سودها ظاهرا در موسسات بیشتر شده
Printable View
سودها ظاهرا در موسسات بیشتر شده
سلام
کسی تو این هفته اخیر سود موسسات نور و آرمان(فرشتگان) را پرسیده؟
شنیدم برای بالای 100 میلیون یکساله موسسه فرشتگان 29 درصد و کارسازان (نور) هم بدون کف موجودی برای یکساله 29 درصد و برای 5 ساله بالای 100 میلیون را 33 درصد میده
اگر کسی پرسید از شعبشون اینجا بنویسه
پدر من در موسسه فرشتگان کار میکنه بله 29 درصد شده سودشوننقل قول:
قابل اعتماد هست این موسسه؟نقل قول:
من تاحالا یه شعبه بیشتر ازش ندیدم...
نظر من اینه که 2 درصد یا 5 درصد کمتر سود بگیرین ولی توی موسسه نزارین.وقتی بانک مهر اقتصاد مجوز ش لغو شدوای به حال این موسسه ها که مشخص نیست مال کی هست فعالیتشون چطوریه.تو شهر ما هم یه شعبه هستنقل قول:
متاسفانه بانک مرکزی می خواست مردم عامه را متقاعد کنه که اونجا پول نگذارند.نقل قول:
این موسسات از بعضی بانکها هم سابقشون و هم سرمایشون بیشتره. بانک مرکزی می خواست زودتر برای مجوز یا پرداخت حق حساب اقدام کنند وگرنه همه این موسسات تا چند وقت دیگه مجوز را می گیرند.
لطفا شما بیشتر فکر کنید.
هر جا سود بیشتر دادند اونجا بگذارید و نگران نباشید
به نظر شما بانک پارسیان و پاسارگاد سرمایشون کم هست؟نقل قول:
با یه اعلامیه که مجوز این بانکها لغو شده بانک ها رو به توبره کشید.
اگه این بانک ها بوده باشه مشتریهاشون کاری نمیکردند چون بهشون اطمینان داشتن.
روزشمار 29 درصد سود میده؟کف موجودی داره؟
درود
چند روز پیش مبلغ 7 میلیون تومان به حسابم واریز شد و بعد از ده دقیقه دوباره از حسابم برداشت کردن... چک کردم از یک شعبه در ساری انجام شده بود... بانک حق داشت بدون اجازه من برداشت کنه؟ یا باید اول از من اجازه میگرفتن؟درسته که اشتباه شده ولی این اجازه را از نظر قانونی دارن که بدون اجازه برداشت کنن؟
از نظر من که قابل اعتماده اون مسئله مجوز هم یک بازی که بانک مرکزی هر ساله در اواخر سال برای کشیدن پول مردم به بانکهای مورد نظرش این کارو انجام میدهنقل قول:
در مورد شعبه در تهران و مشهد زیاد شعبه داره اما در شهرهای دیگه شاید تعداد شعبه هاش کم باشه
سلامنقل قول:
همون روز اول که رفتین حساب باز کردین و چند تا فورم دادند شما امضا کردین , یکی از بُنودِ نوشته شده در همون فورمها این هست که بانک حق داره هر مبلغی رو که بخواد از حساب شما برداره یا بلوکه کنه البته منظور این نیست که بی دلیل هم میتونند برداشت کنند .
منظور اینه که هر جا بانک بدونه که مصلحت اقتضا میکنه , بدون موافقت یا حتی خبر دادن به شما این کار رو انجام بدند .
البته در هر حال شما حق اعتراض دارید که جواب اونها هم برای اعتراض شما آماده هست ( اشتباه شده ) .
این پول یا واقعاً اشتباهی به حسابتون واریز شده یا قسمتی از یک عملیات پولشوئی هست
در صفحه ی 168 و 169 جزئیاتش رو نوشته ام
دوست داشتید بخونید
استان فارس اصلا شعبه داره؟کهکیلویه چی؟لیست شعبش را اگه میشه لطف کنیدنقل قول:
دوست عزیز از سایتشون میتونید شعب را پیدا کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسسه نور (کارسازان آینده) هم سود خوبی میده.یکساله 29 درصد و کوتاه مدت عادی (بدون محدودیت موجودی) را 24.5 درصد می ده.5 ساله هم از 32 تا 34 درصد ( بستگی به مقدار پول) می ده.سابقش هم خوبه
مورد تایید بانک مرکزی هست؟نقل قول:
حساب روزشمار میخوام باز کنم امروز چندجا رو پرس و جو کردم آینده و آرمان خوب بودند .... البته آرمان 2.5 درصد سودش بیشتر بود اما در عوض آینده کارت هم میده که آرمان نمیده و این خیلی برام مهمه ... آینده قابل اعتماده /؟ برم باز کنم دیگه؟
آینده تو لیست تایید بانک مرکزی نیستنقل قول:
چند درصد روزشمار میده آینده؟
اقتصاد نوین 22% میده
با کارت
روزشمار
سلام دوستان.
یه کد میخوام(مثه *100#) با این تفاوت که بشه پول باهاش انتقال داد.
ببخشید اگه اینجا جاش نبود. من مشکل با شعبه بانک سامان دارم که کمه.این روش،اگه بشه خوبه
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk 4
بانک ایران زمین 24.5 درصد 3 ماههنقل قول:
من که حساب باز کردم و کل سرمایه زندگیمو (که نصفیش قرضه) رو واریز کردم... هرچه بادا باد ... :n01:نقل قول:
20.5 % :n01:
خوب بانک دی که مورد تایید هم هست 22درصد میده روزشمار یا ایران زمین 23درصد هر دو هم مورد تایید بانک مرکزی هستننقل قول:
بانک دی روز شمار 22 درصد میده؟ مطمئنی ؟ برای ما که 19 درصد میریزهنقل قول:
جدیدا این حساب رو اورده البته برای مبلغ بالای 10 میلیوننقل قول:
موسسه کوثر طرح روزشمار کلید طلایی رو آورده از امروز که 24% سود بهش تعلق میگیره.
ماه اول نباید به پول دست بزنی
SMS بانک، همراه بانک، اینترنت بانک و همه چی هم داره
هم دفترچه میده و هم کارت عابربانک
من امروز هرچی پول داشتم رو از بانکای دیگه جمع کردم و این حساب رو افتتاح کردم...
یه طرح دیگه هم داره 23% میدهنقل قول:
بانک رفاه روز شما 20% میده بدون کف موجودی همه امکاناتی هم داره و واریز سود ماهانه است.همچنین سالانه رو 23% میده
اونوقت سالانه چقدر سود میده؟واریز سود به چه صورت است؟نقل قول:
سود رو سر سه ماه یه جا بهتون میدننقل قول:
سلام دوستان
دو سوال دارم
تفاوت حساب هایی که به صورت روز شمار سود پرداخت می کنند با مثلا حساب بلند مدت 5 ساله که سود 20 درصد رو ماه به ماه میده چیه؟ برای حدود 5 میلیون این حساب های روز شمار که جدیدا بانک ها گذاشتن بهتره یا همون بلند مدت های 5 ساله؟
اگه قبلا از تسهیلات صندوق مسکن بانک مسکن(همون وام مسکن) استقاده کرده باشم و هنوز قسط هاش تمام نشده باشه می تونم دوباره یه حساب جدید باز کنم تا در آینده بتونم وام مسکن بگیرم یا اینکه باید وام قبلب تسویه بشه؟
ممنون
دوستان کدوم بانک وام میده با سند خونه حدود 10 تومن با سود کم؟
برای زدن گلخونه میخوام.درضمن من چون کارت پایان خدمت ندارم میخوام از روی مدرکم وام بگیرم نمیتونم یعنی در حال تحصیل هستم میشه وام گرفت؟یا مثلا با این مدرک از روی نفر دیگه وام گرفت با این مدرک؟
این 23درصد 3 ماهه بانک مسکن سودش ماهانه پرداخت میشه؟
نقل قول:
من بانک دی باز کرده بودم 5-6 ماه پیش . زده بود روز شمار 19 درصد .
جدیدا 22 درصد کردن ؟
=================
*733 # جدیدا مانده حساب بانک ملی رو نمیده .
*712 # هم همینطور ولی ملت و دی رو چک کردم میده .
شماره ی دیگه ای هست یا کسی چک کرده برا شما هم همینطور ه ؟
724 رو امتحان کن ...
امروز خواستم با کارت خرید کنم عملیات ناموفق بود اما از حسابم کم شد چطوری پول کسر شده رو به حساب برگردونم؟
تا 72 ساعت زمان میبره ولی به احتمال زیاد امشب برگشت داده میشه.فکر نکنم فردا برگرده چون سیستشون شلوغه فردا هم همینطوره به خاطر یارانها
حسین جان هرچی میکشیم از این یارانه هاست..خواستم قبل خرید از عابر بانک پول برداشت کنم اینقدر شلوغ بود که منصرف شدمنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز کارت عابر بانکش توی پوز ملت کار میکنه مثل موسسه مهر؟
كارت كوثر را توي پوز ملت هم ميشه كشيد
کف نداره حسابشنقل قول:
عابر بانکش جزو شتابه
دوستان هر کسی میدونه راهنمایی کنه
الان این سوال بود یا جوابنقل قول:
یه سوالی واسم پیش اومده !
اگه مثلا یه بانک خصوصی ورشکست بشه ( که احتمالش کمه ! چون اگه قرار بود اینطور بشه اصلا تاسیس نمیشد ! ) چه بلایی سر پول مردم میاد ؟
دولت پول مردم رو میده ؟