خدایش ساکت کجا عالی کار کرده اگر فتل و کاشانی چند سال مثل ساکت سر کار بمونند از اینا بهتر کار میکنند
Printable View
خدایش ساکت کجا عالی کار کرده اگر فتل و کاشانی چند سال مثل ساکت سر کار بمونند از اینا بهتر کار میکنند
خلاصه چه ما اشتباه كنيم و چه اشتباه نكنيم به فينال رسيديم.
به اميد قهرماني استقلال در جام حذفي:11:
به نظر من هم بهترين مدير اوس حبيب كاشانيه هم به خاطر اينكه با پرسپوليس قهرمان ليگ هفتم شد و مهم تر اينكه تونست بحرانها وحواشي زياد تيمو مديريت كنه!
ماجراي شيث شيطنتهاي نيكبخت . كسر 6 امتياز .ماجراي اختلاف استيلي قطبي ومرزبان قطبي و چندين و ديگه..
واقعا اين مدل تيم پرسپوليس استعداد اينو داشت كه با كوچكترين حاشيه وبحران زمين گير بشه! كه واقعا با كمك هاي خوب كاشاني اين اتفاق نيفتاد وتيم سزاوارانه قهرمان شد.
این یارو ساکت که فقط دم از فرهنگ سازی میزنه ولی تیمش بی فرهنگترین تیم ایرانه.
کاشانی هم اول فصل همه مخالفش بودند حالا یهو همه شدند طرفدارش. یادتون رفته چقدر تو استادیوم بر ضدش شعار میدادند.
فتح اله زاده هم یک مقدار احساسی عمل میکنه ولی مدیر خوبیه.یاد زمانی که با عابدینی مدیرعامل وقت پیروزی کل کل داشتند بخیر.
فقط حاجی فتح اله زاده.
یک قدم تا قهرمانی
یک قدم تا آسیا
همه جا فوتبال ایران رو با استقلال و پرسپولیس میشناسند و تیمهای دیگه تا چند سال پیش برای سوم شدن میجنگیدند و آرزوشون این بود که بتونند مقابل این تیمها یک مساوی بگیرند.
استقلال و پیروزی 2 تیم دولتی هستند و دولت باید خرجشون رو بده همونطور که خرج سپاهان رو فولاد مبارکه میده.
نه نشد دیگه:13:نقل قول:
دوست عزیز داری اشتب می کنی
من که شخصا اصلا دوست ندارم استقلال قهرمان بشه
پس لطفا پرسپولیس ها را وارد این جریانات نکن
در ضمن هنوز مونده تا قهرمانی:27:
حبیب کاشانی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس امشب در گفت وگویی تلفنی با برنامه بدون خط خوردگی رادیو گفت وگو گفت : قطبی با اصرار همسر کره ای خود که در هلند بزرگ شده است حاضر به ماندن در ایران نیست و اعلام کرد فصل آینده سرمربی پرسپولیس نخواهد بود کاشانی درباره سرمربی فصل آینده قرمز ها هم گفت : در صورت تغییر نکردن نظر قطبی تا روز شنبه به احتمال قوی حمید استیلی سرمربی فصل بعد تیم پرسپولیس است
پ.ن : اميدوارم صداي گفت و گو اماده شود تا بتوانيد بشنويد ، بازهم بگید زنها قدرتشان کمه خانم یوروم (همسر کره ای قطبی ) یک نفره برای پرسپولیس و هواداران و ....تعیین تکلیف میکنه !
منبع: وبلاگ مازیار ناظمی
جالبه : دی / خاک وچوک
بودن يا نبودن مسئله اين است!!!
اين خبر كه هنوز قطعي نشده
البته حميد استيلي هم اگه مربي بشه خوبه!
تاكي پشت خط بمونه ديگه وقتشه سكانو بگيره!
بادبانهارو بكشيد!!!!!!!!!!!!!!!
باعث تاسفه
بايدم بزاره بره . با اين حواشيه كاذبي كه اين 10 20 تا روزنامه ورزشي و مطبوعات از هر موضوع كوچيكي درست ميكنن مخصوصا براي تيماي بزرگ بايدم هر مربي صادقي كه هدفش كمك كردن به فوتبال باشه بذاره و فرار كنه .
به نظر من كه اصلا ربطي به همسرش نداره اينو گفته تا بهونه اي داشته باشه.نقل قول:
قطبی با اصرار همسر کره ای خود که در هلند بزرگ شده است حاضر به ماندن در ایران نیست
امسال قطبي رو خيلي اذيت كردن مهمترين دليل رفتنش هم همينه و خستگي فكري ناشي از مقابله با اين جور مشكلات .
بلاخره بعضي از آقايون به هدفشون رسيدن ...
اميدوارم كسايي مثل استيلي مرزبان ماماني شيث رضايي نيكبخت و... كه با قطبي مشكل داشتن ببينن ميتونن بهتر از قطبي كار كنن البته كه بعضياشون رفتني شدن.
بهترين كار اينه كه قطبي از تيم جدا شه تا براي سالهاي بعد كه پرسپوليس اگه تونست بره آسيا تيم رو همراهي كنه .
کاملا تایید میشه.تو 90 هم به شایعه پردازی ها اعتراض کرده بود.نقل قول:
البته استیلی هم گزینه ی بدی واسه سرمربی گری نیست.
من کره ایم خوبه .. شماره ی یوروم خانوم رو بده من باهاش یه ذره صحبت کنم راضیش می کنم...
جان؟ چی شد بالاخره؟ رفت؟ موند؟ میره؟ مبمونه؟ نمیره؟ نمیمونه؟ زنشو طلاق میده؟ نمیده؟
سلام دوستان.
درسته که اگر قطبی میموند بهتر میشد، ولی من فکر کنم سرمربیگری استیلی هم دستهکمی از اون نداشته باشه. چه پایۀ تیم هم به سرپرستی استیلی گذاشته شد تا بعد قطبی اومد و شد سرمربی.
البته توجه داشته باشید که هنوز هیچ خبرگزاری رسمیای این خبر رو تایید نکرده.
تندرست باشید. :46:
خبرگزاري پرسپوليس : یک منبع موثق در باشگاه پرسپولیس در گفتگو با خبرگزاري پرسپوليس اعلام کرد در آخرین ساعات دیشب افشین قطبی با این باشگاه به توافق قطعی رسیده و فصل بعد را هم با پرسپولیس خواهد بود.
وی در ادامه افزود این توافق هنوز ثبت نشده و اگر اتفاق خاصی روی ندهد با پذیرش شرایط قطبی و صحبتهای دو طرف قطبی فصل بعد با تیم پرسپولیس خواهد بود.
خبر تکمیلی متعاقبا ارسال میگردد.
خبرگزاري پرسپوليس : یک منبع موثق در باشگاه پرسپولیس در گفتگو با خبرگزاري پرسپوليس اعلام کرد در آخرین ساعات دیشب افشین قطبی با این باشگاه به توافق قطعی رسیده و فصل بعد را هم با پرسپولیس خواهد بود.
وی در ادامه افزود این توافق هنوز ثبت نشده و اگر اتفاق خاصی روی ندهد با پذیرش شرایط قطبی و صحبتهای دو طرف قطبی فصل بعد با تیم پرسپولیس خواهد بود.
خبر تکمیلی متعاقبا ارسال میگردد.
سلام...
ایشالا همون چیزی که گفتی بشه
خدا خودش کمک کنه
چون پرسپولیس با قطبی زندست
^موفق باشی^
دیدید گفتم!نقل قول:
:46:نقل قول:
نقل قول:
امیدوارم که حقیقت باشه.
سلام...
قطبی بره واویلا
پرسپولیس بازم رفت............
ولی کاش شایعه باشه
^موفق باشید^
قطبی هم زن ذلیله دیگه.
اگه میدونست میاد ایران انقدر محبوب میشه هیچوقت از کره زن نمی گرفت!!
ای بابا یه تاپیک میگه میره یه تاپیک میگه میمونه.
عجب گیری کردیم هااا.
نه عزیز دایی در عرصه باشگاهی خوب عمل میکنه.نقل قول:
به شرطی که بازیکن خوب زیر دستش باشه
که پرسپولیس بازیکن خوب زیاد داره.
فصل قبل که سایپا چند تا بازیکن خوب داشت دایی سایپا رو با اقتدار قهرمان کرد
مطمئنا پرسپولیس رو هم میتونه.
ساکت رو میشه به علیرضا دبیر تشبیه کرد.
وقتی تو مبارزه ای میباخت انقدر تو تشک مینشست تا مدال رو از گردن حریف در میاوردن
مینداختن به گردن این. ساکت هم انقدر اعتراض میکنه که اخر حرفش به کرسی میشینه.
شاید...من زیاد توو نخ فوتبال و تعقیبش نیستم ولی همیشه پگاه گیلان رو دوست داشتم و واقعا از بردش خوشحال میشدم!چون هرگز حامیان مالی قوی ای مثل استقلال و پرسپولس نداشته!نقل قول:
مگه نبود همین استقلالی که 4 به 1 از پگاه باخت؟!
به خصوص جلوی تیم قدرتمندی مثل سپاهان که پرسپولیس خیلی شانسی ازش برد!
کی باورش میشد پگاه قعر جدولی سپاهان رو به نتیجه ی 4 به 2 ببره؟!
کاش این نادر دست نشان زودتر مربی پگاه میشد...شاید اگه از اول مربی پگاه بود وضعیت پگاه خیلی بهتر از اینا بود که شک ندارم همینطوره!
در کل اینجور بحث ها هیچ وقت پایان نداره چون یه نفر به خاطر علاقه ای که به یه تیم داره هرگز حاضر نیست تیم دیگه ای رو بالاتر ازش بدونه!
به خاطر همین می گم دم پگاه گرم:5:!نقل قول:
فقط خود حمید استیلی میتونه
باید یکی بیاد که پرسپولیسی واقعی باشه
کاشانی به مهر خبر داد :
آخرین نشست با قطبی امروز برگزار می شود / خداحافظ پرسپولیس
آخرین نشست مسئولان باشگاه پرسپولیس برای متقاعد کردن افشین قطبی ظهر امروز با حضور مدیرعامل این باشگاه برگزار می شود.
حبیب کاشانی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر در این مورد گفت: آقای قطبی تصمیمش مبنی بر جدایی از تیم فوتبال پرسپولیس را گرفته است اما ما در تلاشیم تا در نشست امروز او را برای ماندن در این تیم متقاعد کنیم.
کاشانی ادامه داد: ظاهرا شرایط برای ادامه همکاری آقای قطبی با باشگاه پرسپولیس فراهم نیست اما در نشستی که ظهر امروز با وی خواهیم داشت تلاش می کنیم نظر او را تغییر دهیم.
در حالی که مدیرعامل و سایر مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند که افشین قطبی را برای فصل بعد هم حفظ کنند، گفته می شود قطبی تصمیم نهایی اش را گرفته و بزودی با پرسپولیس قطع همکاری خواهد کرد.
تاریخ انتشار، تهران: ۱۱:۳۷ , ۱۳۸۷/۰۳/۱۰
حيف تاپيك عموميه.
نمیشد این اخبارو تو تاپیک خودتون میدادین؟هر کی برا هر خبر یه تاپیک بزنه هیچ میدونی چطور میشه؟
دوستانی که مدعی هستن که پگاه قهرمان میشه یا بازیرو ندیدن یا رو هوا حرف میزنن.سپاهان چنتا اخراجی داشت؟اتفاق جزئی از فوتباله.من بشخصه فکر میکنم احتمال اینکه به برق بخوریم بیشتره.
آخرين جلسهي كاشاني با قطبي برگزار شد
قطبي وسايلش را براي ترك ايران جمع كرد
"استيلي" گزينه اول، "خاكپور" كانديداي دومسرويس: ورزشي - فوتبال[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
1387/03/10
05-30-2008
13:57:27
8703-05464: كد خبر
سرويس: ورزشي - فوتبال
افشين قطبي پس از پايان جلسهي امروز با حبيب كاشاني به طور رسمي از پرسپوليس جدا شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي و حبيب كاشاني ساعت 12 ظهر امروز در منزل قطبي با هم جلسهاي برگزار كردند كه در اين جلسه قطبي اعلام كرد كه به طور رسمي نميتواند به كارش در پرسپوليس ادامه دهد.
قطبي حتي وسايل خانهاش را جمعآوري كرده و آمادهي بازگشت به آمريكا يا كرهي جنوبي است. او بزودي ايران را ترك خواهد كرد.
هر چند كه قرارداد يكسالهي قطبي به پايان رسيده اما او مبلغ 262 هزار دلار از باشگاه پرسپوليس طلبكار است و هنوز اين مبلغ به او پرداخت نشده است.
اين در حالي است كه مشكلات مالي باشگاه پرسپوليس مانع از آن شده كه تاكنون اين تيم بتواند در جذب بازيكنان جديد و تمديد قرارداد بازيكنان فعلي اقدامي موثر انجام دهد. مبلغ 200 ميليون تومان باشگاه به بازيكنان براي پرداخت قسط آخر بدهكار است.
در حالي قطبي از پرسپوليس جدا شد كه حميد استيلي بيشترين شانس را براي سرمربيگري پرسپوليس دارد و او گزينهي اول باشگاه پرسپوليس است.
محمد خاكپور هم گزينهي دوم باشگاه براي حضور بر روي نيمكت پرسپوليس است.
انتهاي پيام
این خبر قطعیست و شایعه ای در کار نیست.
حالا نه پگاه بازی با سپاهان رو برده همه فکر میکنند 100 درصد پگاه میاد بالا .ولی هیچ چیز معلوم نیست.
ای کاش میموند ولی.
بد شد رفت ولی چه میشه کرد :41:
راست میگی
اه...
نمیدونی سرمربی کجا میخواد بشه ؟
امیدوارم هر جا که رفت موفق باشه:41:
ولی من فکر کنم که برق بیاد بالا
هرکی بیاد برای ما فرقی نمی کنه ما در هر صورت قهرمانیم