گوشی ریست کردی؟نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Printable View
گوشی ریست کردی؟نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام.نقل قول:
از سلامت سوکت سیمکارد مطمئن هستین؟
Sent from my K00E using Tapatalk
گوشی هواویy6proدارم...هرگاه وای فای رو خاموش میکنم دیتا به صورت اتوماتیک و بلافاصله روشن می شود راهی هست که نشه؟
سلام.نقل قول:
برنامهی مدیریت اندروید چی دارین؟
ممکنه بخواد اینترنتی کار انجام بده.
سلام .من گوشی سامسونگ s7 دارم,صفحه اش شکسته اما تاچ هیچ مشکلی نداره و کار میکنه ,برای تعویضش باید چی بگیرم ؟فرق ال سی دی و تاچ رو میشه توضیح بدین ؟
و اینکه قیمتش حدودا چقدر میشه؟
سلام.نقل قول:
در اکثر گوشی ها تاچ اسکرین روی صفحهی اصلیه.
در برخی زیره و شیشه محافظ داره.
اما فرقشون:تاچ اسکرین اسمش هم روشه که برای تاچ و... است.
ال سی دی هم صفحهی نمایشه که عموما زیر تاچ اسکرین قرار داره.
نقل قول:
سلام
اگر اشتباه نکنم امروزه بیشتر موبایلها دیگه تاچ و ال سی دی یک تکه هست
اگر S7 هم یک تکه باشه پس باید کلاً عوض بشه
در گوگل بنویسید قیمت تاچ s7
مشکل خط عمودی مشکی در وسط تصویر .سلام من چند روزه متوجه شدم وسط صفحه گوشیم یک خط مشکی هی میاد و میره . توی نور سفید دیده نمیشه و بیشتر اگر روشنایی صفحه کم باشه دیده میشه . مشکل از کجا ممکنه باشه. باتشکر
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
گوشیم lg g4 می باشد
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
سلام دوستان به دلایلی رام تبلتم پاک شد رام جدید خریدم
تبلتم ایسوس c.7 اندرویدش 5
وقتی خاموش میکنم کلید ولوم بالا +پاور یک صفحه میاد 3 گزینه داره بدون هیچ شکلی یا راهنمایی نوشته 1ریکاوری مود2فست بوت مود 3 نرمال بوت _ ریکاوری رو میزنم آرم ایسوز میاد بعدش علامت اندروید میاد و زیرش مینویسه فرمانی موجود نیست
بگین چجوری فلش کنم و راممو نصب کنم
سریع جواب بدین لطفا گیرم :n27::n27:
سلام دوستان
من یه گوشی ال جی g4 دارم که الان یهو هنگ کرد بعد خاموش شد و کوشی دیگه بالا نمیاد و رو لوگوی ال جی وایساده و هی ریستارت میشه اما تو حالت safe mode میره و بالا میاد گوشی نمیدونم مشکلش چیه یهویی همینجوری خودبخود هنگ کرد کلا سیم کارت و مموری شو هم درآوردم اگه میشه یه راهنمایی بکنین البته یه راهنمایی به غیر از فلش و این چیزا که اطلاعات پاک نشه ممنون
گوشی بالا اومد اما یه خورده دارم باهاش کار می کنم و دوباره ریستارت میشه خیلی هم داغ کرده و دوباره بالا نمیاد باطری رو در میارم کمی خنک بشه بالا میاد اما دوباره ریستارت میشه ینی مشکلش ار چیه
سلام گوشی من هواوی honor4c هستش
چند روز یبار آیکونای نرمافزارای گوشی جاشون عوض میشه مثلا چنتارو گذاشتم داخل یه پوشه یهو میبینی دوتاش افتاده بیسرون یا یه آیکون تو صفحه 2 ه پریده رفته سفحه 3 و...
چرا اینجوری میشه
سلام. 100% مطمئن نیستم اما تا اونجایی که یادمه از وقتی به MM آپدیت کردم گوشیم دیگه فلش مموری نمیخوره. تنظیمات هم نگاه کردم جالبه که در USB Connectivity فقط یک گزینه Install Software وجود داره در حالی که من تو گوشی های دیگه 3-4 تا گزینه دیگه هم دیدم. من از طریق خود گوشی آپدیت کردم آیا امکان داره ناقص آپدیت شده باشه؟
من الان میتونم از طریق فلش تول بازم همین رامو روش بریزم بدون روت و بوت لودر و این مزخرفات؟ شاید درست شد. در ضمن فرمت فلش هم exFat هستش و از این بابت مشکلی نداره.
سلام خدمت همه حضار
موبایل ما هی برنامه هارو فورس استاپ میده
هر کاری میکنیم ریست فکتوری نمیشه! (honor 3c)
گوشی ریست میشه وبالا میاد ولی رو اره honor گیر میکنه
سلام به همگی - من یه اکسپریا Z5 دارم - امروز اپدیت شد به اندروید 7 - حالا عکس هایی که از قبل تو گوشی داشتم رو تو کامپیوتر نمیتوم ببینم - و فقط وقت عکس جدید میگیرم تو کامپیوتر نشون میده - عکس های قبل از اپدیت هم در خود گوشی هست و دیده میشه اما تو کامپیوتر باز نمیشن - کسی میدونه علت چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
گوشی من huawei honor 4c ه پارسال یه شیشه زد خش روش نصب کردم (15 تومن) الان از چند جا روش خط افتاده زیاد تو چشم نیست ولی میخواستم ببینم میشه عوضش کرد؟ هزینه ش چقدر میشه
سلام دوستان یه مشکل هست که بدجور کلافم کرده...
گوشیم هواوی y6pro بعد از خاموش کردن وای فای دیتا به صورت اتومات روشن میشه تمام تنظیمات رو هم چک کردم و برنامه ها رو هم رو استفاده از وای فای گذاشتم اما بازم روشن میشه و خیلی کم از شارژ استفاده میکنه...حالا موندم با این مشکل چه کنم:n34:
درود. آری. 25 هزار تومان هزینه در پی خواهد داشت.نقل قول:
سلام
من یه گالاگسی تب p1000 دارم که آندروئید 2.3.3 روش نصب هست.
مشکل من اینه که برنامه ایرانسل من مدتی هست که وصل نمیشه.
پیغام میده که سرور رو پیدا نمی کنه یا نمیتونه کانکشن امن ایجاد کنه.
گوگل پلی سرویس رو هم به آخرین نسخه آپدیت کردم ولی بازم وصل نمیشه.
در حالیکه تو گوشی sIII که داریم وصل میشه.
میخواستم بدنم چطوری این مشکل رو حل کنم.
ضمنا از vpn یا چیزشکن دیگری هم استفاده نمی کنم.
با تشکر
سلامنقل قول:
برنامه ایرانسل چیه ؟ تا حالا نشنیده بودم
منظورتون اینترنت ایرانسله ؟
اگه بله , access point داره موبایلتون ؟
البته قبلا در همین تاپیک نوشتم که لازم نیست اکسس پوینتی که اوپراتور میگه رو ذخیره کنین . کافیه در قسمت name هر اسمی دوست دارین بنویسین مثل eghu يا tun يا zlewyjr
در قسمت APN هم هر چی دوست دارین بنویسید مثل thh یا zzz یا ruikgrgbjg . و ذخیره اش کنین .بقیه اکسس پوینتها رو هم پاک کنین . به همین سادگی
سلام
گوشی من امروز خودش خود بخود صداش کم و زیاد میشه ،البته هندزفیری استفاده میکردم،نمیدونم اولش فکر میکردم خودم دستم به صفحه میخوره کم و زیاد میشه،بعدش دیدم من زیاد میکنم این خودش کم میکنه و قطع میکنه صدارو ،هی تکرار میشد این کم شدن و قطع شدن صدا!!،حالا احتمال میدم گوشیم ویرووس گرفته باشه ;خیلی اطلاعات گوشیم برام مهمه ،به نظرتون چیکار کنم در ضمن گوشی htc m9 هستش و واقعاهم تا امروز حدود یک و سال خورده ای هست دارم ازش استفاده میکنم خیلی راضی هستم واقعا گوشی سگ جونی هست ،هر گوشی دیگه ای دستم بود الان پوکیده بود ولی حالا این مشکل براش پیش اومده که البته فک نکنم مشکل بزرگی باشه ،خودم که احساس میکنم ویروسی شده!
سلام
گوشی من امروز خودش خود بخود صداش کم و زیاد میشه ،البته هندزفیری استفاده میکردم،نمیدونم اولش فکر میکردم خودم دستم به صفحه میخوره کم و زیاد میشه،بعدش دیدم من زیاد میکنم این خودش کم میکنه و قطع میکنه صدارو ،هی تکرار میشد این کم شدن و قطع شدن صدا!!،حالا احتمال میدم گوشیم ویرووس گرفته باشه ;خیلی اطلاعات گوشیم برام مهمه ،به نظرتون چیکار کنم در ضمن گوشی htc m9 هستش و واقعاهم تا امروز حدود یک و سال خورده ای هست دارم ازش استفاده میکنم خیلی راضی هستم واقعا گوشی سگ جونی هست ،هر گوشی دیگه ای دستم بود الان پوکیده بود ولی حالا این مشکل براش پیش اومده که البته فک نکنم مشکل بزرگی باشه ،خودم که احساس میکنم ویروسی شده!
با سلام به دوستان عزیز
ورژن اندروید گوشیم 4.1.2 هست و الان اعلام میکنه که اپدیت اندروید موجوده .با توجه به کانفیگ پایین گوشی ایا اپدیت کردن اندروید باعث ایجاد مشکلاتی میشه؟
از راهنمایی دوستانم سپاسگزارم
موفق باشید
سلامنقل قول:
احتمال داره سخت افزاری باشه یعنی اگر دکمه ی مکانیکی داره برای صدا , ممکنه خراب شده گاهی اتصالی میکنه . قبلا برای همکارم پیش اومده این مشکل
درضمن خرید گوشی که کارت حافظه نمیخوره اشتباه بزرگی هست چون باید دائم گوشی وصل کنین به کامپیوتر و بک آپ بگیرین و یا با گوگل و اینها اطلاعاتتون رو ذخیره کنین که معلوم نیست کجا میره و به دست کیا میافته
اگر دکمه مکانیکی نداره پس ممکنه سافت ویر باشه و با هارد ریست درست بشه که قبلش باید از همه شماره ها و مسجها و غیره بک آپ بگیرین . یعنی از همه چیز غیر از فایلهای سیستم
سلامنقل قول:
احتمال داره سخت افزاری باشه یعنی اگر دکمه ی مکانیکی داره برای صدا , ممکنه خراب شده گاهی اتصالی میکنه . قبلا برای همکارم پیش اومده این مشکل
درضمن خرید گوشی که کارت حافظه نمیخوره اشتباه بزرگی هست چون باید دائم گوشی وصل کنین به کامپیوتر و بک آپ بگیرین و یا با گوگل و اینها اطلاعاتتون رو ذخیره کنین که معلوم نیست کجا میره و به دست کیا میافته
اگر دکمه مکانیکی نداره پس ممکنه سافت ویر باشه و با هارد ریست درست بشه که قبلش باید از همه شماره ها و مسجها و غیره بک آپ بگیرین . یعنی از همه چیز غیر از فایلهای سیستم
نقل قول:
سلام
سیستم آپدیت هوشمند هست یعنی اول مدل گوشی رو چک میکنه اگر مناسب نباشه میگه این آپدیت برای گوشی شما نیست
بهتره قبلش از همه چیز بکاپ بگیرید تا اگر مشکلی پیش اومد از بکاپ استفاده کنین
سلام دوستان
OTG هانر 4x هشت هسته ای چجوری فعال میشه ؟تو تنظیمات ،قسمت "کمک هوشمند "چیزی پیدا نکردم ،
کسی راهنمایی نمیکنه؟!نقل قول:
سلام
ی سوال فنی و مهم
تو قسمت تنظیمات گوشی - قسمت حافظه (گوشیم رم نداره البته)
ی گزینه هست به نام caced date
حدود 2 گیگا بایت فضا اشغال کرده
میخاستم ببینم اگه اینارو پاک کنم مشکلی بهم نمیزنه ؟
مثلا به تلگرام و ... کاری نداره ؟
آیا دانلود و نصب بازیهای دیتادار HD از سایتهای ایرانی به کارکرد گوشی (اندروییدی) آسیب میزند؟
بهتره نرم افزار ها و بازی های اندرویدی رو از فروشگاه رسمی اندروید تهیه کنید . برای اینکار که شاید مجبور بشوید چند بار آن را تکرار کنید تا کار بدهد ، ابتدا گوشی موبایل خود را یک بار خاموش کنید و پس از روشن نمودن دوباره، به تنظیمات موبایل اندرویدی خود بروید، به قسمت اپس Apps بروید و گوگل پلی استور را بیابید، وارد این اسم شوید و دیتا و کش را پاک کنید . حالا از بخش تنظیمات بیاید بیرون . از یکی از دوستان که نرم افزار رد شدن از فیلتر دارد بخواهید آن را با بلوتوت یا هر روش دیگر به موبایل شما منتقل کند . حالا با باز کردن نرم افزار عبور از فیلتر و نصب و راه اندازی آن در موبایل خود، آماده استفاده از فروشگاه گوگل به شکل کامل یا به عبارتی دیگر در دسترس بودن همه برنامه ها در آن هستید . توجه داشته باشید برای اینکه اگر فروشگاه متوجه شود شما از ایران هستید بیش از 80 درصد از نرم افزار ها برای شما اصلن قابل دیدن نخواهند بود ! چه برسد به دانلود . برای همین هست که در ایران از فروشگاه های با ریسک بالا مثل کافه بازار که دسترسی به نسبت آسان تری را برای مردم فراهم کرده اند استفاده می شودنقل قول:
نکته اینکه هنگام استفاده از فروشگاه رسمی گوگل ، فیلتر شکن باید در تمام مدت در حال اجرا باشد
سپاسگزارم دوست من ولی منظور من دانلود رایگان بازیها بود. چنانچه بخواهم بازی ای چون آسفالت 8 را از فروشگاه گوگل دانلود کنم به گمانم باید آنرا بخرم. درست است؟ از سوی دیگر آیا راهی هست که بازی و دیتای بی خطر آنرا بارایانه دانلود و سپس آنرا بر روی گوشی نصب کرد؟ چون دانلود بازیهای پرحجم با گوشی برای من انجام پذیر نیست.نقل قول:
از مارکت های دیگه مثل مایکت و بازار دانلود کن برنامه هاشون امنه تازه توی مایکت می شه بازی ها رو با دیتا دانلود کردنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
آسفالت 8 مجانی است در گوگل پلی استورنقل قول:
می شودنقل قول:
مدل گوشی را پیام خصوصی کنیدنقل قول:
سلام گوشیم s6 هست یک مدت استفاده نمیکنم از data مربوط به 4جی کانکشن قطع میشه و باید یکبار تن را به حالت 3جی ببرم و دوباره برگردانم به 4جی چه جوری حل کنم این مشکل را مخصوصا زمانیکه می خواهم شب ها دانلود بزنم ؟؟؟؟ برای ایرانسل ؟؟؟
سلام من گوشیم چند روزی میشه که وقتی شارژش بین 70 تا 75 درصد میرسه خاموش میشه اما بلافاصله دوباره میتونم روشنش کنم اما دوباره بعد از چند ثانیه خاموش میشه و باید وقتی روشن شد بزنم شارژ تا بتونم استفاده کنم وقتی پر شد ازش میتونم استفاده کنم تا وقتی شارژش به همون اندازه برسه که باز خاموش میشه یکی دوبار هم پیش اومده که از 70 درصد شارژش کمتر میشه بعد خاموش میشه اما بیشتر وقتا رو 73 درصد خاموش میشه
دوستان ، پک یا مجموعه بازی اندروید دخترانه میخوام اگه لینک دارین بفرستین. تو نت نمیدونم چرا چیز درستی نمیاد همش تک لینک میاد!
پک مثلا 50 یا 100 یا بیشتر باشه.
سلام
چند وقته برام تو یه مشکلی پیش اومده وقتی که میخوام تو app جیمیلم بعضی از پیغامها رو بخونم بصورت تمام صفحه و بزرگتر از صفحه گوشی من میاد و نمیتونم بصورت کامل اونرو بخونم
تو تنظیمات خود جیمیل گزینه تنظیم خودکار اندازه پیامها رو زدم باز هم تاثیری نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
گاهی پیام هایی که فرستنده به صورت html اون رو میفرسته اینطوری میشه.
باید با مرورگر باز کنین
Sent from my SM-G930F using Tapatalk