تا اونجایی که میدونم میتونی درخواست بدی مایکروسافت واست بفرستن اما ایران نمیفرستن .!(دلیلشم میدونی دیگه)نقل قول:
میتونی از بیرون یه سون اولتیمیت بزنی به لپ تاپ حال کنه.:21:
Printable View
تا اونجایی که میدونم میتونی درخواست بدی مایکروسافت واست بفرستن اما ایران نمیفرستن .!(دلیلشم میدونی دیگه)نقل قول:
میتونی از بیرون یه سون اولتیمیت بزنی به لپ تاپ حال کنه.:21:
من یک لپ تاپ vaio sr-590gsb دارم و وقتی دکمه wireless روی دستگاه رو می زنم چراغش روشن نمی شه و کار نمی کنه. علتش چیه؟
سلام
درایور اثر انگشت 1510 رو نصب کردم اما اینو میگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش فعال کردن تشخیص اثر انگشت یا رفع مشکلش رو بگید
ممنون
سلام
لپ تاپ من آنتی ویروس مکآفی داره و الان آپ دیت نمیشه.و فکر کنم مدتش تموم شده من چطور میتونم kay را پیدا کنم.الان لپتاپم همش هنگ میکنه به خاطر انتی ویروسه؟؟
سلام خدمت دوستان.اگه بخوایم توی win7 موقع بالا امدن لب تاب دکمه num lock به صورت پیش فرض فعال باشه چیکار میشه کرد.
ممنون دوستان از این همه تحویل .اون وقت وقتی تاپیک رو جای دیگه می زنیم همتون کلی به ادم درس ادب و آداب میدین
سیستمم یک درایو داشت و پاکش کردم. وینوز ویستای اورجینال هم پاک شد و به جاش سون نصب کردم. درایو ریکاوری رو پاک نکردم(مخفی هستش).
اگه ریکاوری رو پاک کنم مشکلی پیش میاد؟
سلام
از کجا بدونیم که همه قطعات لپتاپ سالمند؟
نرم افزاری هست که بتونه چک کنه؟
مخصوصا کارت گرافیک رو؟
مرسی
سلام هومن جان ، راستش سوالي كه كردي با اين انجمن ارتباطي نداشتنقل قول:
بهتر بود اينجا مطرح ميكردي :
براي پيدا كردن License Key بهتره تو اينترنت ورژن آنتي ويروست رو Search كني پيدا ميكني
فكر نكنم با خاموش كردن اين قابليت Save بشه ولي با Hibernate ميشه اين كار رو كردنقل قول:
يعني چي سالم باشه ؟ خب اگه مثلا رم شما سالم نباشه شما قادر به گذشتن از BIOS و لود كردن سيستم عامل نيستيد يا مثلا گرافيك اينطوري باشه تصوير درستي نخواهيد داشتنقل قول:
من وقتب با کامپیوتر بازی میکنم گیر داره یعنی در طول بازی هی میگره ول می کنهنقل قول:
این میتونه از کارت گرافیک باشه؟
نمیدونید جواب این سوال رو ؟نقل قول:
فینگر پرینت 1510 از این جنگولک بازی ها نداره من بیشتر از 10 بار نسبش کردم ..... ممکنه مشکل سخت افزاری باشه و قطعی داشته باشهنقل قول:
سلام
درایور اثر انگشت 1510 رو نصب کردم اما اینو میگه :
روش فعال کردن تشخیص اثر انگشت یا رفع مشکلش رو بگید
ممنون
تفاوت گرافیک Intel 4500MHD با Nvidia ION چقدره؟
سلام
من ویندوزم سون 64 بیت نمیتونم نه بهش پرینتر نصب کنم نه اسکنر نرم افزار رو نمیشناسه حالا باید چی کنم؟
یه بار درایور مخصوص سون رو دانلود کن ببین درست میشه ....نقل قول:
من ویندوزم سون 64 بیت نمیتونم نه بهش پرینتر نصب کنم نه اسکنر نرم افزار رو نمیشناسه حالا باید چی کنم؟
اين مشكل يا ميتونه ربط به حرارت زياد GPU داشته باشه يا مشكل نرم افزاري باشه يا از سيستم عامل باشهنقل قول:
همينطور احتمال اشكال در DirecX و فايلهاي بازي هست
به نظر من ربطي به مشكل سخت افزاري نداره
اين دوتا پلتفرم باهم كلي تفاوت دارند ، پلتفرم ION براي Netbook ها و پردازنده هاي اتم طراحي شده و بازدهي متفاوتي داره با Intel 4500نقل قول:
شما به سايت همون سازنده مراجعه كن ، براي سيستم عامل هاي 64 بيتي سخت افزار ها نياز به درايور مخصوص اون سيستم عامل رو دارندنقل قول:
با سلام من روی ویندوز سون لپتاپم در درایو C دو تا پوشه program file و program file(x86) دارم میخاستم بدونم فرقشون چیه ؟
سلام دوستان من يه Dell 1510 دارم كه ويستا اورجينال روش بود ويندوز خراب شد و هارد رو فرمت كردم و ويندوز اورجينال خودش رو نصب كردم ولي الان اكتيو نيست و كد ميخواد...چيكار كنم؟1 روز محلت دارم اكتيوش كنم...رو CD ويندوز يه كد داره كه قبول نميكنه.
سلام من يه لبتاب سوني vgn-nw27gf گرفتم dvd ريکاوري رو ساختم چندتا سوال و مشکل دارم
1-ميخوام ويندوز xp بريزم ولي 2 تا درايو مخفي دارم H:recovery و C:reserve system با اون درايو H: که کاري ندارم فرمتشم نميکنم ولي اين درايو C ميخواستم بدونم چيه؟ کارش چيه چرا مخفي هست
2-زماني که ميخوام ويندوز xp بريزم چون اون درايو c وجود داره و فضاشم 100 mb هست ويندوز رو ميريزه رو درايو d اگر اون پارتيشن c رو پاک کنم چه اتفاقي مي افته؟؟؟؟
3-اگر اون درايو c و h رو از حالت primary خارج کنم ايا با زدن f10 بدون dvd ريکاوري ميتونم از روي هارد ريکاوري کنم يا نه؟؟؟؟؟؟؟
4-مشکل ديگمم اينجاست که زماني که ميام از قسمت ريکاوري restore c: رو بزنم ارو ميده
زیر لپ تاپ بر چسب مایکروسافت هست که اونجا کدی به اسم product code هست . اون رو باید وارد کنید تا اکتیو شه.نقل قول:
:20:
سلام دوست عزیز. نه مشکل خاصی پیش نمیاد فقط دیگه باید فکر ریکاوری کردن و بازگردوندن ویندوز اصلیتو بزاری کنار( البته اگه بتونی این پارتیشن رو پاک کنی):31::31::31::31:نقل قول:
سلام
من جدیدا لپتاپم رو می ذارم روی hibernate...ایندفعه بعد از چند وقت اومدم روشن کنم دیدم باطری خالی کرده.آیا موقع hibernate باطری مصرف میشه یا باطری خراب شده؟
موقع Hibernate ( وقتی اون نمودار داره پر میشه) تمامی اطلاعات موجود در Cash سیستم و Ram در هارد ذخیره شده و سیستم کاملا خاموش میشه. و موقع روشن کردن مجدد از هارد بازخوانی میشه. درنتیجه هیچ گونه مصرف باطری نداریدنقل قول:
لپ تاپ تون چیه؟ روی باطری چراغ های نشان دهنده سلامت باطری نداره؟
دوست من ممنون ميشمنقل قول:
در ضمن يه سري نرم افزاها روي لبتاب هست که رجيستر نشده مثل افيس 2007 کد ميخواد اين بايد چطور رج کرد؟
مکافي نصب شده که روش هست اکتيو شدست يا نه؟
دوست من ممنون ميشمنقل قول:
در ضمن يه سري نرم افزاها روي لبتاب هست که رجيستر نشده مثل افيس 2007 کد ميخواد اين بايد چطور رج کرد؟
مکافي نصب شده که روي لبتاب ميريزن اکتيو شدست يا نه؟
اول اينكه بعد از چه مدتي لپ تاپ رو استفاده كرديد ؟ يعني چه مدت باتري بدون استفاده بوده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط malkemid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من جدیدا لپتاپم رو می ذارم روی hibernate...ایندفعه بعد از چند وقت اومدم روشن کنم دیدم باطری خالی کرده.آیا موقع hibernate باطری مصرف میشه یا باطری خراب شده؟
احتمالا لپ تاپ شما سوني هست و اين مشكل رو برخي مدلهاي سوني داشتند
نقل قول:لپتاپم سونی vgnsz340p10 هست.چند وقت که شاید 1 ماه یا بیشتر خاموش بود...چراغ و اینها هم نداره.نقل قول:
دوستان من وایو مدل CW14fx دارم چطوری می تونم وارد set up لپتاپم بشم منظورم set up موقع روشن شدن سیستم هستش
معمولا همه لپ تاپ ها با زدن F2 موقع ظاهر شدن لوگوی اول سیستم میرن تو SETUP.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گل
من یه لپ تاب سونی مدل VGA_CR520E دارم که می خواستم بدونم نصب بازیهایی مثل کال آف دیوتی4 و امثال اینا روی این مدل لپ تاب جواب میده یا نه؟ قبلا همین بازی کال آف رو نصب کردم ولی بازی باز نمیشد، آیا مشکل از گرافیکشه؟ دلیلش چیه؟
اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من تو سایت Sony مدل VGN-CR520E ندیدم. کلا سری CR نبود بلکه سری SR هست.
به هرحال تو google که سرچ کردم تو چند تا لینک مثل لینک زیر کارت گرافیک رو "Intel® GM965 Express Chipset " ذکر کرده بودن که معمولا این چیپست بصورت Share هستش.
یعنی برای کارت گرافیک چیپست جداگانه ی ATI یا Nvidia استفاده نشده بلکه چیپست Intel با استفاده از قسمتی از رم سیستم ، عملیات پردازش گرافیک رو انجام میده که متاسفانه قابل ارتقاء هم نیستن.
برای بازی در لپ تاپ ( مخصوصا بازی های سنگین) حتما باید کارت گرافیک غیر Share داشته باشین.
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/product-detail.do?prodId=SEL-M-52513&catId=SEL-yf-dnser-42532
سلام،باطری لب تاپ دل 1510 در ایکس پی و ویستا مشکلی نداره ولی در 7 این پیغاما میده:
consider replacing your battery
از لحاظ کارایی مشکلی ندارم مثل قبل جواب میده فقط کنار آیکون باطری در 2 حالت درحال شارژ و یا استفاده ی باطری روش یه ضربدر قرمز خورده ولی مشکلی نداره و زیرش نوشته
windows might shut down suddenly
ولی تا حالا مشکلی در موردش نداشتم؟؟؟؟؟
need help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0: 19:
کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟نقل قول:
سلام دوستان
من حدود 2 ماه پیش یه 1520 دل خریدم. یه ماه نگذشته بود که بعضی وقتا، موقع بالا اومدن (اون موقعی که نوار رو پر می کنه)، خیلی کند می شد و بعدش می گفت:
cpu 0: failed, Press F1 to resume, Press F2 to setup که البته ّ1 رو میزدم، می رفت تو ویندوز. اما یه روز دیگه اصلا این پیغام رو هم نداد. یعنی وقتی روشن می کردم، صفحه سیاه میومد و چراغ های کپس لاک و ... روشن بود و چراغ نام لاک هم چشمک میزد. چکار باید کنم؟ کسی هست که این مشکل رو قبلا داشته یا روش درمونشو بلد باشه. لطفا واسم ایمیل کنید اگه ممکنه!!!!!!!!!!!!!
خوب عزیز مشکلی نیست که. حداکثرش اینه که از فایلات یه جایی بکاپ بگیر و ویندوز رو عوض کن به احتمال زیاد درست می شه. وگرنه مشکلت سخت افزاریه:5:نقل قول:
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم. من یه لپتاپ مدل HP Pavilion dv6000 دارم. اول اینکه میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید هاردش ساتاست یا آی دی ای. تو device manger نوشته ATA . فکر میکنم IDE باشه. درسته؟
سوال بعدی در مورد رم بود. این مدل تا دو گیگ رم ساپورت میکنه و رم خودش یکه. الان میخواستم دو بگیرم. قبلا که پرسیدم گفتن بین 20 تا 30 تومنه. ولی الان که با نمایندگی صحبت کردم میگه شما نمیتونی یه دو بزاری باید دوتا یک بزاری و میگه 140 تومن میشه! چرا؟
بعدش هم میگه هارد IDE تا 120 بیشتر نداریم.این چه وضعیه؟ اگه بخوام اکسترنال بگیرم چی خوبه؟
ممنون