دوستان من مبخواستم arcs بخرم ولی با توجه به شایعاتی که در مورد arc nozomi هست می خواستم بدونم آیا ارزش این را داره که صبر کنیم تا بیاد؟
Printable View
دوستان من مبخواستم arcs بخرم ولی با توجه به شایعاتی که در مورد arc nozomi هست می خواستم بدونم آیا ارزش این را داره که صبر کنیم تا بیاد؟
سال میلادی دیگه میاد الان گوشیهایی با این سخت افزار تو برندهای دیگه میتونی پیدا کنی ولی اگر برند سونی اریکسون رو انتخاب میکنی حتما ارزش صبر کردن رو دارهنقل قول:
سلام.
دوستان یکی میشه یه توضیحی بده که چه جوری میشه فلش رو با OTG وصل کرد؟
گوشی روت هم شده.
و اینکه الان یه سری برنامه های سیستمی رو میخوام پاک کنم. ولی Uninstall غیر فعال بود. برنامه میخواد اینم؟
کدوماش حذف شه بهتری؟
فقط یه لطفی بکنید لینک از صفحات خارجی ندین چون زبانم خیلی خنگه هیچی حالیم نمیشه ازشون.
ممنون.
سلام بچه ها من این سوالو توی تاپیک desire s پرسیدم .
میخوام نظر شما آرک داران عزیز رو هم بدونم .
پیشاپیش از کمکتون ممنونم .نقل قول:
من میخوام برا خرید گوشی به دوست صمیمیم کمک کنم (یعنی هر چی من بگم میخره )
منم موندم بهش بگم desire s بخر یا arc ( بودجش 500 )
اول میبینم صفحه آرک بزرگتره، دوربینش (عکاسی) خیلی بهتره ، شیک تره ، آندروید بستنی حصیری براش میاد .
ولی خوب از کیفیت ساخت دیزایر اس، بدنه فلزیش ، htc sence و کلا کلاس برند htc به این راحتی نمیشه گذشت . و این دوست منم یه گوشیو حدود 30 ماه دستش میگیره و کرم گوشی بازی نداره و برا نگه داری بلند مدت فکر کنم htc بهتر جواب بده .
اینم بگم حوصله رام عوض کردن و ور رفتن با گوشی و این چیزا رو نداره .
به نظرتون بهش بگم کدومو بخره ؟
دوستان از محتویات جعبه ارک اس عکس دارید؟
بنظرتون آندرویید 4 هم برای این گوشی میاد
ممنون
اندروید 4 واسه تمام گوشی های 2011 سونی میاد...
دیزایر اس اصلیترین مزیتش رم و رام بیشترش هستنقل قول:
+ دوربین دوم داره
در باقی موارد از آرک ضعیفتره
بزرگی صفحه
دوربین
HDMI
طراحی بهتر
از مزیتهای آرک هست
بله میادنقل قول:
تمام گوشیهای سونی سری اکسپریا تولید در سال 2011 به آندروید 4 آپدیت خواهند شد
این واسه ارک هست که با ارک اس تفاوت ندارهنقل قول:
محافظ ضد خش ، کیف ، شارژر USB ، شارژر فندکی ، کابل HDMI ، مموری 8 گیگ ، هندزفری
با سلام
بنده با v. pnکه تهیه کرده ام برای استفاده در موبایل کانکت را میسازم و به v. pnهم وصل میشم ولی هیچ سایت چه .فی ل ترو چه غیر ف ی ل تر وصل نمیشوم.موبایل من سونی اریکسون arc s میباشد.
اگه علت را کسی میداند ممنون میشم..
مغازه دارا کیف و مموری و شارژر فندکی رو بلند نمیکنن؟!نقل قول:
چرا :دی ولی اون اوایل ورود رو بیشترشون بود ولی الان :19: اگه کسی با گارانتی پارس کامتل بگیره حداقل میدونه که محتویات پک دست کاری نمیشه حالا کاری به اون گارانتیش نداریم :31:نقل قول:
متشکریم از دزدان دریایی کارائیب(مغازه دارا:دی)نقل قول:
جدی کامتل ور نمیداره؟ باو دمش گرم
رمش کلاس 10ه؟!
کیف و شارژر مگه واسه فول پک نیست؟؟؟
کامتل خیر سرش نماینده رسمیشه :31: دیگهنقل قول:
کلاس 10 کجا بود:41:
چرا درسته ولی فول پک نباشه فایده نداره که البته مثلا کابل HDMi واسه همه کاربرد نداره طرف اگه برش داره قیمت میاد پایین خودتون که بهتر میدونید :11:نقل قول:
این کابلو که برمیدارن رو چند میفروشن حالا؟:31:نقل قول:
کابل HDMi واسه همه کاربرد نداره طرف اگه برش داره قیمت میاد پایین خودتون که بهتر میدونید
مدل های دیگش نیست همش واسه این آرک بدبخته؟
دزد مگه شاخ و دم داره؟:دی نمونش مایکروتلنقل قول:
کلاس 4هم پذیرفته میشود:دی
من یه سوال داشتم چون دیدم اینجا تقریبا شلوغه گفتم اینجا بپرسم : شرمنده
گوشی اندرویدی هست که led هشدار دهندش تو حالت استندبای گوشی خود به خود چشمک بزنه ؟ مثلا مثل n78 - 5800 و ...
همه اینایی که می گین سر جمع 5 تومن ارزش نداره
مموری هم کلاس 2ه
من آرک اس فول پک تا حالا ندیدم فقط شارژر و هندزفری و کابل یو اس بی داشتن :13:
پ.ن: محمد جان آرک همینطوریه که میگی
دقیق نمیدونم ولی از 15 تومن میره بالا :دی بازم به مرام فروشنده بستگی دارهنقل قول:
اونجوری که من اماره این کامتل رو دارم میگن بچه ای خوبیه سربه راه :دی :10:نقل قول:
آرک اگه اشتباه نکنم وقتی تماسی یا sms یا باتری کم باشه چشمک میزنه منظور من تو حالت عادی هست که چشمک بزنه . اینجوریه ؟نقل قول:
پ.ن: محمد جان آرک همینطوریه که میگی
نه آرک تو حالت عادی چشمک نمی زنه مگر اینکه مشکل اخلاقی داشته باشه :31:نقل قول:
من موقع خرید خیلی تحقیق کردم و متوجه شدم که آرک اس با گارانتی کامتل وجود نداره و تنها آرک با گارانتی کامتل هست اگه به سایت رسمی پارس کامتل هم مراجعه کنید متوجه عرایض بنده میشید
از چندتا از فروشندها هم در مورد فول پک بودن آرک اس پرسیدم اما کسی فول پک آرک اس رو نداشتکد:http://se.parscomtel.com/
توی جعبه آرک اس مموری 8 گیگ کلاس 2 هست و خبری از کابل hdmi و کیف نیست
کابل hdmi اصلی با مارک سونی اریکسون رو در تبریز با قیمت 25 می فروشن
به من کابل اصلی سونی اریکسون را 20 تومن میگفتنقل قول:
که حدود 18 خریدم ازش
بچه ها شما از کدوم برنامه برای gps استفاده میکنید؟
Marvic
locus
rsmaps
oruxmaps
من با این marvic حال میکنم ولی مشکل حجم بالای نقشه هاشه و اون بعدی هاش نقشه هاشون sql هست کم حجمه ولی به جالبی marvic نیستن :(
راستی برنامه ای سراغ ندارین یهعالمه اس ام اس داشته باشه؟اس ام اس بازار رو یافتم خوشم نیومد...یه روش توی موب ایلستان بود بک اپ اس ام اس ها بود یکی گذاشته بود اونم یافتن یه اس ام اس جالب بین 1400 تا جالبناک نیست...
اتفاقا کابل رو از همون جایی خریدم که شما می گفتی ، الان قیمتها با قیمتهای وقتی که شما موبایل خریدی خیلی فرق کرده ، به جای ارزون شدن روز به روز قیمتها میره بالانقل قول:
:41:
کامتل هم همچین فول پک و دستکاری نشده نیست.
من با گارانتی کامتل گرفتم حدودا 3 ماه پیش. نه HDMI داشت نه شارژر فندکی نه کیف.
البته مشکیش HDMI داشت ولی من نقره ای میخواستم.
با بروزرسانی جدیدی که سونی اریکسون برای گوشیهای سری xperia ارائه کرده ، این گوشیها اولین گوشیهایی خواهند بود که webGl را در مرورگرهای وب آندروید ساپورت خواهند کرد
WebGL یک واسط برنامهنویسی گرافیکی ۳D است که امکان نمایش تصاویر سه بعدی را در مرورگرها بدون استفاده از هیچ افزونهای امکان پذیر میسازد و برای اجرا نیاز به فلش پلیر ،جاوااسکریپت و هیچ واسط دیگری ندارد.
ویدئو و منبع خبر:
کد:http://developer.sonyericsson.com/wp/2011/11/29/xperia-phones-first-to-support-webgl/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=xperia-phones-first-to-support-webgl#more-2580
چرا این گوشیها قیمتش بالا رفته؟؟؟!!!!!!!
در ضمن خبری از 2.3.5 ندارید؟
من یه بار که قیمت آرک رو جویا می شدم تو علاالدین قیمت بدون کابل و با کابل 5 تومن اختلاف داشتنقل قول:
اونوقت جدا 18 تومن می فروشن؟ :13:
سونی اریکسون در سال میلادی جدید چند مدل گوشی تلفن همراه روانه بازار خواهد کرد ، اگه به عکس های موجود در لینک زیر توجه کنید میبینید که نام اریکسون حذف شده و گوشی های جدید بانام سونی و سری ایکسپریا عرضه خواهد شد که دارای امکاناتی ماننده دوربین 12 پیکسلی و سی پی یو دو هسته ای 1.5GHz dual-core و ram 1g و ... هست
ولی خدایش ظاهر این آرک خودمون خیلی زیباتر از nozomi هستکد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_nozomi_press_photo_leak_confirms_its_looks-news-3471.php
.
به خاطر بالا رفتن قیمت دلار و درهم موبایل داره گرون میشه ، مهرماه دلار به قیمت 1205 بود ولی الان 1375 هست، 170ت افزایش نرخ ارز باعث افزایش قیمت موبایل شدهنقل قول:
به نظر میرسه آپدیت جدید سونی در سال میلادی جدید ارائه خواهد شد
عکس هاش رسمی نیست مثل مشخصاتنقل قول:
فقط چند تایی لو میدن همه چشما بره اون سمت:دی
به نظر من Nazomi خیلی خوشگل تره مخصوصا پشتش... یه سری عکس دیگه هم اومده بود بیرون اونارو ندیدی تو این عکس زیاد جالب نیسنقل قول:
ولی خدایش ظاهر این آرک خودمون خیلی زیباتر از nozomi هست
نه اون Nazomi به احتمال 95 درصد فیک نیست عکس های لایوش هم چند وقت پیش اومد بیرون ولی اون یکی ها به فیک زیاد میخورن فقط دارن اینو میرسونن که سونی از اریکسون داره جدا میشه...نقل قول:
به نظر من فقط لوگوی سونیش درست باشهنقل قول:
چون همین الانش 4تا عکس هست ازش!
دوستان من می خوام ازطریق pc موبایلم رو آپدیت کنم با چه روشی میشه گوشی رو آپدیت کرد بدون اینکه اطلاعاتش پاک بشه؟
از نرم افزار sony ericsson update service استفاده کنم یا pc componion ؟
درضمن اگه با استفاده از چیز پی ان آپدیت کنم آیا تاثیری در محتوای فایل آپدیت خواهد داشت یعنی امکان داره به منطقه اروپا یه آپدیت خاصی بده که به منطقه آسیا نمیده و اگه از این چیزا واسه آپدیت استفاده کنم زبان فارسی گوشی نمی پره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
اگر میخوای برنامه های نصب شده باقی بمونه بیاد از فلش تولز استفاده کنید و در این زمان تیک گزینه wipe user data رو برداری بعد شروع کنی به آپدیت
البته به نظر بنده این گزینه رو بر ندارید کلاً همه چی پاک بشه بعد نصب بشه بهتره
آخه در غیر اینصورت بعضی جاها باگ میافته
دوست عزیز ارک معمولی توی دوتا پک عرضه میشه یکی معمولی که هیچی توش نیست به غیر از لوازم اصلی مثل شارژر و مموری یه مدل هست که فول پکه و این شارژر فندکی و... هم توش دارهنقل قول:
منظورت از حالت عادی اینه که درهمه حال چشمک بزنه؟! اینطوری که فقط باتری مصرف میکنه! کاربردی نداره!نقل قول:
البته اینی که شما میخای با نصب کاستوم رامهای سیانوژن امکانپذیره ...
دوستان صفحه ارک ضد خش هست؟