نه آقا عادل چنین چیزی امکان ندارهنقل قول:
مثل این میمونه که به یه پراید بنزین سوپر بزنی و بگی الان دیگه 6سلیلندر شده!!!
توان دوربین X8 تا 3.1 مگ بیشتر نیست
Printable View
نه آقا عادل چنین چیزی امکان ندارهنقل قول:
مثل این میمونه که به یه پراید بنزین سوپر بزنی و بگی الان دیگه 6سلیلندر شده!!!
توان دوربین X8 تا 3.1 مگ بیشتر نیست
Idroid هم نصب کردم چیزی بجز Alock نداشت که خودتون می تونید نصب کنید .تو بازی لگ داشت .تو بازگشت به منو ها لگ داشت و ... مدت استفاده از رام 3 دقیقه:13:
و اما رام XGin60.2.3.7-221-4-GCR80
سبکی رام مانند سایبرگ و
منوها فوق العاده روون
وای فای ok
angry seson بدون کوچکترین لگ اجرا شد .
باطری در حال تست
avliable memo : 75/175 با نرم افزار به 80 -90 می رسه .
ok gps
امتیاز بنچمارک در کوادرانت 1166 .
مشکلات :
مشکل آنتن دهی دارد .(برای م اینطوریه دوستانی که می تونند تست کنند و نتیجه اعلام کنند .)
این هم چند اسکرین شات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من این گوشی رو گرفتم اما روی کارتون نوشته made in china آیا واسه همه گوشی ها این طوریه ؟!!!
بجه ها از ٤شنبه نمايشكاه تله كام شروع ميشه اكه ميخوايد بازم با كوشي هاي جديد ور بريد اينو از دست نديد .مطمئنا شركت هميشه حاظر سامي هست و با كلكسي ها ميشه حال كرد
راستي من سايبرك ورزن ٦رو نصب كردم هر جي بكم كمه رام مورد علاقه مو بيدا كردم
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
بجه ها از ٤شنبه نمايشكاه تله كام شروع ميشه اكه ميخوايد بازم با كوشي هاي جديد ور بريد اينو از دست نديد .مطمئنا شركت هميشه حاظر سامي هست و با كلكسي ها ميشه حال كرد
راستي من سايبرك ورزن ٦رو نصب كردم هر جي بكم كمه رام مورد علاقه مو بيدا كردم
داداش ممنون میشم به سوال جواب بدی ..نقل قول:
فدات شم شك نكن اصليه الان تمام كوشيهاي سوني اريكسون جين روش ميخثره.حتي ابل هم با اون عظمتش تو جين جم ميشه.خيالت راحت
خیالم راحت شد. داشتم استرس می گرفتمنقل قول:
ممنون عزیزم :11::40:
محسن جون الان ك خيالت راحت شد از بجه ها ببرس جطوري ميتوني رو مموري برنامه نصب كني جند وفته كسي نبرسيده
ممنون عزیز ولی راهش رو خودم پیدا کردن یه فایل منیجر دانلود کردم و از اونجا نصب می کنم :20:نقل قول:
خلاصه هر موقع خواستي بجه ها آماده باسخ به اين سوالن احتمالا يكي دو روز ديكه ميبرسي
سلام
از بین گوشی های X10 MINI و X8 کدوم یکیقدرت گرافیکی بهتری داره؟ ( توی اجرای بازی ها کدوم یکی بهتر عمل میکنه؟)
عزيزم براي اجراي بازي صد دو صد x8 بهتر هست جون از رزولوشن 420 * 380 استفاده ميكونه و صفحه نمايش ٣اينجي داره.در حالي x10 از رزولوشن ٢٨٠ ا٣٦٠ بهره ميبره و ٢٠٥٥اينجي هست.هر دو بردازنده ٦٠٠ دارن و برتري x10به x8 فقط در دوربين 5 هستش.خلاصه كه براي بازي بين اين دو x8 سرفرازه.
دوست من شک نکن تو اجرای بازی ایکس 8 بخاطر رزولوشن عامتر هم بازی های بیشتری براش گیر میاد و هم تو اجرای بازی های اچ دی از ایکس 10 مینی سره حتما ایکس 8 رو بخر منم یه زمانی مثل تو بودم اما بالاخره تصمیم گرفتم ایکس 8 رو بگیرم و حالا هم خیلی خوشحالم از این انتخابم
دوستان من برای انتقال فایل بازی یا برنامه با بلوتوث باید از چه برنامه ای استفاده کنم با اکسپلورر و فایل منیجر نمیشه
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------
اقای رنگ و ابزار بازی pes2012 برای گوشی های اندروید اومده؟
ازبرنامه blototh file transfer یا astro استفاده کن .اولی بهتره فقط قبلش pair کن .نقل قول:
دوست عزیز اگه ازش راضی هستی لینک دانلود بذارنقل قول:
استیل قشنگی داره رامش
بسیار رام خوبیه اما همونطور که گفتم آنتن گوشی پریده بود حالا تا بچه های دیگه هم تست کنند .ببینیم چی میشه .نقل قول:
آدرس :ایکس 8 . بلاگفا
موفق باشید.
آره ٢٠١٢ هم اومده البته اوني ك من ديدم با ماركت فروخته ميشد نميدونم دانلود ميشه يا نه البته دانلود هم به درد ما ايراني ها نميخوره
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
نقل قول:
عزيزم اين عكس. Most wanted. تو رام xgin. والبيبره يا تم؟
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
نقل قول:
عزيزم اين عكس. Most wanted. تو رام xgin. والبيبره يا تم؟
نقل قول:
تم پیش فرض هست دوست من.
منم این رامو دانلود کردم و الان نصب کردم تو گوشیم نا به الان مشکلی ندیدم تا ببینیم بعدش چی پیش میاد باطری تا الان خوب بوده سرعت عالی یه تم آبی رنگ دیگه داره دوستان اگه از این تم خوششون نمیاد میتونن از تم دیگش استفاده کنن.نقل قول:
عادل جان این لینکشه نصب کردی یه آمار بده ببینیم چطوره جوابگو هست ممنونمنقل قول:
کد:http://www.androidkade.com/?p=2990
نقل قول:
نوبتی هم باشه نوبت منه
میخوام چنتا نرم افزار کاربردی و جالب بگم که خیلی هاشون معروفن و نیازی به معرفی ندارن ولی بازم یه اشاره میکنم که شمایی که اینارو نمیشناسی باهاش آشنا شی.
1. app protector pro این نرم افزار روی گالری و برنامه و sms ..... رمز میزاره.
2. call meter ng v2.3.5 این نرم افزار زمان صحبت کردن تعداد sms های داده شده و مقدار استفاده gprs ,..... ثبت میکنه و نشون میده
3. future sms2 v1.1.01 اس ام اس ها تونو هر زمانی خواستید تنظیم کنید تا send بشه
3.5 fake-a-text v1.1 با نرم افزار با هر اسمی بخواین میتونین واسه خودتون sms بفرستید بعضی وقتا شدیدا لازم میشه
4. chompsms v4.2 محیط sms هاتون شبیه آیفون میشه
5. apps beyond screen suite v1.2.3 قفل گوشی شبیه آیفون میشه
6. boot animation changer اونایی که از تصویر بوت شدن گوشیشون خوششون نمیاد با این برنامه هر چیزی بخوان میتونن جاش بزارن
7. shake2mutecall v1.03 اگه کسی بهتون زنگ بزنه گوشیتونو تکون بدین گوشی سایلنت میشه
8. titanium back up donate v3.4.6 این نرم افزار یکی از اون نرم افزاراس که بدرد خودمون که زیاد رام عوض میکونیم میخوره با این نرم افزار به راحتی میتونیم از sms . contact و برنامه و بازی و ...... بک آپ بگیریم که بعد از عوض کردن رام بتونیم هم sms , comntact رو ذاشته باشیم هم بقیه بازی هارو انجام بدیم
9. cut ther rope اینم بازی دوس داشتنی من که برای آیفون بود خوشبختانه الان میشه در آندروید هم بازی کرد پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید
10. speedx 3d یه بازی دیگه
11.impossible game خیلی خفنه بازیش
12.miui.adw.iphone.launcher یه لانچر زیبا و پرسرعت که:
ورژن 1.2.14 سعی کرده شباهت هایی به لانچر آیفون داشته باشه
و ورژن 1.2.16 سعی کرده به لانچر تاچ ویز (لانچر سری گلگسی) شبیه باشه که خیلی از ورژن قبلی حرفه ای تر شده
(تله کام یادتون نره)
آخیش تموم شد.
دوشتان سلام.
من بازی ANGRY BIRDS جدیده رو با پسوند .apk ریختم توی گوشی.
گوشی رو با usb وصل کردم فقط مموریش اومده بالا.
فایل رو دیختم جایی که عکس هام هستن:
M:\DCIM\100MSDCF
حالا اون فایل بازی دیده نمیشه.
ممنون.:40:
دقيقا بكو از كجا ديده نميشه؟بايد با فايل منيجر ببينيش و نصبش كني اكه با فايل منيجر ديده نميشه فايلت خرابه كه اين هم احتمالش صفره به نطرم از فايل منيجر استفاده نكردي
راستي تا زماني كه در حالت usb. Connect. باشي هيج وقت نميتوني از مموري استفاده كني
سلام بچه ها بازی سوکر 2012 رو که 30000318 زحمتش کشده رو امتحان کنید فایل دیتا مخصوص ایکس 8 هم داره یعنی 320.480 دانلود کنید خبرشو بهمون بدید من که اینترنت پرسرعت ندارم حالا نمیتونم پس شما دان کنید
این رام کجای اون وبلاگه؟گشتم ندیدمش میشه لینکش رو بدین!
تورج جان کدوم رامو میگی عزیزمنقل قول:
این رام که دوست گلمون معرفی کردهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6628892&postcount=3043
دوستان کسی میتونه اینترنت گوشی روی کامپیوتر بفرسته؟
نقل قول:
تورج عزیز
یه نرم افزار pdanet دانلود کن با اون خیلی راحت میتونی با کامپیوتر وصل شی تازه میتونی اس بدی و بگیری (با کامپیوتر)
من الان دارم از اون برنامه اسفاده میکنم
تورج عزیز
اینم لینک اون رامه که گفتی خوش استیله
کد:http://x8.blogfa.com/post-223.aspx
نقل قول:
راست میگی.
این فایل منیجر رو باید تو گوشیم نصب کنم؟
لینکش رو دارید؟چطوری نصبش کنم؟
اگه از رام اصلی استفاده میکنی باید با گوشیت دانلودش کنی تو گوگل اینو سرچ کن دانلودش کن نصبش کن astro file manager
قبلش برو به این آدرس توی گوشیت setting\applications\unknown sources و چراغ unknown sources رو روشن کن
آنتن داره گوشیت ؟نقل قول:
سلام.کدک mx video player برای x8 از کجا بگیرم
rubah عزیز
دقیق نمیدونم همینه یا نه ولی بازم اين لينك رو نگاه كن .کی میدونه شاید همین بود!
کد:www.4shared.com/file/3lQVp4k4/MX_Video_Player_Codec__ARMv6_V.htm
نقل قول:
رام چی هست؟
میشه خودم بریزم و با گوشیم دانلود نکنم؟چطوری؟
کدوم راه بهتره؟
ممنون
دوست من اقا فرشد رام رو باید از یه سایتی مانند سایت x8.blogfa.com دانلود کنی با کامپیوتر یا موبایل و سپس با برنامه ایکس ریکاوری یا ریکاوری cwm اونو رو گوشیت نصب کنی اگه نمیدونی ایکس ریکاوری چیه برو به همین وبلاگی که بهت دادم تو قسمته رووت حاشیه وبلاگ سمت راست
دوستان کسی بازی سوکر 2012 رو رو گوشیش امتحان نکرد؟
ببين فرشيد جون.تو بايد اين برنامه رو يه جوري دانلود كني يا بخري .ميتوني با كامبيوتر دانلود كني و برنامه رو بريزي توي يه كوشي ديكه و بلوتوسش كني به كوشيت و نصبش كني.فقط قبلش برو اون آدرسي كه دادم جراقشو روشن كن.اينم بدون كه اكه از جايي به غير از كوشي دانلود كردي يا اصلا خريديش حتما بايد با يه وسيله ديكه مثل يه كوشيه ديكه يا خود كامبيوتر بلوتوثش كني به كوشيت و نصبش كني اكه همين طوري بريزيش توي فايل عكسات هيج وقت نميتوني نصبش كني.
حالا فعلا اين كارو بكن تا بعدا در مورد رام صحبت كنيم
اره دوست من تا حالا مشکل آنتن نداشتم الان 2 روزه دارم ازش استفاده میکنم همه چیش عالیهنقل قول: