assistance گزینه substitution رو off کننقل قول:
نقل قول:
آقا ممنون
دانلود کردم خیلی عالی بود
من ی چندتایی دیگه از فایل هایی که توی سایت معرفی کرده بود دانلود کردم
ولی وقتی توی شاخه Img کپی کردم هیچ عکلس المعل خاصی نشون نداد
یکیشون این شاخه بود که حدود 20 تا فایل توش بود
[PES 2012] Real Stadiumboards by Th3 Sc0 St1L3R
یکی دیگه این بود که نوشته بود نمای واقعی ورزشگاه هارو نشون میده
pes2012-stadium_preview-)
ولی فایل unnamed_1133 کپی کردم ولی هیج فایده ای نداشت
و یکسری فایل دیگه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
بروبکس اینو جواب ندادیدا :20:نقل قول:
زیر پست شما دوستمون Spaniuly کامل توضیح دادن دیگه :20:نقل قول:
دوستان عزیز کسی میتونه این لینک گزارشکر فارسی مزدک میرزایی رو اینجا بذاره
خیلی تعریفشو کردن الان فعلا تو کف هستم شدید 5 صبح هست فردا هم کلاس دارم الان دارم بی صبرانه دنبال لینکش میگردم :31:
متاسفانه من چه تو این تاپیک چون تو سایتای دیگه هر چی گشتم یا لینک از خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که خرابه
یا لینک مدیا فایر که این سایت هم برای من فـیل تره
دوستان عزیز اگر لطف کن یه جا بذارن که بشه مستقیم دانلود کنم ممنون میشم
اگر یه صورت یه لینک 365 مگ هم باشه مشکلی نداره
نقل قول:
دوستان من هر کاری کردم نتونستم این پچ رو نصب کنم. ارور میده
No prior installation......
ممنون
دوستان نگفتید ارور واسه چیه کمک کنید.....
:41:
دوستان سلام خسته نباشین من پچ لیگ برتر رو با پچ 3.2 نصب کردم ـ طبق راهنمای موجود در فایل ـ ولی فقط لوگو لیگ برتر و اسم بعضی از بازیکنا اومد ولی اسم تیمهای ایرانی اصلا وجود نداره و لیگ هلند رو نشون میده اگه میشه راهنماییم کنین چیکار کنم تشکر
با سلام خدمت دوستان Pes باز
یک مشکلی دیروز تا به حال برام پیش امده که کلا از زندگی ناامید شدیم :دی
بعد از کلی مستر رفتن یکهو بعد از آخرین بازی فصل crash میشه بازی و نمیتونم ادامه بدم ، دقیقا سیو تا فینال جام حذفی سالم هست ولی سیو بعد جام حذفی که آخرین بازی فصل میشه دیگه به هیچ عنوان نمیاد بالا و میپره بیرون ...
هرکاری هم بگید کردم کلا بازی رو پاک کردم با پچ pesedit که داشتم هم همینجوری بود بدون پچ هم همینطور سیو قبلی داشتم اون رو هم ریختم دوباره رسید به این تاریخ همینجوری شد دیگه کلافه شدم امروز با پچ 3.3 هم تست کردم همین مشکل هست .. یعنی اگر درست نشه دیگه حس و حال از اول رفتن نیست و کلا pes رو پاک میکنم...
در هنگام ارور از pesedit patch 3.2 استفاده میکردم...
تو فروم های خارجی هم گشتم چیزی پیدا نکردم لطفا اساتید کمکم کنند :41:
مال منم مثل اینه!نقل قول:
چیکار کنیم؟
یه نفر لطف کنه اگه دیتا پک 4 رو دانلود کرده یه ادیت فایل صفر کیلومتر برام ازش اکسپورت کنه لازم دارم
کافیه ادیت فایل قبلیتون رو یه بک آپ بگیرید بعد از جایی که هست حذف کنید به داخل بازی برید و توی قسمت ادیت گزینه سیو بزنید اینطوری ادیت فایل صفر کیلومتر میندازه توی پوشه 8 مگ هست ولی بعد زیپ شدن 2-3 مگ میشه حجمش
باید kitserver نصب کنی و فایلاتو توی اون بریزی. آموزش اون هم توی همون سایت هست.نقل قول:
نقل قول:سوال دومی رو همونطور که گفتن باید Kitserver داشته باشینقل قول:
در مورد سرعت هم باز میتونی از تنظیمات Kitserver سرعت از +2 خود بازی هم بیشتر کنی
برای این کار توپوشه Kitserver فایل Config.exe رو اجرا کن سربرگ اول پایین Game Speed رو تا جایی که سرعتش مناسب بشه زیاد کن
دانلود Kitserver
آموزش Kitserverکد:http://pesbaz.com/software--/116-software/651--kitserver1220-.html
کد:http://pesbaz.com/tutorial-edit-/91-1390-04-24-16-34-24/137--kitserver.html
داداش از این سایتهای مستقیم کننده لینک مدیافایر میتونی استفاده کنی . سرچ کنی پیدا میکنی : یکیش http://dlmediafire.in کافیه آدرس مدیافایر لینکو وارد کنی لینک مستقیم تحویل بگیرینقل قول:
اگه بازم نتونستی بگو یه جای دیگه واست آپ کنم
دوستان پچ 1.6 نصب نکنید چون نه کرکش اومده نه کیت سروری که این ورژن ساپورت کنه.
کمی صبر کنید پچ ابدیت جدید pesedit بیاد هم ورژن 1.6 داره و هم dlc 4
نقل قول:
مرسی - خیلی خیلی ممنون
ولی ی سوال کوچولو
این نوشته کیت سرور رو توی مسیری که بازیو نصب کردیم نصب کنیم / ولی چیزی بنام inistall نداره
همون کپی بشه درسته یا کار دیگه ای هم باید انجام داد
لینک گزارشگر مزدک میرزایی رو لطف کنید
بله عنوان پستم اسم اچیومنت/تروفی هست که یکی از بالاترین گیم اسکور هایی هت که توی بازی گنجونده شده... من چند روز پیش گیم PES2010 رو روی هارد یکی گیر آورد گفتم لیست اچیومنتاشو یه چکی بکنم کل اچیومنتاش دقیقا همون اچیومنتای 2011 بود واقعا این سازنده های PES اونقدر گیج هستند که حتی زحمت ندادن واسه بازی جدید اچیومنتای جدید بذارن وای که چه بی استعداد و بی ذوقن سازنده های سری PES به هر حال باز جای شکر داره توی نسخه 2012 یه تکونی دادن... یه مود فوق العاده کم طرفدار اضافه کردن بد جور هم بهش می نازن بله منظورم رئیس باشگاه هست که یخ ترین مودی هست که می تونید بازی کنید... برداشته یه اچیومنت/تروفی زاغارت هم گذاشته که البته برای کسب کردنش باید استعداد به خرج بدید ولی خیلی طول می کشه این اچیومنت از ما می خواد که بودجه شخصیمون رو به حدی برسونیم که توی مایه دار ترین مالکین توی صدر باشیم یه چیزی حول و حوش 1 بیلیون باید جمع کنیم که بالاخره با استفاده از راهنما و کمک داداشم دیشب کسبش کردم و 90 تا گیم اسکورشو کسبیدم تا آرزو به دل نمونم الان فقط 2 تا اچیومنت باقی مونده یکی بردن یک لیگ در حال عادی و یکی کاپیتان شدن در مود BAL الان که دیگه آخرین دیتا پک اومده به نظرم وقتشه که یه دست مود مورد علاقه ام BAL رو شروع کنم
ولی خدائیش هوش مصنوعی پائین و ریگلاژ نبودن بازی چقدر عذاب آوره توی این بازی... بیشتر عناصر بازی با هم مچ نیستن. امیدوارم کمی این مشکلات حل بشه توی نسخه بعدی پیش نمایش PES2013 رو ترجمه کردم توی تاپیک زیر علاقمندان می تون بخونن... ولی با این تفاسیر امیدی زیادی به تحول نیست... چون متاسفانه سازندگانش نمی خوان قبول کنن و یه جورایی لج کردن... من قبلا هم گفتم موتور بازی خیلی بد نیست فقط تنظیم نمی کنن بازی رو سرعت تنظیم نیست اصلا شناخت ضعیف سازندگان بازی از فوتبال کل گیم رو تحت تاثیر قرار داده... امیدوارم از کارشناسان کمک بگیرن تاگیم پلی بازی به تکامل برسه من معتقدم با همین موتور میشه یه بازی خیلی عالی ساخت این رو دموی اول PES2012 ثابت کرد.
موفق و گیمر باشید:40:
فایل فشرده رو باز میکونی بعد وارد پوشه داخل اون میشینقل قول:محتویات داخل پوشه رو تو مسیرکد:kitserver-12.2.0(www.pesbaz.com)
(مسیر اصلی بازی) میریزی بعد فایل manager.exe اجرامیکنی فایل pes2012.exe از منوی کشویی انتخاب میکنی بعد Attach رو میزنی بعد manager رو میبندی حالا Kitserver نصبه بعدش بقیه کارا سرعت و استادیوم....کد:\Pro Evolution Soccer 2012\kitserver
کسی لطف کنه ممنون میشمنقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6960504&postcount=3055
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6955267&postcount=3046
لینک اول که مدیافایر ترکیده
دومی هم دانلود نمیشه
جای دیگه نبود ؟
با سلامنقل قول:
پارت اول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت دوم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت سوم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت چهارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان کرک پچ 1.6 نداره؟
سلام
دوستان آخرین پچ بازی رو میخواستم
اومده :نقل قول:
فقط تورو خدا هرکی این پچ و dlc 4 رو دانلود کرد از ادیت فایل صفر کیلیمتری که از این ورژن استخراج میشه برام بذاره لازمش دارم نسخه 1.9 برنامه PES Editor همزمان با این دی ال سی اومده ببینم می تونم یه جوری روی ایکس باکس قابل استفاده اش کنمکد:http://adf.ly/649267/dl.gamecopyworld.com/?g=1&c=725495341&d=2011&f=rld-ps1216%25217z
دوستان
پچ ندارین بتونم become a legend بازیکن رو قوی کنم؟
مرسی دوست عزیز این هیلتره لینک مدیا فایرشو نداری؟نقل قول:
برات دانلود می کنم با ساکس همین جا ضمیمه می کنم روی سرور P30 :46:نقل قول:
فقط یه یکی دو ساعت بهم فرصت بدی حلش می کنم دیتا پک 4 رو هم دانلود کن که یه ادیت فایل باید از این دیتا پک برام بذاری:11:
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم !:19:
تو قسمت become a legend خیلی بازی کردم حالا بعد به بازی که مربی میاد با من حرف میزنه تایید که میکنم و میره مقدار پیشرفتمو نشون بده دوباره که تایید میکنم از بازی خارج میشه!:41:
pes 2012 has stopped working:41:
من چی کار کنم؟
هر چی زدم پرید؟:41:
بچه ها من توی شرکت هر چی کار کردم 17 مگ لعنتی رو نتونستم نه رو یه اپلود سنتر اپ کنم نه اینجا ضمیمه کنم این ضمیمه خیلی زاغارته فایل از 2 مگ بالاتر میشه اصلا ضمیمه نمی کنه نمیدونم واسه چی زده حداکثر حجم مجاز برای آپلود 200 مگ!!!
2 مگ رو با زور قبول می کنه ولی هر طور شده روی یه اپلود سنتر اپ می کنم با اکانت رپیدبازم مستقیمش می کنم... فقط عاجزانه خواهش می کنم هرکی دانلودش کرد دیتا شماره 4 رو دانلود کنه هم می تونه کوپا سانتاندر 2012 رو بازی کنه با رونالدینیو و فلامنکو و هم یه لطفی می کنه و فایل ادیت رو برام اکسپورت می کنه من نسخه PC رو ندارم
بابت تاخیر یک روزه شرمنده اینم لینکها
لینک 4شیرد
لینک مستقیم رپیدبازکد:http://www.4shared.com/archive/Ar9KaBqB/rld-pes1216.html
ادیت فایل صفر کیلومتر دیتا پک 4 یادتون نره:10:کد:http://spaniuly.dl.rapidbaz.com/kaBD-/rld-pes1216.7z
این لینک چه کاری انجام میده تو بازی؟نقل قول:
PES2012 DLC 4
PES 2012 Patch 1.06 – official update
یا
کرک پچ 1.06:
یا