سلام میشه توی این بازی آشپزی کرد اگه میشه چطور؟
یه سوال دیگه چطور میشه ماهی گیری کرد؟
Printable View
سلام میشه توی این بازی آشپزی کرد اگه میشه چطور؟
یه سوال دیگه چطور میشه ماهی گیری کرد؟
شما ابتدا باید خونه تون رو بزرگ کنید.تا اشپزخونه باز بشه بعد وسایل اشپزی رو ازTV shopingسفارش بدین بعد مواد مورد نیاز رو بزارین تو یخچال بعد برین کنار گاز و بقیه....نقل قول:
اول باید چوب ماهی گیری را بگیرید برای این کار باید ساعت7 تا 10 روز شنبه یا یکشنبه یا سه شنبه فکر کنم باید به ساحل بیان و با ماهیگیر صحبت کنین تا بهتون چوبو بده.حداقل یک جا در ابزارتان داشته باشید.
برای بدست اوردن چوب ماهیگیری دوم باید 50 تا ماهی یا بیشتر در حوضچه تان داشته باشید.
موفق باشید.:46:
TV shoping چیه؟ چه طور باید ازنقل قول:
TV shoping سفارش بدم لطفا بیشتر توضیح بدید در ضمن من با گیم پد بازی میکنم؟؟؟
يك برنامه هست كه شنبه ها پخش ميشهنقل قول:
شما بايد شنبه اون برنامه رو ببيني و به Inn بري اونوقت با تلفني كه سمت راست رستوران قرار داره زنگ بزني و وسايل آشپزي رو بخري
نكته : اگر ميبيني برنامه برات پخش نميشه حتما خونت آشپزخانه نداره ... اول بايد بري پيش نجار بهش پول بدي تا برات خونه رو بزرگ كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن فراموش نکن که برنامه رو تا اخر نگاه کنی.مهمه.
من الان خونم خیلی بزرگه و دو بار خونمو ارتقا دادم و یه اتاق خواب بهش اضافه شده ولی روزای یکشنبه برنامه ی tv shoping رو پخش نمیکنه و اینا رو پخش میکنه:
هواشناسی 2-اخبار 3-داستان مزرعه 4-the shogi hour
چکار کنم من از کد استفاده میکنم!
سلام
در پاسخ جناب playstation 3 بگم که شاید اون روز روز خاصیه که مسافرخانه تعطیله . مثلاً مسابقه ای چیزیه یا برفی چیزی میاد که پخش نمی کنه . ربطی هم به کد نداره اگه خونه بزرگ باشه باید در روز های Saturday اونو پخش کنه . :8:
اما یه توصیه .
اگه با صحنه ی موجود در عکس زیر برخوردید حتماً درخواست شهردار را قبول کنید و به مسافرخانه رفته و Apple pie را گرفته و به مادربزرگ Ellen تحویل بدید . بعد که مادربزرگ تشکر کرد می خواد به شما انعام بده که شما گزینه ی دوم ( من به انعام احتیاج ندارم ) را انتخاب کنید تا Elli پیداش بشه و پس از گفت و گو با مادربزرگ به پیش نهاد مادربزرگ به شما یک Apple pie بدهد که شما می تونید اونو بخورید یا به دخترها هدیه بدید تا قلبشون زودتر قرمز شه . در ضمن یک یا دو روز بعد شهردار برگشته و از شما تشکر می کند و یک غذا را به شما می دهد که آنرا می خورید . :5:
اما سوال من : :11:
وقتی مثل عکس زیر Ann میاد و از من می خواد روزی سه تخم مرغ به او بدهم من فرداش ساعت 5 بعد از ظهر می رم به مسافرخانه و بهش 3 تا تخم مرغ می دم ولی اون مثل موقعی که بهش هدیه دادی تشکر می کنه می خواستم ببینم همین تشکر کردن درسته یا باید چیز دیگه ای بگه ؟ :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40::2::2::2::40::40::40:
روزهای شنبه TV Shoping هست نه یکشنبه:41:نقل قول:
در جواب سوال شما باید بگم که :نقل قول:
شما باید قبل از ساعت 5 تخم مرغ ها رو به Ann بدید... وقتی وارد مسافر خانه میشید Ann دم در وایستاده و ازتون میپرسه که 3 تا تخم مرغ رو آوردید ؟ و 3 تا تخم مرغ رو به صورت اتوماتیک از شما میگیره... از ساعت 5 که بگذره دیگه قبول نمیکنه...
پس تا قبل از این که ساعت 5 بشه مسافر خانه باشید:27:
میشه ترجمه کنینقل قول:
این ترفند ما گاو هایی است که بین 5 تا 8 قلب دارند .نقل قول:
شما باید بفروشید اولین گاو رو سپس گاو دوم رو به بیرون ببرید و 40 بار اون رو با بروش تمیز کنید .
سپس به سمت بارلی بروید . یادتون نره که باید گاو اول رو بفروشید
سلام
آقا این دخترها جوگیر شدند . از یه طرف Ann خواسته که بهش تخم مرغ بدم . از یه طرف Elli دو روزه برام غذا میاره . امروز هم پوپوری اومد بهم یه تخم مرغ داد و گفت که ازش مراقبت کنم . حالا به نظر شما چکارش کنم ؟ من یه جا برای مرغ دارم ، می خواستم دوستان بگند که خوبه اونو بزارم جوجه شه یا کار دیگه ای کنم ؟
می خواستم بزارم یخچال ولی من سال اول هستم و هنوز حتی مرغداری را هم بزرگ نکردم .
اینم عکسش :
اون تخم رو بايد بزاري تا جوجه بشه ... اونوقت وقتي يك روز مرغ شد پوپوري مياد ازت تشكر ميكنه :46:
سلام من تو روز سوم پاییز تو فستیوال آهنگ شرکت میکنم پسره فلوت میزنه و ساعت هم نمیگذره و هر کلیدی میزنم رد نمیشه چکار کنم؟
و من از 8 تابستان هم رد کردم ولی Ann ازم تخم مرغ نخواست! البته من اون روز تو بیمارستان بودم از کار زیاد!
سلامنقل قول:
اولی را نمی دونم ولی در مورد Ann روز 8 ملاک نیست . اگه شما زیاد تخم مرغ داشته باشید یا مثلاً تو مسابقه ی مرغ ها برنده شده باشید در یکی از روزهای تابستان Ann پیش شما آمده و از شما درخواست روزی 3 تخم مرغ می کند و این معلوم نیست در چه سالی رخ می دهد . :40:
راستی من الان چند روزه که از اسکله بطری حاوی نامه ی آشپزی را پیدا کرده ام . می خواستم ببینم اونو باید به کسی بدم یا نگهش دارم ؟ فعلاً تو کوله پشتیمه تا پول دستم بیاد و خونه را بزرگ کنم . :5:
سلام من به يه دليل خيلي ناخواسته ديگه نميتونم كامپيوتر داشته باشم ميخوام بفروشمش (ور شكسه شديم)
خوب واسه حرف آخر من از همه ممنونم اين چند روز مزاحم شديم
خدا حافظ عروسك جان
اينو ميخواستم سر يه فرصت مناسب بدم ولي اين اخرين فرصته اين كمباينه داخل زمين شهر هر كي خوشش اومد بهم اس ام اس بده 09364941332
حلال كنين
+ اگر اسم اون جوجه رو Popuri بذاري ، پوپوري مي ياد و تشكر ويژه اي مي كنه و قلبش خيلي زودتر قرمز ميشه ! :31:نقل قول:
من دو تا خونه مرغ دارم تو مسابقه هم برنده شدم ولی نیومد! مرغهامم تکمیلی 10 تاستنقل قول:
ببينم، كسي تونست شهر بره؟بذارين خيالتون رو راحت كنم، من تا حالا حدود 100 تا راهنما و استراتژي كامل و كد و مد و .... همه رو گرفتم، البته از سايتهاي انگليسي، ولي اونا حتي اسم رفتن به شهر و king city و ماشين آبپاش رو نياوردن. حالا نميدونم كدوم از خدا بيخبر اينو ريخته تو ذهن ايرانيا كه ميشه شهر رفت.اصلا شما تمام wallpaper هي اين بازي رو ببينيد، من ديدم. تو هيچ كدوم عكسي از شهر نذاشتن. پس لطفن خيال شهر رفتن رو از ذهنتون پاك كنين.
عجب بازی این بازی.واقعاً برای Pc نیست؟
براي Pc نه ولي با مبدل ها ميتوني رو Pc اجراش كني
می تونید یه توضیح کاملی از بازی بدید و اینکه چطور می تونم از مبدل استفاده کنم.من فکر می کنم این بازی بیشتر روی ساخت و فروش تمرکز داره.درسته؟
در مورد بازی هم یکی از جنبه های بازی ساخت و فروشه ، این بازی خیلی کامله و خیلی چیزهای مخفی و دموهای جالب داره که اگه ببینید عاشقش می شید و هیچ وقت از این بازی خسته نخواهید شد .سلامنقل قول:
راهنمای استفاده از بازی تو صفحه ی اول هست .
اما برای دانلود مبدل می تونی پست زیر را ببینی که برنامه EPXE 1.6 را دانلود کن و تنظیمات را از تو پوشه ی Help انجام بده تا ارور نده .
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1789352&postcount=1874
اما در مورد اون تخم مرغ خیلی ممنون از دوستان .
یادم اومد قبلاً که تو PS1 بازیش می کردم همین اتفاق برام افتاده بود و اسم جوجه را پوپوری گذاشته بودم و پس از انجام این کار می بینید که پوپوری چقدر خوشحال شد . ( به رنگ قلبش توجه کنید . )
نقل قول:
سلام
امیدوارم که به زودی بر گردی و جات خال نمونه
...............
اینم یه عکس از روزی که با Kai قرار گذاشتم برای فستیوال fireWork
با سلام به همه عاشقان hm:btn من حدودا 7سال پيش شروع به بازي كردم و سعي در رسيدن به شهر بودم ولي نشد چون شهري نداشت كه بخواهد برود . من تا جايي رفتم كه بعضي نقض هاي لوح خانه را حل كردم .
اول آخر بازي اين هست كه اگر موفق شديد بعد از 3سال براي شما جشن ميگيرند و دهكده از طرف دولت به پارك تبديل نميشود و ميتوانيد مادامالعمر در دهكده بمانيد.
نمی دونم چرا هر کی در باره شهر قدمی بر می داره یا ادعایی می کنه یا دلیل نداره یا یه اتفاقی براش می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دیگه کم کم داره مدرسه ها شروع می شه و نمی دونم چند وقت چند وقت سر بزنم:41:
بهتر نیست این بازی رو به خاطر قشنگ بودن خودش بازی کنیم !!! :40:
برای من که مهم نیست شهری باشه یا نه .. البته اگر داشت که جذاب تر می شد ... ولی با این که الان مطمئنم که شهری وجود نداره ولی باز می خوام بازی کنم که حداقل این سه سال رو بتونم کامل تموم کنم و تمام دموهاش رو ببینم ....:27:
یه پیشنهاد دوستانه ... دیگه دنبال شهر نگردید :41:
.31 صفحه از این بحث گذشته و نه فقط در اینجا حتی در سایت های خارجی هم به نتیجه نرسیده!!!:18:
شاد باشید ...:11:
سلام . این دمورو در چه روزی و در چه ساعاتی دیدی ؟نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه:
چرا این تاپیک این همه صفحه داره.یعنی بازی کردن این بازی اینقدر مشکله؟
اين دمو مبوط به روز فستيوال آتش بازي هست كه دقيقا" در روزنقل قول:
24 تابستان سال دوم ساعت 6اتفاق مي افته ... براي اي كه اين دمو رو ببينيد بايد چند روز قبل فستيوال بريد مسافر خونه و ازكايي دعوت كنيد براي روز فستيوال...:10:
نه بازیه مشکلی نیست ...ولی پر رمز و رازه... اینجا هرکی هر تجربه ای داره در اختیار دیگران میذاره ولی خوب دلیل اصلی این که این بحث اینقدر طولانی شده تلاش برای رفتن به شهر بوده که گویا اصلا" شهری وجود نداره...ولی خوب در کنارش انقدر دموهایی هست تو بازی که هنوز خیلی ها ندیدن اینجا نشون میدیم به هم و راهنمایی میکنیمنقل قول:
:11:
خوب پس خوش اومدی دوباره به جمع هاروست مون بازها :27:نقل قول:
سلام به اساتید محترم
من دیروز سی دی هاروست مون رو خریدم و از برنامه مبدل که آموزش اون در تاپیک هست استفاده کردم،اما وقتی گزینه Run cdrom رو می زنم فقط یه صفحه سیاه میاد و گوشه صفحه انگار یه آگهی قرار داره و بازی اجرا نمیشه.من DVD R/W دارم،ربطی نداره که؟
مشكلتون رو اينجا بايد مطرح كنيد :نقل قول:
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=63080&page=69
گرفتن عطر از Kai ::11:
من عطر رو در تابستان سال دوم در روز بعد از طوفان تابستاني گرفتم ... كافيه روز بعد از طوفان( كه نتونستيد از خونه بريد بريد) صبح به ساحل بريد و اين دمو رو ببينيد.
دوستان منم به یاد سالهای دور,دوباره دارم از نو بازی می کنم به بهترین نحو.
همسایمون دو نفر از فامیلهاشون که انگلیسی هستند باهاشون راجع به این بازی صحبت کردم,بهم گفتند که شهر صحت داره و خودشون این بازی رو به پایان رسوندند و ازش هم خیلی تعریف می کردند!!!
به هر حال منم سعی می کنم این بازی رو به پایان برسونم.
اینم یک صحنه که شکارش کردم:
سلام من دوباره برگشتم :31:
و اومدم بگم كار بازي تموم شد. :21::21::21::21::21::21::21::20::27::27:
و چون 2 تا پست پشت سر هم نميشه بعد از پست بعدي ميدمش:46:
حالا فعلان با اين حال كنين
------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازي هاروست مون(بازگشت به طبيعت) براي تافن همراه :21::21::21:
خيلي جالبه من حال كرم باهاش
من ميام با بازيث ولي يه مشگل اين بازي كه ساختم هجمش بالاس :18:130MBکد:http://dc73.4shared.com/download/33609594/95a88e27/Harvest_Moon_back_to_nature__GBC_.jar?tsid=20080920-035042-2af00bb2
سلام.
یعنی چی کار بازی تموم شد پویا خان؟
سلامنقل قول:
این را باید از اسکله بگیرید ؟
آخه من تابستان یکی از اسکله گرفتم ولی نامه آشپزیه . این بطری که شما گرفتید فرقی با بطری حاوی نامه آشپزی داره ؟ عطره به چه دردی می خوره ؟
aroosak_kooki جان شما الان سال چندم این بازی هستید؟
سلام اینجا کسی هست تا بازی هاروست مون (Harvest Moon) ماه برداشت محصول ، نسخه دختر (کاراکتر دختر) ولی زبان انگلیسیش رو برای کنسول PS1 یا DS داشته باشه ؟
سلامنقل قول:
اون نامه ی آشپزی فرق میکنه با این نامه:41:
اگه منظورتون با ماهی گیری کردنه ...نه اونطوری به دست نمیاد!
همونطور که بالا توضیح دادم در یکی از روز های تابستان یه طوفانی میاد که کلا" اون روز رو نمیتونید از خونه بیایید بیرون...فردای اون روز به اسکله برید...تا وارد میشید بازی دمو میشه و خود کاراکتر میره دم ساحل و یه بطری رو که روی شن ها افتاده رو بر میداره..همون موقع کایی میاد و از شما بطری رو می گیره و به جاش بهتون عطر میده...
من یه جا خوندم که اگه بطری رو به کایی ندید و عطر رو ازش نگیرید ، دیگه نمیتونید ماهیه بزرگ رو صید کنید ( من خودم هنوز این ماهی رو نگرفتم:46: )
من الان وسط پاییز سال دوم هستم ... تازه گی ها به خاطر ماه رمضان کمتر بازی میکنم ...به خاطر همین کند پیش میرم :20:نقل قول: