تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
  • 19-01-2012, 18:52
    p3yman_xl
    با تاخیر برد با ارزش رو تبریک میگم..
    فرق آدم ها و شخصیت هاشون رو میشه تو این لحظات دید و تشخیص داد.
    په په من رو یاد بچه های خردسال میندازه! به مسی حسادت میکنه اما هیچ کاری از دستش جز تخریب و خطاهای خشن بر نمیاد. اون صحنه که دست مسی بزرگ رو لگد کرد حس تنفر عجیبی من رو گرفت.
    همینطور کوئنترائو ... واقعا چه میشه در مورد این بازیکنای آماتور گفت. کسانی که بویی از انسانیت و بازی جوانمردانه نبردن. کالهون تا به زمین اومد کارت زرد گرفت! خوب این یعنی چی؟!
    نکته دیگه در بازی دیشب بوسکتس بود؛ به نظر من بهترین هافبک دفاعی جهان هست. دیشب در میانه زمین آقایی میکرد ... همینطور اینیستا .. دیریبل زدناش به آلتینتپ دیدنی بود.
    نقل قول:

ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا معتقد است که بازی کثیفی دربرنابئو را شاهد بودیم
    نقل قول:

داستانی تمام نشدنی
    :jealous:
  • 19-01-2012, 19:16
    Hatek
    سلام
    میخواستم بپرسم اگه کمیته انظباتی برا په په محرومیت در نظر بگیره امکانش هست به بازی برگشت نرسه؟؟
  • 19-01-2012, 19:19
    M O B I N
    ببینید اگه بارسا 10 تا هم میخورد ... پینتو کلی سوتی میداد .. مسی اصلا پاس گل نمیداد .... اصلا چی بگم همه چیز به ضرر بارسا هم اگه بود .....

دیدن اون استوپ های زیبای اینیستا واسه من کافی بود.. خیلی خیلی ماهرانه توپ ها رو مهار میکنه !! :40:
  • 19-01-2012, 19:19
    CATALONIA
    واقعا بعد از يه ماه امتحاناي سخت ديدن يه بازي بارسا كل خستگي رو از تن آدم بيرون مي بره ...
    كلا ديگه ديروز توي اخبار هاي ورزشي خبر دوم و سوم بود بازي بارسا چون اينقدر بردن هاي بارسا آسون شده كه همش از قبل معلومه ...
    چيزي كه اين فصل خيلي مشهوده انگيزه است كه فك كنم بين بازيكن ها كم شده و ديگه بازي ها با تيم هاي آسون رو اهميت نميدن ! كه اين خيلي بده .. ولي وقتي بايد بدرخشن ميدرخشن !
    اميدورام توي لاليگا هم كه 2 امتياز فاصله داريم ( سه امتياز ال كلاسيكو كه به حساب ريخته شده :31: ) اون 2 امتياز هم آخر فصل بچه ها سفت بگيرن حله ...
    در مورد بچه هاي ديشب هم كه تو بازي بودن نبايد حرفي زد ... بلاخره بچن ديگه ! ..در كل روني حرف جالبي زده :31: :31:
    +
    نكته ي ديگه اينه كه دو تا بازيه كه بارسا گل اول رو ميخوره .. بعد ميبره .. من حس كردم طرفداراي رئال بيشتر حرص ميخورن :31: اين طوري حالش بيشتره ...
    امسال يه 6 گانه ديگه تو راهه ...
  • 19-01-2012, 19:22
    boy iran
    نام پنج بازیکن بارسا در تیم منتخب UEFA.com
    آلوز، پیکه ، ژاوی، اینیستا و مسی، پنج بازیکن باشگاه بارسلونا هستند که نام آنها در تیم منتخب UEFA.com قرار گرفته است. جوزپ گواردیولا نیز به عنوان بهترین سرمربی برگزیده شد.

بارسا باشگاهی است که بیشترین نماینده را در این تیم دارد. بیش از 4.5 میلیون کاربر در رأی گیری این وب سایت شرکت کرده اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفقیتی دیگر برای اف سی بارسلونا

5 نفر از اعضای این تیم به رهبری جوزپ گواردیولا، توسط کاربران سایت UEFA.com در تیم منتخب قرار گرفتند. نام آلوز، پیکه، ژاوی، اینیستا و مسی به همراه کاسیاس، تیاگو سیلوا، مارسلو، روبن، بیل و کریستیانو رونالدو، در این تیم دیده می شود. همچنین گواردیولا بهترین مربی سال لقب گرفت، عنوانی که او در سال 2009 نیز به آن دست یافته بود. بیش از 4.5 میلیون نفر در این رأی گیری شرکت کردند.

لازم به ذکر است که 8 بازیکن از بارسا، به همراه گواردیولا برای این تیم نامزد شده بودند که تنها والدز ، ماسکرانو و آبیدال در تیم نهایی قرار نگرفتند. نامزد ها توسط سردبیران UEFA.com انتخاب شدند.

چهارمین سال ژاوی و مسی

این چهارمین بار متوالی است که ژاوی و مسی برای این تیم انتخاب شده اند، در حالی که نام اینیستا سه بار و پیکه دو بار در این تیم قرار گرفته است. همچنین این دومین باری است که نام آلوز در تیم منتخب UEFA.com دیده می شود، اولین باری که نام او در این تیم قرار گرفت او بازیکن سویا بود.

بازیکنان بارسا در تیم منتخب UEFA.com

2010: جرارد پیکه، پویول، ژاوی هرناندز، آندرس اینیستا و لئو مسی
    2009: دنی آلوز، کارلس پویول، ژاوی هرناندز، آندرس اینیستا، لئو مسی ، زلاتان ابراهیموویچ و جوزپ گواردیولا به عنوان سرمربی
    2008: کارلس پویول، ژاوی هرناندز و لئو مسی
    2007: اریک آبیدال
    2006: رونالدینیو، ساموئل اتوئو و فرانک ریکارد به عنوان سرمربی
    2005: کارلس پویول، رونالدینیو و ساموئل اتوئو
    2004: رونالدینیو
    2003: -
    2002: کارلس پویول
    2001: پاتریک اندرسون

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• 19-01-2012, 19:55
    boy iran
    پیکه: امیدوارم هیچ وقت با بازیکنی مثل په په هم تیمی نشوم
    په په در دیدار شب گذشته رئال مقابل بارسا، به دلیل لگد کردن دست مسی، با انتقادات زیادی روبرو شد.

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، اعلام کرد دوست ندارد هیچگاه در کنار بازیکنی مانند په په ، مدافع پرتغالی رئال بازی کند.

په په در دیدار شب گذشته رئال مقابل بارسا، به دلیل لگد کردن دست مسی، با انتقادات زیادی روبرو شد.

حتی مورینیو در کنفرانس خبری پایانی بازی اعلام کرد آن اتفاق را ندیده ام اگر په په واقعا چنین کاری انجام داده باشد، توسط باشگاه رئال جریمه خواهد شد.

پیکه در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما بازیکنی مثل په په در رختکن مان نداریم. همه دیدند او چکار کرد.

امیدوارم هیچ وقت یک هم تیمی مانند او نداشته باشم."

این ملی پوش اسپانیایی اظهار امیدواری کرد که کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال اسپانیایی در این مورد این اتفاق تصمیم گیری کند.

" داور ممکن است این اتفاق را ندیده باشد اما هستند کسانی که می توانند در مورد این اتفاق تصمیم گیری کنند.

تصاویر تلویزیونی وجود دارد. باید دید آنها چه تصمیمی می گیرند. امیدوارم آنها کارشان را درست انجام دهند."

پیکه همچنین هم تیمی آرژانتینی اش را مورد ستایش قرار داد و گفت:" در کنار توانایی هی فنی، باید از مسی به خاطر فروتنی اش تشکر کرد."
  • 19-01-2012, 21:41
    boy iran
    نهمین پیروزی گواردیولا در برابر رئال مادرید.
    نتایج گواردیولا در برابر رئال مادرید عالی به نظر می رسد: 9 پیروزی، 3 تساوی و تنها یک باخت و مهم تر اینکه او تاکنون در برنابئو بازنده نبوده است؛ 5 برد و 2 تساوی.

با احتساب برد چهارشنبه در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی جام پادشاهی (2-1)، بارسلونا به نهمین پیروزی خود در برابر رئال مادرید از زمان مربیگری گواردیولا دست یافته است. گواردیولا هیچ گاه در برنابئو زمین را با باخت ترک نکرده است و این پنجمین پیروزی شاگردان او در پایتخت محسوب می شود. در مجموع گواردیولا 9 برد، 3 تساوی و یک شکست را در رویارویی با سفیدپوشان در کارنامه خود به ثبت رسانیده است. این رکورد او را در کنار یوهان کرویف در کسب بیشترین بردها در برابر رئال مادرید قرار می دهد. 6 پیروزی گواردیولا در لالیگا، یک بازی در لیگ قهرمانان و یک برد در سوپرکاپ و مسابقه دیگر در جام پادشاهی به دست آمده است.

شکست ناپذیری در برنابئو

اگر به نتایج کسب شده در برنابئو نگاهی بیندازیم همگی قابل قبول هستند، 5 پیروزی و 2 تساوی در 7 بازی انجام شده. اولین پیروزی این مربی در اولین ال کلاسیکوی لالیگا فصل 09-2008 بوده است. در آن بازی بازیکنان بارسا، رئال مادرید را با نتیجه 6-2 در هم کوبیدند. آنری، مسی و دو مدافع بارسا، کارلوس پویول و جرارد پیکه گلزنان آن دیدار بودند که برد را برای کاتالانها به ارمغان آوردند.

در همان فصل بارسای گواردیولا با نتیجه سبکتر 2-0 و گلهای مسی و پدرو برنده بازی شد و یک سال یعد، ال کلاسیکو با تساوی به پایان رسید و این اولین مسابقه ای بود که گواردیولا برنده از برنابئو بیرون نرفت.

لیگ قهرمانان و سوپر کاپ

سومین برد در سانتیاگو برنابئو، فصل پیش حاصل شد، فصل 11-2010 و در لیگ قهرمانان (2-0). تیم برای رسیدن به فینال ومبلی در برابر بزرگترین حریف خود جنگید و دو گل مسی اندوخته خوبی برای بازی برگشت در نیوکمپ بود. بارسا با پیروزی در برابر منچستر یونایتد موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. در سوپرکاپی که تابستان گذشته برگزار شد، مردان گواردیولا نتوانستند به برد همیشگی دست پیدا کنند و نتیجه با تساوی 2-2 به پایان رسید، اگرچه در بازی برگشت در نیوکمپ با گل های اینیستا و مسی 3-2 پیروز میدان شدند.

دومین پیروزی فصل

این فصل بارسلونا با نتیجه 3-1 و با گلهای الکسیس سانچز و ژاوی هرناندز و همچنین سسک فابرگاس از برنابئو بازگشت. در آخر نیز در روز چهارشنبه، گواردیولا در سیزدهمین ال کلاسیکوی خود به پنجمین بردش با نتیجه 2-1 دست پیدا کرد.

• 19-01-2012, 21:56
    Dr.FANOOS
    ---- ---- -- -----
    فوق العاده بودیم !
    بدون شک حتی از بازی رفت لالیگا هم بهتر بودیم . موقعیت هامون خیلی خطرناک تر از اون بازی بود .
    فقط رئال بیش از اندازه خوش شانس بود ، شاید هم ما خوش شانس نبودیم دیگه ...( :27: )
    در مورد برتر بودنمون دیگه تکراری شد بحث کردن . تعداد موقعیت گل و مالکیت توپ . نحوه ی بازی بارسا که
    توسط دوربین های ورزشگاه گرفته می شد کاملا مشخص بود .

اون دوربینی که از بالا به طور عمودی بازی رو می گرفت خیلی برای من جالب بود .
    از یه زاویه ی دیگه تیکی تاکای بارسا رو می تونستم ببینم و واقعا با خودم گفتم بازیکنای رئال حق دارن سرگیجه بگیرن .
    این جمله رو گزارشگر سایت گل سر بازی با بتیس گفت و توی این بازی از طریق اون دوربین کاملا ملموس بود :

نقل قول:

Pinball play from Barca at the moment, Messi to Iniesta, to Xavi, to Alexis, its extremely intricate and entertaining football being played at the moment.
    واقعا بارسا داره پینبال بازی می کنه :40:

سخت ترین کار انتخاب بهترین بازیکن بارساست.

بازیکن بد که نداشتیم . به غیر از اون گلی که پینتو به رئال هدیه کرد .
    پویول که بیشتر توی محوطه جریمه رئال بود . نهایتا تا وسط زمین عقب می کشید :31:
    یه بار دیگه این جمله ام رو می گم : پیکه به نظرم بهترین مدافع بازیسازی هست که دیدم . خوش استیل ، باهوش ، بدون اشتباه .
    آلوز هم همچنان بعنوان وینگر توی سنتیگو سمت راست رئال رو اذیت می کنه .
    آبیدال ! هیچی ، فقط سکوت باید کرد .
    درمعدود ضد حملاتی که رئال داشت نمی دونم آبیدال خیلی هوشمندانه عمل می کرد یا اینکه رونالدو توپ ها رو به آبیدال هدیه می کرد ؟!
    فکر کنم سومین گل عمر فوتبالی آبیدال بود و جالب اینجاست که تمام گل هاش رو در جام حذفی زده . چه در لیون چه در بارسا .

ژاوی ، اینیستا ، سانچز و ... همه بدون اینکه بخوان به خودشون فشاری بیارن راحت توی زمین آقایی می کردن .

اما دو تا بازیکن به نظر من سوای از بقیه بودن .
    1- مسی :
    اول اینکه توی این بازی مسی نشون داد که همه په په و هم دیارا رو می تونه راحت تر از اونی که فکرش رو بکنید
    دریبل کنه . همین که 3-4 بازیکن مشغول مسی بودن مسی سریع گوشه ی زمین که اینیستا بود رو صاحب توپ می کرد.
    دقت پاس های مسی خیلی با ارزش تر از دریبل هایی هست که می زنه.
    با یه پاس می شه 5 نفر رو از بازی حذف کرد اما با یه دریبل مگه چند نفر جا می مونن ؟؟
    من فقط نمی دونم توی اون شلوغی جلوی محوطه رئال آبیدال رو چه شکلی دید؟؟؟
    واقعا شگفت آوره .
    دوباره نتیجه رو مسی رقم زذ .

2- بوسکتس:

پپ میاد می گه به نظر من بهترین هافبک دنیا بوسکتس هست . در مقابلش هم بوسکتس میاد همچین بازی- - ارائه می ده .
    بهترین بازیکن بارسا بوسکتس بود . حتما بازی رو دانلود کنید و ببینید با چه درایتی پاس می داد و حفظ توپ می کرد .

من خودم تابستون ، مخصوصا بعد سوپر کاپ روی این رئال خیلی حساب باز کرده بودم . اما واقعا باید به میلانی ها
    به خاطر بازی برگشت توی سن سیرو تبریک گفت . با این دو تا بازی که انجام دادیم مقابل رئال ، به من ثابت شد که
    میلان سرسخت ترین حریفی بوده که ما توی این فصل باهاش بازی کردیم .

خود طرفدار های رئال هم از الان توی چمپیونز لیگ دست به دامن تیم هایی مثل میلان و ... شدن .

-----------------------------
    در مورد حرکات په په و کوئنترائو و کاروالیو (+ کایخون و کاروالیو) چیز خاصی نمی شه گفت . دیگه به این بد خلقی های رئالی ها
    باید عادت کرده باشیم . همونطور که به بردنشون عادت کردیم .
    من زیاد هم به محرومیت په په امیدوار نیستم .
    مگه اون زمان که مورینیو انگشتش رو کرد توی چشم تیتو فدراسیون اسپانیا عکس العمل خاصی نشون داد ؟؟
    مگه اون موقعی که مارسلو پای فابرگاس رو بدون توپ قیچی کرد فدراسیون اسپانیا عکس العملی نشون داد ؟؟
    اون موقع که راموس توی صورت پویول و ژاوی زد فدراسیون اسپانیا عکس العملی نشون داد ؟؟
    و
    .
    .
    .
    این قضیه یه داستان تکراری شده مثل برد های ما .
    سرمنشا همه ی این مسائل هم خود سرمربی تیم هست که بازیکناش رو با این ذهنیت به زمین می فرسته .
    تازه به آقا بدهکار هم هستیم که چرا تیم هاش 10 نفره می شه:27:
    رئال قبل از زمانی که مورینیو بود توی همین ورزشگاه 6 تا خورد ، از این کارا کردن ؟؟؟
    از وقتی این آقا اومده رئالی ها اینطور شدن . من خودم سرخیو راموس از بازیکن های مورد علاقه ام هست اما خیلی عوض شده !:13:
    -----------------------------
    دو تا نکته کی خیلی این روزا واسه من واضح بود این بود که رئالی ها در طول این دو-سه فصل با این موضوع که
    بارسا پلان b ندارن خواستن از ارزش های تیم کم کنن و مدام این سوال رو از ما می پرسیدن که پلان B بارسا چیه ؟
    من خیلی دوست دارم بدونم پلان A رئال برای گل زدن به بارسا فقط صرفا روی ضد حملات هست ؟ و دلبستن به اشتباهاتی مثل اشتباه پینتو ؟
    برخلاف طرز فکرم در چند ماه گذشته باید اعتراف کنم که :
    این رئال خیلی خیلی فاصله داره با ما .
    حتی لالیگا رو که به احتمال زیاد می گیرن باز هم نمی تونه مانع نمایان نشدن این اختلاف بشه .
    بارسا هر روز داره به این فکر می کنه که مشکلاتی که در ترکیب 3 دفاعه اش داره رو حل کنه از اونور رئال
    به چگونگی چیدن هافبک های دفاعی-ش فکر می کنه . 2 تا موقعیت گل هم با طرز بازی این تیم به نظرم زیاده !

---------------------------

پپ 41 ساله در شب تولدش یه همچین هدیه ای به ما می ده که این سر دنیا انقد خوشحال باشیم .
    وصف ناپذیره این مرد. میاد می گه بوسکتس بهترین هافبک دنیاست ، اگه به پینتو بازی ندم بهش خیانت کردم ،
    سانچز در قلب من هست !
    اونوقت ابرا می گه من فیات نیست:31:

پ.ن : ماشین پرس-شون هم دیگه جواب نمی ده :5:
  • 19-01-2012, 22:06
    boy iran
    گواردیولا: «ما در برابر مادرید بازی می کنیم، من هیچ چیز را قطعی نمی دانم».
    مربی بارسا از نتیجه 2-1 به دست آمده در برنابئو رضایت دارد اما این موضوع را نیز گوشزد کرد که مسابقه دوم هم باید انجام گیرد و مادرید قادر به رسیدن به دور بعدی هست. گواردیولا نیز از اینکه بارسا توانست در هفتمین بازی اش در برنابئو بازنده به خانه برنگردد بسیار شگفت زده است.

گواردیولا بعد از برد چهارشنبه در دور رفت جام پادشاهی (2-1) رضایتمندی خود را از عملکرد بازیکنانش اعلام داشت. اگرچه مربی بر کیفیت بازی تیم مورینیو اصرار داشت اما افزود که هیچ چیز در بازی هفته آینده در نیوکمپ قطعی نیست: «ما هنوز 90 دقیقه دیگر را پیش رو داریم و در برابر رئال مادرید نیز بازی می کنیم، پس من راه یابی به دور بعد را تضمین شده فرض نمی کنم. آنها پتانسیل برد را دارند و ما باید آماده باشیم. من تاکید می کنم که مادرید قادر به انجام هر کاری هست و هنوز بازی برگشت باقی مانده است».

بازی خوب و موقعیت های گل مناسبی داشتیم

گواردیولا ضمن اینکه بازی در برنابئو را سخت توصیف کرد، به توضیح بازی بارسا پرداخت: «بار دیگر در اینجا بازی خوبی داشتیم. نکته مهم این است که نیمه راه را پشت سر گذاشته ایم و برای کسب نتیجه مطلوب تلاش کردیم. بازی را کنترل کردیم و توانستیم گل کریستیانو را جبران کنیم. به نظر من بازی قابل قبولی بود و نباید فراموش کرد که در برابر رئال مادرید بازی می کردیم. موقعیت های گلزنی فراوانی هم به دست آوردیم».

گواردیولا تائید کرد که از شکست ناپذیری تیمش در برنابئو شگفت زده شده است: «همیشه فکر می کنید دیر یا زود این روند خاتمه می یابد. کسب چنین نتیجه ای طبیعی نیست چون بازی کردن در این ورزشگاه بسیار دشوار است. بازیکنان از اهمیت بازی در چنین ورزشگاه هایی آگاهی دارند و عملکردی عالی به نمایش گذاشتند. امیدوارم تماشاگران در خانه نیز از بازی لذت برده باشند. این درست است که در مسیر خوبی قرار گرفته ایم. اکنون هم در راه بازگشت به خانه از اینکه در شان شخصیت بارسا بازی کرده ایم خوشحالیم. برای بازی برگشت باید بر روی نقاط ضعف و قوت خود در این مسابقه تمرکز کنیم.هنوز دور برگشت باقیست و باید برای موفقیت در نیمه نهایی در سطح بالایی ظاهر شد».

درصد مالکیت توپ بالا

بعد از روحیه دادن به پینتو با بیان اینکه او دروازه بانی فوق العاده است، مربی اظهار داشت قبل از شروع بازی در مورد پاس های بلند و درصد مالکیت توپ بحث شده است. او افزود: «برنامه ای می خواستیم که بتوانیم با آن به گل دست پیدا کنیم. نمی خواستیم اشتباهی داشته باشیم و می دانستیم که توپ آخر برای ماست و آن را هم به دست آوردیم».

الکسیس در قلب من جای دارد

در طول مصاحبه مطبوعاتی، گواردیولا به ستایش از الکسیس پرداخت: «می خواهم تبریک ویژه ای به الکسیس بگویم چون بازی فوق العاده ای را انجام داد. او جوان است و با کلی امید بعد از پشت سر گذاشتن مسائل زیادی به این جا آمده است. بسیار سخت کوش است، گل زن خوبی است و هم چنین دوست داشتنی. او انسان فروتنی است. من معتقدم بارسا قرارداد استثنائی را با او به امضا رسانده است. با این وجود که او هنوز تمامی قابلیت های خود را به ما نشان نداده است که اگه اینطور شود او را بهتر خواهید دید».

مترجم: سمیرا محمدی

• 19-01-2012, 22:11
    LittLe_BeAr
    برتری بارسا در آمار و ارقام

آمار پیروزی 2-1 در برنابئو نشان می دهد که چگونه بارسا تیم برتر میدان در دور یک چهارم نهایی کوپا دل ری بوده است.

- بارسا 72% مالکیت توپ را در برابر بزرگترین رقیب خود در اختیار داشت.

- بارسا در مجموع 744 پاس صحیح داد و در مقابل مادرید تنها 234 پاس صحیح داشت.

- ژاوی 122 پاس صحیح از مجموع 140 پاس و بوسکتس 109 پاس صحیح از 117 پاس و بهترین بازیکن رئال مادرید ژابی آلونسو 35 پاس صحیح از جموع 40 پاس داشت.

- جرارد پیکه بیشترین توپ ربایی را با دریافت 16 توپ انجام داد.

- بارسا 10 شوت به سمت دروازه ی رئال شلیک کرد و در مقابل رئال نصف این تعداد یعنی تنها 5 شوت روانه ی دروازه ی بارسا کرد.

- یاران مورینیو مرتکب 20 خطا شدند در حالی که مردان گواردیولا تنها 12 خطا انجام دادند.

- بارسا 3 کارت زرد دریافت کرد و رئال با دریافت 4 کارت زرد سهم بیشتری از کارت ها داشت.

- 8 کرنر بارسا در مقابل تنها کرنر مادرید .

- پویول باز هم در ضربات کرنر به رئال در برنابئو گل زد، گلی که بسیار شبیه گل به یاد ماندنی او در پیروزی شکوهمندانه ی 6-2 در سال 2009 بود.

- کرنر نیز توسط ژاوی زده شد کسی که تنها یک الکلاسیکوی دیگر تا رسیدن به رکورد بازیکن افسانه ای بارسا خوآن سگارا فاصله دارد.

- آبیدال دومین گل خود را برای بارسا در طول دوران بازیگری اش به ثمر رساند، گل قبلی او سال گذشته در رقابت های حذفی در ورزشگاه سن مامس به ثمر رسیده بود.

- لئو مسی سیصدمین بازی خورد را برای بارسا انجام داد و با پاس خارق العاده ی خود که منجر به گل دوم بارسا شد، آنرا جشن گرفت.

- پیروزی دیشب باعث برابری رکورد پیروزی در الکلاسیکو شد اکنون هر دو تیم دارای 86 پیروزی و 45 مساوی در بازی های الکلاسیکو هستند.

- مادرید باز هم اولین گل را در برنابئو وارد دروازه ی بارسا کرد. این اتفاق در سه الکلاسیکو ی قبلی برنابئو نیز تکرار شده بود ولی باز هم رئال در شکست بارسا ناکام ماند. از این چهار بازی 3 پیروزی از ان بارسا شد و یکی با نتیجه ی مساوی به پایان رسید.

- هر 18 بازیکن تیم اول بارسا در این فصل موفق به گل زنی شده اند.
  • 19-01-2012, 22:39
    boy iran
    مادرید 1- 2 اف سی بارسلونا: تولدت مبارک پپ!
    تیم با یک برد به یاد ماندنی در بازی رفت یک چهارم نهایی کوپا دل ری در برنابئو تولد 41 سالگی مربی خود را جشن گرفت.

فوتبال پاک بار دیگر به پیروزی رسید. اف سی بارسلونا با دو گل پویول و آبیدال مادرید را در خانه با نتیجه 2-1 شکست داد. با توجه به روند بازی و اینکه رئال گل اول بازی را به ثمر رساند، می توان گفت این بازی مانند بازی رفت در لیگ بود. (3-1). از طرفی روش بازی رئال یادآور بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان (2-0) بود. در هر دو بازی مذکور، مانند چهارشنبه شاگردان گواردیولا فاتح میدان بوده اند و او توانست شب 41 مین تولدش را در ذهن همگان ثبت کند. این پنجمین برد او در مادرید است.

بارسا می توانست با اختلافی بیشتر به پیروزی برسد. برای بارسا، یک هافبک کنترل بازی را در دست گرفت و دو مدافع گلزنی کردند؛ در حالی که برای مادریدی ها، حتی مهاجمین نیز چاره ای جز دفاع نداشتند. در نهایت این دو بازی به صعود یا حذف بارسا خواهد انجامید که در عمل، بارسا در بازی اول کاملا بازی را در دست داشت و با توجه به این روند مردان گواردیولا در بازی برگشت برتری جزیی دارند.

توپ متعلق به بارساست

گواردیولا تنها با یک تفاوت (پینتو به جای والدز) در ترکیب اولیه نسبت به ال کلاسیکوی ماه پیش، تیم را روانه زمین کرد. در حالی که مورینیو با قرار دادن آلتینتوپ به عنوان دفاع راست، کاروالیو در قلب دفاع و پپه در خط میانی همه را غافلگیر کرد. اف سی بارسلونا با تسلط کامل بر مالکیت توپ بازی را آغاز کرد در حالی که مادرید با خط میانی شلوغ و دفاع عمیق به استقبال بارسا رفت. از این نظر، می توان این بازی را با دور رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان سال گذشته قیاس کرد.

رونالدو مادرید را جلو انداخت

کریستیانو رونالدو طی یک ضد حمله سریع با یک گل زودهنگام باعث شد تاکتیک مورینیو به نظر خوب برسد. این بازیکن پرتغالی با تنها ضربه درون چارچوبی که مادرید در نیمه اول به دست آورد، توانست تیم خود را جلو بیندازد. روند بازی مانند ال کلاسیکوی ماه پیش (3-1) طی شد؛ گل زودهنگام مادرید و برتری کوتاه مدت آنها. بارسا می توانست همچون بازی قبل پیش از وقت اضافه با موقعیت هایی که الکسیس و مسی به دست آوردند، بازی را به تساوی بکشد؛ که این امر محقق نشد.

گل مساوی با ضربه سر پویول

گل مساوی دقایق کوتاهی پس از شروع نیمه دوم روی سانتر زیبای ژاوی و ضربه سر شیرجه ای تماشایی پویول به ثمر رسید؛ این گل شباهت بسیاری به گل دوم بارسا در برد 6-2 داشت. ناگهان گل زده راهی برای بازی ساده تر در خانه شد. این گل مادرید را شدیداً تحت فشار قرار داد و تا آخر بازی، آرامش اولیه خود را بدست نیاوردند.

آبیدال تمام ناشدنی ست

گل مساوی، بارسا را قویتر ساخت و بازی کاملا یک طرفه شد. پیش از یکی از حملات انگشت شمار رئال، بارسا یک شوت دیگر داشت که به تیر راست اصابت کرد؛ که این بار توسط اینیستا زده شد. در جواب، بنزما با یک ضربه سر پر قدرت تیر دروازه بارسا را به لرزه درآورد. با این حال، بارسا هنوز کنترل بازی را در دست داشت ومسی یک توپ زیبا برای آبیدال کاشت و آبیدال با یک ضربه ماهرانه با پای چپ، کار را تمام کرد. یک گل رضایت بخش، یک نتیجه عالی و یک هدیه به یاد ماندنی برای گواردیولا؛ تولدت مبارک پپ!

مترجم: شکیبا رهنما
  • 19-01-2012, 23:13
    boy iran
    پس برد 2-1 در مقابل مادرید:
    برای اولین بار پس برد 1-0 خانگی در نیمه اول شکست خورد!
    برای اولین بار از سال 1933 تعداد برد های رئال و بارسا در بازی های رسمی برابر شد 86-86
    بارسا اولین تیم تاریخ که 7 بازی پیاپی در خانه مادرید نباخته! 4 بازی در لیگ - 1 بازی در لیگ قهرمانان - 1 بازی در کوپا - 1 بازی در سوپر کاپ
    تا به امروز بارسا 196 ضربه کرنر زده که به صورت غیر مستقیم تبدیل به گل شده
    گل پویول 11ـمین گل او برای بارسا و دومین گل او به مادرید بود که هر دو در ورزشگاه خانگی اون ها به ثمر رسیده

• 19-01-2012, 23:19
    Dr.FANOOS
    Guardiola: Alexis stole my heart. He's an extraordinary transfer. He adapted well, gives us something we don't have. Very happy for him
    Guardiola: Pepe? Players talked about it, but I didn't see what happened. Seems it was clear on tv

Mourinho: Is it possible to defend Pepe? I didn't see what happened, I should see it first. Apart from that, he played a great game

بدون شرح :
    Tw Rooney (Man United): Pepe. What an idiot. Sometimes people wind u up
    Tw Wilshere (Arsenal): Poor from Pepe

+

این ویدیو رو حتما ببنید . می ترکید از خنده :دی

+

----

------

------
    این همون صحنه ای هست که الکسیس کاسیاس رو دریبل زد بعدش راموس خطا کرد روش.
    آفساید نبود .
    داوری به شکل عجیبی در طول لیگ و در طول جام حذفی داره به نفع رئال و به ضرر بارسا پیش می ره !

---------
    این هم فکر کنم تنها صحنه ای باشه که پینتو با دست هاش توپ رو لمس کرد :دی

-------
    پپ:40:

• 20-01-2012, 00:21
    boy iran
    و کارهای نیک این بشر همچنان ادامه دارد ...
    حراج کفشای مسی (که خودش امضاشون کرده) برای کارهای خیریه!

Fb Villa: "I leave you a photo with the biggest, Carles Puyol! He is the most claimed after his great goal yesterday! A pleasure to have him as captain!!!"

پیغام ویا رو فیس بوکش با عکس

• 20-01-2012, 01:51
    2raj_a
    نقل قول:

این همون صحنه ای هست که الکسیس کاسیاس رو دریبل زد بعدش راموس خطا کرد روش.
    آفساید نبود .
    داوری به شکل عجیبی در طول لیگ و در طول جام حذفی داره به نفع رئال و به ضرر بارسا پیش می ره !
    این صحنه یکی از بدترین تصمیماتی بود که داور گرفت و به بارسا ضرر زد تو این صحنه میشد گل زد و البته یه اخراج برای رئال به هر حال بازی تموم شده و خوشبختانه بازی کنان بارسا انقدر خوب بودن که این بازی رو ببرن
  • 20-01-2012, 09:08
    boy iran
    تیترهای روزنامه های بارسلونا در 19 ژانویه ی 2012

رئیسان لعنتی برنابئو

مادرید 1-2 بارسا

بارسای پپ باری دیگر در مکان مقدس سپیدها رژه رفت

تلافی چشمگیر - پویول و آبیدال یک پای بارسا را به نیمه پایانی کوپا رساندند

تسلیم شو، مورینیو - بارسا او را در ورزشگاه خودش برای ششمین بار تحقیر کرد

افتضاح!: یک خشونت دیگر از سوی په*په در برابر مسی

---------

قهرمانان

کوپا - رئال مادرید 1-2 بارسا

بارسا باری دیگر فوتبالش را بر خشونت تحمیل کرد و یک پایش را در نیمه پایانی گذاشت

تبه کاران

په*په، به عنوان یک خطر عمومی، بالاترین توان مادرید ناتوان و وا رفته بود

رونی زبانش را در توئیترش گاز نگرفت: "په*په! ابله!"
  • 20-01-2012, 12:30
    kasra_khan2003
    این عکس رو دیشب گرفتم، اگر اشتباه نکنم یه مدل Ferrari 458 هست به قیمت حدودا 500,000$.

جالبه که طرف جلوی ماشین اون قسمت پرچم کاتالان رو حذف کرده و بجاش پرچم UAE رو زده:دی
      محتوای مخفی: Ferrari 458 

• 20-01-2012, 13:37
    mohsen14014
  • 20-01-2012, 15:29
    boy iran
    دو عکس، یک داستان مشابه!
    کارلس پویول و ژاوی هرناندز شاهکار خود را در برنابئو، بعد از سه سال تکرار کردند.

مردان این دو تصویر یکسان هستند: کارلس پویول، ژاوی هرناندز و عکاس آنها میگوئل روئیز. زننده گل، سازنده گل و شخصی که این عکس را برای آیندگان گرفته است. هر دو تصویر گرافیک مشابهی دارند و پپ گواردیولا و تیم او در سانتیاگو برنابئو را نشان می دهند.

تاریخ تکرار می شود و مشابه آن در فوتبال صدق می کند. هواداران بارسا یک بار دیگر این امر را روز چهارشنبه مشاهده کردند. تیم گواردیولا، مشابه بازی چند هفته پیش در لالیگا که با نتیجه 1-3 به پایان رسید، یک گل زود هنگام را دریافت کرد، اما دریافت این گل، فقط یک عقب نشینی جزئی برای ارائه نمایشی فوق العاده از فوتبالی بی نظیر در جهان بود. شاید در آن لحظه گل کریستیانو رونالدو جرقه ای از امید در دل حامیان خانگی نشاند، اما در نهایت منجر به هفتمین بازی متوالی بدون شکست برای بارسا در برنابئو شد.

سه سال بدون شکست، 18 گل زده و تنها 7 گل خورده

اولین ال کلاسیکو در برنابئو با حضور پپ گواردیولا برروی نیمکت بارسا، به ماه می 2009 برمی گردد. اف سی بارسلونا، از آن زمان به بعد، شش بار به برنابئو بازگشته و حتی یک بار هم در آنجا مغلوب نشده است. با پنج برد و دو تساوی، چیزی که هیچ تیمی تا به حال به آن دست نیافته بود، و با 18 گل در مقابل 7 گل مادرید، کاملا روشن است که کدام تیم در سال های اخیر برتر بوده است.

شباهت های مشخصی در ترکیب تیم ها وجود دارد. به طرز شگفت انگیزی در ترکیب شب گذشته تیم نسبت به بازی 6- 2 معروف در قلمرو دشمن، فقط سه تغییر وجود داشت. بوسکتس به جای توره، سسک به جای هانری و الکسیس به جای اتوئو . همان بازیکنان و همان سبک بی نظیر. شاید به همین دلیل بود که گل اول دیشب بارسا تقریبا تصویر آینه ای گل قبلی بود، با پاس گل ژاوی و ضربه سر پویول که درون دروازه کاسیاس قرار گرفت. تاریخ تکرار می شود.
  • 20-01-2012, 15:49
    LittLe_BeAr
    آبیدال؛ گل زن و عکاس!

پس از به ثمر رساندن دومین گل در پیراهن بارسا، اریک آبیدال در تمرین عصر دیروز در سیوتات اسپورتیوا، مورد توجه همه قرار داشت.

در دقیقه 76 بازی، اریک آبیدال پاس خیره کننده لیونل مسی را با کنترل سینه عالی دریافت کرد و با یک ضربه دقیق بیرون پا، توپ را از خط دروازه ایکر کاسیاس عبور داد. مدافع فرانسوی بارسا دومین گل خود را با پیراهن بارسا در تمام دوران حرفه ای خود به ثمر رساند؛ این گل پیروزی را برای بارسا به ارمغان آورد.

تیم شب را در مادرید سپری کرد و صبح دیروز به بارسلون بازگشت. آنها با جدیت تمام به تمرینات در زمین تمرین خوان گمپر بازگشتند. آبیدال که طبع لطیفی دارد، تصمیم گرفت در زمین تمرین قدم بزند و مهارت خود را در عکاسی محک بزند. جرارد پیکه اولین سوژه او بود، بهترین زاویه را پیدا کرد و این عکس را ثبت کرد:

دوربین تلوزیون

ماه می گذشته، اریک آبیدال توانایی خود را در ارتباط با تصویر، زمانی نشان داد که در پشت صحنه یکی از برنامه های تلوزیونی بارسا تی وی، دقایقی را به عنوان فیلمبردار رسمی تجربه کرد.

جشن تولد 41 سالگی گواردیولا:"شما برای ماندن به من انگیزه می دهید"

مربی تیم کاتالان بعد از فوت کردن شمعهایش از اعضای کادرفنی بارسلونا و بازیکنانش تشکر کرد

سایت گل- پپ گواردیولا روز پنجشنبه و در پایان جلسه تمرینی تیمش در شهرک ورزشی، تمام دستیارانش را به صرف ناهار دعوت کرد.

این ناهار به مناسبت برد 1-2 بارسا مقابل رئال در سانتیاگو برنابو نبود ؛ بلکه به بهانه جشن تولد 41 سالگی مربی بارسلونا که روز چهارشنبه بهترین کادوی ممکن را از شاگردانش گرفت، بود. بخشی از سالن غذا خوری شهرک ورزشی بارسلونابه گواردیولا و دستیارانش اختصاص یافته بود و بازیکنان بارسلونا در بخشی دیگر به صرف ناهار مشغول بودند.

گواردیولا در جریان مراسم جشن تولدش در روز پنجشنبه شمعهای روی کیکش را در میان تمام دستیارانش فوت کرد..در این مراسم تمام بازیکنان بارسلونا هم حضور داشتند و حتی ایبراهیم آفلای و ویای مصدوم هم دراین جشن تولد شرکت کردند

طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندو دپورتیوو، گواردیولا بعد از فوت کردن شمعهایش گفت:« شما گروهی فوق العاده و حرفه ای هستید که حضور همه شما برای پیشروی و موفقیت تیم حیاتی است. من به همه شما نیاز دارم.»

گواردیولا در ادامه صحبتهایش درمورد احتمال تمدید قراردادش با بارسا سرنخ هایی داد و گفت:« شما برای ماندن به من انگیزه می دهید.ازشما می خواهم که این دورهم بودن و این دوستی برای همیشه جاودانه باشد. چه ما تا یک، دو یا سه سال دیگر با هم باشیم و چه نباشیم.»

بازیکنان بارسلونا روز جمعه به استراحت می پردازند و روز شنبه جلسه ای تمرینی را برای آماده سازی هرچه بیشتر برای مصاف با مالاگا خواهند داشت

بررسی تیمهای مطرح اروپا در نیم فصلی که گذشت: بارسلونا

بارسلونا با تیمهای رئال مادرید و اسپانیول رقابتی دیرینه دارد ولی رقابت آنها با تیم مادریدی به منازعات نیز کشیده شده!

سایت گل- باشگاه فوتبال بارسلونا ملقب به آبی اناری ها دومین تیم پرافتخار اسپانیا است و با 88 عنوان قهرمانی رسمی در رقابتهای داخلی و خارجی پشت سر تیم رئال مادرید هستند.

ورزشگاه خانگی این تیم که در شهر بسیار زیبای بارسلونا قرار دارد نوکمپ نام دارد.

بارسلونا با تیمهای رئال مادرید و اسپانیول رقابتی دیرینه دارد ولی رقابت آنها با تیم مادریدی به منازعات نیز کشیده شده!

بازی میان بارسلونا و رئال مادرید به ال کلاسیکو معروف است و تعداد بازی های کلی این دو تیم عدد 248 را نشان می دهد که بارسلونا در تمامی این دیدارها 104 به 90 از تیم مادریدی پیش است ولی در تعداد بازی های رسمی این دو تیم در عدد 86 برابر هستند واین دو تیم در 217 بازی رسمی مقابل هم قرار گرفته اند که آخرین مصاف آنها در دیدار4شنبه شب با برد 1-2 بارسا همراه بود.

گفتنی است بزرگترین پیروزی که در تاریخ مسابقات دو تیم ثبت شده به نام رئال مادرید می باشد که در سال 1943 در نیمه نهایی جام حذفی اتفاق افتاد و با نتیجه 11 به 1 به نفع تیم مادریدی به اتمام رسید!

بارسلونا که با باشگاه فوتبالش تا به حال 88 عنوان رسمی داخلی و خارجی کسب کرده در فصل جاری به دنبال قهرمانی های جدیدی است تا بتواند با بیشتر کردن عنوان های قهرمانی خود را به عنوان تیم اول اسپانیا مطرح کند.

از قهرمانی های مهم این تیم می توان به 21 عنوان قهرمانی در لالیگا,25 قهرمانی در کوپا دل ری یا جام حذفی,13 سوپر کاپ اسپانیا ( سوپر کاپ اسپانیا دارای دو نام متفاوت است که یکی تا سال های 1953 بود و سپس نام دیگری برای آن در نظر گرفته شد مانند جام باشگاه های اروپا) ، 2 قهرمانی در لیگ کاپ اسپانیا,4قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا,4جام برندگان اروپا,3قهرمانی در اینترسیتی4, قهرمانی در لیگ اروپا و 2 قهرمانی در جام باشگاه های جهان اشاره کرد.

بارسلونا در فصل جاری شانس بسیاری دارد تا بار دیگر یک سه گانه دیگر به نام خود ثبت کند و تعداد جام های رسمی خود را به عدد 91 برساند.

آنها در لیگ قهرمانان اروپا در کنار بایرن مونیخ رئال مادرید و البته آث میلان شانس قهرمانی زیادی دارند و در جام حذفی می توانند با از پیش رو برداشتن رئال مادرید این رقیب دیرینه روی کاغذ بیشترین شانس را برای خود قائل شوند و در لیگ داخلی نیز با اینکه 5 امتیاز از تیم مادریدی عقب هستند ولی هنوز شانس زیادی برای قهرمانی دارند.

مردان آبی اناری کاتالونیا فصل را خوب شروع کردند ولی در مقاطعی بسیار گذرا، دچار نوسان شدند؛ در حالی که تیم مادریدی از تمامی بازی ها سعی بر گرفتن بیشترین امتیاز را داشت و بهتر است بگوئیم بهتر بودن رئال مادرید باعث شد تا تیم بارسلونا با 5 اختلاف امتیاز در مکان دوم باشد.

مربی جوان و جام خوار این تیم ، یعنی پپ گواردیولای 41 ساله را بسیاری دلیل موفقیت های این تیم در طی این چند سال می دانند .او با 14 عنوان قهرمانی با باشگاه بارسلونا به عنوان سرمربی در فصل چهارم حضورش به عنوان قهرمانی های بیشتری می باشد.

پپ جوان در اکثر نزدیک به تمامی بازیهایش نفرات اصلی و ترکیبی یک شکل را به زمین مسابقه فرستاده و همین امر یکی از دلایل موفقیت هایش بوده.

سیستم مورد استفاده او در این بازی ها که جام های بسیاری برای وی به ارمغان آورده 4-3-3 است ولی این سرمربی جوان بسیار علاقه زیادی به استفاده از سیستم 3-4-3 نشان داده که پیاده سازی این سیستم او را با کمی مشکل رو به رو کرده .

سیستم 3-4-3 وقتی برای پپ کارساز است که او از کناره ها نیز استفاده کند و تمرکز و تراکم بازی را در میانه متمرکز نکند.برای مثال بارسلونا در بازی با اتلتیکو مادرید و ویارئال از سیستم 3-4-3 استفاده کرد که با نتیجه پر گل 5 بر 0 از هر دو بازی با پیروزی خارج شد ضمن اینکه موقعیت های بیشماری نیز بر روی دروازه حریف ساخت.

بر خلاف برخی که بر این باورند 3-4-3 شمشیر دو لبه است اتفاقا با داشتن بازیکنان مورد نظر سیستم 3-4-3 یک سیستم مخوف می شود و بارسلونا با خرید یک مدافع چپ که خصوصیات یک وینگر را نیز دارد، می تواند 3-4-3 مخوفی را ایجاد کند که رقبا را با اختلاف گل منفی بدرقه می کند و برای این مدافع کناری با خصوصیات وینگر میتوان به پاتریس اورا اشاره کرد که در دفاع خوب است ولی در حملات چند برابر دفاعش خوب است.البته آنها آبیدال را دارند ولی آبیدال توانایی های هجومی و دفاعی بالایی در سیستم 3-4-3 ندارد.

گفتنی است که گواردیولا می تواند این سیستم را برای رقابت های داخلی کنار بگذارد چرا که استفاده از این سیستم در اروپا و نتیجه گیری از آن کمی سخت است و او می تواند با استفاده کردن از 3-4-3 در طول یک فصل بازیکنانش را با این سیستم انطباق پذیر تر کند تا آماده بازی کردن با این سیستم در اروپا شوند ضمن اینکه بارسا با این سیستم می تواند از حداکثر قدرت هافبک های خود استفاده کند ، چرا که تقویت خط هافبک به خط دفاع و حمله آنها کمک می کند و بر خلاف اینکه برخی بر این باورند خط دفاعی تیم بارسا خط دفاعی قدرتمندی است به نظر ما این خط بسیار آسیب پذیر است و قدرت خط هافبک بارسا است که ضعف خط دفاع را کمی پوشش می دهد. پس بارسلونا بهتر است از خط میانی خود بهره بهتری ببرد ، آن هم با تقویت در نفرات و کیفیت خط هافبک چرا که قدرت خط دفاع تیمی که بالای 70 درصد مالکیت توپ در دست تیمش است در گرو خط هافبک آن است نه خط دفاع.

شایان به ذکر است که گواردیولا در چند بازی البته محدود با این سیستم با مشکل مواجه شد که ایراد کار او را می توان در استفاده از ماسچرانو و پویول در دفاع های کناری دانست.

با توجه به بازیکنان فعلی گواردیولا و البته به شرط مصدوم نبودن هیچ یک از بازیکنان ترکیب و بازیکنان بارسا می تواند بدین گونه باشد البته در سیستم 3-4-3 :

............................................وال دس...............................​...........

..........آبیدال..........................پ یکه.............................آلوس.​... .....

.......................................بوسکت ...................................​.....

..........اینیستا......................چا بی........................فابرگاس...... ...

.........................................مسی... .................................​.......

...........................ویا................. ........سانچس....................​........

ولی می دانم برایتان سوال پیش می آید چرا مسی پشت سر ویا و سانچس!؟

مسی را نمی توان در پستی حبس کرد و این را گواردیولا نیز درک کرده و در حال حاضر مسی حکم کانتونا و رونی منچستر و برگ کمپ آرسنال را دارد و می تواند آزادانه بچرخد و بازی کند، گل بزند و پاس گل بزند و اگر کمی به جایگیری هایش دقت کنید متوجه این خواهید شد که او بیشتر در حال تغییر پست خود است و دوست دارد بیشتر در جریان بازی باشد و شاید این از آمار گلزنی اش کمی کم کند ولی راندمان تیمی را بالا که چه عرض کنم تا ثریا می برد.

بوسکتس نیز می تواند با قد و قامت و فیزیک خود به تیم در مواقع دفاع که جزو محالات است کمک نماید ؛چرا که بارسا با حفظ توپ و پاس های صحیح و نزدیک شدن به دروازه و گلزنی دفاع می کند.

همانطور که گفتیم در این سیستم دفاع چپ تیم نیاز به تقویت دارد ، چرا که آبیدال توان 90 دقیقه سوییچ را ندارد و برایتان از بازیکنی مثل اورا مثال زدم ولی محتملترین بازیکنی که بارسلونا می تواند به خدمت بگیرد، جوردی آلبا بازیکن خوش تکنیک و سرعتی والنسیا است که به سبک زیبای بارسلونا نیز بسیار می خورد.

در سیستم 4-3-3 که سیستم کلی تیم بارسلونا است نیازی به بحث و نشان دادن ندارد و تنها بحثی که مبهم می ماند، پیدا کردن جایگزینی برای پویول متعصب و مانند سیستم 3-4-3 جایگزینی برای آبیدال است.

درست است که تیم بارسلونا با سیستم 4-3-3 خود نیز تیمی بسیار قدرتمند است ولی می تواند از این بازیکنان خود بیشترین استفاده را بکند و از تمامیت پتانسیل خود بهره بری کند ولی همانظور که گفتیم نیاز مبرم به خرید در تیم است پس باید نشست و دید بارسلونا و مربی جوانش چه نقشه هایی در سر دارند.
  • 20-01-2012, 18:11
    boy iran
    اتئلاف علیه مادرید/ درخواست چابی از نکونام : در پامپلونا رئال را شکست دهید ما قهرمان می شویم

چابی از نکونام دعوت کرده است تا در جشن پایان فصل بارسلونا به نیوکمپ بیاید

سایت گل - پس ازگذشت چند هفته از بازی اوساسونا و بارسلونا روزنامه دی ناوارا اسپورت از درخواست چابی ستاره بارسلونا خبرداده است که از جوادنکونام بازیکن ایرانی اوساسونا خواسته است که رئال مادرید را در پامپلونا شکست دهند .
    به گزارش گل پس از پایان بازی جام حذفی نکونام و چابی در سالن منتهی به رختکن باهم صحبت می کردند و نکونام بتدا از چابی خواسته است که اجازه ندهند تا رئال قهرمان کوپا دل ری شود و چابی اطمینان داده است که این اتفاق هرگز رخ نمی دهد .
    جالب اینکه چابی هم از نکو خواسته است که در بازی با رئال شکست را برای مادریدی ها رقم بزنند که با این نتیجه تما بارسلونا قهرمان لالیگا خواهد شد . نکونام هم به ستاره بزرگ بارسا اطمینان داده که رئال در بازی با اوساسونا برنده نخواهد شد چون مردم پامپلونا - که ضدیت ویژه ای با رئال دارند - اجازه برد به مادریدی ها نمی دهند اما شرایط قهرمانی در لالیگا پس از باخت رئال در پامپلونا برعهده خود بازیکنان است .
    در این خبر آمده که چابی از نکونام دعوت کرده است تا در جشن پایان فصل بارسلونا به نیوکمپ بیاید.

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

در پیروزی 2-1 روز چهارشنبه در مقابل رئال مادرید ، پینتو دروازه بان بارسا 25 پاس سالم داد . در آن سوی میدان و در تیم مادرید
    فقط هافبک آن ها یعنی ژابی آلونسو توانست بیش از پینتو پاس سالم بدهد (34 پاس)
  • 20-01-2012, 19:23
    LittLe_BeAr
    پیکه: اگر بازی خودمان را انجام بدهیم، هر تیمی را شکست می دهیم

آبی و اناری ها چهارشنبه شب در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری موفق شدند 2-1 رئال را شکست دهند؛ بردی که پیکه معتقد است موجب افزایش اعتماد به نفس این تیم خواهد شد.

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، معتقد است تا زمانی که بازی خودشان را ارائه بدهند، هیچ تیمی نمی تواند آنها را شکست بدهد.
    آبی و اناری ها چهارشنبه شب در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری موفق شدند 2-1 رئال را شکست دهند؛ بردی که پیکه معتقد است موجب افزایش اعتماد به نفس این تیم خواهد شد.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا گفت:" وقتی بازی خودمان را انجام می دهیم، هیچ تیمی نمی تواند ما را شکست بدهد. اگر همین طور که حالا بازی می کنیم، بازی کنیم، می توانیم جام های مختلف را به دست بیاوریم و بار دیگر قهرمان جوان شویم.
    ما سال هاست که به این سبک بازی می کنیم. ما همیشه از این سبک استفاده می کنیم. مهم نیست در کجا یا مقابل چه تیمی بازی می کنیم. من از اینکه جزئی از این تیم هستم، خوشحالم و احساس افتخار می کنم. تیم های کمی هستند که می توانند در برنابئو آن طور که ما توانستیم، به پیروزی برسند. این تفاوت ما بقیه است."
    بارسا در حال حاضر در رتبه دوم لالیگا قرار دارد و یکشنبه شب مقابل مالاگا قرار خواهد گرفت.
  • 20-01-2012, 20:07
    Hatek
    واقعا که په په خیلی خیلی روداره غیر عمدی و معذرت خواهی:18:
    من که خندم میگیره از این چیزا:31: خودش فهمیده چه گندی بالا اورده اومده جمش کنه فقط با یه معذرت خواهی ساده ولی عمرا
    به یه بچه دو سالم فیلمو نشون بدی بعد بگی غیر عمدی بهت میخنده
    متاسفم براش واقعا
  • 20-01-2012, 21:01
    boy iran
    بعد از پیروزی مقابل رئال بازیکنان بارسا در توئیتر و فیس شوتشون پیامهایی گذاشتن که خوندنشون ضرر نداره:

اندرس کبیر:گام اول رو در مادرید محکم برداشتیم اما یک 90 دقیقه ی دیگر در نیوکمپ پیش رو داریم . در حال حاضر در ارامش به سر می بریم و به بازی با مالاگا فکر می کنیم.

فابرگاس: در حالی که این عکسو گذاشته گفته:پویول سرمایه ای بزرگ و دوست خوبی برای من.
    پویول:کاپیتان هم درحالی که این عکسو گذاشته گفته:بازی بزرگ.بازی بزرگ
    تیاگو:برنده شدن در اینجا برایم باورنکردنی است اما هنوز 90 دقیقه ی سخت باقی مانده.

اما علاوه بر بازیکنان درون زمین بازیکنانی که روی نیمکت هم بودند هم شادی خود را ابراز کردند:

داوید ویا:پیروزی بزرگ در یک بازی بزرگ.ما در حال حاضر به پویول نیازمندیم و مایک تیم بزرگ هستیم.

والدس:یک پیروزی بزرگ و مهم در برنابئو اما هنوز هم امکان دارد هر اتفاقی رخ دهد اما من امروز به این تیم افتخار می کنم .بارسا یار دیگر ارزش های خود را نشان داد .viva barca !

کوانسا:رئال مادرید1-2 بارسلونا .یک بازی بزرگ برای هواداران و شب خوب دوستان من......!

و عکسی از بازیکنان جوان بارسا قبل شروع بازی در مادرید:

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

لباس بارسا واسه فصل بعد
  • 20-01-2012, 21:30
    LittLe_BeAr
    وعده غذایی تیم در لاماسیای جدید

روز گشذته اعضای تیم اول بارسا در لاماسیا ی جدید برای صرف نهار با یکدیگر ملاقات کردند. آن ها در «سنترو د فورماشن اوریول تورت» در کنار هم بودند و نهار خود را صرف کردند.

پس از پیروزی درخشان در برنابئو، در روز پنجشنبه اعضای تیم اصلی بارسلونا بعد از تمرین در سیودات اسپورتیوا، برای جشن گرفتن موفقیت های اخیر خود این وعده غذایی را در کنار هم بودند. نکته جالب این وعده غذایی این بود که محل برگزاری این جشن در سالن غذا خوری «سنترو د فورماشن اوریول تورت»، واقع در لاماسیای جدید بود.

قدیمی و جدید

وعده ی نهار برای معرفی امکانات جدید به بازیکنان تیم بود. در این جشن برخی بازیکنان رشد رفته از لاماسیا به استقبال و دیدار آشپزهای این مدرسه ی شبانه روزی رفتند.

هیچکدام از بازیکنان مصدوم بارسا، داوید ویا و ابراهیم آفلای و آندره فونتاس که در حال گذراندن دوران نقاهت طولانی خود هستند این وعده ی نهار را از دست ندادند، چندین بازیکن بارسا ب که جزو لیست بازیکنان تیم در ال کلاسیکو بودند نیز در این نهار حضور یافتند ( کوئنکا، مونتویا، سرجی روبرتو و دوس سانتوس).

نتایج فوق العاده پس ال کلاسیکو

بارسلونا در سه سال و نیم گذشته در هشت بازی پس از ال کلاسیکو به پیروزی رسیده است، و تنها یک شکست و یک تساوی را بعد از بازی مقابل رئال مادرید تجربه کرده است.
    از زمان منصوب شدن گواردیولا به سمت سرمربیگری بارسا، تیم او به ندرت در مسابقه بعد از بازی با رقیب بزرگ و همیشگی دچار لغزش شده است. در واقع آن ها در مسابقات بعد از ال کلاسیکو نتایج فوق العاده ای را کسب کرده اند. آن ها تنها در یک دیدار در یک سال و نیم گذشته پس ز بازی با رئال دچار مشکل شده اند.

هفت پیروزی

در تازه ترین مسابقات بعد از ال کلاسیکو بارسا بعد از پیروزی 3-1 در برنابئو السد قطر را با حساب 4-0 شکست داد و همچنین پس از برد 3-2 در برابر رئال در سوپرجام اسپانیا، با حساب 5-0 ناپولی را در جام خوان گمپر شکست داد. در فصل پیش بارسلونا دو بار بعد از ال کلاسیکو مقابل اوساسونا قرار گرفت. تیم بعد از تخریب تاریخی رئال مادرید با حساب 5-0، اوساسونا را 3-0 شکست داد، و همچنین بعد از فینال جام حذفی باز هم مقابل اوساسونا فرار گرفت و این بار با نتیجه 2-0 به پیروزی رسید. آن ها همچین پس از حذف کردن رئال در لیگ قهرمانان اروپا، در دربی کاتالونیا 2-0 اسپانیول را مغلوب کردند.

گواردیولا در دو فصل اولش کمتر در رقابتهای گوناگون با رئال مادرید رو در رو شد، اما بارسلونا در فصل 2009/10 پس از پیروزی مقابل رئال در نیوکمپ در لالیگا، 2-0 خرز را شکست داد و پس از بازی برگشت مقابل رئال 3-0 دپوتیوو لاکرونیا را مغلوب کرد. در فصل قبل هم ویارئال را 2-1 شکست داده بود.

تساوی به یاد ماندنی و پیروزی دلچسب

بدون شک بهترین نتیجه تیم گواردیولا پس از ال کلاسیکو یک پیروزی نیست! بارسا تنها چهار روز پس از پیروزی 6-2 مقابل رئال در برنابئو در ماه مه، در استندفوربریچ به مصاف چلسی در مرحله برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رفت. موفقیت در لندن بارسا را به فینال لیگ قهرمانان اروپا رساند.
    تنها زمانی که بارسا پس از ال کلاسیکو شکست خورد مربوط به شکست 2-1 در آنوئتا مقابل رئال سوسیه داد می شود. اما در حقیقت آن شکست چندان تاثیر گذار و حیاتی نبود، چرا که کاتالانها به خوبی در مسیر قهرمانی لیگ قرار گرفته بودند و سر انجام هم موفق به کسب این عنوان شدند.

شرایط داوید ویا رو به بهبودی است

مهاجم بارسلونا که یک ماه پیش پس از مصدومیت، استخوان درشت نی خود را عمل کرد، ویدئویی از خود در حال انجام دادن تمرینات ریکاوری با دوچرخه ورزشی در صفحه فیسبوکش قرار داد. ویا همچنین نوشت: «یک ماه از عمل جراحی من می گذرد و هم اکنون قادر به پدال دوچرخه زدن هستم، وضعیت پایم هر روز بهتر می شود ».

این پنجشنبه درست یک ماه از عمل جراحی ویا که در جام باشگاه های جهان مصدوم شد می گذرد، بهبودی او روند خوبی دارد و زود تر از برنامه می تواند به میادین باز گردد. بازیکن اهل آستوریان روز جمعه با انتشار ویدئو و عکس از پدال زدن با دوچرخه در شبکه های اجتماعی گفت: «یک ماه از عمل جراحی من می گذرد و هم اکنون قادر به پدال دوچرخه زدن هستم، وضعیت پایم هر روز بهتر می شود ».

منبع: سایت رسمی باشگاه
  • 20-01-2012, 22:59
    LittLe_BeAr
    بازتاب پیروزی بارسا بر مادرید در مطبوعات سراسر جهان.

مطبوعات و رسانه های بین المللی جهان پس از پیروزی تیم گواردیولا مقابل رئال مادرید به بازتاب این موفقیت برجسته و بازی عالی تیم گواردیولا پرداختند. این مطبوعات به ستایش گام محکم بارسا برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا پرداختند.

در این جا به تیتر مطبوعات بین المللی جهان پس از پیروزی 2-1 بارسا مقابل رئال می پردازیم:

روزنامه سان (انگلستان): آبیدال رئال مادرید را از بین برد.

روزنامه تایمز (انگلستان): مردان گواردیولا ابتدا از مادرید گل خوردند، اما باز هم پیروز شد.

روزنامه گاردین (انگلستان): بارسلونا رئال مادرید و مورینیو را مانند مشکل کوچکی شکست داد.

توتو اسپورت (ایتالیا): همیشه بارسلونا.

روزنامه اکیپ (فرانسه): آبیدال مادرید را به زبالی دانی انداخت.

روزنامه کوریئرو دلو اسپورت (ایتالیا): پویول- آبیدال؛ بارسای فوق العاده!

روزنامه گازتا دلو اسپورت (ایتالیا): ال کلاسیکو جام حذفی، متعلق به بارسلونا.

روزنامه بولا (پرتغال): مورینیو نتوانست از شکست تیمش در خانه مقابل گواردیولا جلوگیری کند.

روزنامه رکورد (پرتغال): کاتالان های فوق العاده برنابئو را به سکوت وا داشتند.

روزنامه کلارین (آرژانتین): بارسا با جادوی مسی در برنابئو جشن گرفت.

روزنامه ال ناین اسپورتیوو: کلاسیک.

روزنامه اسپورت: اربابان برنابئوو.

روزنامه موندو دپورتیوو: قهرمانان.

روزنامه آ اس: مورینیو، تکراری، مثل همیشه.

روزنامه مارکا: داستان هرگز پایان نمی یابد.
  • 20-01-2012, 23:01
    boy iran

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بارسلونا-مالاگا (هفته ی بیستم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکشنبه 2 بهمن

ساعت 20:30

ورزشگاه : Estadio La Rosaleda

یکشنبه جلوی مالاگا باید اولین بازی نیم فصل دوم رو انجام بدیم.
    بازی رفت برگزار نشد. آخرین بازیمون رو فصل پیش با مالاگا انجام دادیم که تو اون بازی 3-1 برنده شدیم.تو زمین مالاگا هم بود!
    بازی آسونی در پیش نداریم و اگه بخوایم باز دوباره بی انگیزه باشیم و تلاش نکنیم و به زدن یه گل راضی باشم و بازی رو کنترل کنیم میتونه بازم برامون دردسر درست کنه و امتیاز از دست بدیم. امیدوارم همه بازی هامونو مثل بازی با رئال بازی کنیم و همه حریفامون مثل رئال بازی کنن
    وضعیت دو تیم تو جدول به این شکله :

6 بازی اخیر رو که مقابل هم داشتن ، بارسلونا هر 6 تا رو برده! کلا تیمی نبوده که خیلی دردسر درست کنه برامونو امتیاز بگیره ازمون! امیدوارم امسالم همینطوری باشه! اینم نتایج 6 بازی آخر:

بارسا تو 5 بازی آخرش 4 برد و یه مساوی داشته. ولی مالاگا کلا برد نداشته!3 شکست و 2 تساوی داشته:

آمار بازه های رودر رو:

آمار گلزنی در دقایق مختلف:

آقای گل ها و آقای پاس گل های دو تیم:

• 20-01-2012, 23:15
    boy iran
    کاریکاتورهای روزانه ی الموندو 20 ژانویه ی 2012

SPORT

چگونگی مقابله با په په در 4 مرحله :

1- په په را در یک سیاه چال زندانی کنید

2-از بزرگترین دریل و مته ای که وجود دارد استفاده کنید

3- چاله ای درست کنید که تا جایی که ممکن است به مرکز زمین نزدیک باشد

4-در نهایت ، کلید سیاه چال را داخل چاله بیندازید

===========

EL MUNDO

بارسلونا BARCA TOONS ( کارتون های بارسلونایی ) دارد

مادرید تمبر های کارتونی دارد
  • 20-01-2012, 23:43
    boy iran
    گواردیولا، پسر یک «پالت»
    منبع: ElPais.com / مترجم: شهریار امرایی FCBarca.ir
    داوید تروئبا، رمان نویس و فیلمساز مشهور مادریدی و صمیمی ترین دوست پپ حدود اواسط فصل پیش در ال پاییس مقاله ای طولانی راجع به او نوشت که ترجمه بخش اول این مقاله را در زیر می خوانید.
    پپ بر روی میز کارش در کمپ تمرین ، کلکسیونی که غالبا کتاب هستند را نگهداری می کند ، کتابهایی که برخی از آنها را ناشرین ، برخی را دوستان و برخی دیگر را خود نویسندگان برایش فرستاده اند . در پشت سر اینها می توانید آثار مارکو آئوریلیو ، بالتازاربراسین یا سنکا را بیابید . با وجود اینکه او اهل مطالعه است و دانش فراوانی دارد ولی معمولی رفتار میکند وبه هیچ وجه از خود راضی و خود بین نیست . کم پیش نمی آید که با اشاره کردن به صف کتابهایی که در انتظار خواندن هستند می گوید که :" خدای من ، من یک شیاد هستم ، مردم کی خواهند فهمید که من توان خواندن این همه کتاب را ندارم ؟" اما به موقعش به کتابفروشی میرود و دو سه کتاب سفارش شده و چند کتاب را به قصد هدیه دادن و مجموعه ای از دی وی دی های گوناگون را خریداری می کند . اغلب بعد از آنکه تماشای یک فیلم یا رمانی که او را مسحور خودش کرده است را به پایان میرساند از او می شنوی که می گوید : نمیدانم آنهایی که آن را فهمیدند در مورد ان چگونه فکر می کنند اما من با آن عشق کردم ".
    گاهی اوقات ، جامعه کاتالانی مانند یک نوع Dalai prêt-à-porter ، یک مرد حکیم ، به گواردیولا می نگرد . آنها در مورد ستایش های پپ لطیفه می سازند : گویی انگار مسابقه پاچه خواری بود . آنها از خودشان می پرسند که وقتی که ناکامی از راه برسد ، اگر این تحسین ها در زمان ذبح کردن ، چاقو ها را تیز نکنند آیا محاسن این ستایش ها تبدیل به معایب نمی شود ؟ جواب در یک روز بارانی بود .
    دو روز پس از حذف بارسلونا توسط اینتر در لیگ قهرمانان ، بارسا در لالیگا به مصاف ویارئال قدرتمند رفت . امتیاز از دست دادن در آن بازی مساوی با از دست رفتن لالیگا بود . او عمق لطمه روحی و از هم پاشیدگی بازیکنانش که ناشی از حذف از آن رقابت معتبر بود را می دید . گواردیولا در مورد گزینش جملات و پیام های کوتاه ، واضح ، ساده ، آسان فهم و در عین حال تاثیرگذار که انگیزه بازیکنان را بیدار می کند ، وسواس زیادی به خرج میدهد . او از ویدئو ها و عکس های یوتیوب ، تلاش ها ، ایده ها ، لحظات و جزئیات و هر چیز دیگری که برای ارتقای روحی بازیکنان مهم است استفاده کرده است . آن روز او قبل از شروع بازی لبخند به لب رو به بازیکنانش کرد و گفت :" آقایان ، من دیگر نمی توانم چیزی به شما بگویم ، شما بسیار بیشتر از آن چیزی که یک مربی از بازیکنانش توقع دارد به من بخشیده اید ، شما بازیکنان بزرگی هستید و بزرگیتان مرا تبدیل به مربی اسم و رسم داری کرده است . متشکر بخاطر همه چیز ، من فقط میخواهم یک چیز را به شما بگویم : اگر ما امروز اینجا را با شکست ترک کنیم و لالیگا از چنگمان خارج شود ، این چیزی را تغییر نمی دهد ، قطعا هیچ چیزی را ، خونسرد باشید ، هزاران تشکر از شما ، از نظر من صرف نظر از هر نتیجه ای که امروز شکل بگیرد ، شما قهرمانید ". در آن روز بارانی بارسلونا 4-1 آن بازی و]نهایتا [ لالیگا را برد، بر روی سکوها ، والنتی پدر پپ معجزه پسرش را تماشا میکرد ...
    برای پپ تنها چیزی که دوری فرزندانش را در لحظه های مهم بخاطر حضور بر روی نیمکت مربیگری جبران می کند ، پدرش است . از روزی که او مربیگری در دسته چهارم را شروع کرد ، پدرش تصمیم گرفت که بازی های او را تعقیب کند . این موضوع به او سلامتی می بخشد و او را سرگرم و خوشحال میسازد . پسرش دوست دارد که فکر کند او سال های باقی مانده زندگی اش را صرف او میکند .
    شاد کردن هواداران ، تمنای قلبی این مربی متعصب نسبت به بارسا است ، مربی ای که در سن 13 سالگی به لاماسیا ، پایگاه کلیدی شکل گیری بازیکنان باشگاه نقل مکان کرد تا زندگی اش را در آنجا بگذراند . بخاطر همین ،برای او هیچ چیز بهتر از تماشای این موضوع نیست که هواداران با تمام وجود شور و حرارت را نثارتیم او کنند و او با انجام بازی های زیبا، به همان اندازه به آنان سرخوشی و شادی ببخشد و آن شور را به آنها برگرداند .او هر زمانی که بتواند به ما یاد آوری می کند که :" بهترین چیز این شغل این است که مردمی که مشکلاتی بسیار جدی تر از فوتبال دارند ، مردمی که در میان بحران های طاقت فرسا زندگی می کنند یا با گرفتاری ویژه ای دست به گریبان هستند ، برای مدتی زندگی را فراموش کنند و به برکت بازی جشن بگیرند " .
    گواردیولا واقعا به فوتبال عشق میورزد ، به پیروز شدن عشق میورزد چرا که فوتبال برای آن بنا شده است ، اما پیروز شدن با شرافتی که درخور بازی فوتبال است . او یک سیستم ارائه میدهد و تنها می خواهد که شما به او اعتماد کنید و به ان وفادار باشید . روزی که متوجه شود که بازیکنانش کمی کم کار ، بی تفاوت و متزلزل هستند حتی اگر تاخیر در یک جلسه تمرینی باشد ، تبدیل به مردی غمگین و ناامید می شود و می خواهد که آن تمرین را بکلی ترک کند . او یک حرفه ای هست که نسبت به جزئیات وسواس دارد ، جزیئات گرا است و با جزئیات زندگی می کند زیرا میداند که این جزئیات هستند که سرنوشت همه چیز را تعیین می نند . او به باشگاهی خواهد رفت که موثر باشد و قانونی مستقر کند که یک دکور نباشد . او دستمزدش را تنها برای یک سال دریافت می کند و هرگز بیشتر از این چیزی را، حتی یک قهوه را بدون پرداخت بهایش طلب نمی کند . او اشتیاقی ندارد که بعنوان یک مرشد و راهنما شناخته شود ، او نمی خواهد که چیزی بیشتر از یک مربی ، یک مربی خوب باشد اما او برای این جامعه ی نیازمندِ الگو ارزش قائل است ، جامعه ای که شاید از نیرنگ بازان ، از افرادی که از دیگران سوء استفاده می کنند ، از شیاطین ، از افرادی که از تریبون های ممتازی چون تلویزیون ، تجارت یا سیاست ، ارزش های خودپرستی، منفعت طلبی منفی و خودخواهی را بر دیگران تحمیل می کنند ، خسته شده است . او به این جامعه تعلق دارد و تلاش می کند که با انجام دادن کارش به نحو احسن ، با کمک کردن به ایجاد حس مشترک و برادری ، با استفاده از جایگاه اجتماعیش به این جامعه شرافت ببخشد . او با همان شرافتی که خاص یک ماسون است ، بدون اینکه دیگران ببینند یا تشویقش کنند ، خشت بر روی سیمان می گذارد.
  • 21-01-2012, 09:11
    boy iran
    جدول زمانی برای سه هفته مسابقات لالیگا تایید شد.
    برنامه مسابقات لالیگا برای مسابقات بارسا در هفته های 22، 23 و 24، به ترتیب مقابل تیم های رئال سوسیه داد، اوساسونا و والنسیا تحویل داده شد. طبق این اطلاعیه بارسا ب نیز هم اکنون زمان برگزاری دیدار های خود مقابل ویارئال ب، کارتاگنا و دپورتیوو را می داند.

لیگ حرفه ای فوتبال اسپانیا زمان مسابقات هفته 22، 23 و 24 را اعلام کرد. ضمن اینکه بارسا در ساعت 16:00 (به وقت محلی) مقابل مالاگا قرار می گیرد و همچنین درس ساعت 22:00 (به وقت محلی) مسابقه اش مقابل ویارئال را برگزار می کند.

هفته 22: بارسلونا – رئال سوسیه داد: شنبه 4 فوریه، ساعت 22:00

هفته 23: اوساسونا – بارسلونا: شنبه 11 فوریه، ساعت 20:00

هفته 24: بارسلونا – والنسیا: یکشنبه 19 فوریه، ساعت 21:30

سه بازی تایید شده بارسا ب

برنامه مسابقات بارسا ب در هفته های 23،24 و 25 دسته دوم اسپانیا به شرح زیر است:

هفته 23: ویارئال ب – بارسلونا ب: جمعه 3 فوریه، ساعت 21:00

هفته 24: بارسلونا ب – کارتاگنا: شنبه 11 فوریه، ساعت 18:00

هفته 25: دپورتیوو – بارسلونا ب: شنبه 18 فوریه، ساعت 18:00

مترجم: علی شکرانه

• 21-01-2012, 11:46
    Nasser_ZRE
    پله: هروقت مسی 3جام جهانی برد، حرف می زنیم

اسطوره برزیلی بعید می داند که دارنده سه توپ طلای دنیا، در حد و اندازه های او باشد

سایت گل- ادسون آرانتس دو ناسیمنتو «پله» اسطوره فوتبال برزیل در صحبتهایی اعلام کرد که لیونل مسی بازیکن برگزیده اوست ولی در عین حال به این نکته اشاره کرد که هرگز پله دیگری متولد نخواهد شد.
    پله در گفت و گو با روزنامه لوموند گفت:« زمانی که مسی 1283 گل زد و در سه جام جهانی به قهرمانی رسید، درمورد او صحبت می کنیم. رکوردها برای شکستن هستند ولی عبور کردن از رکوردهای من کار سختی خواهد بود. مردم همیشه از من می پرسند که چه زمانی پله جدیدی متولد خواهد شد. هرگز! پدر و مادر من دیگر بچه دار نمی شوند.»
    فوتبالیست افسانه ای برزیل ادامه داد:« از نظر تکنیکی مسی 24 ساله است و پله 71 ساله و عملا در یک سطح هستند و هردویشان خدای فوتبال هستند.»
    پله درادامه صحبتهایش گفت:« وقتی من بازی می کردم، هیچ کسی نمی دانست که با کدام پا توپ را شوت می کنم و با هر دو پایم بازی می کردم.مسی دربارسلونا بازین بزرگی است ولی زمانی که در تیم ملی آرژانتین بازی می کند، مثل بارسا موفق نیست.»
    او همچنین درمورد نیمار هم صحبت کرد:« نیمار می تواند مبدل به بازیکن بزرگی شود چون قادراست کارهای زیادی با هر دوپایش انجام دهد و واقعا باهوش است.این مقایسه سبک ها مرا به یاد پلاتینی می اندازد که بازیکن واقعا خوبی بود،هرچند که کرویف سریعتر از او بود.»
  • 21-01-2012, 12:46
    LittLe_BeAr
    به احتمال زیاد پپه بازی برگشت کوپا را از دست می دهد

طبق گزارش منتشر شده از روزنامه مارکا در روز جمعه، پپه مدافع و هافبک پرتغالی رئال مادرید، به خاطر حوادثی که در بازی چهارشنبه شب در سانتیاگو برنابئو صورت گرفت، دو هفته از بازی های خود را به دلیل جریمه شدن از دست خواهد داد.

اتفاقاتی که در برنابئو روی داد تحت بررسی قرار گرفته اند. طی برخورد های شکل گرفته در بازی چهارشنبه، پپه اقدام به لگد کردن دست مهاجم آرژانتینی بارسلونا، لیونل مسی کرد که حرکت وی در دوربین های تلوزیونی ثبت شد.

چنین رفتار هایی از پپه به طور متعدد در این بازی اتفاق افتاد. حرکات پپه مورد انتقاد همگان، حتی رسانه های طرفدار مادرید قرا گرفته است. مارکا اعلام کرد برای جریمه پپه احتمالا وی دو هفته دور از میادین خواهد بود. این به این معنی است که او بازی تیمش در لالیگا مقابل بیلبائو، و همچنین بازی چهارشنبه هفته آینده تیمش در کوپا مقابل بارسا را از دست خواهد داد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: علی شکرانه

گزارش روز: طلسم شکنی پویول؛اولین گل بعد از ارسال 196 کرنر

با گلی که پویول از ضربه ایستگاهی کرنر وارد دروازه کاسیاس کرد، طلسم کرنرهای بارسا شکست

سایت گل- پیش از آغاز دیدار رئال و بارسلونا که 4شنبه شب در برنابئو برگزار شد، به نظر می رسید که گواردیولا مثل همیشه به مطالعه و بررسی حریف پرداخته و برنامه ها و بازیهای استراتژیکی را طراحی کرده بود. یکی از این برنامه ها بهره گیری از ضربات کرنر بود.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، بارسلونا تا قبل از آغاز دیدار 4شنبه شب برنابئو، 196 ضربه کرنر زده بود و از این 196 کرنر هیچ یک از آنها مبدل به گل نشده بود ولی درمادرید پویول این طلسم را شکست

مثل همیشه این بازیکنان بارسلونا بودند که درمورد زننده کرنر تصمیم گیری کردند.

چابی دراین باره گفت:« من و پویول در بین دو نیمه صحبت کرده بودیم که باید تلاش کنیم تا موفق باشیم و دیدید که نتیجه چه شد.» جالب اینجاست که در طول فصل ،بارسایی ها معمولا کرنرهایشان را به صورت کوتاه ارسال می کردند و در برنابئو تمام ارسال های کرنر بلند بوود.

پپ گواردیولا چنیدن بار به این ماجرا اذعان داشته . هر چند که برطبق استراتزی های گواردیولا، بازیکنان تیم او در داخل زمین آزادی کامل دارند تا درمورد شیوه بازی کردن تصمیم گیری کنند. چابی و پویول هم بار دیگر در برنابئو این کار را انجام دادند. آخرین گلی که پویول با ضربه سر و از روی کرنر چابی زده بود دردیدار تاریخی 2-6 بود.

• 21-01-2012, 13:09
    LittLe_BeAr
    با پیراهنهای بارسا در فصل 3-2012 آشنا شوید؛مروری برلباسهای 10فصل گذشته بارسا

بارسلونا در فصل پیش رو با پیراهنهای جدیدی به میدان خواهد رفت

سایت گل- پیراهنهایی که شاگردان گواردیولا در فصل آتی رقابتهای لالیگا برتن خواهند کرد طراحی شده و طرح این پیراهنها که به فصل 3-2012 تعلق دارد برروی وب سایت های خبری قرار گرفته. در اینجا درنظر داریم تا با بازتاب تصاویر پیراهنهای جدید بارسا به مقایسه این لباسها با لباسهای فصول اخیر بارسا بپردازیم.
    نظرتان را درمورد پیراهن فصل آتی بارسلونا با ما درمیان بگذارید:
    کدام لباس بارسا را بیشتر می پسندید؟

این پیراهنهایی است که بارسا در فصل آینده برتن خواهد کرد. راه های روی پیراهن به صورت محو درآمده و مرز مشخصی بین دو رنگ قرمز و آبی دیده نمی شود.علامت قهرمانی بارسا در جام جهانی باشگاه ها برروی بخش بالای جلوی پیراهن نقش بسته

پیراهن فصل جاری بارسلونا برتن الکسیس سانچس

این هم لباسهای بارسا در فصل 1-2010

این هم لباس بارسا در فصل 10-2009 است. این لباس رابرتن زلاتان ،درجریان مراسم معارفه اش درنوکمپ می بینید

فصل 9-2008 ، سیدو کیه تا معارفه می شود.

لباس بارسا در فصل 8-2007 در مراسم معارفه تیری آنری

فصل 7-2006 ؛لباس بارسا برتن گودیانسن

فصل 6-2005؛ لباس بارسا برتن خوان رومن ریکلمه

فصل 5-2004، پیراهن بارسا درمراسم معارفه آلبرتینی

فصل4-2003؛ مراسم معارفه رونالدینیو

• 21-01-2012, 13:41
    LittLe_BeAr
    نایب رئیس بارسا: کسی په په را باور ندارد

ویاروبی در صحبتهایی اعلام کرد که باشگاه کاتالان معطل عذرخواهی په په نیست

سایت گل- این طور به نظر می رسد که عذرخواهی په په از مسی به خاطر رفتار نادرستی که در دیدار ال کلاسیکو نسبت به ستاره آرژآنتینی داشت، از سوی مسئولان باشگاه بارسلونا قابل قبول واقع نشده است

کارلس ویارونبی، نایب رئیس باشگاه بارسلونا عذرخواهی په په را باور ندارد و در صحبتهایی به راک 1 گفت: «هیچ کس په په را باور ندارد.»

سخنگوی باشگاه بارسلونا درانتقاداتش خود باشگاه رئال مادرید را یک فتنه خوانده و به اپیزودهایی که در فصل گذشته رخ داده اشاره کرده و گفت:« مشکل این است که افراد همیشه خودشان را تحت پوشش باشگاه می بینند. بعد از آن رفتار که انگشت درچشم تیتو ویلانووا فرو شد، بار دیگر توجیهی از سوی این باشگاه ارائه شد. این شرایطی را به وجود می آورد که په په به خودش اجازه می دهد که هر کاری که می خواهد را انجام بدهد.»

ویاروبی درادامه از تصمیم سران بارسا برای عدم درخواست محرومیت برای په په حمایت کرد و گفت:«تصویر آنچه اتفاق افتاده، وجود دارد. همه دنیا آن را دیدند و نیازی به شکایت کردن نیست.» البته آبی اناری ها درانتظار آن هستند که کمیته برگزاری رقابتها نسبت به این رفتار واکنش نشان دهد.
  • 21-01-2012, 15:40
    Hatek
    سلام
    بازی امشب بارسا از شبکه 3 پخش میشه؟؟
    میترسم غرور بردن رئال امشب کار دستشون بده
  • 21-01-2012, 16:51
    boy iran
    نقل قول:

سلام
    بازی امشب بارسا از شبکه 3 پخش میشه؟؟
    میترسم غرور بردن رئال امشب کار دستشون بده

سلام

بازی فردا شب هست ساعت هشت نیم

انشا الله که میبریم
  • 21-01-2012, 17:00
    boy iran
    Real Madrid 1-2 FCBarcelona

WMV | 1280 x 720 |JSC Sport HD| Arabic | ~ 4 Mbps

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C.Puyol 1-1
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E.Abidal 1-2
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Highlights

کیفیت خوب
    1st Half : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2nd Half : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت HD
    1st Half (part 1) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1st Half (part 2) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2nd Half (part 1) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2nd Half (part 2) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 21-01-2012, 17:36
    boy iran
    تیترهای روزنامه های بارسلونا در 20 ژانویه ی 2012

sport

مایه ی شرمساری مادرید

همه ی هواداران مادریدی به مورینیو و په په حمله میکنند

این مربی بی اعتبار شده است_ترکیب ابتدایی خنده داری که مقابل بارسا به زمین فرستاد صبر هواداران را به سر آورده است

این بازیکن به گوشه رانده شده است_هیچ کس او را به خاطر تصویر شرم آوری که از باشگاه ارائه کرده نمیبخشد

پویول ، آبیدال _ زوج گلزن

این بازیکنان موضوع جوک های هم تیمیهایشان بودند

همه ی تیم با شام جشن گرفتند_ گواردیولا کادر فنی اش را مورد ستایش قرار داد

=============

ELMUNDO

په په ، بیرون!

پیکه درمورد خشونت بی اندازه ی این مدافع گفت:"کسی باید دست به کار شود"

معذرت خواهی په په:" آن یک حرکت غیر عمدی بود "

رسانه ها و شبکه های اجتماعی اقدامات بی رحمانه ی این بازیکن پرتغالی را مورد سرزنش قرار دادند

پویول بین دو نیمه تیتو را متقاعد کرد:"اگر ژاوی توپ را اینجا بفرستد، من گل میزنم "

پپ به کادر فنی :" شما مرا به ادامه ی کار دلگرم میکنید"

[غیر مرتبط به بارسا]

فلورنتینو از دست مورینیو خسته شده است
  • 21-01-2012, 17:47
    darktarget
    منم وارد اين گروه جالب شدم البته با اجازه همگي:40:
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 78 از 114 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر