سلام سعید
به نظرت امسال قهرمان لیگ برتر کدوم تیم میشه ؟
نظرت درباره حوادث تیم ملی وزنه برداری؟
چرا همه تا سوسک رو میبینن قصد جانش را می کنند ؟
اون صفحه اول رو هم درست نکردی ها هنوز کلک ...
Printable View
سلام سعید
به نظرت امسال قهرمان لیگ برتر کدوم تیم میشه ؟
نظرت درباره حوادث تیم ملی وزنه برداری؟
چرا همه تا سوسک رو میبینن قصد جانش را می کنند ؟
اون صفحه اول رو هم درست نکردی ها هنوز کلک ...
یه نفر رو بهروز جان معرفی کرده ولی در موردش باید با مافیا مشورت کنم. تا خدا چی بخوادنقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
ببخشید الان دپرسم شدید. حالم خوش نیست. بعدا یه کاریش میکنمنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
قربون داداش بهروز
بای
منم چندتا سوال دارم:
چي تو رو راضي نگه ميداره؟؟
كيو از همه بيشتر دوست داري؟؟
دوست دختر داري؟؟
درست چطوره؟؟
به نظرت كنكور قبول ميشي؟؟منظورم رشته ايه كه ميخواي؟؟
به نظرت من ميتونم رو صندلي داغ بشينم؟؟
ممنونم
سعيد جان نبينم ناراحت باشي كي تونسته رفيق منو نارحت كنه...قسم به خداي شاهد و ناظر اسم ببر سر تحويل بگير...
در ضمن يه سوال ازت كنم اسم وآدرس باعث و بني نارحتي شما؟
[amintnt]
منم چندتا سوال دارم:
بفرما عزیز
چي تو رو راضي نگه ميداره؟؟
بودن در کنار عشقم و دیدن لبخند روی لباش
كيو از همه بيشتر دوست داري؟؟
همون که اسمش تو امضامه. کلبه عشق...
دوست دختر داري؟؟
همه سوالات به هم پیوستس. اگه اسم کسیو که دوسش دارم و عاشقشم رو دوست دختر میذاری آره
درست چطوره؟؟
متوسط
به نظرت كنكور قبول ميشي؟؟منظورم رشته ايه كه ميخواي؟؟
همه سعیمو میکنم. هر چی خدا بخواد
به نظرت من ميتونم رو صندلي داغ بشينم؟؟
برای صندلی نشینی فاکتور هایی لازمه که امید وارم یه روز بتونیم توی این تاپیک در خدمت شما هم باشیم
ممنونم
نوکرتم به خدا.نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
همین بچه های با مرام مثل تو اند که نمیذارن از اینجا دل بکنم دیگه
عزیز مشکلم هل شد خفن. الان از خوشحالی توی فضا سیر میکنم.
ممنون از همدردیت.
باعث و بانیش رو هم حلال کردم.
:happy:
سلام مومن خدا...جییگر من خوبی...بهتری انشا الله...یه سوال؟
1- نفر بعد صندلی داغ کی بید؟ ;)
روز اول ووکمن همچین گفت میخوایم بترکونیمش گفتم الان رفته 100000000 تا سوال ریز و درشت اماده کنهنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
الان رفته بعد یه هفته اومده با یه سوال نیم خطی که اونم.......
اسم زنش رو یادم نیست. عسکشو هم دارم. زن سومشه.
خب ببين نميتوني اين سوال رو جواب بدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتظار داري شونصدتا ازت سوال بپرسم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (واسه كم نياوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
غریبه نیست.نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
اشناست. البته اگه مافیا قبول کنه
در ضمن ما هیچ وقت تا قبل از معرفی صندلی نشین در موردش با کسی حرف نمیزنیم.
به موقعش مشخص میشه
تو سوال در مورد خودم ازم بپرس. زن رونالدو رو چیکار دارینقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
سعيد جان من وشناسمش؟
بابا گیر دادینانقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
گفتم که اشناست
یا در مورد رونالدو میپرسین یا صندلی نشین بعدی
پس ما اینجا هویجیم؟ :happy:
اي بابا مگه رونالدو فاميلتون نيست !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب واسم جالبه بدونم اسمش زنش چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... در ضمن گفتي عكس داري بده بياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
حالا كه اينطوري شد صبر كن ببين چيكارت ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... با يه سري سوالهاي سرطاني ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
خب جييگر من اينم يه سوال...
1-ايا شما صندلي نشين ديگه رو ميشناسيد؟ :laughing:
2-چه غذايي دوست داري؟
عکسشو تو کامپیوتر ندارم. توی روزنامه است. نگهش داشتمنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
اگه به این موضوع ها علاقه داری هر هفته خبر ورزشی جمعه رو بگیر در مورد فوتبالیستا و ورزشکارا و همسراشون مطلب نوشته و عکس انداخته
1-خوب معلومه. ولی عمرا بتونی از زیر زبونم بکشینقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
2-ماکارونی
خب مطمون باش ااز زير زبون كه چه عرض كنم از زير سنگ هم در ميارم... :laughing:
1-حالا يه سوال:من خوب ميشناسمش؟
مومن جان خدا رو خوش نمیاد یه روزه دار رو انقدر اذیت کنی. :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
خب سعید جان منم روزه هستم زبونمو نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستت دارم رفیق گلم همش شوخی بود...
منم همین طور عزیزم . شوخی بود.نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
ولی تو هم درک کن یه سری محدودیت ها وجود داره که تا روز موعود نمیتونیم از صندلی نشین اسم ببریم
نوکرتم ;)
اين سوالات يه خورده خفن بيده اما هيچ مشكلي نداره ... ( از خانم هاي فروم طلب بخشش دارم)
1- چند سالت بود ختنه كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- از چند سالگي تنهايي ميرفتي WC ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- آخرين باري كه تو جات بارون اومد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چهار رقم آخر شماره موبايلت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- قبول داري آيديت يه خورده جواته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- سوال 5 رو خوندي تو دلت بهم ناسزا گفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينارو جواب بده دوباره ميام .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[WooKMaN]ا
ين سوالات يه خورده خفن بيده اما هيچ مشكلي نداره ... ( از خانم هاي فروم طلب بخشش دارم)
1- چند سالت بود ختنه كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دو یا سه سال. ولی اون موقع رو قشنگ یادمه. وای چقدر ترسیده بودم :biggrin:
2- از چند سالگي تنهايي ميرفتي WC ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم فکر میکنم از حدود سه سالگی بود. دقیق یادم نمیاد
3- آخرين باري كه تو جات بارون اومد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته میگذره از. در این مورد تاریخ دقیقی یادم نیست ولی قبل از 5 سالگی بوده
4- چهار رقم آخر شماره موبايلت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطم بهمن ماه میاد.پس فعلا...
5- قبول داري آيديت يه خورده جواته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید رونالدو رو میگی؟ نه از نظر من قشنگه. اگه به نظرم جوات بود که نمیذاشتمش.
6- سوال 5 رو خوندي تو دلت بهم ناسزا گفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناسزا نگفتم ولی گفتم انگار ایدی خودش یه کلمه ریشه دار و با مسماست
اينارو جواب بده دوباره ميام .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم
دوستان اگه اجازه بدید صندلی نشینیم رو چند روز تمدید کنم. چون یه کار نا تموم دارم و بعدش برای همیشه زحمتو کم میکنم.
نه از صندلی داغ بلکه از کل پی سی
سلام سعید جان...بابا بی خیال شو...راستی دلیل نیاری ازت ناراحت میشم این سوال منه؟
عزیز من دیگه از پی سی زده شدم.
ینی خیلی وقت بود زده شده بودم. تا الانم ناراحتیم از این بود که یه تاپیک به اسم صندلی داغ وجود داره
شوق و اشتیاق بچه ها رو میدیدم و دلم نمیومد برم. مجبور بودم بمونم و شرایط سخت رو تحمل کنم
همش میگفتم کاش طوری میشد صندلی داغ تعطیل میشد که دیگه دغدغه ای نداشته باشم
خدارو شکر صندلی داغ هم دیگه دل بچه ها رو زده. برای همین دیگه خیالم راحته.
هر چی هم که هست و نیست میسپارمش به بهروز و بقیه دوستان.
دلمم میخواد خاطره خوشی قبل از رفتنم به جا بذارم.
در ضمن باید شروع کنم برای کنکور تلاشم رو بیشتر کنم. اینجوری که الان میخونم به هیچ کجا نمیرسم.
باید سبک زندگیمو به طور کلی تغییر بدم.
حالا میخوام تموم سختی هایی که تو این یکی دوماه اخیر تو پی سی کشیدم.
همه توهین هایی که شنیدم. همه بی معرفتی ها از جانب بعضی ها رو فراموش کنم
میخوام برمو خودمو عوض کنم. فقط امیدوارم بتونم دوری دوستان رو تحمل کنم.
اگه کاری داشتی شاید بعضی وقتها تو ایدیم آن بشم
خواستی ادم کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا !!!
سعيد جان كوتاه بيا ...
خب منم يه مدت پي سي زده شده بودم ... دليلشم اين بود كه بي هدف وارد پي سي ميشدم ...
اما الان كم كار ميكنم ولي خوووووب كار ميكنم .... اميدوارم متوجه شده باشي ...
میشه بیشتر توضیح بدی؟
سعید جان هر جور راحتی هر چند من راحت نمی تونستم بهت اینو بگم...اما دوستت دارم...
خلاصه و مفيد: ببين الان بري مطمئن باش 3-4 روز ديگه دل تنگ پي سي ميشي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس بهتره پيشگيري كني تا درمان ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت برم مومن جان. منم همچنین
میدونم. ینی میگی راهی داره از این حالت دربیام و تو پی سی راحت باشم و سختی های الانو نداشته باشم؟نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
میشه راهنماییم کنی؟
ببين عزيز يه كاري كن :نقل قول:
سعي كن واسه اولين بار يك هفته سراغ پي سي نياي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وقتي اومدي روزي 5 ساعت نيا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزي نيم ساعت بيا اما مفيد يعني به همه تاپيك هاي مورد علاقت فقط سربزني نه پي سي گردي كني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره. یه مدت انجام میدم خدا کنه جواب بده و از این وضع دربیام.نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ولی کنکور رو چیکار کنم؟اگه بعد یه مدت دوباره بیفتم تو نخ پی سی؟
در ضمن. تو از کجا فهمیدی من روزی چند ساعت میام؟
سعید جان حتما عملی کن...تو نباید بری :ohno:
خب وروده خودمو پیشاپیش خوشامد می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده من یه چند وقتی نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی آقا سعید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غمت نبینم قناری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که بعضی ها یه قولایی داده بودن اما انگار همش کشک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بچه خر می کنیم ... سرشو گرم می کنیم..." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساویس هنوز در دورانه قهر به سر می بره آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سعید جون رفتن و موندنت جزئه مسائله شخصیته به همین خاطر دخالت نمی کنم اما می دونی که بودنت خیلی ها رو خوشحال می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و رفتنت باعثه خوشحالی یه سری می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هر صورت می دونم که همیشه بهترین تصمیم رو می گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چند تا سواله کوچولو آخه خیلی خسته ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- به نظرت رامبد زود تر پیر می شه یا من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- رنگ چشم مورده علاقت؟
3- تا حالا شده دلت بخواد موهاتو مش کنی؟ صورتتو بند بندازی؟ ابروهاتو دست کاری کنی؟ اصلا تا حالا هیچ کدومو امتحان کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- جایه کی از همه بیشتر تو پیسی خالیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اون روزایه اول که من با آقا بهروز شدید کل کل داشتم یادته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون موقع ها که به طرفداری ازش از پستام انتقاد می کردی فکر می کردی یه روزی دو تا دوسته خوب بشیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یه سر هم به یاهو بزن ببینم چه خبرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم عزیز. باید بیشتر فکر کنم که تصمیمی نگیرم بعدا پشیمون بشم. امضامو فعلا برداشتم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
[Monica]
خب وروده خودمو پیشاپیش خوشامد می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم همچنین
شرمنده من یه چند وقتی نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشمنت شرمنده. اتفاقا تو این چند وقته که نبودی کلی لاغر شدم(از غم دوریت :biggrin: )
خوبی آقا سعید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه در حال جواب دادن به سوالای شما خوب نباشم؟ :happy:
غمت نبینم قناری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دل بی غم که دل نمیشه
می بینم که بعضی ها یه قولایی داده بودن اما انگار همش کشک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بچه خر می کنیم ... سرشو گرم می کنیم..." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه. معرفتشونو نشون دادن
ساویس هنوز در دورانه قهر به سر می بره آیا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره. هنوز خونه باباشه :happy:
در ضمن سعید جون رفتن و موندنت جزئه مسائله شخصیته به همین خاطر دخالت نمی کنم اما می دونی که بودنت خیلی ها رو خوشحال می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و رفتنت باعثه خوشحالی یه سری می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هر صورت می دونم که همیشه بهترین تصمیم رو می گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. الان دو دلم. کاش میشد یه تصمیم درست بگیرم
حالا چند تا سواله کوچولو آخه خیلی خسته ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما
1- به نظرت رامبد زود تر پیر می شه یا من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که تازه اول جوونیته. ولی رامبد همین روزاست فسیل بشه
2- رنگ چشم مورده علاقت؟
مشکی
3- تا حالا شده دلت بخواد موهاتو مش کنی؟ صورتتو بند بندازی؟ ابروهاتو دست کاری کنی؟ اصلا تا حالا هیچ کدومو امتحان کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم میخواد ولی تا به حال نجام ندادم
4- جایه کی از همه بیشتر تو پیسی خالیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهیمه اس اس. بهش گفتم بیا نیومد
5- اون روزایه اول که من با آقا بهروز شدید کل کل داشتم یادته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون موقع ها که به طرفداری ازش از پستام انتقاد می کردی فکر می کردی یه روزی دو تا دوسته خوب بشیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همون اول دلم میخواست افتخار مصاحبت با شما رو داشته باشم. در مورد جریان آقا بهروزم که بهتون گفته بودم قصدی نسبت به شما نداشتم. بلکه میخواستم حال یه نفر دیگه رو بگیرم و اینم بهونه ای شده بود برای اون ;)
خب یه سر هم به یاهو بزن ببینم چه خبرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
خبری نیست. سلامتی شما
راستی اون سوالی که دوست نداشتم رو نپرسیدی :happy: