کسی جواب نداد میشه رو باتری گوشی 2 روز حساب کرد وقتی در سفری فقط call و sms رو جواب میده؟
کسی جواب نداد میشه رو باتری گوشی 2 روز حساب کرد وقتی در سفری فقط call و sms رو جواب میده؟
اصطلاحا بهش میگن SD Data .. محیط بازی هست.. تا وقتی اون 150 مگ رو دانلود نکنی بازی بالا نمیادنقل قول:
9 روز دیگه تو سامی میخواد یه چیزائی رو IFA2011 تو برلین معرفی کنه فکر میکنم روقیمت گالکسی اس 2 تاثیر بزاره برید اینجا :
کد:http://www.slashgear.com/samsung-unpacked-at-ifa-2011-trailer-2-released-video-21173359/
قیمت دیروز تهران 690-710 تومن .
هيچ سايتي نيست كه اينا را براي دانلود داشته باشه يعني هم بازي هم اينارا با هم دانلود كنم نصب كنم بدون درد سر برم تو بازي:13::13::13::13::13::13::13::13::13::41::4 1::41::41::41::41::41:نقل قول:
دوست عزیز اگه میخوای با گوشی و بازیهاش حال کنی هم باید خرج کنی هم باید وقت بزارینقل قول:
adsl که داری ؟ اگه داری یه مودم وایفای بخر مستقیم بزار کل بازی دانلود بشه و حالشو ببر
اگر مودم وایفای نخری تقریبا 50 درصد نمیتونی با S2 صفا کنی :46:
بعد ماه رمضون گرون میشه؟ خیلی بالا میره قیمتا؟
نقل قول:کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android
محتوای مخفی: site
اتفاقا بعدش قیمتها میاد پائین هم به خاطر کم شده تعرفه واردان گوشی و هم تموم شدن تعطیلات و ......نقل قول:
در مجموع قیمت ها همش در حال کاهشه
يه سوال ديگه ولي نخنديد چجوري بايد من گوشيا آپديت كنم؟:41:
pooryak درست ميگه به دليل قيمت جهاني طلا و بهران و اين جور چيزاي اقتصادي قيمتا ميره بالا منم وقتي رفتم گوشي بگيرم فروشنده بم گفت چون شما آشنايي اين گوشيا الان بت ميدم بقيه را مي خوام نگه دارم چون اوني كه ازش به صورت عمده گوشي مياره بش گفته بود گوشيا را نفروش مغازه را ببند و برو:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چون قيمتا ميره بالا
دوستان شرمنده من اين همه سوال ميكنم چون تا حالا آندرويد نداشتم
من نميتونم با اين گوشي پيامك بدون متن بفرستم اونم براي اينترنت همراه و ايرانسل واجبه چيكار كنم
اين گوشي اصلا پيام هاي ارسال شدش كجان گزارشاتش كجان؟:41:
سلام دوستان . بلندی صدای این گوشی در چه حد هست ؟ میشه صدای این گوشی رو با صدای یکی از گوشیهای نوکیا مثل N82 مقایسه کنین؟
با تشکر
دوستان دوتا سوال داشتم :
1- یه برنامه معرفی کنید که دمای دستگاه رو نشون بده
2- من رام 2.3.3 خاورمیانه دارم اما از دست باطری و گرماش خستم ! میخواستم ببینم چند درصد تو اینا فرق میکنه که من رام رو عوض کنم ؟! اگه میشه لینک همین رام اورجینال خودم + رام جدید خود سامسونگ + بهترین رام پیشنهادی رو بگن . آیا برنامه ای مثله PC suite nokia وجود داره که خودش به ورژن جدید آپدیت کنه ؟!
ممنون
نقل قول:کیفیت صدای بسیار خوب
Samsung I9100 Galaxy S II شاید تا حدی وزن کم کرده باشد ، اما این کاهش وزن هیچ تغییر در کیفیت صدای آن نداشته است. عملکرد گوشی در آزمون کیفیت صدای ما در کل بسیار خوب است و با اتصال تقویت کننده صوتی خارجی ، گوشی عملکرد فوق العاده ای دارد.
بنابراین با نبود مقاومت در برابر خروجی صدا ، گوشی در تمامی جنبه ها موفق به کسب امتیاز عالی می شود. واقعا هیچ نقطه ضعفی در این قسمت دیده نمی شود و چون بلندی صدا نیز در سطح مطلوب و کافیست ، هیچ دلیل نمی بینیم امتیازی جز «عالی» برای آن در نظر بگیریم.
البته با اتصال هدست ، اوضاع تا حدی تغییر می کند. میزان سیگنال های ناخواسته ، به سرعت افزایش یافته ، بلندی صدا کاهش می یابد و تا حدی هم شاهد افزایش انحراف بین فرکانسی هستیم. با این حال خروجی در کل قابل ستایش است اما مطمئنا نمی توان آن را بهترین خروجی ممکن دانست.
این جایی که اسپیکر گوشی قرار گرفته (پایین گوشی) یه مقدار جاش بد نیست ؟
یعنی وقتی تو دست میگیری اسپیکر به کف دست نمیچسبه و صدا خفه بشه ؟
در مورد داغ شدن گوشی زمان بازی ؛ اگر باسه این گوشی یه کیس ژله ای گرفته بشه گرما تو کیس حبس نمیشه و گوشی داغتر نمیشه ؟
من گلکسی دارم و دنبال مواردی میگردم که مجاب بشم تا به این گوشی آپگرید کنم اما یه سری چیزها مخصوصا داغ شدنش یه مقدار منصرفم میکنه
Settingنقل قول:
Aboute
Software update
Check for update
اگر نياز به ابديت داشت بهت نشون ميده
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
دوست عزيز به جاي اس ام اس خالي فقط يه فاصله بزار كه علامت سند فعال شهنقل قول:
Space
ونتيجه اش همون است كه اس ام اس خالي است
در موقعه ارسال اس ام اس اكر هيج بيامي خاصي نيامد سعنص اس ام اس ديليفري شد
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
فكر نكنم همجين برنامه داره جون تا الان نديدمنقل قول:
براي من همون رام نصب است ولي نه مشكل گرمايى رو دارم نه باطري
برنامه samsung kies رو نصب كنيد از خوده سايت سامسونگ
دوست عزیز منظور من کیفیت صدا نبود بلکه بلندی صدا بود و اگه ممکنه صدای اونو با صدای N82 مقایسه کنیننقل قول:
با تشکر
جاي اسپيكرش خوبه جون نميچسبه به دست ،، رو ميز كه ميزارم هيچ خفه ى صدا نميشنوم ، صاف صافهنقل قول:
همه كوشي ها در موقعه بازي نيم ساعت به بالا داغ مسكنن چون از كل موارد گوشي استفاده ميكنه بازيو ، لذا مشكلي به حساب نمياد
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
بايد يكيو پيدا كني كه قبلا ان ٨٢ داشت و الان اس ٢ خريده !!!!!نقل قول:
صداش عالي است وبهتر از ايفون٤ هست
دوستان قصد دارم رام فارسی XXKF1 2.3.3 رو آپدیت کنم . کدوم رام رو بریزم ؟ ریسک خاصی نداره ؟!
و اینکه چطوری میشه زبان فارسی رو به مرورگر اضافه کرد ؟
[QUOTE=mohammadsm;6387866]اینکه میخواد 150مگ دانلود کنه بایستی شما یا بذاری کلا دانلود شه که زمان بر هست و از حوصله خارجه.برو dataش رو از سایتا بگیر و توی فولدرش کپی کن و حالشو ببر این بهترین راهشهنقل قول:
سلام ، بچه ها من واقعا از رنگ مشکی واسه گوشیم خسته شدم و با دیدین عکس ها بنظرم رسید سفیدش خیلی زیبا و خاص هست ، کسی نمی دونه کجا میشه سفیدش رو گیر اورد ؟ . مرسی + کف قیمت اگه لطف بکنین
سلام خدمت دوستان
اينكه ميگن Made In Korea By Samsung هاي الان همگي ليبل هستند يعني چي؟مگه اون سريهاي اول كه اومد (1،200،000 هم قيمتش بود) اونا ليبل نبودن؟
بعد يه سوال ديگه،امكان رجيستر كردن گوشي تو سايت اصلي وجود داره؟
بکی از دوستان تو فروم همسایه قیمت داده :
گالکسی اس 2 تو اراک 610 هزارتومن ( چینی )
امروز 1 شهریور
سلام
منم ای گوشیو گرفتم، یه سوال : وقتی اس ام اس یا میس کال هست هیچ notification نداره گوشی؟؟ نوری چیزی؟
سلام
اینم SII سفید:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی باهاش حال کردم.
دوست عزيز ميشه ادرس فروشنده رو واسم بفرستي(منم اراكم)نقل قول:
ولی آدم اینگار star tv دستش گرفته !!!!نقل قول:
نه؟؟؟:13::13:
سفیدش خیلی زود خسته کننده میشه و با این جنس بدنه بعد یه مدت شبیه گوشی چینی ها میشه. بنظرم سفیدش واسه یه مدت کوتاه قشنگه فقط
وای به نظر من سفیدش فوق العادست:20: واقعا تکه هیچ موقع خز نمیشه بد تو سفید کثیفی و خط وخش هم کمتر نشون میده...
منکه به شخصه سفیدشو میگیرم چون تا به حال اسمارت فون سفید نداشتم واقعا تکه:8:
الان تو بازار سفیدش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستدار شما یاشار
به نام خدا
دادگاه هلندی حکم موقتی صادر کرده که در طی ان فروش تمام سری گلکسی از جمله Samsung Galaxy S, Galaxy S II و Galaxy Ace به دلیل نقض یکی از اختراعات ثبت شده ی اپل متوقف میشود.اگر کاری انجام نگیرد این حکم از 13 اکتبر به اجرا در می آید.البته سامسونگ مطمین است میتواند با حذف کردن برنامه ی Gallery از گوشی این حکم را متوقف کند.
این دادگاه شاخه ی فروش سامسونگ در هلند که کلید اتصال سامسونگ به تمام اروپاست را قطع میکند.
خبر خوب برای سامسونگ این است که در دادگاه بقیه ی ادعاهای اپل مورد قبول قرار نگرفت. حق اختراع Gallery انچنان هم مهم نیست بطوریکه در بعضی از کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا ثبت نشده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
همچنین قاضی اعلام کردم که تبلت های Samsung's Galaxy Tab 10.1 از حق امتیاز اپل استفاده کرده اند ولی ممنوعیت برای فروش انها اعلام نکرد.اپل در تلاش است که فروش ان هم متوقف کند-باید منتظر بمانیم و ببینیم که به کجا میرسد.فروش 10.1 در آلمان ممنوع شده(بعد از ممنوعیت فروش موقت در کل اروپا که بعدا معلوم شد که دادگاهی المانی چنین حقی ندارد)
اگر شما کنجکاو هستید اداعاهای اپل در مورد روش scrolling و روش برای باز کردن قفل گوشی و چیزهایی در مورد مولتی تاچ،که به نظر میرسد جزیی از خود اندروید 2.3 باشند(جدای از TouchWiz).دادگاه هیچ کدام از این ادعاها را قبول نکرد وفقط به swipe در گالری عکس اشاره کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بیش ا 60 صفحه به زبان هلندی که البته ترجمه ی گوگل کمک زیادی هم نمیتوند کند.
به نظر میرسد در حال حاضر برنامه ی جهانی موبایل سامسونگ توسط اپل متوقف نخواهد شد
ترجمه توسط پیمان یکی از مدیران انجمن موبایلستان
در هر صورت اپل آتویی داره ازش که تحت هیچ صورتی سامی نمیتونه دورش بزنه... پتنت مولتی تاچ خازنی برای اپله :> : دی
شرکت های دیگه هم که از مالتی تاچ استفاده میکنند..!! نکنه بقیه پول میدن این سامسونگ نمیده!؟ فکر کنم حق Pinch To Zoom مال اپل باشه..نقل قول:
دوستان گوشي من زير نويس ها را فقط با ؟ نشون ميده چه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
دوست عزیز من بار ها این موضوع رو تو فروم گفتم که اپل پتنت مولتی تاچ خازنی رو داره ، اما هر سری همه اومدن در جواب به من خندیدن ، هر کاری کنین در حدود 1 ماه پیش بعد از یه مدت خیلی طولانی کشمکش ، پتنت مولتی تاچ خازنی به اسم اپل ثبت شد... و من فکر میکنم که اپل این رو به عنوان آخرین سلاح مرگبار : دی نگه داشته... قانونا در صورتی که اپل بگه ، همه ی شرکت ها یا باید حق استفادشو به اپل بدن یا اینکه اینو از روی گوشیاشون وردارن... اما فعلا اپل اقدامی نکرده... حالا الان اچ تی سی هم به سامی اضافه شده داره شاخ و شونه می کشه ، به نظرم چند نفر دیگه اضافه بشن اپل سلاحشو رو کنه : دینقل قول:
خوب کاری نداریم که سامسونگ یا اپل چکار کرده فقط من میگم اگه اپل 5 هم بیاد باز مثل s2 نمیشه اخه 4 اپل که رم 512 رو زد دیکه 5 رو نزنه بهتره اخه دیگه کسی هم هست اپل بخره....
دوستان يه سوال ديگه كسي تا حالا اين مجموعه آندرويد كه 6 دي وي دي هست را خريده كه بدونه گيم ديتا ها روش هست يا نه؟
چرا كسي نميره من خودم تا اپل 5 قيمتش متعادل بشه gs2 ميفروشم و يه اپل 5 ميگيرم اوم مطمعنن خيلي از gs2 قويترهنقل قول:
اصلا این دو تا گوشی قابل مقایسه نیستند و هر دو تا طرفدارای خودشون رو دارند... کلا از همه لحاظ با هم فرق دارند.. از ریشه های سیستم عامل تا سخت افزار های به کاربرده شده.. بیخیال بحث بین این دو تا گوشی بشید
اون موقع رقیب آیفون GS III هستش نه ایننقل قول: