آره به به جون :دی
با فلش تولز فریمور رو فلش کردم !
اونموقعی که من این حرکتو کردم سونی هنوز برای کل جهان این فریمور رو نداده بود ! من اونو از XDA دانلود کردم و 2 رووز زوودتر از بقیه ریختم رو گوشیم :دی
وگرنه فرقی با ورژن الان بچه ها نداره !
Printable View
آره به به جون :دی
با فلش تولز فریمور رو فلش کردم !
اونموقعی که من این حرکتو کردم سونی هنوز برای کل جهان این فریمور رو نداده بود ! من اونو از XDA دانلود کردم و 2 رووز زوودتر از بقیه ریختم رو گوشیم :دی
وگرنه فرقی با ورژن الان بچه ها نداره !
مر 30 داداش از جوابنقل قول:
به به رو خوب اومدی :10:
سلام مگه 2.3 رسمی هم میاد ؟؟ کی میاد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تا آخر تابستوننقل قول:
Android 2.3 soon available for Xperia™ X10
The Android 2.3 software will be available for the Xperia™ X10 non-operator customized phones at the end of Q2 or early Q3. This upgrade will only be available via PC Companion.
کد:http://getbazaar.com/fa/index.html
این بازار ایرانی رو من گرفتم و نصب کردم دیروز.ولی جواب نداد.به شدت یجوریم بود موقع استفاده ازش:دی
من مشکلی ندارم باهاش، حتی وقتی نصب کردم، چندتا از برنامه هایی رو که قبلا نصب کرده بودم، شناخت و آپدیت کرد. حتی میشه از از خود سایتش دانلود کرد بعد انتقال داد به گوشی و نصب کرد. فقط تعداد برنامه هاش خیلی زیاد نیست که کم کم زیاد میشه، چون فعلا نسخه بتا هستش.
چه قیمتش توپ شده
ایکس 10 390 تومن
سلام من به تازگی مودم وایرلس pin avid خریدم اما سرعت دانلود من روی گوشی تا 5 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره
این افت سرعت روی وایرلس طبیعیه ؟
واسه من هم همینطوره.خیلی کند هست.یه فایل 1 مگی 3-4 دقیقه طول میکشه.نمیدونم علتش رو.
من میخواستم برم مودممو عوض کنم وابرلس بگیرم . اگه اینجوریه که نگیرم !
راستی اگه کارت شبکه وایرلس ( از این usb ها ) بگیرم چجوریه ؟
کسی با اینا اینترنتو share کرده رو x10 ؟
اینجور مشکلها معمولا از رامه. به احتمال زیاد رام جدید نصب کنید حل میشه. برای x10 فکر میکنم کاستوم رامی که هکرها دارن روش کار میکنن این مشکلاتش حل شده باشه
سرعت وایرلس من اوکیه :دی
مشکل از خودتونه :دی
آقا من با وایرلس زمانی که x10 داشتم شب تا صبح 1گیگ فیلم دانلود میکردم. با برنامه swarm از این تورنت هاست. اصلا کند نمیشد
روترمم لینک سیس هست الانم با x8هستم مشکلی ندارم
همینکارا کردی سوخت:31::31:نقل قول:
من برای باز کردن پیج مشکلی باهاش ندارم ولی وقتی برنامه میخواد از مارکتهای مختلف بگیره اون موقع کند هست.جای دیگه تست نکردم ببینم چطوره.
بچه ها توی دانشگاه من باید با چیز پی ان که میسازم برا یوزر و پسم وصل شم..این وصل میشه ولی 5 دقیقه نشده قطع میشه....مشکل از چیه؟
خوب اون مارکت که سرعتش کمه بابا :دی
آهان.حالا با دانلود منیجر بروزرا چک میکنم ببینم شیطوره:دی
حالا انقدر تو مارکت میچرخی یه دانلود منیجر مثه آی دی ام کامپیوتر با قابلیت رزوم داری :دی ؟؟ یعنی میتونی جور کنی ؟؟
شما پیدا کن.اسمش رو بده.جنازه تحویل بگیر:دی
دانلود کردنش با من:دی
هست همچین چیزی بهراد؟
دوستان باتری رو که کالیره کردید؟
سعید:
ار بودن که هست.
من کالیبره نکرم.تاپیکش توی XDA بود ولی هرکی یه چیزی گفته بود آخر نفهمیدم خوبه یا بد!!!
حالا خوبه؟
والا خیلی خوبه....
مثلا شما تا 100 درصد شارژ میکنی ولی در اصل تا 88 درصد شارژ میشه...با کالیبره کردن خیلی خوب میشه.....
توی ---------.ir
موفق باشید
سلام دوستان من وقت زیادی برای خوندن این تاپیک نداشتم حدود10 صفحه ای خوندم ولی ببخشید اگه سوال تکراری میکنم امشب میخوام این گوشی رو بخرم پس اگه ممکنه جوابم رو سریع بدین
1)این گوشی با تایپ و مرور وب فارسی مشکل نداره؟
2)موقع خرید به چه چیزی بیشتر توجه کنم؟
3)اون مشکل سه دکمه که در گالاکسی اس بود و به حالت دانلودینگ نمیرفت در این گوشی هم هست؟
4)در این گوشی میشه کانکشن وی پی ساخت؟
5)شارژ باتریش برای پخش موزیک خوبه؟چند ساعت
6)کیفیت دوربین؟
7)کیفیت صدای هندز فری؟
1)اگه به ورژن آخر آپدیت کنین هیچ مشکلی نداره...نقل قول:
2)ببین رم 8 گیگ رو بلند نکرده باشن ، یه رم 8 گیگ مجانی داره...
3) ؟؟؟???
4)بله...
5) ؟؟؟???
6)نسبت به گوشی بودنش ، کیفیت دوربینش خیلی خوبه...
7)؟؟؟???
5:خوبه.مصرفش مناسبه.
7.کیفیت خوبی داره.من که خیلی راضی هستم.
مورد سه رو هم من بگم :31:
3.نه مشكل سه دكمه فقط مال سامسونگه! خيالت راحت
این روش برای شما کار میکنه ؟؟؟ من که نتونستم !
کلید home وسطی هست دیکه ؟
هنگامی که گوشی روشن است و در صفحه Lock Screen قرار دارد کلید های زیر را از چپ به راست بترتیب فشار دهید:
Home, Back, Back, Home, Back, Home, Home, Back
وارد Service Menu میشوید! که میتوانید اطلاعاتی در مورد فریمور گوشی، برند گوشی، ساعات کارکرد گوشی و غیره به دست آورید و همچنین کلیه دستگاههای گوشی از اینجا قابل تست است!
البته که با این روش میشود:دی
آره.میشه.
یه منو دیگه هم این هست:
*#*#4636#*#*
بچه ها چندتا سوال
1- چرا وی پی ان من چند دقیقه یه بار قطع میشه..من برای اتصالل به وایرلس یونی باید چیز پی ان بسازم..مشکل از منه یونی یا گوشی؟
2- من نقشه های ovi نوکیا رو میخوام برای استفاده توی Maverick کی رو ببینم؟
1.شاید اشکال از وی پی انته
2.گ.گل مپ بهتره ها.نقشه های ماوریک رو از فروم ای ار تی سی بیگیر:)
الان یکم دقت کردم..میبنم انگار اول وایفای قطع میشد و چیز پی ان هم به طبع قطع میشد...میشه وایفای سیگنالش ضعیف باشه؟چون اون لوگوی وایفای که اون بالا میومد یه خطش پر رنگ بود...ولی لپتاپ خوب وایفای رو میشناسه ها
اون فروم که گفتین کجاست؟چطوریه؟یه راهنمایی میکنی؟
گول مپز رو گرفتم ولی زیاد کامل نیست...اونها ناقضتر از گوگلن؟
راستی یه سوال دیگه...نوکیا یه جهتیاب داره ها..میگفت مثلا سمت راست بپیچ و چپ بپیچ و کلا خیابون یه طرفه ها و .. خیلی توپی داشت...اون برای اندروید نیست؟
به غیر از pc suit panda برنامه دیگه ای نیومده ؟
این یکی خیلی zaghart هست !
فکر کنم میدونم چشه.نقل قول:
الان یکم دقت کردم..میبنم انگار اول وایفای قطع میشد و چیز پی ان هم به طبع قطع میشد...میشه وایفای سیگنالش ضعیف باشه؟چون اون لوگوی وایفای که اون بالا میومد یه خطش پر رنگ بود...ولی لپتاپ خوب وایفای رو میشناسه ها
اون فروم که گفتین کجاست؟چطوریه؟یه راهنمایی میکنی؟
گول مپز رو گرفتم ولی زیاد کامل نیست...اونها ناقضتر از گوگلن؟
راستی یه سوال دیگه...نوکیا یه جهتیاب داره ها..میگفت مثلا سمت راست بپیچ و چپ بپیچ و کلا خیابون یه طرفه ها و .. خیلی توپی داشت...اون برای اندروید نیست؟
برو این مسیر:
menu>support>tools>battery optimizer قسمت وای فای طوری تنظیم بشه که وقتی صفحه نمایش خاموش میشه وای فای قطع نشه.
برای نقشه هم:
. i r -tci.org/forum/showthread.php?t=96042کد:http://www
نسخه جدید گوگل مپ نویگیشن رو داره ولی هنوز تستش نکردم.بعیده برای ایران چیزی داشته باشه.اون اوی رو خبر ندارم.شاید بقیه بدونن.
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
این برنامه چه کاربردی براتون داره؟نقل قول:
به غیر از pc suit panda برنامه دیگه ای نیومده ؟
این یکی خیلی zaghart هست !
باتری رو کالیبره کردم :دی فعلاً که خوب بنظر میاد :دی
این برنامه چه کاربردی براتون داره؟[/QUOTE]
نصب برنامه های آندروید دیگه !
چرا نميريزي رو گوشي و بعد نصب كني؟
امتحان نکردم ... از روی مموری بهتره ؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه دیگه این برنامه مسخره رو لازم نداریم !